RACE Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=103868
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=103869
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=103870
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=103872
olcsó jól mûködõ megoldás, a bekötési rajzát és a mûködési elvét meg tudom adni ha valakinek kell mert esetleg hasonló gondja van-volt régi a gépe! pár óra alatt átalakítható! Nálunk sokat megy a gép és nincs semmi gond a haverom nem alakította át már kettõt cseréltek neki. A 65 nano-s gépeket nem kell átalakítani ott a processzor hûtése már megoldott. Igaz állítólag pont a gpu okozza a bajt de mióta a processzor 65nm csíkszélességû a meghibásodások drasztikusan csökkentek.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Akkor mi miatt?
Több mint 8 éve konzolozom, több generáción átívelõ tekintélyes gyûjteményem van, de biztos én vagyok a képmutató nagyarc, mert fogalmam sincs, hogyan kell hack-elni a 360-at, meg patch-elni a warez játékokat... <#eljen>#eljen>
Ezt aztán minden konzolosnak tudnia kell ám!
Egyébként bárki fel tud tenni olyan kérdést amihez neked fingod sincs:
Java és Javascript, mi a különbség?
Milyen elemmel húzol vízszintes vonalat HTML-ben?
<#taps>#taps>
senkit nem érdekel hogy a gépnek mi a baj, mert ez ellen nem tudsz tenni semmit, ha meghal akkor meghal, az MS 3 évig cseréli ingyen azt a 3 ledet, amúgy az én gépem legelsõ szériás 2006os gyártású és semmi baja az ég világon, felesleges beleturkálni attól nem lesz jobb ugysem
ixtreme, meg a többi szakszavakban legfõképp azok jártasak akik warezolnak és moddolják, hekkelik a gépeiket, erre azoknak nincs semmi szüksége akik eredeti játékokkal játszanak, hiszen bámiféle olyan dolog ami a gépet módosítja ( kivéve a külsõ burkolat cseréje ) azonnali garivesztéssel jár, ami 3 év...
ismétlem: még a hülyének sem éri meg az hogy 3 év garis gépbe beleturkáljon, ami garivesztéssel jár. Csak és kizárólag azok módosítják a gépeiket akik warezolnak
Azzal pedig, ha azt hiszed, hogy valaki attól lesz Xbox 360 "zseni", hogy tudja milyen ixtreme, meg "dmipdfpfi..." fájlokkal kell szarakodni, hogy elinduljon egy játék, azzal csak magadat írod le...
á most már világos, warezolsz, a megjelenés elõtt napokkal letöltötted, kiírtad és azóta is fikázol egy játékot, amiért egy fillért nem adtál ki, na ez a legalja...
<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Amikor a Gears 2 kijött 12k-ért lehetett kapni a Platinumban, rá egy hónappal meg GamePark-ban volt 12k a gyûjtõi.
Akinek meg van egy kis sütnivalója az külföldrõl rendel, pk.-val együtt kijön házhoz a megjelenés napján szintén 12k környéki áron. Az egész procedúrához csak egy bankkártya és józan ész kell.
Egyébként nem értem, miért kell gyõzködni téged, hogy a játékok ára megjelenés napján max. 12k. Aki mást mond, az vagy hülye vagy hazudik. Ha akarod tõlem veheted 16-ért vagy mennyiért, komolyan nem nekem teszel vele szívességet, ha olcsóbban veszed...
de persze szerintem véleményt csak úgy lehet róla mondani,ha kikapcsolod a segítségeket és,kormánnyal próbálsz menni egy általad kiválóan ismert pályán,én legalább is így szoktam kezdeni.csak boxhoz nincs kormim<#szomoru1>#szomoru1>de a forzát is joyal tolom kikapcsolva tc,abs,minden.
amúgy láttátok a mai WTCC pau-i 2.futamot?? még a safety cart is totálba vágták !!<#vigyor2>#vigyor2>ott azért látszott már az elsõ körben mi is folyok ott valójában kb hatan estek ki egy körön + a safety car !
