Too Human

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem😊 És kösz a felhomályosítást😉

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Banner,jeeah

Istencsászár
A fejlesztési idõ nem függ össze a grafikával, hibába csinálták 10 évig, amikor X szer kellett motort váltani alatta.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Annyiban helyesbíteném magamat,hogy külcsín tekintetében magasan vernie kellene a mai játékokat(pláne ennyi fejelesztési idõ után),viszont az ember nehezen teszi le,ha neki áll játszani vele.

Szvsz egész kellemes egy gáma,a hangulata ,ami elsõre megfogott,és a zenei szekció is pazarul teljesít.Grafikailag lehet,nem a top,de ez különösebben nem zavar.

Snomag
zsiros

sixdye
kikúrt jó<#wow2><#eljen>

D4nY

bannernak?

xP

sixdye
d

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Snomag
charmokat a cyberspaceban lehet osszeszedni, utana meg a menuben (equipment->charms) tudod aktivalni oket

Örm
Kösz és ezeket hol tudom elérni? Mert már 70%-nál járok a játékban, de még nem találkoztam velük.

Snomag
hat mellekkuldetesnek max a charmok questjei vannak (minden charmhoz tartozik egy kuldetes, amit meg kell csinalni, hogy aktivalni lehessen)

Örm
Hello!
Vannak a játékban mellékküldetések? Vagy csak a fõ szálon lehet haladni? Ha vannak mellékküldetések akkor azokat hol lehet elérni? Kösz!

Martin576
Nem sz*rozom velük én sem.

Snomag
hat jah, bar zavaro, hogy vegre craftolok egy jo piros cuccot, aztan 15perc mulva talalok egy jobbat es lehet lecserelni 😄

A runakat en ertem ( bizonyos cuccokba amihez oda van irva h empty socket v mi beleteheted es adja a bonuszt, belerakni meg ugy lehet, hogy siman akarhol a menube kimesz, equipment, kivalasztod a targyat, es Insert (X asszem) majd kivalasztod a runat) viszont a charmokkal nem vagyok meg tisztaba..megcsinalom hozza a questet, belepakolom a runakat es utana? kell meg vele valamit csinalni?

Martin576
Apróság, átlag játékosnak felesleges opció, de nekem marhára bejön pl. a felszerelés szinte végtelen variálhatóságának és átszínezhetõségének lehetõsége. Én kardos vagyok, meg lézerpuskás, talpig fekete-aranyban, más meg lehet lándzsás és pisztolyos, vörösben és zöldben. Egyedül a rúnarendszer mûködését nem értem még. 😊

Snomag
na jah, nekem ami hiba meg volt, hogy zuztam egy lenyt, az hirtelen eltunt, en meg egy szobaval arrebb voltam..ez asszem volt 2x/3x, amit nem ertettem.. a halal az meg tenyleg elegge fajdalmas tud lenni egy ido utan

Martin576
Szerintem nagyon jó játék, és a netes tesztelõk több mint fele a demo alapján mondott ítéletet felette - szinte biztos, hogy nem raktak bele sok órát.

Aláírom, tele van kib*szott láma hibákkal: 30 másodperces vérlázító halál-animáció, késõ, elcsúszó triggerelt párbeszédek, beragadás, odafagyó ellenfelek. A harci rendszer totális szembemenés mindennel, amit eddig konzolon produkáltak, ergo hosszú idõbe telik, mire rááll majd a kezed, az elején össze-vissza fogsz bénázni.

De ott a másik oldal: fantasztikus grafika, grandiózus, sõt monumentális látványvilág, amely abszolút a Warhammer 40K-ra hajaz a helyszínek és karakterek tekintetében is. Természtetes, mechanikus és organikus objektumok. Elképesztõ méretkülönbségek, óriási termek, vég nélküli folyosók - csak mész, barangolsz, felfedezel. A harcok nem túl hosszúak, tele van átvezetõ jelenetekkel, ezért egyáltalán nem unalmas. Fantasztikusan gazdag és sokrétû benne a fejlesztési/tuning rendszer, ami csíráiban már-már a WoW-ot idézi. Sci-fi rajongó szemmel lebilincselõ, izgalmas történet, néhány apróbb logikai feladvány, egy óriási, bejárható város a bázisod, interakció más karakterekkel, elcsípett párbeszédek...

Lényeg a lényeg, nekem minden negatív kritika és valós hiba ellenére kellemes csalódás a Too Human. Napok óta le sem tudom tenni.

Snomag
😄 hat ezen nem vesuznk ossze

Ettõl még jogos az értékelés,mert maximálisan unalmas 1 óra után...
Az irányítás..pfff....Lehet sorolni még bõven hol van eltolva....Kár érte de ez van egy tucatjáték pár jó 5lettel,elcseszve ennyi.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Snomag
ez hack and slash jatek, nem egy hudekomoly rgp

Jogosak,és nem a grafikáról van szó,hanem rövid idõn belül unalmas 5lettelen,tucathent rpg style...Kár érte..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Snomag
hat nekem a lost odessey az kimaradt, szoval passz, erdemes talan par kepet megnezni neten ( pl itt) es ugy eldonteni

Az lenne a kérdésem,hogy olyan Lost Odessey féle "az utolsó pixelbe is belekötök" típusú lehúzás volt(magyarul nem jogos) vagy tényleg jogosak a 5-7 pontok?

Istencsászár
Ez akkor nekem való lesz, köszi!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Snomag
naja, eleg sok helyen lehuztak, bar az teny, hogy semmi hihetetlen ujitas nincs benne, szerintem azert elvezheto

Sajnos máshol nem ezt hallani.😞
Olyan játék ez,amit elõbb utóbb mindenképp beszerzek,de majd ha 7-8 ezer lesz.

