SMC Router
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
választ elõre is köszönöm
Viszont mióta frissítettem a firmwaret azóta a feltöltésem nem óhajt 50kB/s fölé menni. A utorrentben a beállítás kalauz belõtte optimálisra nekem ami 180kB/s lenne (valahogy ilyen érték körül mozgott a frissítés elõtt is ténylegesen), de valamiért még csak meg sem közelíti azt.
Talán a routerben van a hiba?
751.8267
752.8576
752.8706
752.9226EU
752.9227EU
752.9194EU
752.9268EU
752.9260EU
Mert az alábbi oldalon (ahonnan letölthetõ a firmware) erre is szükséged lesz.
A router kézikönyve szerint a router webes feklületének az Advanced Settings/Maintenance/Configuration tools menüpontjában tudod elmenteni a beállításaidat, és a Advanced Settings/Maintenance/Firmware Upgrade menüpontban tudod feltölteni és frissíteni a firmware-t.
Van egy smc wbr14-g2-es routerem amin egy DIGIs net uralkodik.
Sajnos 15 percenként megszakad a kapcsolat, majd újra csatlakozik. Olvastam, hogy a firmware frissítése megoldhatja a problémát, de nem tudom, hogy hogyan is mûködik ez.
Ezért szeretnék megkérni egy nálam okosabbat, hogy írja le hogyan is kell menteni a beállításait a routernek és hogyan kell firmwaret frissíteni. 😊
Köszi
hogy a router építse fel a VPN kapcsolatot a digikábeles neten keresztül."
A router vagy PPPOE-n vagy PPTP-n (vagy L2TP-n, vagy DHCP-n, vagy statikus IP-címmel) keresztül tud csatlakozni az Internethez - ebbõl neked az elõbbi kell.
PPTP (VPN) kapcsolatot külön nem tud kiépíteni, csak a PPTP transparent pass-through
-ot tud, azaz átengedi a PPTP-s VPN kapcsolatokat. Ehhez az 1723-as UDP portot forwardolni kell, illetve át kell engedni a tûzfalon.
Valaki tudna segíteni?
Van egy SMCWBR14S-N2 Routerem, amin Digikábeles (PPPOE protokol!)
netet használok. De!...
Szeretnék kiépíteni egy PPTP (VPN) kapcsolatot is.
Mit kell csinálnom?
Csakmert a cucc tudja mindkettõt csak nemtudom, hogykell azt megoldani,
hogy a router építse fel a VPN kapcsolatot a digikábeles neten keresztül.
Valak legyenszíves segítsen.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegõnek azon része, amelyik siet..\"
Hogyan lehet beállítani egy MicraDigital 3 slotos wi-fis rooterbe a 2 gép között a pontos sebességet mert ha összekötöm õket, akkor váltakozó a sebesség, sõt valamikor nincs is, szóval állandó kapcsolatot szeretnék<#szomoru1>#szomoru1>
Kössz a segítséget elõre is!
PlayStation 2 SCPH-30004 | Free McBoot 1.8 | HD Loader 0.8c
Most kötöttem be egy SMC 7004VBR router-t, 2 gép van rajta (az egyik naponta kb 1-2 órát, ha megy) és a következõ problémáim lennének:
- 20/10-es DIGIm van, uTorrent-et használok, alul zöld pipa, szóval szerintem a port beállításokkal nincs gond. A 2,4MB/sec-es letöltés helyett 600k-1,3MB között ingadozik a letöltés. Ha a gép közvetlenül kapja a netet, akkor minden oké és maxon megy a letöltés. A router reset megoldja a problémát, de csak egy idõre.
- az állapotjelzõ ledek szerint minden oké, úgy világítanak, ahogy mindig, de vagy nincs net, vagy van net, de lassú és a router admin felületét egyik böngészõ se adja be.
- eddig ha nagynehezen is, de sikerült összehozni, hogy havernak megosszak valamit torrenttel, de most az sem mûködik. Az uTorrent vagy azt írja, hogy gépnév nem található vagy azt, hogy megszakadt a kapcsolat a peer-rel.
Mi ilyenkor a teendõ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
UI: ez az üzenet is kb fél órámba telt, mert el kezdett szarakodni a router <#szomoru1>#szomoru1>
PlayStation 2 SCPH-30004 | Free McBoot 1.8 | HD Loader 0.8c
és azóta mindig kék halál van:S valami megoldás?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Lenne egy olyan problémám, hogy Counter Strike Source szervert szeretnék futtatni a gépemen, de mások nem látják csak én. A routerem típusa: SMC WBR14T-G
Már több videót megnéztem, fórumot végigolvastam és beállítgattam a routeren a portot de valamiért nem mûködik. Aki tudna segíteni kérem írjon!
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Nem igazán idevágó, de ehhez a topikhoz is köze van a problémámnak!
A helyzet az ,hogy öcsém vett egy laptopot.
A net idáig két gép között volt megosztva egy sima switchel- otthoni hálózatot beállítottam, eleinte dobált a net, majd mikor beállítottam a varázslóval a dolgokat hogy hubon keresztül csatlakozik mind a két gép, nem volt probléma évekig.
Megjött a Lapotop felismert mindent, beállítottuk, egy ideig nem volt gond majd olyan 30 perc után ledobta a net a laptopot is a kicsi és a nagy gépet is.
Elvileg csatlakoztatva van a net, de marha sok gondolkodás után sem történik semmi majd a firefox kiirja hogy nem sikerült a webhelyhez a csatlakozás, msn detto.
