Érdekességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen az szép témakör lesz ... :D

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Kicsikiraly
számomra a legérdekesebb téma az idõutazás, de az már ki lett vesézve :D

am ami még nagyon érdekes téma az az univerzum, annak a végtelensége és a milliónyi dolog ami benne van, majd egyszer utánanézek és egy szép hosszú beszélgetést lehet róla folytatni :D

DFTBA ಠ_ಠ

Rockynhooo
van bõven . de sztem mkinek lehetne pörögni :)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

akkor kérdezz :-D mert ez az álmos dolog engem is érdekelt...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Rockynhooo
értem hát durva, köszönöm :) annyi ilyen érdekes dolog van simán lehetne pörgetni a topikot,.

Looooser
azért álmodsz mert
az agyad így "pihen" azaz dolgozza fel az az napi történteket. a jövõ látás az álomban azért lehetséges, mert az agyad az aznapi történtekkel számot vet és a számodra legkedvesebb lehetõségekkel hozza össze ezért lehet néha olyan érzésed hogy meg történik az amit álmodtál, a szexuális álmok általában a vágyat jelzik, a rémálmok félelmeket jelenthetik de a rossz álmok nem mindig jelentenek rosszatt eggyes ilyen spirituális elmék és agyzsibbasztók szerint ha azt álmodod hogy megölöd az egyik ismerõsöd az azt jelenti hogy kiölöd magadból azt a rossz tulajdonságot ami az adott álomban megölt személynek van...
igazából azt hogy miért, és minek álmodunk senki sem tudta pontosan megmondani soha, vannak akik spiritualitást látnak benne valaki mást mond mindenkinek különbözik errõl a véleménye
szvsz azért álmodunk, mer az agyunk így próbál legjobban pihentetni minket, lelki álapottól függõen....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Rockynhooo
nekem az pl nagyon érdekes téma hogy az álmoknak mi szerepe van és hogy miért álmodunk stb..

hát nem, de még nem -fav. kap a topig ultimátumot :D
NEOreg3
ez a topik már nem érdekes :(

-fav

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

autoszimulator
Elsõt ne nézzed meg, az egy olyan dolgot feszeget, ami egyik oldalról sem lesz sosem bizonyított, elveket von kétségbe, stb, a vallás ilyen téren kínos téma, de a 9/11es és FED-es az érdekes tényeket tár fel, és a film végétõl eltekintve igazából nem kényszerít rá az emberre semmit, csak elgondolkoztat, hogy mit látsz, és mit kapsz a pofádba...

.: mobilize.hu :.

whiskeyman
az nem ugyanaz :)

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

Kicsikiraly
#562 ^^

DFTBA ಠ_ಠ

whiskeyman
az egyik Showder Clubban mondta valamelyik: Az oroszok már csinálják az idõgépet, holnapra ígérik.
Ha késnek vele, majd visszajönnek <#idiota>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Kicsikiraly
én elkezdtem nézni, és épp ezért óvok mindenkit a megnézésétõl, összeesküvés elméletek, lázadásra buzdító szövegek, agymosás.

(egyéni véleményem)

DFTBA &#3232;_&#3232;

kopa1
Höhöh... Ezt már 1001x elmondta a nasa... Egy drót bele volt téve, mert hogy nézett volna ki a TV-ben, hogy a Nagy Amerikai nép zászlajából nem látszik semmi...

Egyébként meg nem kell minden sarkon összeesküvés elméleteket sejteni! Holdon biztos voltunk, mert egy egyszerû tükröt helyeztek el, amivel még most is pontosan lehet ellenõrizni a hold-föld távolságot

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

autoszimulator
Zeitgeist címû dokumentumfilmet tudom ajánlani mindenkinek, nagyon durva, sok sok érdekességgel. Három kis részes film, különbözõ, érdekes témákkal...

RAZOR27
Ha netán tényleg elkészülne egy idõgép nemtudnánk meg jó sokáig, hidd el.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Kicsikiraly
RAZOR27
xD nem, saját meggyõzõdés.

whiskeyman
ezek szerint láttad tegnap a Naplót Azurák Csabával :|

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

n3whous3
XD

Tudod sok dolog erre mutat tényleg, szerintem meg jártak ott, csak valamit találtak, ezért a vészforgatókönyv jött: a sivatagban lejátszották az egészet ugyancsak.

púúúúú

RAZOR27
Ha eggyátalán járt ember a Holdon, mert szerintem nem, kamu, csak azért csinálták, hogy az oroszoknak betudjanak inetni.Meg mióta fúj a szél a Holdon? lolmár a zászló lebegett a "szél"ben :D

Grove4
xDXDasd!!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Tiger Woods felcsapta
n3whous3
Golfoztak az amcsik rajta. De tényleg.

púúúúú

Grove4
"A Hold felszínén 3 golflabda található."-hogy került oda?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

NEOreg3
fúdeokos vagy:O

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rockynhooo
ty , sosem tudtam :)

sweech
A víz kioldja az óceánok aljzatát alkotó kõzetekbol a sót. A szárazföldön a patakok, folyók szállítják a tengerekbe a kioldott sót. A tengereken
csak a víz párolog, a só visszamarad.

A folyók vize nem sós, mivel vízutánpótlásukat az esõkbõl és olvadt hóból származó édesvíz adja. Adott pillanatban nagyon kevés sót szállítanak.

