Érdekességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ez már pár éve volt :D

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Magiszter
én is én is<#taps><#taps><#taps>

n3whous3
lol, linket, képt

púúúúú

Nohab
Tudósok olyan kecskéket "alkottak", amik tej helyett pókselymet állítanak elõ, amit az operációk során használnak fel.
n3whous3
jaja, az volt az asszem

púúúúú

Magiszter
Szerintem meg a barna moszat. Hiszen a teleptestben él ami meg 1 orgazmus...khm...organizmusnak felel meg, és még is iszonyatosan nagy kiterjedésre képes. De hát ha õk modnják... <#nemtudom>

tán régi nyelvtan tanárom mondta, hogy volt valami konferencia, ahol megszavazták, hogy eltöröljék vagy sem. És gyõzött az ly
n3whous3
ennéél van sokkal nagyobb kiterjed organikus szervezet, bár talán az nem növény, hanem gomba.

púúúúú

Magiszter
A legnagyobb növény egy USA-ban élõ rezgõ nyár (Populus tremula). Tömege megközelítõen 6000 tonna lehet, és kiterjedése 43 hektár. Ez a nyárfahálózat egy növénynek számít, hiszen egy gyökere van, és a genetikai állománya is minden részében teljesen azonos. A növénytömeg egy szervezetként mûködik, hiszen a lomb minden részén egyszerre vált színt, és egyszerre hullik le.

Magiszter
éhány növénybõl az ember segítségével lett rekorder. Ilyen a legdrágább kávé, az indonéziai Kopi Luwak, aminek borsos árát a ritkasága, és a nehézkes feldolgozási folyamata indokolja. A kávészemeket egy ott élõ, Paradoxurus nevû állat elõbb megeszi, majd megemészti. Ezt követõen az ürülékébõl kiválogatott magokat dolgozzák fel, extraprofit reményében, az ott élõk.

A legtöbb perben szereplõ növény címét a történelem során a dohány nyerte el, bár a kábítószer-alapanyagot szolgáltatók csoportjának, még van esélye a csúcsratöréshez.

Kicsikiraly
:O nem is tudtam :O

ezt MINDENKI tudja -.-

DFTBA &#3232;_&#3232;

Magiszter
Még jó hogy kérdezz-feleleket játszunk az érdekességek topikban. Ez érdekes nem?

ONtopik: Tudtátok hogy a holdnak csak ugyanazt az arcát látni a Földrõl mert megegyezik a forgási sebessége a keringésivel?

Magiszter
Akkor kérdés:

Ki volt az az idióta, elmeroggyant, fejreejtett, baromfi aki kitalálta ezt a TÉK marhaságot? És hol találom hogy rágyújtsam a házat? <#idiota>

z99999
azt énis tudom h régi szavakból csak azt nem értem hogy miért kell még mindig használni

Pszt.

n3whous3
ly régi szavakból maradt vissza, akkor ez volt a j és kész.

hold ügyben meg: Hold, mint tulajdonnév. Ja és még onnan ered a kifejezés, mikor más bolygónak holdját nem találták, ezért mivel a mienk hold, gondolták egy összefoglaló szóként is értelmezik majd azt, hogy hold és minden másik hold hold meg van nevük is (ezt de megmondtam).

púúúúú

z99999
gyá ott ment a ték<#szomoru1><#idiota>

Pszt.

Magiszter
Igen. És ha éppen felfele néz akkor olyan mint egy olajkút ami olajat ért <#idiota>

z99999
egyetértek, de ez a hagyományörzõ xarság elég béna, az ly-ok fölöslegesebbek, mint a közhelyek

újabb kérdés: tudnak hányni a zsiráfok?<#idiota>

Pszt.

