Fable 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Soldiers
nem tudjátok hogy nekem mért fagy le mindíg a játék??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nagyon köszi!!:)

A szoknyát vérkõn /bloostone/ találod a ruhaboltban, asszem prostiszoknyaként árulják... a parasztkalapot meg tölgymezõn /oakvale/ találod, a kocsma mellett van 2 árus, az egyiknél lesz, az meg úgy néz ki mint egy szalmakalap.
Hello kéne egy kis help :(!
Az egyik SZiklás kaput nem tudom kinyitni, melynek sajtott kell vinni, sajt árus cuccban. 2 dolgot nem találok:S A felsliccelt szoknyát (rem jólírtam) és földesuri kalapot. Nem tudja valaki hogy ezeket hol találom?:S Elõre is köszönöm!

Fable 2 DLC Announced; Price & Release Date Included
Written Monday, November 24, 2008 by Dan Webb

Lionhead Studios and Microsoft today announced the first pieces of downloadable content for their popular Fable 2 title.

The Knothole Island DLC pack will take you on an adventure to the remote island of Knothole. When there, you'll have to face the trials of three shines to bring the sun back to this now snow ridden island.

Weighing in at a modest 800 MSP, the Knothole Island DLC will be released on December 12th and promises new quests, wondrous items and bizarre characters. If you fancy tackling this over co-op, be warned now that both players must have downloaded it to play it.

There is also a free DLC patch due on the same date which includes a show of gifts, including Knight’s Boots, Assassins Gloves, a special Weight Loss Potion, collectible silver book and more. This is of course available for the premium content downloaders as well.

Good news I suppose. Been looking for an excuse to jump back in to Albion and now I have one. No news on whether it'll include additional achievements yet though but as soon as we know, you'll know.

bubu13
Hy!
Hogy lehet azt a ládát kinyitni amire azt irja ki hogy a fable2.com-re menjek fel?
Elõre is köszi

EEE 1899

AntiHero
férjedet feláldozod éjfél és 1 óra között.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a végénél

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

csõ a storyba ott járok hogy megkerestem a 3. hõs és teljesítettem a feltételét, hogy elmenni arra a helyre. Kérdésem az hogy kb. hány % -ánál járhatok a fõstorynak?

Csacsi
www.cdgalaxis.hu

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dollcatcher acsihoz keresek Hammer babát! Ha valakinek van írjon és a részletekben megegyezünk. Kösz!
Hellosztok!
Most szeretném megnézni majd a 2 mert az 1-et kijátszottam. Valaki be tudna linkelni egy oldalt ahol gyorsan le lehet tölteni? És itt is lehet azt csinálni, hogy a gyereket izmosabbra? Vagy ilyesmit nem lehet csinálni?
Kösz!

Hi all! Engem az érdekelne hogy az árnyak templománál miután eleget áldoztál azt mondják h egy különösen gonosz áldozatot kell bemutatni valami legsötétebb órában. Az érdekelne hogy mi legyen az áldozat és hogy mikor kéne bemutatni az áldozatot???
a mostani dömpingben nem volt idõ 3x végignyomni
befejezésnél megadja az acsit, kilépsz, betölt, másikat választasz, és még1x

PSN ID: Tyrant_HUN XBOX Live Gamertag: TyrantHUN

Istencsászár
Láttam kijátszottad 1000Gre, grat! :) ( 3 féle befejezést hogy csináltad meg ilyen hamar? 3szor végigjátszottad? )

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

12:00 és 13:00 között

zsolt1983
Nekem azokhoz lenne 1 kerdesem,akik jatszak,vagy mar befejeztek a Fable 2 -ot.

Van 1 olyan kudetes,hogy adakozni kell a feny templomanak 1 nagyobb osszeget a szent oraban,amikor a nap a legmagasabban jar....meg tudna valaki mondani nekem,hogy ez mikor van ?
azt eszre vettem,hogy a fenyt kell figyelni...de nem tudok rajonni,hogy mikor van a szent ora

Koszi elore is!

nem a játékot persz hanema választ köszi:)
Hi!

Van egy kis gondom!

Vérkõnél vagyok amikor Lucian megtámadja a várost!Nemtudom hogy bug-e a játékba vagy elnyomtam valamit de sem varázsolni sem fegyvert elõvenni nem tudok hiába nyomok bármit nem reagál ezekre a gombokra!Ha ez buk akkor hatalmas nagy szívás mert kezdhetem elõlrõl a játékot!

Kösz elõre is a játékot
Senkkik
tudja valaki hol lehet földmûves sapkát szerezni? az kéne még az egyik démonkapushoz de sehol se találok
jah meg ha a káromkodás kifejezést meg akarom tanulni ahhoz goosznak kell lennem? mert olyan könyvet nem találok..

Xenu
köszi!:)

Sometimes life hurst like hell

Senkkik
menj hozá oda és elkezd beszélni utánna már megy tovább

Én elakadtam a térkapus küldinél.. írja hogy kövesd Garth -ot, az meg ott maradt a szobornál:S valamit kihagytam volna?

Adi
vagy rb és ott kutya ikon gyógyítás.
vagy mikor közel mész a kutyához, kivillan ott a gyógyítás és fel fele irány asszem.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Xenu
A kutyát hogyan lehet gyógyítani? Megsérült a lába, és elég lassan tud jönni...

