Érdekességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDdd
Jó lenne ez söríváshoz :XD
Walesben található, ha egy '.co.uk' végzõdést raktok hozzá még honlapja is van 😉 Kép is van:
Lehet hogy pár sör után egy taxiba ülve inkább a gyalogolás mellett döntenék ha itt laknék <#idiota>#idiota> Amúgy jó topic, +fav
A Titanic címû filmben egy sárga inges, fekete bajuszos férfi a vízbe zuhan, majd megfullad. Ugyanez a férfi 5 perccel késõbb, egy másik jelenetben hegedûn játszik.
Alabama államban tilos magánszemélynek konfettit birtokolni.
New Orleansban könnyû testi sértésnek számít, ha egyik ember megharapja a másikat. Ha az elkövetõnek rosszak a fogai, akkor viszont már súlyos testi sértésrõl van szó.
New Orleansban a tûzoltóknak is kötelezõ megállni a piros lámpánál.
Idahóban tilos teve hátán ülve horgászni.
Montanában tilos férjes asszonyoknak vasárnap egyedül horgászni, hajadon lányok pedig soha nem horgászhatnak kíséret nélkül.
Észak-Virginiában törvény mondja ki, hogy babakocsiban csak kisgyerekek szállíthatók.
Floridában törvény írja elõ, hogy minden közintézmény bejárati ajtajának kifelé kell nyílnia.
Indianában tilos madarat kõvel megdobni, kivéve, ha azt önvédelembõl teszi az ember.
Az Ohio-beli Clevelandben tilos egeret fogni vadászati engedély nélkül.
Floridában tilos napi 3-nál több tányért összetörni, vagy 3-nál több bögre fülét letörni.
Floridában tilos nyilvános helyen énekelni annak, aki fürdõruhát visel.
Kentuckyban nem tekintik ittasnak azt az embert, aki meg tud állni a lábán, bármennyit ivott is
Clevelandben tilos autót vezetni annak, aki egy másik ember ölében ül.
Illinois államban tilos whiskyt és meggyújtott cigarettát adni a kutyáknak, macskáknak.
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
sok gyakorlás után 6 másodperc alatt végigmondtam <#idiota>#idiota>
akkor kb. 10-edikben okos voltam, ezt újra feltaláltam 😄
unatkoztam órán, kajám nem kellett, így letéptem egy nagy darabot és elkezdtem vele gyúrmázni, amíg végén gumiszerû lett 😄 mondom wtf, ez kiviszi a ceruzát 😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
nocsak nocsak<#idiota>#idiota>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
off vége.
eddig mindegyik jósolgatás faszság volt, de ez a 2012 nagyon sok jóslatot látott már...
kíváncsian várom a világ végét! 😄
vajon milyen formában fog eljönni? földönkívüliek, letámadnak? letarolja a bolygót egy atomháború? becsapódik egy rohadtnagy meteor?
2012-ben úgyis megjelölnek egy új idõpontot valamikor 2020 környékére, mer az olyan szép duplahuszas szám, hogy az majd hátha...
mintha a bolygó épsége a rajta élõ emberek idõszámításától függne.
másrészt Krisztus születése alapból nem 2008 éve volt, mert becsúszott egy 7 éves elszámolás, ezért a mai napig rosszul számoljuk az idõt.
ezt nem csodálom, mivel az igazi cowboyok nem is használtak fegyvereket 😄 azok a cowboyok csak a filmek kitalált szereplõi igazából dögunalmas életük volt 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Szerintem ez nem hianyzik a topicnak.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
"A National Geographic Society által 9 országban, a 18 és 24 éves korosztály körében végzett felmérés szerint az amerikaiak a legkevésbé tájékozottak földrajzból. Hét amerikaiból 1 nem tudta megmutatni saját országát a térképen. "
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A dinoszauruszok nem ettek füvet - az ugyanis akkor még nem létezett.
Az USA nukleáris rakétasilóinak ajtaja 478 tonnát nyom, és 19 másodperc alatt nyílik ki.
Egy tehén napi 18 órát tölt rágással.
A bálnák által kifújt levegõnek van egy igen erõs szaga, amely a romlott hal és az állott olaj keverékének tûnik. Emiatt az erõs "szájszag" miatt régen a bánavadászok azt gondolták, hogy a belégzése agykárosodást okoz.
Felmérések szerint azok az emberek, akik napi átlagban 6 óránál kevesebbet alszanak, jóval összeszedettebbek és hatékonyabbak, mint aluszékonyabb társaik.
A régi maja naptárak a világ végét egész pontosan 2012 december 12-re tették.
Sztálin tartja a világrekordot a saját magának emelt szobrok számát tekintve.
