Érdekességek

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most már szart se ér :(
mcdrusza
érdekeség képpen: http://bizinformation.org/hu/www.sg.hu
"Sg.hu Becsült értéke Ft 249,70 Millió"
Érdekes: http://szabadforum.com/node/75

Kedvenc szájtom: http://szabadforum.com

Looooser
de akkor is kaptunk...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Super Saiyan
dettó, az én apám tüdõrákba halt meg, a nevelõ apám pedig áttétes :(

>:C

Kicsikiraly
föcitanárom beszélt errõl, a robbanás után délrõl fújt a szél, felment északra, ott a szelek miatt tett egy szép kört, és hozzánk ért el legutóljára. mégis, szomszédos ország, mi kaptuk a legtöbb segítséget és rá lehet erre fogni :D tény, hogy kaptunk a felhõbõl, de a legkevesebbet szinte.

DFTBA ಠ_ಠ

Anaid
Dettó.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

akkor még szerencse, hogy kelet - közép Magyarországon lakom.
Looooser
*rákos

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
egyszerû, akadozn az áram ellátás, az erõmû 15 kilóméteres körzetében minden hamuvá válna 40km-es körzetben minden sugárfertõzött lenne, és ezen felül márcsak a természet szivathat meg mégjobban, hafelhõt fújarra a szél, az radioaktívlesz, az esõ, ami lecsapódig további sugár fertõzést okoz... a vicces az egészben hogy amikor csernobilban egtörténtabaj mi kaptunk az utána lévõ felhõbõl, ezért van annyiros megbetegedés kelet-, közép mayarországon...

Looooser
serintem ez nem csernobil....
mert a cserobili erõmû így nézki...

Divizio88
nem eltem ott nem ismerem az utcakat...
Nekem fogalmam sincs az most nem olyan ki pusztult??

HIP-HOP ARAD

Super Saiyan
engem az érdekelne, mi történne Magyarországgal ha a paksi atomerõmû felrobbanna :D

>:C

Hát nem tudom mennyire érdekes, inkább csak érdekelne, hogy ez most kamu?
Úgy értem tele van kocsikkal ebben a videóban. Csernobil, ami tudtommal nem lehetséges... vagy...
most mi van? :-)
http://href.hu/x/5ocu
kössz
szóval mi az?
Kicsikiraly
Ez mellesleg.

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
n00b :O

DFTBA ಠ_ಠ

mi a fasz az a gömbvillám már nem azért
Magiszter
Valami olcsó TY kategóriás sorozat: A Gyilkos Gömbvillám Legújabb kalandjai. Fõszerepben a japán rajzfilmek szinkronizálásáért oklevelet kapott, Tim Tom Luhao Lee kisöccsének az egyik régi osztály társa.

Ezt most így elképzeltem: Kicsi kövér kínai "Gömbvillám" feliratú feszülõs kezeslábasban, köpenyben rohangál körbe az iskola elõtt és rugdossa a nyugdíjasokat. <#idiota>

Ez érdekes nem? <#zavart2>

mousee
Gyilkos gömbvillám... hamarosan könyvet is írnak belõle... durvább lesz mint a cápa...vagy freddy :)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

RAZOR27
xD faluban van olyan sztori, hogy bement a ház kéményén a gömbvillám, bent meg a falhoz vágott egy férfit, aki asszem meg is halt.Nem tudom higgyek-e benne, de kitudja? :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ThisZip
csoportos halu.

A:SD:ASD:AS:DA:SD:ASD:A:SD:ASD:AS:DA:SD:ADS

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

mousee
nem volt bélyeg se...legalábbis állítólag :DD

Õk is azért követték, mert akkor még ez nem volt ilyen felkapott dolog, és hát "nézd má, valami fényes izé, miaz?" alapon indultak el. Szerencsére senkinek sem lett semmi baja :)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

"és nem ittak aznap este :P" --> csak bélyeget toltak :D
csoportos halu.

ez a gömbvillám cucc amúgy elvileg halálos ha valakit megcsap, én tuti nem követném.
mousee
Nálunk azért volt érdekes a sztori, mert nem csak 1 ember látta, hanem egy egész család... békésen dumálgattak este, amikor láttak valami fényes kis gömböt... felfigyeltek rá, és elkezdték követni... full igaz a sztori, kb 5-6 ember látta ugyanazt (és nem ittak aznap este :P). Követték egy ideig, majd eltûnt. Lehet hogy nem is gömbvillám volt, hanem ufó?? :PP Najó, csak vicc :)

