Érdekességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hinném, hogy mindenki itt ül a gép elõtt lesve a topikot.
Rólam meg annyit beképzeltség nélkül, hogy 1-2 adat alapján (leszámítva azt, hogy nekem épp nincs még gyakorlatom, ahogy jópár ismerõsnek meg igen) ott vagyok a top 10-ben az évfolyamban, szal csá.
Rólam meg annyit beképzeltség nélkül, hogy 1-2 adat alapján (leszámítva azt, hogy nekem épp nincs még gyakorlatom, ahogy jópár ismerõsnek meg igen) ott vagyok a top 10-ben az évfolyamban, szal csá.
púúúúú
Az emberi fül az õsi halak kopoltyújából fejlõdött ki.
*Louie
Én Luie-éra nem adnék.<#vigyor1>#vigyor1>
Azért az "ilyen faszlámák" (newhouse, louie) véleményére többet adok mint a tiédre.. köszipuszicsá hellósziabanplz kkthnxbai
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
progmatekos és nem kocka feje van, meg kellene becsülni az ilyet azért manapság..
.: mobilize.hu :.
Szerinted érdekel valakit hogy itt fikázol? Ha érdekelné õket, már válaszoltak volna...
ilyen faszlám idiótákat felvesznek? hová jut ez az ország 😞
(már bocs, de 300hsz bõl állt eddig a topik kb. és gondoltam végigolvasom õket és szerettem volna reagálni rájuk, mi a faszom közöd van hozzá?)
púúúúú
akkor meg pláne kussoljon...
tudtátok hogy nyúháuszt egész nap basztatja a fõnöke, és este idejön kiskirálykodni?
(álreg esetben csak annyit, hogy legyen vér a pucádban beszólni "valódi éneddel", de végülis mindegy)
púúúúú
kurvára nem kíváncsi rád senki...
"Még a Windows Vista is tartlamaz olyan kódsort amit a legelsõ windows is tartalmazott(kb.1980 as évekból van még)"
Majd ha mutatsz linket a forráskódra, elhiszem, ugyanis tudtommal még mindig nem fejtették vissza -.-
Majd ha mutatsz linket a forráskódra, elhiszem, ugyanis tudtommal még mindig nem fejtették vissza -.-
púúúúú
kurbva sok van belõlük, ajánlatos a brit törvényeket is nézni, ott is van pár érdekesség XD (fél kézzel fél lábbal (nem az, hogy annyi van neked, hanem ily módon gondolom) kocsira kapaszkodva nyilvános helyen is hugyozhatsz meg tsai.)
púúúúú
Ez a "mennyit használunk ki" faszság, semmilyen tudományos alapja sincs, egyik helyen 9 máshol 7 valahol 5% van említve. Semmilyen mérték nincs ennek a mérésére. Tudósok beszéltek errõl pár mûsorban már, ha esetleg nem hinnétek nekem, utána is lehet nézni.
púúúúú
"képkocka"
Ez volt ám az egzakt megfogalmazás 😄 Egyébként jah, hogy úgy mondjam gyorsabban pörög az érzékelése, az agya máshogy fogja fel az idõt (ez alapján különben sztem hja sikerülne az emberi agyat manipulálni, nagyon gyors reakció idõt lehetne kihozni belõle)
Ez volt ám az egzakt megfogalmazás 😄 Egyébként jah, hogy úgy mondjam gyorsabban pörög az érzékelése, az agya máshogy fogja fel az idõt (ez alapján különben sztem hja sikerülne az emberi agyat manipulálni, nagyon gyors reakció idõt lehetne kihozni belõle)
púúúúú
csak elmondja az uigazat, hogy ne hülyeésget kürtölj el a haverjaidnak...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
már ki lett tárgyalva hogy félregépelés az oka, a pumps az jumps, a pumps-szal nem is értelmes
" -.- "
" -.- "
DFTBA ಠ_ಠ
Az elefánt az egyetlen emlõs aki nem képes ugrálni.
Egy teáskanálnyi tengervízben ötmillió élõlény található.
Ugyanazt a szivárványt minden ember különbözõnek látja.
Csak a nõstényszúnyogok csípnek.
Az ausztráliai Nagy-korallzátony a leghatalmasabb élõ „építmény” a világon
A zsiráf az egyetlen állat, amely szarvval születik.
Ugyanazt a szivárványt minden ember különbözõnek látja.
Csak a nõstényszúnyogok csípnek.
Az ausztráliai Nagy-korallzátony a leghatalmasabb élõ „építmény” a világon
A zsiráf az egyetlen állat, amely szarvval születik.
"Az elsõ emailt 1972-ben továbbították az Interneten keresztül."
Sry, de akkor nem volt Internet, csak Arpanet. -.-
Sry, de akkor nem volt Internet, csak Arpanet. -.-
púúúúú
Vajon miért nem pofozták fel az ötletgazdát?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mennyi lámpa XD
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
.jpg)
.jpg)