Mortal Kombat vs. DC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Joker
Ultimate Mash Up Trailer
Alig több mint egy hét...

PSN ID: Lord_Mortanius

Jaja. Én is amúgy már fullra rááltam hogy nem egy brutális verekedõs játékot kapok, hanem egy jól kidolgozott szép játékot miben két világ harcol egymással. És szerintem nagyon jó lesz. Aki meg nembírja elfogadni ezt az meg ne játszon vele. Nem kell kritizálni.
Még 13 nap és végre játszhatok vele :)

Rage HD
Exclusive Finishing Moves: Wonder Woman, Shang Tsung, Superman HD

Ha végtagokat akarsz tépkedni, estleg még beleket is akarsz kiontani akkor vedd elõ az elõzõ részeket mert ebben biztosan, hogy nem lesz ilyen.
A DC Comics-nál biztos, hogy nem örültek volna ha a szuperhõseiknek kitépik a gerincét vagy leütik a fejét.
Ha ilyenek a kivégzések, hát ilyenek, más játékban még ennyi sincs!
Egyébként is mikor lenne lehetõsége(melyik játékban) az embernek, mondjuk egy Baraka vs Darkseid meccset lenyomni?:)
Nálam tuti vétel!

romeozor
valaki nyugtasson meg, hogy a jelenleg prezentált kivégzések csak azért vannak, hogy kicsit felkavarják a vizet és ennél azért keményebbek is lesznek a játékban. bár már elterveztem hogy megveszem, lesz ami lesz, de ez egyelõre elég gyenge. én végtagokat akarok tépkedni és belet kiontani.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Smithie
Húúú bazz,ne ez rendesen meghozta a kedvemet megint,Superman vs. Raiden párharcba mikor tolta át vagy 5 téglafalon,kicsit tetszetõs volt!Fincsiiiiiiiiiiiii<#finom>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Izgatottan várom! Ha olyan lesz mint a Mortal Kombat Armageddon volt nem lesz vele probléma!!!
romeozor
igazából szerintem a sztori csak azért van hogy a PR tudjon rendesen mûködni. az mégsem szólna akkorát hogy nesztek itt egy új MK, vannak benne DC karakterek is, legyetek boldogok. valami csonton azért kell nyammogni amíg teljesen érdektelen nem lesz és mindenki csak a pofozkodással fog foglalkozni.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Hát ez így nemhangzik valami jól hogy párhuzamosan létezik egymás mellet, sose szeretem az ilyen dolgot, de attól még ötletes, és jónak tûnik . :)

Smithie
Lehet hogy lesz belõle valami,majd meglátjuk ha a dobozban lesz...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

romeozor
a dc és a mk világa párhuzamosan létezik egymással, feltételezem az a leláncolt rosszarcú figura a fõgonosz, aki összeütközteti a két világot. mindkét oldalon a jók és a rosszak összefognak és úgy akarják megmenteni a saját világuk hogy kihívják a másikat mortál kámbetre.

Story Intro
Itt van a sztori introból egy video, elég jó szerintem, meghozta a kedvemet rendesen megint.
Amúgy ha van valaki aki jól tud angolul pls fordítsa már le röviden hogy mi is van a trailerbe, miért küzd egymás ellen a két világ.

Jó kis videók, csak jönne már ki, oly messze van még a 16.

Mortal Kombat vs. DC Universe trailer
A trailer végén Joker második kivégzése!

trick daddy
<#alien> akkor nekem-is

De ha Sonyának le lehet majd amortizálni a ruháját addig hogy pucéran lesz elõttem , õ lesz a kedvencem <#szeret>

trick daddy
Scorpion<#eljen>

akkor jó az ízlésed<#eljen><#awink>

Aki átbasz, az basszon b-t is!

Kívácsi vagyok hogy azért kik lesznek a rejtett karakterek. Jaja Baraka nekem is ottlesz a kedvenceim közt :)

Baraka a legjobb

Aki átbasz, az basszon b-t is!

annyit biztos tud hogy amikor superman ellen megy akkor elõvesz egy kriptonitot:)
Nemtudni , de a hivatalos oldalon olvass utána ,ha jó az angolod. Én olvastam ott olyat hogy elvileg lesz új Single player mód.

