RACE Pro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy árva szót sem értek abból ,hogy mirõl hadováltok itt, most akkor rossz néven regisztráltam? vagy mi van? de kérnék választ lesz link vagy nem lesz link valaki már megadhatná de igazán.
Na jó, fárassz mást, én megyek a dolgomra, majd pár nap múlva visszanézek, kíváncsi vagyok, hogy fogod e ennél is nevetségesebbé tenni magad az itt fórumozók elõtt (és kérlek kímélj meg minket attól, hogy ezek után összetoborzol pár itteni ismerõst különbözõ topikokból, hogy alátámasszák a kitalációd, nem nehéz következtetni a hozzád hasonló emberek következõ cselekedeteire, ne offoljátok kitalációkal tovább a topikot).
Kössz. :-)
Üdv.
Kössz. :-)
Üdv.
akkor te pc ha te tudod megadhatnád azt a linket. valaki mondja már meg hol van?????
Micsoda komédia, micsoda emberek vannak. :-)
Érdekes, hogy a hetek óta nem látott jointboy is épp most tûnik fel abban a negyedórában, amikor a másik kettõ, két napja felregisztrált nick-jével próbálja önmagát igazolni, és abban a negyedórában, amikor épp kérdõre vontam a hitelességét a két új nick-jének, és a legelsõ hozzászólása, hogy egy rég nem látott ismerõsként üdvözli a vadi újan regisztrált nick-eket, amiket érdekes módon épp kérdõre vontam. :-)
Ennyi véletlen talán csak az Univerzum kialakulásának pillanatában állhatott fenn. :-)
A könnyem is kicsordult. :-D
Érdekes, hogy a hetek óta nem látott jointboy is épp most tûnik fel abban a negyedórában, amikor a másik kettõ, két napja felregisztrált nick-jével próbálja önmagát igazolni, és abban a negyedórában, amikor épp kérdõre vontam a hitelességét a két új nick-jének, és a legelsõ hozzászólása, hogy egy rég nem látott ismerõsként üdvözli a vadi újan regisztrált nick-eket, amiket érdekes módon épp kérdõre vontam. :-)
Ennyi véletlen talán csak az Univerzum kialakulásának pillanatában állhatott fenn. :-)
A könnyem is kicsordult. :-D
elveszítettem a fonalat mirõl van itt szó, jointboy ha még itt vagy megadhatnád a linkjét a pc és race pro nak honnan lehet letölteni? kell fizetni érte? légyszi válaszolj.
OK! vagyok várlak skypeon.
Te jó ég mi van itt??? hali shepyre! mi van veled? jó hallani régi ismerõsökrõl, hogy keveredtél ide? te nem csúsztál le a regisztrációról? nekem sikerült. Kellene meghívó ha tudsz küldeni megköszönném, az email címem még ugyanaz, visszadobott a szerver az indulás után. Vagy megkereslek skype on. otthon vagy?
:-)
Látod, ezt én is meg tudom csinálni, ez is az én nick-em. :-)
Bár én arra használom leginkább a dupla nick-et, hogy az õrült Gumiszobás topikokban ne a rendes nick-el kelljen írni, persze néha a fórumozás közben összekeverem melyikkel is vagyok bejelentkezve.
Szóval a próbálkozásod nem újkeletû.
Bár én arra használom leginkább a dupla nick-et, hogy az õrült Gumiszobás topikokban ne a rendes nick-el kelljen írni, persze néha a fórumozás közben összekeverem melyikkel is vagyok bejelentkezve.
Szóval a próbálkozásod nem újkeletû.
gondoltam reagálok neki, mert már zavaró a sok sületlenség, de ha ugyan az akkor hagyom😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szóval 2 új nicked is van jointboy. :-)
Jópofa vagy.
Érdekes, hogy ugyanakkor regisztráltál te is fel, mint lageszgt. :-)
Valamint eddig csak egyvalaki használta ezt a kifejezést pontosan ilyen formában: "xbox-1", az nem más, mint jointboy.
Furmányos gyerek vagy, meg kell hagyni. :-)
De amíg nem kapunk letöltési linket, hiába próbálkozol, senki se fog hinni neked.
Jópofa vagy.
Érdekes, hogy ugyanakkor regisztráltál te is fel, mint lageszgt. :-)
Valamint eddig csak egyvalaki használta ezt a kifejezést pontosan ilyen formában: "xbox-1", az nem más, mint jointboy.