A shader támogatás hiánya miat <#sniffles>#sniffles>
ép emiatt vettem xboxot,nem fogok egy szaros video kártyáért 30at adni,amikor 50 ért boxot kapok !Amin telepítés után nem azzal kezdenem hogy mibõl vegyek vissza a grafikán.Segített a döntésben amikor megtudtam hogy jön boxra is a gtr.Erre lehet,hogy egy nagy szar ???<#rinya>#rinya>
a game on videók láttán azt is gondolhatnám hogy jó pl ( a két legalsó)pláne az esõs
<#eljen>#eljen>
Ez is motiváljon a döntésednél, akárhogy is döntesz. :-D
Grafikailag hogy melyik a jobb, talán még mindig vita tárgyát képezi köztem, és Istancsászár közt, én persze a PC-ésre esküszöm, õ az Xbox360-asra, igaz, ott vannak új effektek, de itt meg nagyobb felbontású textúrák és reálisabb látótávolság, de remélhetõleg a Race On addon pakkban (ami hamarosan megjelenik a PC-és változathoz) be fog figyeni egy-két grafikai újítás ezen a téren is (legútóbbi 1.2 patch-ban is volt pár újítás a legelsõre megjelent lemezes verzióhoz képest).
Meg aztán a PC-és változatnál be tudod moddolni a GTR,GTR2,GTLegends autóit és pályáit is a játékba, plusz kedvedre csinosítgathatod kisebb grafikai modokkal.
istencsászár véleményed az,hogy hasonló mint a pc-s gtr ??!!
ott is a felveztõkörön még finoman kell menni mert a gumik lassan melegszenek fel.Ez ott is így volt !
Joint szerint viszont szar az egész ,úgy finoman.Egy haveromnak is ez a véleménye,a héten elmegyek hozzá és kipróbálom !!(fleselt)nem szeretek hozzá menni <#ejnye1>#ejnye1>maga a fertõ<#buck>#buck>de most rászánom magam mert most már nagyon érdekel a dolog.A játékaim.hu 7000 ért már van,ott szoktam venni vagy cserélni.
majd meg írom a tapasztalataimat.
köszönöm még egyszer ..
Vadonat új játékot MEGJELENÉS napján 12k-ért kapsz BOLTBAN, LEGÁLISAN.
Nemegyszer vettem ennyiért premier játékot.
Itthon.
Boltból.
Ez tény!
Az, hogy játékon kívül nem tudod másra használni a PC-d és nem ismered a Google-t, mert annyira béna vagy, hogy nem látsz túl a "médiamárk" meg az 576 árain az csakis a TE hibád, szal baromságokat NE írj plz. Aki 16k-ért vesz játékot az meg is érdemli ha utána szív...
LOL
"Ezért nem értem hogy adhattak ki akkor egy ilyen silány gémet a simbimes fiuk ??"
én se, nagyot csalódtam bennük
mert a Logitech FF et nem támogatja ( a ps2 be dugtam usb-n azt gó turizmóóó).A gtr2 amúgy egy nagyon színvonalas szimulátor,ezt jelzi az is hogy pl Wéber Gábor vagy Kiss Norbert is gyakran csapatott vele on line bajnokságokban !Ezért nem értem hogy adhattak ki akkor egy ilyen silány gémet a simbimes fiuk ??
egy rohadt demot adhattak volna azért...
nem tudom,hogy érdemes-e beszerezni?
ja bocs ,hogy érdemes e ???<#vigyor2>#vigyor2>
de most komolyan kérdem...
Van mèg egy árulkodó jel, egy szokatlan írásmód is, ami csak jointboy-nál, lageszgt-nèl, ès Gt shepyre-nèl figyelhetö meg az összes topik beli kommentet keresövel átvizsgálva, mègpedig hogy mindhárman úgy raknak elválasztójelet a ''hogy'' szó elè, hogy az elötte lèvö szó után szünet után, közvetlen a ''hogy'' elé pl: ''xyz ,hogy''. Elèg ritka, nem gondolátok? :-) Föleg hogy a majd 200 komment közül csak ezek hárman használták, ráadásul az utolsó pár kommentjükben fellelhetö.
Szóval jointoy, nem unod mèg? Vagy már tervben van egy negyedig regisztráció is? Vagy már meguntad? Abbahagyhatnád már, menj vissza GranTurismo-ózni.
A vita már hetek óta egy fiktív, kitalált PC-s portról megy.
Így már érthetõ?