Sometimes life hurst like hell

nekem van 2 mester katanám, ha kell az egyik, nekedadom

HAli
"gyors" sebességû fegyvereket hol lehet venni? Eddig 1x találtam Katanát az egyik árusnál, de azóta semmi. Csak "sima" kard, meg bárd, meg kalapács-félék.
A másik: Ezeket a Vízköpõket keresem, de nem lelem. Lehet látni õket? Vagy csak ez a "hang" van? Ez a Teresa álandóan dumál, meg háttérhangok is sokszor vannak, aztán így nehéz rájuk ismerni. 1x-2x már ráijesztettem néhány falusira, mert elõkaptam a fegyverem, mert megszólalt az egyik. :D
Válaszokat köszi.
köszi a választ. Még egy kérdésem lenne, az elvileg Collector's editionhoz járó plusz tartalmat hogy lehet elérni?
AntiHero
Importálod a hõsöd a pub gamebe majd össze"illeszted" valameikkel amieiikel eddig játszottál. A tárgyakat meg akkor kapod meg ha már a játékba is játszottál szerencsejátékokat.

Sziasztok!
Beszereztem egy Collector's Edition-t.
Kérdésem lenne, hogy a Pub Games-ben anno összegyûjtött pénzt, és tárgyakat hogy tudom átvinni a játékba?
Köszi!!
Istencsászár
Legjobb arcok a játékban:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vizköpõket nem jelzi sehogy, onnan lehet észrevenni, hogy pofáznak egyfolytában
ha nincs ott senki és beszél valaki, akkor van ott egy

musha
heh, ez de komoly :) erre nem biztos, hogy rájöttem volna magamtól...

Senkkik
Ha veszel könyveket direkt van olyan amibõl kifejezést lehet tanulni.
Azok a "nagy kõarcok" meg rejtenek vmi helyet és ott általában van valami tárgy vagy ilyesmi.. (pl legendás fegyver)

És vízköpõket hol lehet találni? Nem pontos helyre vagyok kiváncsi, hanem pl. kertekben, épületeken, barlangokban. és jelzi õket a progi valamilyen "aurával" (zöld, lila, piros)?
Gondolom, akkor vízköpõs barlangból nincsen olyan sok.
Más: A kifejezéstáramat hogyan lehet bõvíteni?
Azok a "Nagy Kõarcok" jók valamire, vagy csak játékszínezés?
No egyelõre ennyi.:d Válaszokat elõre is köszönöm.
zellert kell enni, más nem segit

bubu13
Hogy lehet lefogyni?:D

EEE 1899

Neogan
Hát vízköpõ :D Tudod olyan szörnyszobrok, mint a Notre Dameon :)

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Senkkik
az a vízköpõ az mi? :S

AntiHero
Minden 10. vízköpõ után megnyílík 1 ajtó és vágül az út egy Híres tárgyhoz.

Összesen 50 vízköpõ van az egész "világba" szét kell õket lõni.

hali all kétszer végigpörgettem a játékot aztán haverraé coopba nagyon bejött

igaza let peter urnak minden végigjátszás különbõzõ
és lehet formálni a világot
nagyon bejött mindenkinek ajánlom;)

Balint lvl 65 full str fire glavie olympus [HUN_LEGION]

Neogan
Azt én is megtaláltam, én sem tudok mit kezdeni. Sztem késõbb lesz jelentõsége...

HAli
A lugaskõi piacon, a híd alatt találtam 1 vízköpõ barlangot. Oda lementem, de semmi sem történt. 1 rakat zárt ajtó. A ládát láttam a túloldalon, meg volt 1 nagymedence, széleken (gondolom) teleportok, de tényleg semmi sem történt.
Elrontottam valamit? Vagy csak még túl korai volt oda lemennem? Elõre is kösz a válaszokat.
Csero90
Áhhh...eleve az ünnep miatt nem pénteken hanem hétfõn jön a játék...mondták nekem...és semmi<#rinya>
elõrendelt játék nem jön meg a megjelenés napjára....sõõõt...mien munka ez?<#nemtudom><#ejnye1><#nezze>

Neogan
Közben tettem egy próbát és igen, függ a szorzótól.

musha
szerintem igen, mivel múltkor többször egymás után ittam meg 12ezres potikat és 30-40 ezer jött belõle.

Neogan
Az elfogyasztott tapasztalatlttyökbõl kinyerhetõ tapasztalat függ a harcban szerzett szorzóktól? Tehát mint az elsõ részben.

Istencsászár
Az egy dolog, de érdemes ingatlanokat, üzleteket vásárolni. Kezdésnek a piacon meg kel venni az árusokat, ami nem drága, de utána jönni fog a pénz belõle... aztán érdemes a kocsist, és késõbb ha van lesz rá keret minimum egy sörözõt, aztán ha dõl a lé ingatlanokat és ki kell adni:)

OliApa
Én ezért '92-ben 390.000.- Ft-ot és két, komolynak számító gépet áldoztam be a rendõrségnek 2 hónap alatt... Az akkori fizetésem 44 ezer Ft volt.
musha
kovácskodj, vágj fát, stb...ettõl lesz lóvéd.