Furmányos gyerek vagy, meg kell hagyni. :-)
De amíg nem kapunk letöltési linket, hiába próbálkozol, senki se fog hinni neked.
Õ biztos ,hogy nem jointboy! én már évek ota ismerem de csak forumon keresztül de az is lehet ,hogy csak a név ugyanaz. Bár az irásai alpján valószínû ,hogy õ az. Az ssx.hu ról ismerem ott rengeteg több száz embernek segített éveken át xbox-al kapcsolatban minden téren gépátalakítás, stealth, stb. ,hogy keni vágja a témát az 100%. Nagyon korrekten viselkedett mindenkivel, nem szokott kamuzni nem tudom mi oka lenne rá? Rá nem szorul az biztos. Nekem is nagyon sokat segített és mindíg jól jártam hogy megfogadtam. Annyit tudok róla ,hogy dolgozott a magyarországi xbox-1 gyárban is, és részt vett a külföldi áttelepítésben és a külföldi dolgozók betanításában is. A másik jól beszél angolul de ez lageszgt írásaiban nem tükrözõdik, a legjobb alakított át xbox-1 játékot átvariálta a grafikát nagyon komoly lett elérhetõvé tette mindenkinek. még ma is megvan nagyon durva. Egyszóval szerintem lageszgt nem jointboy.
Figyelj ide jointboy, vagy akárki is vagy, én se most jöttem le a falvédõrõl, nem bírom a hazugságokat, fõleg, ha valaki foggal-körömmel próbálja bizonygatni még akkor is, amikor olyan világos, mint a Nap, hogy többfelõl is megközelítve hazugság.
Elmondtam, hogy add ki a letöltési linket/szervert nekünk, hogy mind láthassuk, letölthessük, játszhassuk avval, amit váltig állítasz, hogy létezik, letöltöttél, és neked megvan. Különben csak üres kijelentésekkel dobálózól.
De még abban is benne vagyok, hogy privátban megbeszéljük a következõt: kifizetem neked a DVD lemezdíjat, postaköltséget, plusz ösztönzõ prémiumot is adok, ha kiírod nekem, amit te már letöltöttél, mert hát neked megvan, ki tudod írni, ha valahol, akkor nálam el fog menni (minden eddig próbált játékprogram elmegy, még a Crysis Warhead is Very High beállításokkal), egy perc alatt kiderül mennyire vagy szavahihetõ, bár gondolom erre a privát üzenetre várhatok amíg megõszülök. :-)
Elmondtam, hogy add ki a letöltési linket/szervert nekünk, hogy mind láthassuk, letölthessük, játszhassuk avval, amit váltig állítasz, hogy létezik, letöltöttél, és neked megvan. Különben csak üres kijelentésekkel dobálózól.
De még abban is benne vagyok, hogy privátban megbeszéljük a következõt: kifizetem neked a DVD lemezdíjat, postaköltséget, plusz ösztönzõ prémiumot is adok, ha kiírod nekem, amit te már letöltöttél, mert hát neked megvan, ki tudod írni, ha valahol, akkor nálam el fog menni (minden eddig próbált játékprogram elmegy, még a Crysis Warhead is Very High beállításokkal), egy perc alatt kiderül mennyire vagy szavahihetõ, bár gondolom erre a privát üzenetre várhatok amíg megõszülök. :-)
Osztom véleményedet, nekem is hatalmas csalódás volt, soha többet.
így van pár napja regisztráltam pont a te írásod miatt mikor megláttam ,hogy pc-én nyomod a granturismo 5 prologue-t. De tegnap este átolvasgattam a kettõtök vitáját, de abból számomra az derül ki ,hogy te trágárul, nagyképûen, reagálsz fennhangon szinte mindenre! bár nem igazán látom ,hogy erre neked milyen okod van, egyébként jointboyt nem ismerem de a race pro-val kapcsolatban osztom a véleményét mindenben, ez a legel....tabb autos game jó néhány év óta. és olvss az amcsi oldalakon és találsz errõl szóló bejegyzéseket és több helyen megemlítik ,hogy egy csapat lehet ,hogy átírta a race pro-t pc-re, vagy látogass megosztó oldalakat ott is többen írtak róla. Ennyi.
