Fable 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tudom, hogy a Bowerstone az Lugaskõ, a Bower Lake az meg Lugas tó.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Hello, találtam egy jó oldalat walktroughra, csak az lenne a gondom, hogy a régióneveket nem tudom lefordítani .... Van erre valami oldal???
Vagy ti nem tudnátok rajtam segíteni????
( Mi magyarul a Bowerstone, Rookridge, Bower Lake, stb)
Elõre is köszi
Inferno
Kint van a See the Future DLC :P

PS3/X360 user: Infernohun

alkess
nincs msn-em, bocs

Vagy esetleg be is kellene lépjek bejelentkezve a játékba?mert a dlc letöltés után egybõl kiléptem a liveról
Hy all!lenne 1 problémám.Végre sikerült beüzemelni a live-ot(flashelt masina)és az a problémám hogy bementem a marketplacebe onnan megkerestem a fable-2õt és letöltöttem a knothole islandet (meg még egy csomó dlc-t) és nem mûködik(pontosabban nem találom azt az embert aki átvisz az uj szigetre).Valami ötlet?
semmi baj köszönöm :)
van msn-ed??
és akkor ott könnyeben tudnánk beszélni:)))
alkess
magyart nem tudok
esetleg nézd meg a #144 hsz linkjét, és ha nem megy az angol, próbáld meg fordítani a google latitude segítségével
jobb ötletem nincs<#confused>

és nm tucc olyan oldalt ahol MAGYARUL vannak leirások??:D
alkess
Arra sajna nem emlékszem, már elég régen játszottam.

köszi szépen :) és aztaz ajtot nm tudod h kell kinyitni???:S
Brightwood démon ajtot
köszönöm:$
alkess
Van egy bárd, ami jobb a katanánál, asszem 170-es sebzéssel, meg egy mordály, amit a farmertõl lehet kapni az egyik küldetés után.
A Fairfax kastélyt csak a játék végén tudod kinyitni(a fõsztori végeztével), ha meg tudod venni (1 millió ha jól emlékszem), de ott is lesz küldetés.

bocsánat a sok kérdésért csak elakattam :@
nm tom h kell kinyitni a Brightwood démon ajtot vki kérem irja le MAGYARUL XD mindenhol angolul van
PLS :)
köszönöm :)
katan kard sztem :)
egy kérdés van a fairfax kert ott aztaz ajtot h lehet kinyitni h bemenjek a kastélyba??
( nem a démon kapura gondolok)
köszönöm
Adi
Nem tudja vki, h melyik a legjobb fegyver(kard és lõfegyver)?
Már mint vannak ezek a titkos fegyverek, gondolom köztük van a legerõsebb? Vagy fegyverárusnál?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

jah megtaláltam :O:O:O

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Neogan
Pedig ott van a new game után közvetlenül :)

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Üdv. Az lenne a kérdésem h lehet a játékban nõi karakterrel menni (coop kivételével), mert úgynéztem youtube-n h lehet, de amikor új játékot kezdtem emlékeim szerint semmi választási lehetõség nem volt. Elõre is kösz a választ.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Valójában a Lionhead cáfolta hogy megjelenik.Csak egy német oldal reklám fogása volt.Viszont szerintem úgy lesz mint az elsõ résznél hogy majd egy évvel a Boxos megjelenés utá lesz kiadva, felújítva, remélhetõleg DLC- vel kirgészítve.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Helo!
Tudom, hogy nem ide illik, de valaki nem tudja megmondani, hogy mikor jön ki Pc-re is a játék. Mert bejelentették, hogy megjelenik Pc-n, de azt, nem mondták el, hogy mikor.
Neogan
Megoldás: Zeller! Sok-sok zeller! <#vigyor2>

Hali nem tudjátok véletlenül lehet-e benne fogyni valahogy?:D
Mert a futkározástól nem fogyok azt látom.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Mikor jelenik, meg a Fable 2 Pc-re?
Azt írták, hogy 2009 elejére. De ennél többet nem találtam. Pedig nagyon érdekelne. És csak Pc-m van.
lenne 2 kérdésem
az 1. az hogy a gyerekeim nõnek és mik a szakaszai és meddig tart ez
a 2. a 2. befejezést választottam és kaptam egy levelet rose-tól és elolvastam de nem derült ki, hogy hol van megtudjátok mondani, hogy hol van rose
hali
musha
szerintem attól, hogy hibás a mentésed. pl. mentés közben kikapcsolt, újraindult, vagy a vinyó nem szuperál 100%-osan...

