Érdekességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
púúúúú
A legtöbb perben szereplõ növény címét a történelem során a dohány nyerte el, bár a kábítószer-alapanyagot szolgáltatók csoportjának, még van esélye a csúcsratöréshez.
ONtopik: Tudtátok hogy a holdnak csak ugyanazt az arcát látni a Földrõl mert megegyezik a forgási sebessége a keringésivel?
Ki volt az az idióta, elmeroggyant, fejreejtett, baromfi aki kitalálta ezt a TÉK marhaságot? És hol találom hogy rágyújtsam a házat? <#idiota>#idiota>
Pszt.
hold ügyben meg: Hold, mint tulajdonnév. Ja és még onnan ered a kifejezés, mikor más bolygónak holdját nem találták, ezért mivel a mienk hold, gondolták egy összefoglaló szóként is értelmezik majd azt, hogy hold és minden másik hold hold meg van nevük is (ezt de megmondtam).
púúúúú
újabb kérdés: tudnak hányni a zsiráfok?<#idiota>#idiota>
Pszt.
Amúgy jöhetnek még a kérdések. Válaszokban jó vagyok <#idiota>#idiota>
- Azért mivel ez volt az elsõ amit felfedeztek és elnevezték. Mikor rájöttek hogy "dikmá, teli van az ég" akkor a többineknek mégsem adhatták ugyan azt a nevet (mint a Rrrrr címû fílmben mindenkit Pali-nak hívtak...) ezért találtak ki minden marhaságot rájuk.
- Azért mert a te jövõdet látja nem a sajátját. Így azt látja hogy jóshoz fogsz menni, de azt nem hogy pont hozzá <#idiota>#idiota>
- Kettõt találhatsz <#nyes>#nyes> (tipp1: megszomjazott a csóka és látta hogy a kisboci ott iszik, rácuppant és "hmm ez jó". tipp2: Valami részeg fazon beájult a tehén alatt és mikor arcába csöpögött a lötty rájött hogy ezt akár még sajt készítésre, kávé fõzésre is használhatja.
Amúgy ha már állati testrészekrõl esett szó akkor nekem is van egy kérdésem.
Miért mondjuk minden apró dologra hogy "az lóf*sz"? Hiszen szegény állatnak elég méretes egy szerszáma van...<#nemtudom>#nemtudom>
azé kel bejelentkezni hogy a hülyéket átbassza azzal hogy tudtam hogy jön elõre , 2 héttel ezelõtt beszélt vele ...
a 3.-at nem értem :S :D
Ha az összes többi bolygó holdjának van neve, a mi holdunknak miért nincs?
Miért kell a jósnõhöz bejelentkezni? Nem tudja elõre,hogy jövök?
Mikor az emberiség fölfedezte, hogy a tehén tejet ad tulajdonképpen mi után kutatott?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
Tudom én hogy orvosi célokra lopkodtak hullákat, volt téma régen töri órán is ez. De ha már felboncolták mehetett párizsinak, meg kolbásznak. <#idiota>#idiota> Úgy is tombolt az éhezés akkoriban.
DFTBA ಠ_ಠ
Amúgy azt hallottam valakitõl hogy ezt a szokást még régen vezették be, hogy ne lehessen a halottakat kilopni a koporsóból olyan könnyen. Mert régen állitólag jó pénzt fizettek egy hulláért... biztosan a kolbász gyárakban <#idiota>#idiota>
Miért kell a koporsót leszögezni? <#ravasz1>#ravasz1>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Burdi:
- Ezt hívják elõ-karácsonynak
- Hagy hagy lakjon jól. Hiszen a védett állatot, csak az emberek ellen védik. Ahogy a növényt is.
- Onnan hogy nem egyezik az adott nyelv szintaktájával (szerkezetével), vagy mert aki ért azon a nyelven azt monta hogy "Ez mi?! Ezt a hülyeséget!."
- Mert úgy átnyomod a gombot a távirányítón és az elemhez közelebb kerül. Meg azért mert jó érzés valamit zúzni mikor ideges vagy hogy "Nem a Lapátok Köztet karom nézni hanem a Fekete Pákó koncertet a sportcsarnokban..."
Van még kérdésed? <#idiota>#idiota>
Még jobb:
- Miért mossuk ki a törölközõket, mikor fürdés után tiszták vagyunk?
púúúúú
Frédi és Béni karácsonyoztak, pedig Krisztus elõtt éltek.
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?
Honnan tudjuk valójában, hogy egy szótári szó téves?
Miért nyomjuk erõsebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
átlagoljuk, olyan 6.700.000.000 * 60 :D
402 millió tonna :p
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
hát, sok sikert. :D majd ha meglesz a Phd-d elméleti/kvantum fizusként, tedd meg hogy beírod mire jutottál :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
relatív, tudni kell hány fok volt tegnap, azt pedig kétszer kivonni a 0-ból.
DFTBA ಠ_ಠ
Amúgy ugye minuszban maximum 273 Cecillia fokba mehet le a mérõ. Miért nem mehet tovább? (Tudom az atomok megállnak pihenni, nem zizegnek ilyen hidegben, de akkor is.)