Rockynhooo
miért sós a tenger , és miért van angliában a másik oldalona kormány?

n3whous3
(meg 3 naponta fürdenek kb.)

púúúúú

autoszimulator
ezért oda már csak úgy lehet menni, hogy van nõd :D Mert utána egy jó ideig ez nehéz lesz :D

de ott északon szép szõke kékszemû nénik vannak (L)

Magiszter
Õ nem panaszkodott :D

Benny04
naés? :D

n3whous3
ÉN meg azt mondom, hogy kevesebb pénzzel is beérem ilyen munka helyett mással. Elgondolkodtatok azon, hogy mik a következmények? Még ha abba is hagyod a munkát, még hetekig érzõdik rajtad a hal, vagy tovább...

púúúúú

Benny04
azigen :DDD
én is mennék oda szívesen dolgozni xDD

Magiszter
Jah azt lehagytam hogy forintot, ha nem lett volna egyértelmû... szóval ne tessék sokra gondolni, de egy jó közepes miniszteri fizetés ezért már megvan. És náluk nincs ilyen dög meleg mint itt... <#idiota>

n3whous3
nem semmi :D

púúúúú

Magiszter
Nekem mondjuk Norvégiában van egy ismerõsöm és õ havi 700.000-et keres valami kikötõben, hogy a halász hajókról pakolja le a halakat. Piszok jól él odakint (persze ismerõse révén került ki), de azt mondja hogy azért fizetnek ennyit mert munkaerõ hiány van. Fõleg az ilyen "büdös" munkákhoz. Ja és még a rántott/sûlt/fõtt/pácolt/grillezett/stb hal is ingyen van neki <#idiota>

n3whous3
Hááát azért ott már egy olyan jó kereset az 50

púúúúú

Magiszter
Amúgy meg 8,040,919 millió forint a mai "1 USD = 160.818 HUF" állás szerint. És most ugye mélyponton van az USD...

Magiszter
Osztani tudok, csak írni nem <#idiota> 66 ezer = 660 ezer... de a többi marad amit írtam. Nem feltétlenûl jelent ez semmit. Lehet hogy csak amolyan "Zsebpénz" fõleg az amcsi keresetek tükrében. Lehet hogy nekik is van egy kis plasztik lapocskájuk amivel viszont bármit megvehetnek, illetve a cég fizeti az egész hóbelebancot.

n3whous3
Bocsi, tudsz osztani? 7,5 milla / 12 az 625 ezer forint, ami adózás után se lesz 66 ezer.

púúúúú

Magiszter
"Egy ûrhajós alapfizetése a NASA-nál évi 50000 dollár . (7 és fél millió forint)"

Ez dúrván havi 66 ezer forintott jelent (mai árfolyam szerinti dollárról forintra.) De ez nem jelent semmit. Ahol én dolgozom itt van olyan ember aki nem kap fizetést. Egyszerûen van egy kis kártyája (arany színû) és annyi. Van céges autója+benzin, céges kajája, céges szállodai szobája. Miért ne csinálhatna hasonlót a NASA is? Csak mondjuk kevesebb juttatással.

Csakhogy maradjunk az ûrnél:

Az ûrhajósoknak ûrutazás elõtt nem szabad babot enniük, mert az ûrruhában kibocsájtott gáz sérülést okozhat.

Az ûrszemét nagyon veszélyes dolog. Egy 0.5 milliméteres fémdarab képes kilyukasztani egy ûrruhát és megölni az ûrhajóst. Egy 10 milliméteres darab egy egész ûrhajót is képes lenne elpusztítani.

A Hold felszínén 3 golflabda található.

Egy ûrhajós alapfizetése a NASA-nál évi 50000 dollár . (7 és fél millió forint)

A Mars egyik holdja - a Phobus - spirál alakú pályán kering a bolygó körül. Körülbelül 100 millió év múlva fog becsapódni a Marsba.

Földkörüli pályán keringve eddig 26 ûrhajós látott UFO-t.

Magiszter
Júúúj mi megy itt! <#csodalk>
Újraalakult az asztrofizikai tanszék? :-D
Mikor rákérdeztem a fizikatanáromnál, hogy mi volt az õsrobbanás elõtt ezt a választ adta: "Végtelen tömegû, nulltéri fluktuáció" Már majdnem rákérdeztem hogy ezt Dzsorditól hallotta, vagy esetleg Bellánától.
Amúgy meg a kozmikus cenzúra szerint sosem fogunk mindent megtudni mert az univerzum rejtegeti a legnagyobb titkait.

Amúgy ez a dolog tényleg Érdekes, de szerintem nem ezen kellene vitázni, mivel a.) egyikünk sem asztorfizikus b.) még a nagyon okosak se tudják a válaszokat a vitánk tártyára.

Inkább olyanokat írjatok hogy egy kecske megmászta a Mount Everestest majd siklóernyõvel földet ért a fejetlen csírkére, aki kalifornia polgármestere. <#idiota>

n3whous3
Hm szerintem ez kicsit offtopic lett, van külön erre, inkább írjunk érdekességeket. Majd délután írok pár dolgot Kínáról.

púúúúú

A semmiben nincsen semmi, tehát a semmiben a semmi már nemsemmi!:D

kopa1
Most elgondolkodtam a Nagy-Bumm -on és egyebeken! Most akkor végtelen sûrûségû anyag, ok! De az az anyag mibõl lett? Mi a fene hozta létre? Ha valaki létrehozta akkor õt meg mi hozta létre? És így lehetne folytatni...

Eggyáltalán: "Valóban" létezünk-e?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Kicsikiraly
Mesterséges Intelligencia Mesterséges Intelligenciát szül.

DFTBA &#3232;_&#3232;