Magiszter
Azért van meg mert a mienk egy bonyolult nyelv (de tényleg az) és nehogy már a sok hülye külföldi "hejesen tudlya" leírni a szavainkat. Ezt hívlyák flancolásnak. Meg persze hagyományõrzésnek is. Miért végzõdik a legtöbb név y-ra vagy van benne cz, meg ijenek? Semmi értelmük, csak hát flacollyunk. Az meg hogy megjegyezni néhány szót amiben j helyet ly-t írunk ijen bonyolult... hát az szánalomra méltó szerintem. (mondom én aki világ életemben 3-as voltam nyelvtanból <#idiota>)

erre én is gondoltam hogy nem lenn-e egyszerûbb ha j-t használnánk és akkor a sok gyökérnek nem lenne idegen a magyar nyelvtan ...

z99999
miért van még meg a magyarban az ly ha semmi szükségünk nincs rá?

Pszt.

Magiszter
Jaaaaa.. Hogy olyan jelentéktelen mint a lónak az a bizonyosa... lehet... erre nem is gondoltam <#fejvakaras>

Amúgy jöhetnek még a kérdések. Válaszokban jó vagyok <#idiota>

sztem vmi hülye elkezdte mondani aztán a sok részeg f***-ból elindult 1 áradat mostanra meg állandósult kb ...

z99999
hát én nem szoktam, de gondolom a lekicsinylõ jelentése miatt

Pszt.

z99999
tévhit, hogy nem mûxik, de nembaj, hejre egyes

Pszt.

Magiszter
Válaszok:

- Azért mivel ez volt az elsõ amit felfedeztek és elnevezték. Mikor rájöttek hogy "dikmá, teli van az ég" akkor a többineknek mégsem adhatták ugyan azt a nevet (mint a Rrrrr címû fílmben mindenkit Pali-nak hívtak...) ezért találtak ki minden marhaságot rájuk.

- Azért mert a te jövõdet látja nem a sajátját. Így azt látja hogy jóshoz fogsz menni, de azt nem hogy pont hozzá <#idiota>

- Kettõt találhatsz <#nyes> (tipp1: megszomjazott a csóka és látta hogy a kisboci ott iszik, rácuppant és "hmm ez jó". tipp2: Valami részeg fazon beájult a tehén alatt és mikor arcába csöpögött a lötty rájött hogy ezt akár még sajt készítésre, kávé fõzésre is használhatja.

Amúgy ha már állati testrészekrõl esett szó akkor nekem is van egy kérdésem.

Miért mondjuk minden apró dologra hogy "az lóf*sz"? Hiszen szegény állatnak elég méretes egy szerszáma van...<#nemtudom>

sztem a mi holdunkra adták a Hold nevet a többire állandósul és akkor azok legyen xy nevûek ...
azé kel bejelentkezni hogy a hülyéket átbassza azzal hogy tudtam hogy jön elõre , 2 héttel ezelõtt beszélt vele ...
a 3.-at nem értem :S :D

Burdi
szépp válaszok:D akkor van még 1-2:

Ha az összes többi bolygó holdjának van neve, a mi holdunknak miért nincs?

Miért kell a jósnõhöz bejelentkezni? Nem tudja elõre,hogy jövök?

Mikor az emberiség fölfedezte, hogy a tehén tejet ad tulajdonképpen mi után kutatott?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

Magiszter
Volt ott egy smájli is.
Tudom én hogy orvosi célokra lopkodtak hullákat, volt téma régen töri órán is ez. De ha már felboncolták mehetett párizsinak, meg kolbásznak. <#idiota> Úgy is tombolt az éhezés akkoriban.

Kicsikiraly
" Mert régen állitólag jó pénzt fizettek egy hulláért... biztosan a kolbász gyárakban"... tudod régen nem lehetett felboncolni egy hullát, vallási okokból. namost aki ellopott egy hullát, az jó pénzért eladhatta egy orvosnak, hogy az felboncolja, és megtudja mi van az emberben. (tudod régen nem volt minden gyógyítható, nem tudták milyen szervei vannak az embernek, stb...)