Még az írási stilisztikád is szinte ugyanaz, mint a jointboy birkánké:
a weboldalon való kulcsszó keresõt használva bizonyos kifejezésekre a következõ formalitásokat mindegyõnk közül csak te, és jointboy használtátok, vagyis elég nagy valószínûséggel egy és ugyanaz a személy vagytok:
- "pc-és" (kisbetûsen, kötõjellel, ahogy az idézõjelben van)
- "race pro-t" (kisbetûsen, kötõjellel, ahogy az idézõjelben van)
Ügyes próbálkozás. Ne is gyere vissza az elõzõ nick-eddel se tovább hirdetni a hamis igét, mert csak egyre többen mosolygunk meg. :-)
a weboldalon való kulcsszó keresõt használva bizonyos kifejezésekre a következõ formalitásokat mindegyõnk közül csak te, és jointboy használtátok, vagyis elég nagy valószínûséggel egy és ugyanaz a személy vagytok:
- "pc-és" (kisbetûsen, kötõjellel, ahogy az idézõjelben van)
- "race pro-t" (kisbetûsen, kötõjellel, ahogy az idézõjelben van)
Ügyes próbálkozás. Ne is gyere vissza az elõzõ nick-eddel se tovább hirdetni a hamis igét, mert csak egyre többen mosolygunk meg. :-)
Félre érted! nem a menü a lényeg, hanem az ,hogy a race pro olyan silány minõséget képvisel minden szempontból, hogy ehhez képest a gt 1 menüje ps1-en, nagyobb élményt nyújt mint az egész race pro. A gt-szériát nem szabad összehasonlítani ezzel az autóverseny utánzattal, a gt-szériához képest szörnyen alacsony színvonalat képvisel. A gt-ét mi is szoktuk nyomni hálón és i-linken is, szuper dolog az tuti. Ha van lehetõséged megnézni a gt3-at ps2-õn, tedd meg próbáld ki, már a menüje is szenzációs! hasonlót sem láttam soha sehol, a játékról meg nem is beszélve, az tényleg élethû a race pro pedig egyáltalán nem élethû. A race menüje egy vicc mintha egy Excel táblázatban lépkedne az ember és nincs mögötte valós tartalom, mivel az autók paraméterei sem egyeznek meg a valósággal. Az autók viselkedése a race pro-ban valami rettenet, a grafika a kidolgozás minõsíthetetlen! a hangok egyszerûen röhej, ez a minõség 2001-ben is megbukott volna még dreamcaston-is nem egy második generációs konzolon.
Fogadjunk, hogy téged a jointboy küldött, hogy ismételd a hülyeségét, mert egymagát már nem akarja itt égetni.
Vagy õ maga vagy másik nick-el (abból következtetve, hogy alig 2 napja regisztáltál fel).
Mutasd a cikket a neten, hogy valakik átírták PC-re, ha létezik, nyoma kéne hogy legyen, akik átírták, minimum hirdetnék a munkájuk, valamint PC-és játékokkal foglalkozó weboldalak foglalkoznának a témával, de mivel ilyen információ nem található sehol sem Google-al keresgélés után, és senki sem hallott róla, arra lehet következtetni, hogy ez az egész kacsa, jointboy megtévesztõ kacsája.
Vagy õ maga vagy másik nick-el (abból következtetve, hogy alig 2 napja regisztáltál fel).
Mutasd a cikket a neten, hogy valakik átírták PC-re, ha létezik, nyoma kéne hogy legyen, akik átírták, minimum hirdetnék a munkájuk, valamint PC-és játékokkal foglalkozó weboldalak foglalkoznának a témával, de mivel ilyen információ nem található sehol sem Google-al keresgélés után, és senki sem hallott róla, arra lehet következtetni, hogy ez az egész kacsa, jointboy megtévesztõ kacsája.
engem nem érdekel milyen a menü, a pályák jók, a WTCC autók remekül mennek, a motorhangok élethûek és élvezet vezetni, visszaadja maximálisan a WTCC feelinget, online hatalmas versenyeket megyünk
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
jointboy! honnan tudom letölteni a pc-és race pro-t. Elõre is köszönöm.
Azt kell mondjam ebben tévedsz, ez a game semmiben sem ér fel szinte egyetlen konzolos autóversenyhez, sem hangban sem grafikában, sem versenyélményben, a ps1-es gt1 menüje, többet ér mint az egész race pro, vagy akár említhetném a wrc szériát igaz az rali, én még autós játkban ekkorát nem csalódtam, csilli-villi képek, nagy ígéretek, hangzatos szavak, és ez mind hazugság mikor betettem az x.360-ba azt hittem ,hogy rossz lemezt adtak a boltban, kritikán aluli grafika, hang, irányítás, egy borzalom az egész mára eladhatatlanná vált a játék. Én is hirdetem de meg sem kérdezi senki. Mondjuk az Atari felirat az elején már vészjósló volt. Hidd el állítgattam én próbáltam kormánnyal joy-al setup-oltam, de ennek mindegy.
