Érdekességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
Romániában meg tanulnak differenciálást meg kis integrálást is középben.

Hát jah, nem kicsit szánalom...

púúúúú

bardocz
Amerikában eleve a másodfokú egyenletet csak egyetemen tanítják,tiszta szánalom ami ott megy😄
ja, ezt hallottam.
a magyar érettségi meg ennek az ellentéte.
ha nem a megoldókulcsot írod le akkor nincs pont...
norbi56
dicsak...

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

n3whous3
Én meg mostanában olvastam egy cikket, idézem:

"Csupán az igen durva káromkodásnak számító "fuck off" kifejezést vetette papírra egy brit diák az angol írásbeli érettségin és elégséges minõsítést kapott a munkájáért.
A tanulók azt a feladatot kapták, hogy készítsenek leíró fogalmazást a teremrõl, amelyben vizsgáznak. A kétszavas szitkozódással a diák 2 pontot szerzett a 27-bõl és többet is kaphatott volna, ha használ írásjeleket - mondta Peter Buckroyd, a vizsga lebonyolítását irányító szakfelügyelõ a The Times címû londoni lap szerint.
- A beadott fogalmazás tanúsága szerint a diák értékelhetõ mértékben rendelkezik azokkal az alapvetõ jártasságokkal, amelyeket vizsgálunk. Ilyen például az írásbeli kifejezési készség és a helyesírás - mondta Buckroyd. - A megoldásnak ugyan nincs köze a feladathoz, de kétségtelen, hogy a diáknak van némi nyelvtani tudása. Magasabb pontszámot is kaphatott volna, ha a mondat végén kiteszi a felkiáltó jelet. (MTI) "

LOÁL, szóval az alapvetõ helyesírás az általános suliban nem elvárás? Mert ezek szerint õk kb ilyen általános sulis szinten kezelik a dolgot. Meg egyébként is atomlol az egész...

púúúúú

n3whous3
tomm

púúúúú

OssianFan
Már nem is csodálkozom azon hogy nem tudták mibõl van a kenyér, ha sokuk azt sem tudja megmutatni a térképen hogy hol élnek 😄
Amúgy egyszer régebben újságban olvastam, hogy amcsiban az érettségi nagyjából annyiból áll, hogy megtanítják hogy kell beszélni, és ne a wc mellé végezze a dolgát..

Hát igen, elég nagy szégyen ez a csak 230 békés év.. :S

Looooser
az amerikaiak a világ legnagyobb hülyéimint ahogy az alábbi példa is mutatja (angol szügséges)

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
" Az elmúlt 3500 év történelmét végignézve csak 230 békés évet számolhatunk össze. " asszem ezt hívják szégyennek...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

n3whous3
"Egy 1991-es Gallup felmérés azt az eredményt hozta, hogy az amerikaiak 49 százaléka nem tudta, hogy a fehér kenyér búzából készül."

Akkor mit gondoltak, hogy a kenyér mibõl van? 😄DDD (most komolyan)

púúúúú

OssianFan
4000 évvel ezelõtt Babilonban bevett szokás volt, hogy az esküvõ után a menyasszony apja újdonsült vejét egy hónapig itatta. Az ital mézbõl készült sör volt, innen származik a magyar "mézeshetek", illetve az angol "honeymoon" (mivel a babiloniak holdhónapot használtak) kifejezés.

Az elmúlt 3500 év történelmét végignézve csak 230 békés évet számolhatunk össze.

A földimogyoró a dinamit egyik alkotórésze.

A háború szava a szanszkrit nyelvben az jelenti: vágyakozás több tehénre.

A méhek, a teknõsök és a termeszek teljesen süketek.

A nulla az egyetlen szám, ami nem írható le római számokkal

Egy 1991-es Gallup felmérés azt az eredményt hozta, hogy az amerikaiak 49 százaléka nem tudta, hogy a fehér kenyér búzából készül.

Ha nincs kakas a csoportosulásban, sokszor az egyik tyúk átveszi a helyét és kukorékol helyette!

Az ostorcsattanás igazából egy miniatûr hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.

Csak két állat van, amely a fejének elfordítása nélkül is látja a háta mögötti területet: a nyúl és a papagáj.

bardocz
AC/DC-s jó😄
n3whous3
Melaszos kenyér omg

púúúúú

Rip
Google, elsõ találat:

"Melasz

A cukorgyártás mellékterméke, sûrû, barna, kellemetlen ízû, nagy cukortartalmú szörplé.
Amerikai kutatók rájöttek, hogy ennek ellenére, ha mértékkel fogyasztjuk, jó hatással van közérzetünkre.

