Fable 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Az egyik SZiklás kaput nem tudom kinyitni, melynek sajtott kell vinni, sajt árus cuccban. 2 dolgot nem találok:S A felsliccelt szoknyát (rem jólírtam) és földesuri kalapot. Nem tudja valaki hogy ezeket hol találom?:S Elõre is köszönöm!
Written Monday, November 24, 2008 by Dan Webb
Lionhead Studios and Microsoft today announced the first pieces of downloadable content for their popular Fable 2 title.
The Knothole Island DLC pack will take you on an adventure to the remote island of Knothole. When there, you'll have to face the trials of three shines to bring the sun back to this now snow ridden island.
Weighing in at a modest 800 MSP, the Knothole Island DLC will be released on December 12th and promises new quests, wondrous items and bizarre characters. If you fancy tackling this over co-op, be warned now that both players must have downloaded it to play it.
There is also a free DLC patch due on the same date which includes a show of gifts, including Knight’s Boots, Assassins Gloves, a special Weight Loss Potion, collectible silver book and more. This is of course available for the premium content downloaders as well.
Good news I suppose. Been looking for an excuse to jump back in to Albion and now I have one. No news on whether it'll include additional achievements yet though but as soon as we know, you'll know.
Hogy lehet azt a ládát kinyitni amire azt irja ki hogy a fable2.com-re menjek fel?
Elõre is köszi
EEE 1899
\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Most szeretném megnézni majd a 2 mert az 1-et kijátszottam. Valaki be tudna linkelni egy oldalt ahol gyorsan le lehet tölteni? És itt is lehet azt csinálni, hogy a gyereket izmosabbra? Vagy ilyesmit nem lehet csinálni?
Kösz!
befejezésnél megadja az acsit, kilépsz, betölt, másikat választasz, és még1x
PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Van 1 olyan kudetes,hogy adakozni kell a feny templomanak 1 nagyobb osszeget a szent oraban,amikor a nap a legmagasabban jar....meg tudna valaki mondani nekem,hogy ez mikor van ?
azt eszre vettem,hogy a fenyt kell figyelni...de nem tudok rajonni,hogy mikor van a szent ora
Koszi elore is!
Van egy kis gondom!
Vérkõnél vagyok amikor Lucian megtámadja a várost!Nemtudom hogy bug-e a játékba vagy elnyomtam valamit de sem varázsolni sem fegyvert elõvenni nem tudok hiába nyomok bármit nem reagál ezekre a gombokra!Ha ez buk akkor hatalmas nagy szívás mert kezdhetem elõlrõl a játékot!
Kösz elõre is a játékot
jah meg ha a káromkodás kifejezést meg akarom tanulni ahhoz goosznak kell lennem? mert olyan könyvet nem találok..
vagy mikor közel mész a kutyához, kivillan ott a gyógyítás és fel fele irány asszem.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Sometimes life hurst like hell
"gyors" sebességû fegyvereket hol lehet venni? Eddig 1x találtam Katanát az egyik árusnál, de azóta semmi. Csak "sima" kard, meg bárd, meg kalapács-félék.
A másik: Ezeket a Vízköpõket keresem, de nem lelem. Lehet látni õket? Vagy csak ez a "hang" van? Ez a Teresa álandóan dumál, meg háttérhangok is sokszor vannak, aztán így nehéz rájuk ismerni. 1x-2x már ráijesztettem néhány falusira, mert elõkaptam a fegyverem, mert megszólalt az egyik. :D
Válaszokat köszi.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Beszereztem egy Collector's Edition-t.
Kérdésem lenne, hogy a Pub Games-ben anno összegyûjtött pénzt, és tárgyakat hogy tudom átvinni a játékba?
Köszi!!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ha nincs ott senki és beszél valaki, akkor van ott egy
Azok a "nagy kõarcok" meg rejtenek vmi helyet és ott általában van valami tárgy vagy ilyesmi.. (pl legendás fegyver)
Gondolom, akkor vízköpõs barlangból nincsen olyan sok.
Más: A kifejezéstáramat hogyan lehet bõvíteni?
Azok a "Nagy Kõarcok" jók valamire, vagy csak játékszínezés?
No egyelõre ennyi.:d Válaszokat elõre is köszönöm.
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Összesen 50 vízköpõ van az egész "világba" szét kell õket lõni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
igaza let peter urnak minden végigjátszás különbõzõ
és lehet formálni a világot
nagyon bejött mindenkinek ajánlom;)
Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]
A lugaskõi piacon, a híd alatt találtam 1 vízköpõ barlangot. Oda lementem, de semmi sem történt. 1 rakat zárt ajtó. A ládát láttam a túloldalon, meg volt 1 nagymedence, széleken (gondolom) teleportok, de tényleg semmi sem történt.
Elrontottam valamit? Vagy csak még túl korai volt oda lemennem? Elõre is kösz a válaszokat.
elõrendelt játék nem jön meg a megjelenés napjára....sõõõt...mien munka ez?<#nemtudom>#nemtudom><#ejnye1>#ejnye1><#nezze>#nezze>