Közúti ellenőrzés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma közúti ellenõrzésen kiderült, hogy a mûszakija a kocsinak lejárt 2 hónapja. Elvették, és mondták, hogy szabálysértési eljárást kezdeményeznek. Ilyenkor mennyire bírságolhatnak meg?
Elõre is köszi a választ!
XD
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Amúgy szerintem az autópálya matricás téma nem a rendõrséghez tartozik.
.: mobilize.hu :.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Nem is az a kérdés, hogy láthatta-e... inkább az, hogy milyen jogon vonod felelõsségre a rendõrt egy igazoltatásért, amikor bevallottan 160-nal száguldoztok? Nem ügyvédi értelemben gondolok a "jog"-ra, inkább emberi, erkölcsi alapon.
Tehát a sztori.
Késésben vagytok, Apud azt hiszi, autópálya, ez a két tényezõ feljogosít Titeket arra, hogy 160-nal száguldozzatok.
Aztán jön egy lámpa, egy kisváros és egy buszmegálló, errõl már Apud is tudja, hogy valószínûleg nem autópályán vagytok... és a rendõr a köcsög, mert megállít a matricáért, amit Anyud rossz helyre ragasztott, alig látni kívülrõl.
Grat.
Mi van, ha arendõr is csak "azt hitte", hogy Ti felelõtlenül száguldoztok?
mellesleg meg már késésben voltunk
Az normális, hogy százhatvannal mentek?
az normális hogy kisvárosban(Szlovákiûban valahol) azért állítanak meg mert nemlátja a rendõr az autópálya matricát?(igaz anyám tette rossz helyre mert alig lehet látni kívûlrõl).mellesleg mentünk max 30-35km-t autópályán,(39eurónkba került mindez,1napos nemvolt csak 1hónapos...)
a történet ott kezdõdött h 90km/h helyett 160km/h-al mentünk 2sávos úton(elõször azthittük emiatt lettünk megállítva),majd jött egy piros lámpa,balra fordultunk ami vmi fõút féleség volt(ügye autópályán kellett volna mennünk de még nincs kész,cserébe egy ilyen táblát kaptunk"Thank you for your patiance,we are building our highway for you!:mosolygóspofa:"),és ott várt minket a rendõr egy buszmegállóban
(megpróbáltam mindent tömören leírni,ami kicsit szétszórtá teszi a szöveget)
Fõúton 115-re lövöm be, úgy olyan 105 körül megyek valójában, autópályán pedig 145-re, mivel ott már nem csal annyit a km óra 😊
.: mobilize.hu :.
-nyissa ki a pótkocsit
-én ezt ki nem nyitom
-miért?
-mert ha én ezt kinyitom 20 tonna almadara ömlik a nyakába, ha meg akarja nézni ott a létra elhúzom a tetején a ponyvát felmászik és megnézi
-jó akkor haggyuk
megnézte a papírokat aztán elhúztak
<#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Direkt csal az autók km órája,nem azért mert szarok.
Viszont sokszor elég lenne egy kis ÉSZ-t belevinni sokaknak a vezetésbe.
Pl.: Nem hajtok bele egy olyan keresztezõdésbe, melyrõl tudva lévõ, hogy miután nekem piros jelzés jön, akkor azt a keresztezõdést egy balról vagy jobbról jövõ forgalom használni szeretné, de nem tudják, mert épp ott ragadt valaki balfaszságából adódóan.---> nos ezzel mo-n rossz tapasztalataim vannak.
Vagy....szembejövõ sávba egy autó le szeretne kanyarodni balra (az én sávom keresztezésével) és senki, de senki nem kapcsol, hogy elengedje õt (persze ehhez meg kellene állni ugye, húúú de nagy áldozat). Senki nem gondol arra, hogy az a szerencsétlen autó mennyi másik kocsit tart fel a szembe jövõ sávba. Szal kicsit ésszel és rugalmasan kellene vezetni ilyen helyzetekben.
Jó aláírom, hogy gyakran kell erõszakosabbnak is lenni és kényszeríteni a másikat, különben nem megyünk egy tapodtat sem.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
trolit,buszt,traktort stb. de😄
Nandusz: hát sajnos szerintem ez csak a német-osztrák-svájci stb. sofõrökre jellemzõ. A franciák,spanyolok,olaszok,horvátok már korántsem ilyenek
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
kíváncsi vagyok az új integetõs tervezet hogy válik be, és hogy lehet
ellenõrizni..
Szerintem ezt az új táblázatot azért csinálták, hogy ténylegesen a gyorshajtók legyenek megbüntetve(õk viszont keményen), ne pedig a sebességtúllépegetõk
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
A 10% engedmény is csak azért van, hátha véletlenül egy kicsit jobban rálépsz a gázra.
De tudjátok mit!
Próbáljátok meg túllépni a sebességhatárt az általatok jónak ítélt mértékkel és próbáljátok meggyõzni a zsarukat az igazatokról!<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Szerintetek akkor minek vannak kint a táblák?
Ezek szerint egy 70-es táblánál 84-el lehet menni?
Érdekes.........
Németbe vagy franciába esetleg lengylebe csinálja ugyan ezt helyben agyonlövik durvánszolva..
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Azt hiszem ezt elég egyszerû kiszámolni minden táblánál.<#idiota>#idiota>