Snomag
eleg sok helyen lattam, hogy emberek leirjak, nekem nagyon tetszett, kicsit olyan diablos / god of waros erzesem volt tole, es azokat is nagyon szerettem

1baja van talan, hogy a tortenetrol ha elotte nem hallott az ember, akkor sokaig csak pislog, hogy mi micsoda es nem erti a felet sem, tehat erdemes hozza bongeszni a http://toohuman.wikia.com/wiki/Main_Page -t

Snomag
Nekem olyan 10-11ora jatekido kozott volt amikor vegigvittem, es masoktol is ezt hallottam.

A helyszinekkel szerintem nincs gond, egy ket csarnok elegge lenyugozoen meg van csinalva, es altalaban elmondhato a jatekrol, hogy nagy tereken zajlik a csata. A cyberspace, az utolso palyak, valamint a 'fovaros' (nem ugrik be a neve) is szepen ki vannak dolgozva.

A nehezseg nem allithato, szoval ha egyszer megszokja az ember az iranyitast (jobb pocokkel kell utni) akkor a sima horda irtasa az nem jelent tul nagy kihivast. (de azert hozzatennem, hogy amire vegigtoltam, en siman meghaltam 100+szor, meg achievement is jar erte😊 ). A foszornyek viszont idegesitoek tudnak lenni. Szerintem jol el lett talalva, hogy se nem tul konnyu, se nem tul nehez az egesz jatek.
A harcrendszer, ami meg elsore furcsanak tunhet, ha belejon az ember nagyon latvanyos es elvezheto tud lenni, szoval erdemes raszanni az idot.

Ha egyszer vegigvitte az ember az alap tortenetet, lehet teleportalni a mar latott helyszinekre es ujra kitisztitani oket es meg elmeletileg, sok helyen uj jaratok nyilnak meg, bar ezt meg nem neztem, leven tegnap este fejeztem csak be. A videok kozott is van par ami meg mindig nem elerheto, szoval meg a tortenethez is lehet ugylatszik valami kis pluszt szerezni..

Istencsászár
Hány óra? helyszínek mennyire változatosak? könnyû, nehéz? ujrajátszhatóság?

Snomag
na tegnap befejeztem a jatekot, nekem hihetetlenul bejott (sikerult kozel 8orat egyhuzamba jatszani vele). Jok az atvezetok, a tortenet, es ugy osszessegeben az egesz jatekmenet..

trick daddy: offline csak egyedul lehet tolni sajnos (tudnam miert..)

carterx
Thx

üdv

Istencsászár
"Xbox360 exkluzív hack'n'slash" a warez meg<#bdead>

carterx
Hy.

Na megjelent itt ott a letölthetõ verzió 😊
Mit lehet róla tudni?
Nincs sok jó tapasztalatom...

Ps3-ra lesz e? Ki tudja...

trick daddy
ohh...Thx<#vigyor3>

Istencsászár
Van multi, és arról jókat is írnak. Elvileg 4 playeres Co-op van benne

trick daddy
nemtoom lehet megveszem mert ebbe a hónapba semmi uj nem lesz.
ebbe a gambe van (offline) co-op vagy multi?? mert tesomal birjuk ezeket a hack n slash gameket.

6 helyett inkább mondjuk 7-et.😉

Istencsászár
Más tesztelõ😊 Amugy mindenhol megkapta ezt a 6 körüli értékelést, szóval közepes alkotás, se több se kevesebb...

trick daddy
Fura itt 6.5 és ez az oldal is a ign-hez tartozik (asszhem)
http://reviews.teamxbox.com/xbox-360/1551/Too-Human/p1/

Istencsászár

Victor1103
Én se csak az õ értékelésükre támaszkodom,de ott van pl a gamer365.hu nevû oldal és ott se szerepelt valami fényesen(6.8-at kapott)Engem egyébként nem a számok izgatnak hanem az hogy õk is úgyan azokat a negatívumokat említették:a rossz kamerakezelés,gyatra történet és monoton pályák.Ilyen tulajdonságokkal egy játék ritkán élvezetes.Én inkább a játékosok véleményét várom hogy kinek mi a tapasztalata ezzel a játékkal.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Istencsászár
Gamespot már leírta magát nálam, a legutolsó lap aminek a szavra adok... várd ki a végét és a többi tesztet.

Victor1103
gamespot reivew

Szerintem így ebbõl már semmilyen formában nem lesz trilógia.Kár érte mert annak ellenére hogy az irányítás valóban kaki én éreztem egy kis spirituszt a történetben amikor a demoval játszottam hogy talán még érdekes is lehet de olvasva az értékelõt csak azzal szembesültem hogy a pályák monotonak és egysíkúak és a sztori dettó.11 év alatt kár hogy csak ennyire futotta.Ez van...<#szomoru1>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Trilógia lesz.

Victor1103
Hát én is kipróbáltam a gémet és nagyon pozitívak voltak az elsõ benyomások.A grafika nagyon rendben van,a sztori még jobban(szerintem az lesz a legerõsebb rész)a szereplõk hangjai és elõadásmódjuk is kiváló.Remélem hogy a tartalomra se lesz panasz a fejleszési rendszer engem a Mass Effectre emlékeztet.Egy bibi volt az pedig szerintem az irányítás.Megszokható de nekem egy forgatható kamera a jobb analógra sokkal jobb lett volna és a kardozás pedig inkább mondjuk az X gombra kívánkozik...Ettõl függetlenül nagyon várom hogy megjelenjen mert biztos szuper lesz.Egyébként ez is trilógia lesz mert a demo végén valami olyan volt kiírva?

arty
LOL

toohumanforever, de ez végül csak megjelenik...

Forza.

Istencsászár

Istencsászár
Jaja

Oldal 1 / 2Következő →