Azt vettem észre, hogy a gépek mind küldenek csomagokat, de fogadni nem fogadnak akkor amikor ez a hivba felmerül.
Ma tizen ötszrö belõttem a hálózatot az összes gépre ugyanazt, egyszerre indítottam ujra, már minden hülyeségen tul voltam amikor egyszer csak mûködni látszott a dolog, de 2 óra után megint eljátszotta ezt a net.
Az összes gép vezetékkel van összedugva a switchel, onnan meg a modem.
Nincs wifi port, se semmi, mert nem igazán csípem.
ha idáig jó volt akkor mi lehet a baj? ADSL-em van és amikor megjött a laptop már uj XP- is került fel rá stbstb, tehát beállítás meg ilyenek nullázódtak akkor teljesen.
Ötlet?
Thyn elõre is
Vettem egy smc 7004 vbr routert csak nem megy át a másig gépre a net.Írja a másik gépen hogy be van dugva a kábel de net az nincs rajta.Be van lõve a router statikusra de semmi nincs.
Ha tudtok segíteni azt megköszönném!
4 lehetõség, 2 "bekötés", akkor 1-es és 2-es
6 lehetõség, 4 "bekötés", akkor 1-2-3-4 és így tovább.
Ez az én tapasztalatom.
a 3asba átdugtam az egyik gépet és jólett minden...
semmi mást nemállítottam át
SMC-7004 VBR routerom van lassan 3 éve és eddig baj nemvolt semmivel!
net is rendesen volt minden tök jól mûködött, és most a hetekben elkezdett szarakodni öcsém gépénél a net!
eddig tökéletes volt, de most amikor én bekapcsolom a gépet és elkezdek netezni akkor nála szakadozik és el is megy!
amint kikapcsolom a gépet és áramtalanítom(szünetmentes miatt,mert mindig kinyomom)akkor hirtelen megjavul és visszajön a net neki, és ismét olyan mint régen!
csak akkor csinálja nála ezt ha bevan kapcsolva az én gépem is!
mutlizni is tudtunk a géppel úgyhogy ilyen gond nemlehet mert a kapcsolat jó!
esetleg valami vírus?vagy mégis valami beállítási probléma?
nálam xp van nála win7
valami ötlet hogy mi lehet a gebasz?😄
smc barricade routerem van ,azt akarom kérdezni hogy lehetséges e a kimeneteket blokkolni valahogy a router setupjában?
En España:Real,En Europa:Real,En el mundo:Real Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
SMC-7004 VBR routerem van.
Az xbox 360-amat akarom összekötni a géppel.
Valaki le tudná írni hogy mit kell beállítani a routeren belül,és mit a xboxon hogy a 2 eszköz lássa egymást?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget!
Lenne egy gondom. SMC 7004-es routerem van és Diginetem. Nem bírom a outert rácsatlakoztatni sehogyan sem. Szerintetek miért van ez?
pedig tuti egyezik a típus.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
lenne egy kis gondom, ami elég nagy 😊
van egy router egy fõgéphez kötve, ahonnan kapom a netet wifin keresztül. na most, néha olyat csinál annál a gépnél amit én használok, és az említett fõgéprõl kapja a netet, hogy megszakadozik, ledobál msnrõl néha, stb. azt vettem észre, ha a fõgépen, vagy akármelyiken a hálózaton belül megy pl. a Skype vagy vmi torrent kliens akkor sokkal gyakoribb a dobálás.
Valaki valamilyen ötlet? :s
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Nekem ez van fél éve, semmi bajom vele. Vétele elõtt fórumokat olvasgattam, több volt a + mint a - észrevétel. Lejjeb találsz tõlem linket.
Routert vennék, sima netmegosztást szeretnék 2 gépre.
Milyen routert ajánlotok 10 ezer alatt?
ez meg egy ált. leírás
megkeresed az utorrent feliratot, rákattintasz, és ott a megoldás
én is így oldottam meg a bitcomet passzívat aktívra
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
Válaszotok elõre is köszönöm!
--------------------------------------------------------------------
Egy kis segítségre lenne szükségem.Egyik ismerõsömnek otthon van egy pc-je,laptopja és egy cisco linksys wrt54gl-eu routerja.a pc utp kábelen keresztül van rákötve a routerre és müxik is,ha laptopot kötöm rá utp kábellel az is jó.De a wifi-t nem tudom beállítani.a probléma nagy valószínûséggel az hogy mielõtt újra telepítették a laptopot be volt állítva normálisan a router,csak nem tudom hogyan lehet belenézni a wifi beállításokba,mert aztán utána könnyû összehangolni a laptoppal.szval nem nagyon értek az ilyesmihez,mert cisco-ból még nem tartok ott.
itt is egy link a routerrõl >>> http://www.linksys.hu/product_info.php?cPath=8_10&products_id=401&PHPSESSID=27d21c28c7a4cb59cba1cc3c8c6b855a
Elõre is köszönöm a segítséget!!
Nekem most a gépbe van egy Smc 2.4Ghz 11mbps wireless pci kártya és most tennék össze új gépet és nekem 10m kábel van vlmi kis antenához kapcsolodik a net de nem tudom h ki szedjem a kábelt a pci kártyából nem vok benne biztos h vissza tudnám tenni.
1.04 Bitcomet, Win Xp prof. 2002, 3-as szervízcsomag és SMC-7004 VBR router van. Sajna passzív módban vok, hogy lehetnék aktívban? Win tûzfalán engedélyezve van a bitcomet. Routeren mit kell állítani?
Kösz
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S