Mortal Kombat vs. DC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: Lord_Mortanius
Még 13 nap és végre játszhatok vele :)
Exclusive Finishing Moves: Wonder Woman, Shang Tsung, Superman HD
Ha végtagokat akarsz tépkedni, estleg még beleket is akarsz kiontani akkor vedd elõ az elõzõ részeket mert ebben biztosan, hogy nem lesz ilyen.
A DC Comics-nál biztos, hogy nem örültek volna ha a szuperhõseiknek kitépik a gerincét vagy leütik a fejét.
Ha ilyenek a kivégzések, hát ilyenek, más játékban még ennyi sincs!
Egyébként is mikor lenne lehetõsége(melyik játékban) az embernek, mondjuk egy Baraka vs Darkseid meccset lenyomni?:)
Nálam tuti vétel!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Itt van a sztori introból egy video, elég jó szerintem, meghozta a kedvemet rendesen megint.
Amúgy ha van valaki aki jól tud angolul pls fordítsa már le röviden hogy mi is van a trailerbe, miért küzd egymás ellen a két világ.
A trailer végén Joker második kivégzése!
Aki átbasz, az basszon b-t is!
Aki átbasz, az basszon b-t is!
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Egy kamerás video, de elég jó szerintem, elárul pár új dolgot.
Meg néztem Jokernek azt a speciális mozgását, mikor elõveszi a
rugós boxkesztyût vagy mit, az hol fér el a zsebében?:P De a
fatalytije viszont jópofa.
De attól nagyon várom a játékot :D Jóvolna már kijöne november
elején.
A következõ karakterek lesznek a játékban:
Mortal Kombat
Scorpion
Sub-Zero
Sonya
Jax
Shang Tsung
Liu Kang
Raiden
Kitana
Kano
Baraka
Shao Kahn
DC Universe
Batman
Superman
Catwoman
Green Lantern
The Joker
Shazam
The Flash
Wonder Woman
Deathstroke
Lex Luthor
Darkseid
Info innen:
link1
link2
link3
A következõ Superman-t is majd néger játsza :).
Kojiro ergo sum.
itt mindent megtaqlálsz kung lao-ról
mellesleg,ha valaki nem tsuná Liu Kang apja
nem így akartam lehet törölni a hsz-t
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
itt mindent megtaqlálsz kung lao-ról
mellesleg,ha valaki nem tsuná Liu Kang apja<#smile>#smile><#smile>#smile>
Scorpion is semleges karakter,nem akarja a földet sem,de nem is éppen a jókhoz tartozik...
Inkább raktak volna bele Mortalos részrõl több gonosz karaktert.
Filmeket nem összekeverni a játékkal,van ami egyezik de sok baromság is van a filmben...
Szerintem Kung Lajos egy jó karkter,2-ben is taroltam vele,aztán a következõ szériákban is jó volt.