Más felvetés: Pl megérzések. Kinek vannak, és mennyire biztosan mûködnek? :) (remélem még ez is belefér az érdekességek témába :P)

n3whous3
Nagypapim ufót látott, nem vicc, bár nem biztos már benne annyira rég volt.

púúúúú

Rip
Néhány éve vihar készülõdött, és apu kiment az erkélyre nézelõdni. Egyszer csak lelkendezve jött be vissza, hogy látott egy pillanatra egy gömbvillámot a mi háztömbünk és a másik, szemben lévõ háztömb között. Jól meg is lepõdtem, mert ha valaki, akkor apu aztán tényleg ufo meg szellem meg minden ilyesmi ellenes, így aztán a történetét igaznak könyveltem el :)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

mousee
Valamely furcsa tizenhetedik érzékem azt sugallja, hogy haldoklik a topik... igazából nem tudom megmagyarázni, de.... :)

Azért nem ártana kicsit fellendíteni a dolgokat itt :) Például személyes tapasztalatokkal. Pl ha valaki látott már gömbvillámot, vagy ott vannak a furcsa de ja vu érzések... Jó lenne az ilyesmikrõl beszélgetni, és szerintem belefér az érdekességek témakörbe.

Pl tegnap baráti társaságommal buliztunk a törzshelyünkön (budaörsön, kis telek), és hajnali 3 körül azt vettük észre, hogy totál kihalt a közvilágítás, és az egész környék vaksötét volt, mert a holdat eltakarta a sok felhõ. Szokatlan volt, valahogy ebbõl kifolyólag elkezdtünk mindenfélérõl beszélgetni, és eljutottunk a gömbvillámokig. Mindannyian meglepõdtünk, hogy a családjainkban visszamenõleg mindenkinek volt gömbvillámmal kapcsolatos emléke, amelyek már-már lassan családi legendákká nõtték ki magukat. Nektek nincs ilyesmi jellegû történetetek? Szerintem sokakat érdekelnek az ilyen dolgok, itt a megfelelõ alkalom, hogy megosszuk egymással. Szerintetek? :)

SpeedXHUN
:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Looooser
-.-

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SpeedXHUN
O_O:D

SpeedXHUN
O_O

Looooser
arrra én is képes vagyok :D elég keményfejû vagyok ehhez viszon a frissen fõt tojás legegyszerûbb feltörési módja az aljáról és a tetejérõl szedd le a héjat és egyy erõs fújással kitudod fújni a tojást :D

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

bardocz
Viszont én a fõtojást fel tudom törni a homlokomon,és akármelyik oldalánál.
Looooser
érdekesség nem tudsz össze roppantani egy tojást 2 ujjal, ha a tetejét és az alját nyomod

Mo.Organ
irgum-burgum

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Magiszter
Tényleg ezt kihagytam... <#worship> de eszembe jutott még a macskakaparás is.

z99999
irkafirka

Pszt.

Magiszter
Most már ezt is tudom <#worship>

#801: Ákom-bákom, vagy krix-krax. Ami jobban tetszik <#nyes>

n3whous3
lol

ASCII Art

púúúúú

csak úgy érdekesség képpen megkérdezném hogy a karakterekbõl betûkbõl és számokból öszetett alakzatokat minek hívják?
n3whous3
loál, hogy mik vannak...

púúúúú

Looooser
a lóf*sz-ozás mint lekicsinylés most lett csak divat, a kialakulása a nyelvben mármint trágár szóhasználat ként érdekesebb
még a török uralom alatt volt, hogy a magyar beszólt, felheccelte a törököt az meg zört magyarral utána kiabált, hogy: féjjé kitcsi mádzsáár, lessz májd lóphat a seggedben. ezt a hülye magyar rosszul értelmezte kb így: hogy féljél kicsi magyar lessz majd lófasz a seggedben
de rosszul tette a lóphat (nem toom hogy írják pontosan) egy kínzó szerszám volt, röviden megfogalmazva a mostani anális tágírtók brutális õse, mert ez nagyon tágított...
szóval a mefgkínzott magyar hatalmas seglyukkal tért vissza közösségbe és akkor már tényleg azt hitték hogy megb*szatták egy lóval...

aha ott !

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Nohab
Lehet, már nem emlékszem.
RAZOR27
Jah télleg, a "teknó fless" rovatba.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

n3whous3
-.-

púúúúú

a hogyan csinálják c sorozatban a discovery ch.-n valamelyik epizódban említik 1-2 perc erejéig ... (videóval , képekkel )

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Oldal 1 / 17Következő →