Máv Ábe-s helyzet

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
Ez aztán a szélessáv! <#idiota><#love11>

GanXstaZolee#2709

Pheel
És az egész koli egy datanetes ADSLen ül. Aha...
no comment?

milyen meglepõ...

Az ember segíteni akar és leoltják. Ez a forum lényege.
azért mert egy krva nagy kollégiumban lakom és esetleg innen válaszolnak a hsz-emre még nem jelent semmit sztem. De mindenkinek jogában áll eldönteni h melyik biztosítót választja...ti dolgotok..én csak segíteni próbáltam és azt ajánlottam, ami nekem bevált ha vkinek ezzel problémát okoztam sajnálom...

üdv.
Milyen meglepõ.
Pheel
Azonos IPrõl nyomja. ;-)
Ja, mindenki a wábererrel akar szállíttatni😄

rozver: A honlap létrehozásáról amúgy nem tudok semmit sajna.
Kicsit sem átlátszó ám a párbeszéd...
rozver
basszus akkor így könnyû..ekkora vagyonnal😊...mióta létezik amúgy ez az említett honlap, nemtudja valaki?

jaj ne csináld már!

Hát nem... Magyarország 6. leggazdagabb embere 50 milliárddal😊

Az említett weboldallal sikerült tavaly is váltanom, nem panaszkodhatok.
rozver
hát Wáberer nem egy töketlen alak az látszik😄, egyébként az oldalon amit ribot linkelt, úgy tûnik, hogy nem is rosszak a Wabard ajánlatai. Bár én idén nemhiszem h váltanék már

jaj ne csináld már!

vizi: rá bizony. Jól mondta Taranov, a fuvarozócége néhány százmillióval bebukta a mávos biztosító kihullását, és akkor már inkább alapítottak egy saját biztosítót, biztos kapnak egy kis kedvezményt saját maguktól😄 És talán még nyernek is a többi ügyféllel. Mindenesetre egy alternatívával több nekünk...
amint látod... amúgy én is a biztositastipp.hu-n kötöttem meg a GFB-om és minden zökkenõmentesen és gyorsan ment.
Megéri átböngészni az oldalt és a kalkulátorral kiszámolni, h mi mennyibe...
oh..ezt nem is gondoltam, Wáberer György rendesen rástartolt akkor erre a piacra is

OFF Azért ahogy látom a Toyota nem hazudtolja meg magát. ON <#vigyor0>
Wáberer György féle kör alapította ZRT.
Taranov
Jaja, ez úgy alakult ki, hogy a MÁV legnagyobb ügyfele, a Waberer's nevû fuvarozócég saját biztosítót alapított.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ez a Wabard ez valami új??, mert már láttam a biztositastipp.hu-n is

Taranov
Nekem is hasonló eredmény született, de talán még megdöbbentõbb, hogy melyik biztosítók ajánlatairól van szó:

Allianz: egy évre 118 ezer Ft
Wabard: egy évre 595 ezer Ft

A0-ban vagyok 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

GanXstaZoleeWrk
Megnéztem A0ban az én autómat:

Magyar Posta Biztosító Zrt. 557 962 Ft 139 491 Ft

Közlekedési Biztosító Egyesület
Tagdíj: 1200 Ft/év 70 445 Ft 17 611 Ft

Asszem én nyertem 😊 ez majd 400k különbség 😄

GanXstaZolee#2709

R0zs0máK
még mindig egy 24 éves toyota corolla

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

GanXstaZoleeWrk
<#eljen> az igen, milyen verda ez? <#idiota>

GanXstaZolee#2709

R0zs0máK
Hát ha úgy vesszük nekem most a legolcsóbb és a legdrágább között évente van potom 300 ezer Ft XDDDDDDDDDDDD

Taranov
Én annak idején, mikor a MÁV-hoz mentem, évente 150 ezret spóroltam.

torrik
Egy megbízható, jó nevû biztosító azért ilyeneket nem kockáztat meg, mert fontos neki az ügyfelek pozitív véleménye. Ellenben sok "névtelenebb" cég (fõleg amelyik rosszul gazdálkodik) igyekszik húzni-halasztani a dolgokat, ha érzi a csõdveszélyt... Úgy vélem, az elõbbi melletti választás megér félévenként mondjuk +4000 forintot

EPIC... wait for it... FAIL!

