Mortal Kombat vs. DC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
bár ez a fórum már halott.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Ha Mortal Kombat oldalon viszed végig a Story Mode-ot akkor Shao Kahn a jutalom.
Ha ez megvolt, akkor nyomd meg az R1-et(PS3), vagy az RB-t(XBOX360) a karakterválasztó képernyõn, és láss csodát!:)
PSN ID: Lord_Mortanius
Meg remélem idõvel lesz hozzá valami DLC, hogy + karakter, me ez a 10 v 10, meg az az 1+1 amiket storyval elõ tudsz hozni szóval 11 v 11 elég kevés, sztem.
D-padon megcsinálod azt mit kér. Pl. Scorpion esetében le,le,le és B gomb. És ezt gyorsan kell, meg pontosan végrehajtanod. Elején nehéz volt nekem is, de egy idõ után rááll az ember keze, és már elsõre sikerül.
Ha szeretnél gyakorolni ajánlom álítsd be 1 körösek legyenek gamek, és very easyre hogy gyorsabban haladj. És elsõre csak olyanokat próbálj mik könnyebek, pl. hátra,hátra,elõre,elõre +B(Flash) vagy le,le,le +B(Scorpion) vagy hátra,elõre,elõra,hátra +Y (Jax). Nekem ezek voltak amik legelõszõr sikerültek.
Sok sikert.
/ha valamit rosszul írtam javítstok/
Megvannak a kódok. de mit jelent az, amikor azt írja hogy Close vagy Sweep stb. ?
MKVSDC - Ez a fõoldal, ennek be kell jönnie, s ott az elsõ cikk a teszt.
Én ha akor nyomok startot mikor választani kell karaktert, csak kiválasztja és bejön hogy válaszak MK , DC ,MIX mód közt. Vagy hogy kell hogy bejöjjön más ruha is?
Elolvstam PS3 -as tesztet (x360 -asat nemtudtam , nemjött be), és tetszett. Én is ezen véleményen vagyok szinte. És nemtudom , hogy akik fikázák a játékot miért teszik. De úgyse fogják megváltoztatni véleményüket, úgyhogy felesleges is idõt fordítani rá :)Az a lényeg én élvezem, és haverokal jót játszok.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Álítólag van valami Uncut verziója a játéknak.Tudtok arról valamit?
Már kapható PAL-os is belõle.
Akit nagyon felpiszkál a téma, annak mondom, hogy van gyógyír, csak kissé vad a megvalósítás.
Íme: http://www.ufighterx.com/guides/videogame/360dpadfix/360dpadfix.htm
Én ugyan ennél kicsit egyszerûbb megoldást választottam, de nem is lett egnnyire szép a végeredmény...ugynakkor a d-pad most már jó, nincs félrereagálás...
Pl. itt rosszul van leírva Kitana 2. kivégzése:
Kitana
Helyesen (X360) Kiss of Death (sweep): Press Forward, Down(2), Back, A
(PS3) Kiss of Death (sweep): Press Forward, Down(2), Back, X
Én ezt az oldalt is szoktam nézni:
mozgások PS3
mozgások XBOX360
Én is teljesem megvagyok elégedve vele, egyedül versusmódba hiányzik hogy 8 karakterel nyomjuk, úgy jobban elvolnánk haverokal.
Egyelõre még csak az MK story-t csináltam meg, valamint az Arcade mode-ban végigvittem egy pár karakterrel. Nekem idáig a kedvenc karaktereim: Scorpion és Captain Marvel.
Ezt a Kombo challenge-t viszont most egy ideig pihentetem, mert egy kicsit nehézre sikerült.:)
Amúgy olyan rosz mindki tölti fel videókat, én meg nembírom megálni ne nézem meg õket, pedig csak jobb volna majd jövõhéten magamnak megcsinálni ezeket :)
Youtube videók
Meg nemlesznek olyan háttérképek mint a Deceptionnál volt?
Új kivégzések: Kivégzések
Batmané elég szar lett szerintem. Mikor eldobta betbumerángot jó let volna azt látni leviszi a fejét másiknak, de nem. Viszont Barakának elég jó lett, úgy érzem õ még mindig a kedvencek közé fog tartozni.
b=back=hátra
d=down=le
u=up=fel
(A - 360) = (X - PS3)
(B - 360) = (Kör - PS3)
(X - 360) = (Négyzet - PS3)
(Y - 360) = (Háromszög - PS3)
Tehát XBOX 360-nál ffbd(A)= elõre,elõre,hátra,le, A gomb
ugyanez PS 3-nál ffbd(X)= elõre,elõre,hátra,le, X gomb
Mortal Kombat vs DC Universe Finishers List
És sok-sok videó a Youtube-on!:)
Már csak kevesebb mint egy hét...
én már elkezdtem<#mf1>#mf1>
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)