DFTBA &#3232;_&#3232;

félnek hátha feltámad XP vagy annyira örülnek hogy megszabadultak tõle hogy semmiképp se jöhessen ki XD

Magiszter
Nehogy má' a nagyi kimásszon <#gun>

Amúgy azt hallottam valakitõl hogy ezt a szokást még régen vezették be, hogy ne lehessen a halottakat kilopni a koporsóból olyan könnyen. Mert régen állitólag jó pénzt fizettek egy hulláért... biztosan a kolbász gyárakban <#idiota>

ProGabe
van:

Miért kell a koporsót leszögezni? <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Magiszter
A törölközõs dolgon én is gondolkoztam már, de anyám lehülyézett engem, mikor megemlítettem neki. <#idiota>

Burdi:

- Ezt hívják elõ-karácsonynak
- Hagy hagy lakjon jól. Hiszen a védett állatot, csak az emberek ellen védik. Ahogy a növényt is.
- Onnan hogy nem egyezik az adott nyelv szintaktájával (szerkezetével), vagy mert aki ért azon a nyelven azt monta hogy "Ez mi?! Ezt a hülyeséget!."
- Mert úgy átnyomod a gombot a távirányítón és az elemhez közelebb kerül. Meg azért mert jó érzés valamit zúzni mikor ideges vagy hogy "Nem a Lapátok Köztet karom nézni hanem a Fekete Pákó koncertet a sportcsarnokban..."

Van még kérdésed? <#idiota>

n3whous3
LOÁL :DDDDDD

Még jobb:
- Miért mossuk ki a törölközõket, mikor fürdés után tiszták vagyunk?

púúúúú

Burdi
ezek tetszenek nekemmm:DD :

Frédi és Béni karácsonyoztak, pedig Krisztus elõtt éltek.

Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt?

Honnan tudjuk valójában, hogy egy szótári szó téves?

Miért nyomjuk erõsebben a távirányító gombjait, amikor az elem kifogyóban van?

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

nem azé mondtam hogy téged szóljalak le csak nehogy valaki ellesse aztán kamugyárosoknak néz :D

0Fritz0
Érdekes elmélet, nem is gondoltam volna. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

az nem co2 ami ott jön ki ... az a szádon ; jön ki meg a gyárkéményen ...

0Fritz0
Hiába, ha egyszer olyan finom az a babgulyás... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

n3whous3
az semmi ahhoz képet, hogy mennyi CO2-t nyomunk ki :((

púúúúú

n3whous3
NEM lehet elérni a zéró nulla hõfokot.

púúúúú

"- Mennyi az emberiség össz tömege?"

átlagoljuk, olyan 6.700.000.000 * 60 :D

402 millió tonna :p
Looooser
várjunk akkor egy zéropontmodul brutál kristály hûtéssel létre hozható??????? <#wow1>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

ProGabe
"Ezen a szinten az atomok és molekulák mozgása megszûnik, csupán a rendszerbõl ki nem nyerhetõ nullponti energia marad meg, a rácsrezgések alapenergiaszintje, melynek létezése a kvantummechanika segítségével érthetõ meg."

hát, sok sikert. :D majd ha meglesz a Phd-d elméleti/kvantum fizusként, tedd meg hogy beírod mire jutottál :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Looooser
mer' aztat mondották az okosok...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

n3whous3
úristen már, ha valamihez nem értesz, akkor ...

púúúúú

Kicsikiraly
0 fokos:

relatív, tudni kell hány fok volt tegnap, azt pedig kétszer kivonni a 0-ból.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Magiszter
Nem érdekelnek a kifogásaid, virítsd a dellát! <#idiota>

Amúgy ugye minuszban maximum 273 Cecillia fokba mehet le a mérõ. Miért nem mehet tovább? (Tudom az atomok megállnak pihenni, nem zizegnek ilyen hidegben, de akkor is.)

z99999
jah, fõleg mivel nem dolgozok, de nice try ^^

Pszt.