És ez nem egyedi eset, a legtöbb helyen addig ülnek a pénzeden amíg tudnak - ergó erélyesen rájuk kell szólni. Bár van, amikor még ez sem használ...
tep
nekem is , és mivel 16.-tól számolták , így csak 3000-et buktam

\"SLICE of LIFE\"

GanXstaZoleeWrk
Nekem is megjött keshtól minden bónuszok is rendben. Be is fizettem.

GanXstaZolee#2709

Sir Quno Jedi
Nekem a máv anno fél év alatt tudta csak átvezetni a bonus10-emet, mer rendesek. Persze addig az A0-t fizettették velem. Nem1x voltam bent náluk, de még "feldolgozás alatt" volt. Kurva szájkukat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

desigo
mekkora lámák 😊
Mármint ugye maga a Genertel küldte tovább nekem a bónusz igazolást a szerzõdéssel.
Na ez lol volt nekem is. Megkaptam tõlük PDF-ben emailben a szerzõdést, amin az állt, hogy A00. Ez 2 oldal, plusz egy harmadik oldal, ami nevezetesen a máv által megküldött bónusz igazolás volt, ami kimondja hogy B07 jár.
Ezután felhivtam õket, hogy ugyanmá vezessék át de hirtelen. Erre a balfasz ügyfélszolgálatos ugyanazt mondta mint neked, hogy nem kapták meg még, de ha nekem megküldi a máv faxoljam át nekik. Én meg mondtam, hogy ha nekem megküldték a szerzõdéssel, akkor kurvára ott van náluk, és rendelkezésre áll hogy átvezessék. Na itt jöttek a sûrû elnézést kérések...
desigo
hm
ma hívta fel bnõm a Genertelt és ezt mondták neki...
arra is kérték,hogy ha megküldik nekünk akkor faxoljuk el a másolatot
Kinek? Genertelnél már rég ottvannak.
desigo
most már csak azt kell kivárnunk,hogy a bónuszigazolást is megküldjék
elvileg szept 15-ig meg kell küldeniük
Taranov
Akkor ezért ilyen gyorsak. Többek között ezért is szeretem jobban az egyesületi biztosítókat.

R0zs0máK
TIR biztosító 😊 ne kérdezd mennyi, még el kell érte mennem XD

Taranov
Tiszta csoda...de tényleg.

R0zs0máK
Megjött a csekkem megjött a csekkem! 😄D

R0zs0máK
Én ma faxoltam el a kellõ papírokat végre 😄D

Taranov
Akkor ezek nagyon gyorsak, mert én azóta is várok két K&H-sat és egy Allianzosat a 3 autóra.

Nekem nem jött meg. Úgy kellett telefonálgatnom meg átutalnom tegnap online, hogy legyen igazolásom...
Postai csomag a szerzõdéssel és csekkel még ma sem jött.
Picit már asztalburogatós volt a hangnemem tegnap, mikor azzal is megpróbáltak lerázni, hogy õk már 15-én feladták a csomagot... mondom nincs az a posta ami valamit 2 hétig ne tudna kihozni, ne próbáljanak átbaszni.
Hát hogy õk nem tudnak mit tenni... mondom de én meg tudok, felhivom a DAS-t, és beperlem õket ha a rendõr megbüntet az igazolás hiánya miatt. Na egybõl beindult a gépezet...
desigo
Tegnap megjött a csekk és többi papír a Generteltõl
szerencsére csak aug 16-tól számoltak fel díjat
R0zs0máK
Én még vissza se küldtem a szükséges papírokat XDDDD

desigo
nekem sem jött még
GanXstaZoleeWrk
Nekem megjött a kundhtól mind2 zöldkártya meg kötvény a csekk még nem de ha nekik ráér a pézem... 😊

GanXstaZolee#2709

Taranov
Nálam is ez van, mind az Allianz-nál, mind pedig a K&H-nál.

0ppika
Még mindig nem jöttek meg a papírok 3 hét után :S felhívtam a genertelt és szerintük 2 hete feladták már :S

http://epica.nl

GanXstaZoleeWrk
Állított itt valaki mást? 😄

GanXstaZolee#2709

tep
akkor a pszáf sem ér egy huncut garasnyit se....

\"SLICE of LIFE\"

Oldal 1 / 11Következő →