Soldiers
hi az nem tudjátok mitõl lehet hogy játszanék a Fable 2vel rányok a folytatásra és azt írja a mentett játékállás hibás, nem tölthetõ be????

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Riddick73
Fable 2: Knothole Island DLC tölthetõ a
LIVE-rõl

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

Csero90
Nem vagyok benne biztos de szerintem a gyáva vagy (csirkés) "trükköt" kell bedobni...

Hello. Már egyszer végig nyomatam de most nem jövök rá. A szerelem fáj küldinél vagyok aminek a végién feltámasztja a párját az összegyüjtött darbokbol. A lidérclápnál vagyok a barlangba egy szobába kell egyszoborral avamit csiálni de nem emlékszem hogy mit.Köszi.

Hello! Nekem az lenne a kérdésem, hogy Rose-t meglehet valahol találni, ha a 2. lehetoséget választottuk a végén? Erdos részeken gyorsan átrohantam,de nem találkoztam vele. Jah és nem volt idegzetem még néhány maradék kulcsot és vízkopot megkeresni. Valaki elárulná, hogy mi a jutalom értuk? Kossz!

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Sziasztok!
Az archeológus küldetésnél akadtunk el,annál a leletnél amit úgy jelöl,hogy valamelyik tengerparti barlangban lehet,egy korábbi lelet közelében....Sehol sem találjuk,S.O.S.,nagyon fontos lenne!!!!
Elõre is köszi ;)
Neogan
Miazhogy! :D
Grat a boxhoz, jó játékot! <#vigyor2>

Jipííííí. Nagyon szép karácsonyi ajándékom volt. Egy XBOX 360. Hihetetlen. Soha nem gondoltam volna hogy a szüleim megveszik(bár ez azt jelenti hogy egy ideig semmit ne is kérjek télük max júniusban). Alig várom a 28-át mert a félretett pénzembõl ezt a játékot fogom megrendelni a dc galaxytól. Alig várom. Remélem megéri az árát.:D
Egy kis segítség:Pénzszerzés egyszerûen.Kell hozzá egy kis alaptõke ugyan de azt a kovácsnál meg lehet szerezni,Szóval a Lugaskõi Óvárosban van egy fegyverkereskedõ,nagyon alacsony áron árulja a legjobb fegyvereket is idõvel ugye egyre nagyobb lesz a kínálat aztán átmész a Fairfax kertjébe és ott el tod adni jóval áron felül.Ezt idõnként megjátszod,már elsökörben 10.000 spórólhatsz egy kereskedésnél,késõbb egy mesterfegyveren akár 30.000is tehát egy kör alatt 60-70.000is
Soldiers
sztem elírtad

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Törölt felhasználó
3 ledes a boxod vagy nagyon karcos a lemez.
Riddick73
Természetesen a fable2.com oldalán található filmecskét végignéztem többször is.

Riddick73
A játék története miatt rendszeresen visszalátogatunk a helyszínre ahol ez a ládika van, a legutóbb próbálkozásom alkalmával már ki tudtam nyitni.

Csero90
xDDDD Még nem jártam utána mert most kölcsönadtam havernak...de ha megtudom írok xDDD

musha
:DD ez tetszett ^^
egyébként engem is érdekel, mert én is felmentem és nem tudtam meg semmi érdemlegeset. hacsak nem szimpla reklám az egész...

Riddick73
Felmentem, nem tudtam. köszi a segítséget.

Csero90
Hááát...gondolom ha felmentek az oldalra megtudjátok xD

Riddick73
Ez engem is érdekelne?
Valaki tud segíteni?
Köszi elõre is!

AntiHero
3. hõs házának a titkos barlangja.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Soldiers
amikor sérült az embered mit kell enni vagy inni hogy ne villogjon az a szívecske???

Csero90
Nem tudja vki h az utolsó lelet az hol van? Amelyik egy mély barlangban van és a barlang falán át látni lehet az óceánt...

A 2. kivánságot kell választani.

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Végigvittem a fõsztoryt.
Azt kívántam a végén, hogy mindenki aki meg halt a torony építése során az éledjen fel. Csak egy kérdésem van. A kutyám elém ugrott és meghalt. Nem hozhatom már vissza sehogy?? Mert azért a maradék kincseket elég nehéz így kutya nélkül megtalálni:(