A pc-és változatot kipróbálnám! honnan lehet letölteni???? bár én úgy halottam ,hogy az nem hivatalos gyári változat, mivel hivatalosan nem adták ki pc re, hanem valami vállalkozó szellemû csapat írta át pc re, hátha ott jobb és nem lett olyan rossz mint konzolon.
Ez a hulladék még ebben az állapotában is veri bármelyik konzolos autóversenyt, versenyélményben, hanghatásokban, kár hogy nem fordítottak rá nagyobb figyelmet és összecsapott port lett, de így is remek versenyeket lehet csapatni, persze ehhez kormány kell és tudni kell setupolni az autókat.
Na ennél azért egy kicsit jobban olvass vissza! De a Race Pro-val kapcsolatban egyet kell értsek, ez 2009 legnagyobb tévedése-csalódása. Minõsíthetetlen kókány munka, ez nem autószimulátor hanem egy hulladék.
"ezért a szemétért kiadtam 16900ft ot" magadra vess
Értem, és mégsem. Nekem is megvan a race pro xbox360-ra de egy kritikán aluli játék, ekkora rakás értékelhetetlen szemetet még nem láttam, irányítás 0, grafika 0, játszhatóság 0, és az autóvezetéshez nem is hasónlít egy katasztrófa az egész, azt hittem tökönszúrom magam mikor hazavittem és betettem a box-ba, ezért a szemétért kiadtam 16900ft ot, most meg 3000ft ért tudtam eladni. Pc-én is ilyen rossz?
Olvasd át a régebbi írásokat is.
Pc-én granturismo 5 prologue? szerintem vegyél be egy lázcsillapítót! egyébként meg nem ---GrandTurismo--- hanem granturismo.
Szóval nem lesz PC-és Race Pro link. Gondoltam.
Nem is volt, nem létezik.
Ezek után jointboyt sem hiszem, hogy látni fogjuk már.
Nekem meg van egy GrandTurismo 5 Prologue verzióm, ami még egy õsrégi PC-én is futtatható 😄DD
Persze csak egy afganisztáni elrejtett dugi weboldalra kell felregisztrálni, majd várni a visszajelzésre, igaz az oldalt nem lehet megtalálni, egyébként is üzbégül van, de létezik ez a verzió, még ha senki se hallott róla, és senkinek sincs meg, csak nekem, muhaha 😄DD
Nem is volt, nem létezik.
Ezek után jointboyt sem hiszem, hogy látni fogjuk már.
Nekem meg van egy GrandTurismo 5 Prologue verzióm, ami még egy õsrégi PC-én is futtatható 😄DD
Persze csak egy afganisztáni elrejtett dugi weboldalra kell felregisztrálni, majd várni a visszajelzésre, igaz az oldalt nem lehet megtalálni, egyébként is üzbégül van, de létezik ez a verzió, még ha senki se hallott róla, és senkinek sincs meg, csak nekem, muhaha 😄DD
Add ki a közvetlen linkjét a játék letölthetõségének, különben nem mondtál semmit, a képek lehetnek hamisan beállítottak. Ez az Ukrán weboldalra felregizés és várni a visszajelzésre gyanús (még az Ukrán weboldalt se találni arról a linkrõl amit küldtél).
Adj közvetlen letöltési linket.
Másrészt, ha ez a verziójú játék valóban létezne, halomszámra terjengene torrent oldalakon, a fórumokon itthon és külföldön is errõl beszélnének, de senki se hallott még róla, ez a második nagy gyanú.
Harmadrészt, ha valóban PC-rõl játszanád, arra lennék kíváncsi, hogy ezen a múltszázad beli PC-éden hogyan játszol egy olyan játékot, ami egy 3 magos magonként 3.2 GHz-es masinán fut, míg neked egy egymagos 3 GHz-és masinád van elmondásod szerint, õsrégi VGA kártyával.
Adj közvetlen letöltési linket.
Másrészt, ha ez a verziójú játék valóban létezne, halomszámra terjengene torrent oldalakon, a fórumokon itthon és külföldön is errõl beszélnének, de senki se hallott még róla, ez a második nagy gyanú.
