Mortal Kombat vs. DC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smoke állítólag benne lesz csak titkos karakterként.
Kár hogy ilyen Sektor, Smoke, Kabal nemlesznek benne, hiányolni fogom
õket.

Frissült a lista!

MK karakterek:
Jax
Kitana
Liu Kang
Scorpion
Shang Tsung
Sonya Blade
Sub Zero
Raiden
Kano

DC karakterek:
Batman
Catwoman
The Flash
Green Lantern
The Joker
Shazam
Superman
Wonder Woman
Deathstroke

Ja és kiderült, hogy 22 játszható karakter lesz.

PSN ID: Lord_Mortanius

Nagyon várom már a játékot. Imádtam a Mortal Kombat-ot (játék,film).
Azt viszont nemtom eldönteni jóötlet volt e öszerakni DC-vel.
Igaz nem tagadom szivesen agyonverném supermant,macskanõt és a többi
DC-st :) De nemtom elképzelni Jokert mint viadalon verekszik .

Kreeder44
DC Universe online MMO-lesz tuttommal nem kimondottan ilyen stílusú game

akyyy
lool:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Legend Killer
Amúgy érdekes téma ez. Lehetne errõl az ötletrõl írni könyvet, jó kis sztori. Mortal vs DC.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
meg Batman vs Scorpione... ott Batman magára dobja a köpenyét, beburkolózik vele és bármit csinál Scorpione, hasztalan. A köpenyrõl lepattan az a kis kígyó ízéja :D és a tûz se hat rá, mert láthattuk több Batman filmben is, hogy milyen erõs köpeny ez.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

A játék ez év novemberében jelenik meg PS3 és XBOX 360 konzolokra.

egyébként lesz még 1 ilyesmi game:DC Universe

még nem tudni mire jön

Blacksheep333
ez jön PC-re?

Az operációs rendszeren is túl...

mama2
Asszem ideje elkezdeni nézni az Igazság ligáját a CN-en:D.
Amúgy ki ez a Shazam? Képregényeket lehet még valahol kapni, vagy neten nem lehet valahol találni?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Köszi. Szóval Joker is benne lesz? Király:D.

toysoldier
olvass vissza.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

marvel nem de ha láttat az igasság ligája c. mesét kb tudod

mama2
Macskanõ benne lesz? Vagy az Marvel?(Képregényekbe nem vagyok otthon, csak a filmeket láttam:S.)

mama2
El tudom képzelni: Superman kiütötte Scorpiont, és úgy végzi ki hogy lézer szemével szétvágjaXDDD.
Amúgy a DC világába ki tartozik supermanon kívül?

Szolnokboy1
én a DC-ben, annyira nem vagyok otthon inkább Marvelben. Olvastam egy olyan képregényt ahol Superman meg Pókember harcolnak, de azok is úgy, hogy Pókembert felerõsítették ilyen sugárral, hogy legyen esélye. :)

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Kojiro
igen ezen sokan vitatkoznak, de az már annyira nem ismert, hogy a filmekbõl megismert Superman nem mindíg rendelkezett ekkora erõvel.
képregény-pályafutásának hosszú évtizedeiben sokszor hasonlították össze egyéb szuperhõsökkel, pl pókemberrel, és nem mindíg superman bizonyult az erõsebbnek.
A Richard Donneres Superman film tette ennyire erõssé, sõt még az idõben is vissza tudott utazni... hát lol.
HA meg azt nézed, hogy a MK világa egy fantáziavilág, bármit bele lehet képzelni. Sonya a MK játékokban rúg egy forgót és az ellen repül háttal 5 métert... ehhez milyen erõ kell? Próbálj meg 10 kilót eldobni 5 méterre, aztán 20at, majd egy embert <#vigyor2>

E mellett Supermanre ugyanúgy hat minden mágia, mint egy átlag emberre, akinek a szokásosnál erõsebb a tudata.

Kojiro ergo sum.

Szolnokboy1
ez marhaság! egy sonya mit tud egy superman-hez képest? superman homlokon pöcköli és FLAWLESS VICTORY! <#idiota>

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Lacee
úgy tûnik ez a keverés divat mostanság

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Legend Killer
ok

#28: ugye? :D

Lacee
ez elég beteg ötlet :D

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

mama2
Megjelenés?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Még nem lehet tudni.

Legend Killer
ki a boss?

20 választható karakter lesz majd + a boss.
Idáig a következõ karakterekrõl van szó:

MK oldalról:
Scorpion
Sub-zero
Sonya
Shang Tsung
Liu Kang
Jax
Kitana

DC oldalról:
Flash
Superman
Batman
Catwoman
Shazam
Green Lantern
Joker

hivatalos oldal

nem

John Cena
LOOLXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Synit HUN
De jó! Lesz benne Betmeeen! <#idiota>

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

LordVenom
Én szeretem ezeket a "crossover"-eket. Várom. <#vigyor2>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Megjelenésrõl lehet tudni valamit?
Legend Killer
loál ekkora fasságot életemben nem láttam és nem is fogok... sztem minimum bebasztak a készítõk az éjjel, mikor elhatározták, h ezt megalkotják<#idiota><#hehe>

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Burdi
mennyi karakter lesz benne?
mert a képek alapján elég gyér :D

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

tigeroo
aztakurva.

citromdíjat nekie!
bocs ez ea elsõ (szem az utsó is) topicom de szerintem sz*ar

LordVenom
Hol vannak a Marvel karakterek? Ez a DC világ,itt nincs marvel. Egyébként jól néz ki.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

mé?

Pepsi Twist
OMG

ekkorafaszlámahogylehetsz?

<#wilting>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bocs de ez nem az
de ez az lesz

Na jó be rakok pár videót is csak lehet hogy mögötte menni fog egy reklám.Állitsátok le a videót és mögötte X.