Csapatnevek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segítséget szeretnék kérni, fõzõversenyre készülünk, és õz pörköltöt fõzünk..vmi furfangos csapatnév kellene :)
tudnátok segíteni?<#integet2>#integet2>
\" A múltad ne határozza meg aki vagy, de legyen része, akivé válni akarsz\"
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
szerintem ezzel nyertem (többször belebonyólódtam a szavak sorrendjébe,rosszul lettem úgy hogy inkább mek aludni :D<#guluszem1>#guluszem1><#ijedt>#ijedt><#falbav>#falbav><#buck>#buck><#idiota>#idiota>
1953.11.25 \"90 perc táncóra az angoloknak\"
--->>>NYerünk Azt Kész:D
Nem tervezek elõre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
"Saturn a fukar mindenit"
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
õ találta ki: LSE
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
FORZA INTER!
(Partizan Beograd után szabadon)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
és ha megkérdezik kivel jáccunk: izéval:D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
FORZA INTER!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.