Ironmask
mászkálós rész lesz benne?mint a shaolin monks olyanragondolok!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

képek
Itt vanak új képek és a boritó.

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/272907.html
Egy kamerás video, de elég jó szerintem, elárul pár új dolgot.

Lex Luthor mégis mit tud verekedni? Sonya is agyonverné tuti.
Meg néztem Jokernek azt a speciális mozgását, mikor elõveszi a
rugós boxkesztyût vagy mit, az hol fér el a zsebében?:P De a
fatalytije viszont jópofa.
De attól nagyon várom a játékot :D Jóvolna már kijöne november
elején.

A Midway felfedte a végleges névsort!
A következõ karakterek lesznek a játékban:

Mortal Kombat

Scorpion
Sub-Zero
Sonya
Jax
Shang Tsung
Liu Kang
Raiden
Kitana
Kano
Baraka
Shao Kahn

DC Universe

Batman
Superman
Catwoman
Green Lantern
The Joker
Shazam
The Flash
Wonder Woman
Deathstroke
Lex Luthor
Darkseid

Info innen:
link1
link2
link3

trick daddy
inkább "karakter" mert az egy rajzfilmsorozat nem film ott pedig egy indiait is rajzolhattak volna <#bohoc>

Smithie
Jájj be jó!<#crazya>

Kojiro
Csak annyi, hogy néger színész játsza, pedig eredetileg fehér.

A következõ Superman-t is majd néger játsza :).

Kojiro ergo sum.

trick daddy
Ezt én sem értem <#nemtudom>

Nem igazán mozgok otthon a DC-ben, de az a Green Lantern képeken fehér férfi, míg most néztem egy Igazság ligája részt, ott meg néger. Vagy most akor mivan?:D

Ironmask
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Kung_Lao

itt mindent megtaqlálsz kung lao-ról

mellesleg,ha valaki nem tsuná Liu Kang apja

Ironmask
de hülye v agyok<#hehe><#hehe><#hehe>

nem így akartam lehet törölni a hsz-t
<#eplus2><#eplus2>

Ironmask
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_Kung_Lao

itt mindent megtaqlálsz kung lao-ról

mellesleg,ha valaki nem tsuná Liu Kang apja<#smile><#smile>

Smithie
Igaz,pl Quan Chi,Motaro,Sheeva,Shinnok és a többi genyó...
Scorpion is semleges karakter,nem akarja a földet sem,de nem is éppen a jókhoz tartozik...

Gondolom történet most is azlesz ,hogy azért küzdenek hogy Föld ne pusztuljon el és ne legyen Shao Khané. De Liu Kang, Sonya stb. mind jó karakter, akor minek verekednek DC sekel? Ugyan az céljuk vagy nem?
Inkább raktak volna bele Mortalos részrõl több gonosz karaktert.

Így már tiszta köszi.
Smithie
Kung Lao egy shaolin harcos,õ volt a mortal kombat korábbi bajnoka egészen addig amig Goro herceg leverte.Az õ utódja Liu Kang.

Filmeket nem összekeverni a játékkal,van ami egyezik de sok baromság is van a filmben...

Szerintem Kung Lajos egy jó karkter,2-ben is taroltam vele,aztán a következõ szériákban is jó volt.

Sajnos rég láttam a Mk filmeket és a játékokkal is rég játszottam úgyhogy egy hülye kérdés: ki az a Kung Lao? (a játékokbol rémlik a neve de a filmben nem emlékszem rá)
Ironmask
Kung Lao-t miért tették bele<#falbav>

Hogy bírom ezt én nomvemberig????<#zavart2><#shakehead><#confused>

trick daddy
Bunyó karácsonyig <#nevetes1>

November.
És kb. mikorra várható ? Nagyon rámférne már egy verekedõs játék.

trick daddy
raiden 4ewer az mk4-ben volt király + aval a baltaszerüséggel XD,régi szépidök.