Mortal Kombat vs. DC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
õket.
MK karakterek:
Jax
Kitana
Liu Kang
Scorpion
Shang Tsung
Sonya Blade
Sub Zero
Raiden
Kano
DC karakterek:
Batman
Catwoman
The Flash
Green Lantern
The Joker
Shazam
Superman
Wonder Woman
Deathstroke
Ja és kiderült, hogy 22 játszható karakter lesz.
PSN ID: Lord_Mortanius
Azt viszont nemtom eldönteni jóötlet volt e öszerakni DC-vel.
Igaz nem tagadom szivesen agyonverném supermant,macskanõt és a többi
DC-st :) De nemtom elképzelni Jokert mint viadalon verekszik .
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Amúgy ki ez a Shazam? Képregényeket lehet még valahol kapni, vagy neten nem lehet valahol találni?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Amúgy a DC világába ki tartozik supermanon kívül?
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
képregény-pályafutásának hosszú évtizedeiben sokszor hasonlították össze egyéb szuperhõsökkel, pl pókemberrel, és nem mindíg superman bizonyult az erõsebbnek.
A Richard Donneres Superman film tette ennyire erõssé, sõt még az idõben is vissza tudott utazni... hát lol.
HA meg azt nézed, hogy a MK világa egy fantáziavilág, bármit bele lehet képzelni. Sonya a MK játékokban rúg egy forgót és az ellen repül háttal 5 métert... ehhez milyen erõ kell? Próbálj meg 10 kilót eldobni 5 méterre, aztán 20at, majd egy embert <#vigyor2>#vigyor2>
E mellett Supermanre ugyanúgy hat minden mágia, mint egy átlag emberre, akinek a szokásosnál erõsebb a tudata.
Kojiro ergo sum.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
#28: ugye? :D
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Idáig a következõ karakterekrõl van szó:
MK oldalról:
Scorpion
Sub-zero
Sonya
Shang Tsung
Liu Kang
Jax
Kitana
DC oldalról:
Flash
Superman
Batman
Catwoman
Shazam
Green Lantern
Joker
hivatalos oldal
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
mert a képek alapján elég gyér :D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ekkorafaszlámahogylehetsz?
<#wilting>#wilting>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de ez az lesz