Harmadrészt, ha valóban PC-rõl játszanád, arra lennék kíváncsi, hogy ezen a múltszázad beli PC-éden hogyan játszol egy olyan játékot, ami egy 3 magos magonként 3.2 GHz-es masinán fut, míg neked egy egymagos 3 GHz-és masinád van elmondásod szerint, õsrégi VGA kártyával.
Természetesen álló képet fényképeztem, nem is állítottam az ellenkezõjét, rajt elõtti pillanat, hiszen három kezem azért nekem sincs, mivel nem nyomtam a gázt így a fordulatszámmérõ alapjáraton áll. több szögbõl azért fényképeztem ,hogy jól látható legyen. A játék 16:9-es boxon is ott van a fekete csík, alul felül, és pc-én is. Az egérmutatót ennél a játéknál mindíg látod nem lehet eltüntetni, A Main menü meg csak annyi jobban el van húzva a kép balra mint jobbra, majd beállítom középre és felrakom úgy, de van videó is ahol minden jól látszik menet közben is, feltöltöm azt is ott látszik minden részlet a játék meg sajnos 16:9-es nem találtam 4:3-as beállítási lehetõséget.
Hidd el, nem akarlak megbántani, de azt kell mondjam, te nem mondasz igazat.
Ezen a két különbözõ (!) fotón, a monitor képe megegyezik (érdemes a bal ház ablakait ill. a fordulatszámmérõt megnézni):
Kép_1
Kép_2
Ez pedig csak úgy lehetséges, ha állóképet fotóztál. Ugyanabban az idõpillanatban, nem lehetett a kamerád két különbözõ helyen.
Sajnálom. 😞
(Mondjuk a 3. képen kilógó M-"ain menu" felirat és Windows rendszeregér ill. a játék közbeni alul-fölül lévõ fekete csík is már gyanús volt.)
Ezen a két különbözõ (!) fotón, a monitor képe megegyezik (érdemes a bal ház ablakait ill. a fordulatszámmérõt megnézni):
Kép_1
Kép_2
Ez pedig csak úgy lehetséges, ha állóképet fotóztál. Ugyanabban az idõpillanatban, nem lehetett a kamerád két különbözõ helyen.
Sajnálom. 😞
(Mondjuk a 3. képen kilógó M-"ain menu" felirat és Windows rendszeregér ill. a játék közbeni alul-fölül lévõ fekete csík is már gyanús volt.)
Te jó ég!!! olvass már vissza kb. több hónapja köztük tegnap este is megmondtam ,hogy van xbox360-am meg a többi egyedül ps3-am nincs, mivel nincs rá gt5 full, de ha lesz gt5 full akkor veszek ps3-at. Az a baj ezzel az emulátor témával ,hogy azok az emberek nem a ps2-es játékokkal játszanak hanem az emulátoral kínlódnak. Egyedül ps1-es játékokat tudtam elindítani pc-én kb 30%-os eredménnyel, és néhány xbox-1 es játékot de ez meg nyílt titok ,hogy sok pc-és és anno xbox1-es játék teljesen megegyezik.
Utána fogunk itt egy páran járni szerintem.
A linket már tegnap este megadtam ott találsz egy kimutatást egy fizetõs ukrán oldalra, regisztrálj várd meg míg visszajelzést kapsz. a többit leírják csak add meg a nemzetiséget ,hogy az üzenet magyar nyelven jöjjön. Ennyi semmi extra.
Ja, tudod én sosem állítottam, hogy játszottam GT3-al PS2 emulátorral.
De azt igen, hogy az SG fórumon vagy egy halom ember, aki játszik PS2 emulátorral, és ahogyan fejlesztik egyre több játék emulálható vele. A youtubeon van egy halom videó, ahol bemutatják hogy mûködik Windows alatt. Kurvára gányolós az egész, ez tény. De könnyen leellenõrizheztõ, hogy igaz.
Ellentétben veled. Szóval ki ködösít? Mert most azt is elismerted, hogy van Xbox360-ad. Tehát már kurvára gyanús vagy. A letöltési linket add, és ha mi is le tudjuk tölteni, és mi is tudunk vele játszani, akkor meghajlunk elõtted.