Amúgy az amerikaiak tényleg hülyék... nem egy példa van az okosságokban 😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
fõleg az amcsi államok idiótábbnál idiótább törvényei 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
-Az asztronauták a súlytalanság állapotában nem tudnak sírni.
-A Földön a legszelesebb idõjárás az antarktiszi Commonwealth Bay-en van.
-Egy Roy Sulliven nevû amerikai férfit életében hét alkalommal ért villámcsapás.
-A Földön évente 20-30 vulkánkitörés következik be, a legtöbb a tenger alatt.
-Florida partjainál épült egy tengeralatti szálloda, ahová a vendégek búvárfelszereléssel tudnak lejutni.
-A sivatagban termõ baobab fa a törzsében 1000 liter vizet is tud tárolni.
-Tibet a világ legmagasabban fekvõ országa, tengerszint feletti átlagos magassága 4500 méter.
-Montreálban tilos franciául káromkodni.
-Az anthofóbia jelentése: félelem a rózsáktól.
-Az olfactofóbia jelentése: félelem a szagoktól.
-Az arcgödröcskék genetikai hibák következményei.
-Theodore Roosevelt Pete nevû kutyája egyszer letépte egy francia nagykövet nadrágját a Fehér Házban.
-A világ legelsõ weboldalának címe: http://info.cern.ch volt.
-Egy ember 7%-al több energiát használ fel, ha sárban gyalogol, mint ha úttesten.
-James Pitty, egy amerikai étterem tulajdonos készítette az elsõ használható pénztárgépet 1879-ben. A készpénztároló fiók kinyitásakor egy csengõ szólalt meg, így akadályozva meg a lopást.
-Detroit utcáin tilos házisertéseknek szabadon szaladgálni, kivéve ha karika van az orrukban.
-Az afrikai baobab fa törzse olyan vastag, hogy ha üreges lenne, 20 ember is elférne benne egymás mellett állva.
-Egy légkondicionáló berendezés 98%-kal több energiát fogyaszt, mint egy mennyezeti ventillátor.
-A munkavédelmi sisakot az építõmunkások számára 1933-ban találták fel, és a Hoover Dam építésénél használták elõször.
-Michigan államban tilos vasárnap autót eladni.
-Évente több mint 10 ezer madár pusztul el a földön úgy, hogy nekirepül egy ablaknak.
-A bárányok horkolnak.
-A tevék púp nélkül születnek.
-Illinois államban tilos kutyát whiskyvel itatni.
-Az Egyesült Államok után Kína áll a második helyen a gyorsételek fogyasztásában.
-A McDonalds étteremlánc 1961-ben az Illinois állambeli Oak Brookban megnyitotta tanintézményét Hamburger Egyetem néven.
-Kínában több ember beszél angolul, mint az USÁ-ban.
-A Szellemkutató Társaság nyilvántartása szerint az USÁ-ban 789 "valódi" szellemjárta ház van.
-A Vadnyugaton több cowboy halt meg folyókon való átkelés közben, fulladásban, mint tûzharcban.
-Hamupipõke történetébõl 59 mozifilm készült.
-Ronald Reagan volt az egyetlen amerikai elnök, aki magára öltötte a náci egyenruhát, természetesen egy filmjelenet kedvéért.
-Franciaországban tilos olyan játékbabát forgalmazni, aminek nem emberi arca van.
-Alabama államban tilos vasárnap dominózni.
-Alabama államban tilos a másik nem jelenlétében köpködni.
-Zachary Taylor, a 12. amerikai elnök 62 éves koráig egyetlen egyszer sem szavazhatott, még saját választásán sem. Hivatásos katona volt, állandóan költözött, ezért nyugdíjba vonulásáig nem rendelkezett állandó lakóhellyel.
-Alabama államban tilos fésût zsebben hordani, mivel az fegyverként használható. A törvényt egy megtörtént tragikus eset után hozták.
-Az Egyesült Királyságban az indiai éttermek nagyobb létszámú munkaerõt foglalkoztatnak, mint a bányászat, az acélgyártás és a hajógyártás összesen.
-Az elefántok képesek 4 és fél kilométerrõl kiszimatolni, hogy hol van víz.
-Az 1969-es Woodstocki fesztiválra egy háromnapos belépõjegy elõvételben 18 dollárba, a helyszínen 24 dollárba került.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Dragoooné a 300.hsz.
ték
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Egy virginiai férfi hét villámcsapást is túlélt.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
A csirke repülési rekordja 13 másodperc.
Ebben a pillanatban is több mint 60 ezer ember utazik repülõn az Egyesült Államokban.
Agyunk mintegy háromnegyede víz.
A ketchupot eredetileg gyógyszerként árulták.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...