Érdekességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a 0-fokos értekezésed meg marha jó! <#taps>#taps> Majd ha jönnek ezzel a hülyeséggel nekem így simán lelehet rázni a marhákat. <#idiota>#idiota>
Ez legalább ilyen:
De hát a semmi az nem van, hanem nincs. Mert ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor van valami, de az nem semmi. Tehát mi van?
ami meg az elefántbikát illeti, annak a tömege ebben az esetben elenyészõ, ezért azsem vesszük figyelembe ^^
amugy meg a túlsúlyos emberek a világon élõk felét teszik ki kábé ugy hallottam
Pszt.
Pszt.
Honnan veszed hogy Ádám és Éva nem létezett? Az hogy Evolúsön meg Csárli bácsi, még nem bizonyíték semmire. Persze a logika azt diktálja hogy neki van igaza, vagy legalább is egyenlõre úgy néz ki, de ez nem egyenes következménye egy olyan dolognak hogy Ádám és Éva nem létezett. Lehet hogy létezett, csak nem egész a Biblia formájában. Nem lehet kizárni semmit se. <#whatever>#whatever>
Itt az én megoldásom:
20 fok a szobahõmérséklet. Olyankor nincs hideg. Tehát a kétszer olyan hideg, az -20 fok. Celsiusban.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
az emberiség össztömege pedig elenyészõ az univerzum tömegéhez képest, ezért nem vesszük figyelembe
Pszt.
0x2 fok, tehát 0 :D
"- Ha a macska talpra esik, és a vajas kenyér is mindig a vajas felére, akkor mi lesz ha egy vajas kenyeret kötözünk a macska hátára és kidobjuk az ablakon?"
Antigravitáció
"- Ádámnak és Évának volt köldöke?"
Persze, miért ne lett volna?
"- Mennyi az emberiség össz tömege?"
Több, mint amennyit ki tudok mondani
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Lehet ezért nem vettek fel a NASA-ba? <#idiota>#idiota>
Amúgy mindeki kifogyott az érdekességekbõl? Mert akkor lenne 1-2 kérdésem:
- Ha ma 0 fok van és holnap kétszer ilyen hideg lesz akkor hány fok lesz?
- Ha a macska talpra esik, és a vajas kenyér is mindig a vajas felére, akkor mi lesz ha egy vajas kenyeret kötözünk a macska hátára és kidobjuk az ablakon?
- Ádámnak és Évának volt köldöke?
- Mennyi az emberiség össz tömege?
Emancipate yourself from mental slavement!
Amúgy igen, az oroszok sosem a drága precíz dolgokról voltak híresek. Õk nagy, nehéz, extrém körülmények között is mûködõ dolgokat csinálnak.
Amúgy nekem van egy 100 éves orosz digitális órám. Azt már végigfociztam 3 lakáson, levertem vagy 100 szór, már füstölt is legutóbb mikor levertem a polcról. Ha megrázom csörög benne, valami, ha belenézel még halott német katonát is találsz benne, de.... még mindig mûködik. Pedig még anyám is használta már a születésem elõtt 5 évvel... Az oroszok tudnak valamit az tuti. <#eljen>#eljen>
És azért jó annyira,mert egyáltalán nem precíz,mondta apám,hogy megrázod,és csörög:D Kb akkor áll le,ha belerepül egy madár.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
púúúúú
minden adatot kielemeztem :D
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
- A kínaiak 32%-a érzi úgy, hogy a nemi életébe újdonságot hozott az internet <- <#idiota>#idiota>
- 10 év alatt annyit fejlõdött a kínai gazdaság, mint 50 év alatt USA "annak idején"
púúúúú
púúúúú
Aztán ott a TGV, 320 körül Franciba.
Japánban meg a MagLev 4-500 körül.
Hát jah, nekem is csak kb 15-20 perc lenne az utazás a suliba XD
púúúúú
hát igen durva hogy kínának mekkora a népessége.
Hát akkor várom a helyes megfejtést
púúúúú
Mert a férfi kromoszómát (Y) tartalmazó spermium kisebb és gyorsabban tud haladni.
púúúúú