De azt igen, hogy az SG fórumon vagy egy halom ember, aki játszik PS2 emulátorral, és ahogyan fejlesztik egyre több játék emulálható vele. A youtubeon van egy halom videó, ahol bemutatják hogy mûködik Windows alatt. Kurvára gányolós az egész, ez tény. De könnyen leellenõrizheztõ, hogy igaz.
Ellentétben veled. Szóval ki ködösít? Mert most azt is elismerted, hogy van Xbox360-ad. Tehát már kurvára gyanús vagy. A letöltési linket add, és ha mi is le tudjuk tölteni, és mi is tudunk vele játszani, akkor meghajlunk elõtted.
Szerintem is, különben már tegnap odaadta volna a letöltési linket is bizonyítéknak, csak evvel a PS2 emulátor dumával akarja kivágni magát.
Válaszom a tiéddel egyenértékû! én nem hülyéztelek le addig amíg ezt te nem tetted pedig bõven lett volna rá okom. Csak tudod mi az érdekes még mindig csak mellébeszélsz és ködösítesz! Hol van a mûködõ emulátor olyan biztosan állítottad? Ja és nincs összekötve a boxal mivel az ilyen régi monitorokat semmilyen formában sem lehet összekötni vele. Ráadásul a box a másik házamban van.
Na takarodj innen te agyoniskolázatlan narkós...
VGAval rákötötte a boxot, ennyi...
Ha Hülye vagy ahhoz is ,hogy eljusson a tudatodig ,hogy ez a program már megvan több éve kb 6, és minden frissítését is beszereztem de egyik sem mûködik!!!!!!!!!!!!!! unokatestvérem programozó végzettségû, rendszermérnök a matáv-nál most már magyar telecom, és õ sem tudta elindítani egyiket sem. De biztos nehéz felfogni ,hogy nem mûködik egyik sem. Szóval még egyszer kérdezném??? jól figyelj lassan írom ,hogy felfogd: hol van a link ahonnan le lehet tölteni egy mûködõ! hangsúlyozom mûködõ ps2 emulátort.
Istencsászár, neked mi a véleményed?
Igen, így már hitelesebbnek tûnsz. Adj linket is, én is letöltöm, akkor kiderül, hogy nem e egy cinkes vagy, a photoshop gyanú még fennáll, vagy hogy valamiféle VGAbox-al kötötted az Xbox360-at a monitorra.
Ha hülye vagy ahhoz, hogy beírd a Google-ba, hogy PCSX2, akkor hülye vagy.
Állítólag magadat tartod el, de egy ilyen egyszerû feladatra nem vagy képes. Érdekes. Pedig még a fórumot is belinkeltem, ahonnan közvetlen linkkel (kint van a fórumon a program elérése, ehhez már tényleg hülyének kell lenni) tovább tudsz menni az emulátor weboldalára, és még segítenek is belõni az ottani fórumon.
Állítólag magadat tartod el, de egy ilyen egyszerû feladatra nem vagy képes. Érdekes. Pedig még a fórumot is belinkeltem, ahonnan közvetlen linkkel (kint van a fórumon a program elérése, ehhez már tényleg hülyének kell lenni) tovább tudsz menni az emulátor weboldalára, és még segítenek is belõni az ottani fórumon.
Ja majd elfelejtettem itt vannak a fényképek. Azt ,hogy ezt ki csinálta hogyan? és miért? emulátorral megy vagy nem? ezt ne tõlem kérdezd én csak megláttam fizettem érte és letöltöttem ennyi. És azt mondhatom teljesen megegyezik a két verzió.
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91981
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91983
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91984
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91987
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91989
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91990
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91981
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91983
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91984
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91987
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91989
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=91990
Na megjöttem! hú van ám itt minden! 1.te azt állítottad ,hogy van müködõ ps2 emulátorod pc-re, HOL VAN? nekem ne listákat mutogass a nevezett emulátor megvan és még véletlenül sem indul el rajta ps2 game hol a link ahonnan letölthetõ az emulátor ami jó? 2. képzeld van 10eft-om fényképezõs telefonra csak engem ez a vonal nem érdekel, önértékelési zavarokkal küzködõ embereknek kell mindig új telefon ,hogy vagánykodjanak a haveroknak közben meg kilóg a gatyából a seggük. Az én telefonom kb. 6-7 éves és a feleségemtõl kaptam ajándékba akkor még jónak számított, és csak azért nem cserélem le ,hogy egy ki-ha-én-nem gyereknek megfeleljen. De ha figyeltél volna írtam van egy jóval drágább fényképezõs telefonom csak az ebben a házban így tegnap nem volt nálam és ezt is a feleségemtõl kaptam, csak nem használom mert nem érdekel. van digitális fényképezõm és kamerám is azokat használom ilyen célra. 3. Azért csak most írok mivel dolgoznom kell engem nem apuci-anyuci tart el, és ráhibáztál tényleg van 155cm-es full hd tévém mivel ez a vonal érdekel, anno 2,7 mft-ért lehetett venni ha jól informáltak 8-9db van ebbõl a fajtából az országban de ,hogy még fokozzamm van még két 127cm-es is, sõt autóm is van majd ezeket is lefényképezem! sokat dolgoztam mindezért. És nem szeretem ha valaki meg akarja nekem magyarázni ,hogy mit láttam. Egyébként meg pont jó ,hogy itt a régebbi monitorom van legalább nem mondhatod ,hogy rákötöttem az xbox-ra, na vajon miért??????? te akkora nagy ász vagy! akkor ezt is tudod biztos. Hát azért mert erre a monitorra nem lehet rákötni a boxot. Ügyes. cukrot neki. Próbáltam vakuval vaku nélkül vaku nélkül talán jobb.
Ugyan már, kamuzik, egyik mod sem változtatja meg a PC-és Race 07 menüjét olyanra, mint a Race Pro-é, ilyen nincs, egy mod ilyet nem csinál, maximum jármûveket, vagy pályákat lehet belemoddolni.
Emberünk azonban váltig állítja, hogy neki pedig így van PC-én, és ki is írja a program a fõmenüben, hogy Race Pro, és azt állítja, hogy még a menüje is Race Pro kinézetû, és még a játékmenet is ugyanaz.
Bizonyítékok persze sehol... 155 cm-es Full HD TV-je van állítása szerint, de 10.000 forintos fényképezõs mobiltelefonja már nincs. Elég különös, nem? Nem is lesznek lesznek bizonyítékok. Maximum megpróbál majd valamit kiügyeskedni, de nem hiszem hogy sok sikerrel.
Emberünk azonban váltig állítja, hogy neki pedig így van PC-én, és ki is írja a program a fõmenüben, hogy Race Pro, és azt állítja, hogy még a menüje is Race Pro kinézetû, és még a játékmenet is ugyanaz.
Bizonyítékok persze sehol... 155 cm-es Full HD TV-je van állítása szerint, de 10.000 forintos fényképezõs mobiltelefonja már nincs. Elég különös, nem? Nem is lesznek lesznek bizonyítékok. Maximum megpróbál majd valamit kiügyeskedni, de nem hiszem hogy sok sikerrel.
Nem kell keverni a szart, megkaptad már a PCSX2 játék kompatibilitási listát, még ezen az oldal legalján fellelhetõ az üzenet, a GT4 zölden volt jelölve, tehát tökéletesen mûködik, a GT3 pedig kéken, tehát még nem tökéletes, de már fut. Folyamatosan csiszolják a PS2 emulátort, egyre újabb verziókat adnak ki, amivel egyre bõvül a kompatibilitási lista.
Vagy még a Google-ba se tudod beírni, hogy PCSX2?
De akkor segítek, innen minden elérhetsz, a programot, a kompatibiliási listát, a fórumot ahol még segítenek is.
De megint csak próbálod elterelni a szót magadról... Ahogy eddig is tetted. Szóval ne kerülgessük a dolgot, hol vannak a bizonyítékok? Csak nehogy a monitorod rákösd az Xbox360-ra, tisztán kivehetõ legyen, hogy PC-én nyomulsz Race Pro-val. Szerintem egyy páran már biztosan kíváncsian várjuk. Bár valószínûleg csak mosolyt csalsz az arcunkra. :o)
Vagy még a Google-ba se tudod beírni, hogy PCSX2?
De akkor segítek, innen minden elérhetsz, a programot, a kompatibiliási listát, a fórumot ahol még segítenek is.
De megint csak próbálod elterelni a szót magadról... Ahogy eddig is tetted. Szóval ne kerülgessük a dolgot, hol vannak a bizonyítékok? Csak nehogy a monitorod rákösd az Xbox360-ra, tisztán kivehetõ legyen, hogy PC-én nyomulsz Race Pro-val. Szerintem egyy páran már biztosan kíváncsian várjuk. Bár valószínûleg csak mosolyt csalsz az arcunkra. :o)