A melasz rengeteg angol és amcsi teasüti alapja.
Persze nekik könnyû dolguk van. Szinte a konyhák egyik alapfelszerelése, míg nálunk csak a jobb bioboltokban lehet hozzájutni."

http://cookie.freeblog.hu/archives/2006/05/12/A_melasz_mint_olyan/

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

n3whous3
google.com

púúúúú

Máté94
Mi az melasz?
passatgt
legalább nem kell annyit kompozni

OssianFan
A kisbabák térdkalács nélkül születnek, ez a testrész csak 2-6 éves koruk között fejlõdik ki.

Az 1989-es panamai invázió során az amerikai kommandósok úgy próbálták elõcsalogatni Manuel Noriegát a vatikáni nagykövetségrõl, hogy az AC/DC "Highway to Hell" címû számát játszották maximális hangerõvel. Brian Johnson, az AC/DC énekese, amikor meghallotta, hogy a zenéjüket pszichológiai hadviselésre használták így kommentálta az esetet: "Azt hiszem, ezek után nem fogunk koncertfelkérést kapni a Pápától."

Egy Las Vegasi átlaglakos évi 846 dollárt költ szerencsejátékra.

1919 január 15-én Bostonban egy melasz áradat megölt 21 embert, míg 150-et megsebesített.

Magiszter
spowl az magyarul a pogoly? 😄DD

kakaoskalacs
You’d have to call that a spider. Or a spider/owl. Or a Spowl.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Rockynhooo
<#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

n3whous3
Biztos jan 1-re várták és koraszülött lett XD

púúúúú

n3whous3
jó hát az se biztos, hogy pont akkor született a szerencsétlen, pár év eltérés XD

púúúúú

Rockynhooo
jézus születése után egy héttel számítjuk az idõt <#idiota>

0Fritz0
Hát inkább paca, mintsem pók .😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

n3whous3
ad 1: utólag lett elkezdve a számítás
ad 2: már évezredek óta vannak évszakok meg január meg február, csak éveket nem számoltunk, ezért.

púúúúú

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Petka
"Az amerikai egydolláros bankjegyen egy pók van elrejtve a jobb felsõ sarokban."

Nem találom :S

Rockynhooo
Jézus dec 24.én született és onnantól kezdve van idõszámítás, de mégis mindig szilveszterkor van új év :| elvunk csúszva egy héttel <#idiota>

Jagumo
😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Muki100
Vajda Attila blogjából:

"Más érdekességet is felfedeztem, amit szeretnék megosztani az otthoniakkal. A szállodában egyik csapból sem lehet vizet inni. Jól látható helyen figyelmeztetnek, hogy a víz ivásra alkalmatlan, csak a szobába bekészített palackból ihatunk. Még a fogkefét sem lehet a csapból lemosni. Arra is külön palackot hoznak, amelyet mindennap cserélnek vagy pótolnak."

(amennyiben valaki nem tudná õ most kint van az Olimpián és kenus)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

n3whous3
Valódi arany = 100%, ami kicsit gáz abból a tekintetbõl, hogy szétmállik, mint a szar. Csak hogy tudd, ezzel az erõvel nincs is "igazi arany" ékszer sehol sem. <#wow3> Hanem ötvözet.

púúúúú

A legnépszerûbb keresztnév a Földön a Mohamed.

Vincent van Gogh holland festõ levágta a bal fülét. Az Önarckép bekötött füllel c. festményén viszont a jobb fülén van a kötés, mivel tükörbõl festette le magát.

Az amerikai egydolláros bankjegyen egy pók van elrejtve a jobb felsõ sarokban.

Az 1912-es Olimpián adtak utoljára valódi aranyból készült érmeket. <#szomoru1>

Looooser
Az ózon elõ állítása (ppt) mellesleg azért nem lehetne agrasszív úton elõ állítani ózont, mert (még csak) kis mennyiségben tudunk elõ állítani és az ózon réteg a tengerszinttõl 15km tõl felfelé az 50km-es határburokban található meg... ez a burok véd minket.
nah nem offolok tõbbet jó tápig +fav

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
de várjál akkor a szervertermek tood zéró monitor csak gépek gépek hátán, akkor ott miért van ózon szag?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

RAZOR27
Csak erõs fényhatás.Voltál már viszonylag zárt térben nyomtató közelébe? jó büdös, mert ahogy másol, a fénnyel ózont termel.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Looooser
én úgy tom hogy ahhoz hatalmas elektromos kisülés kell...

RAZOR27
Én arra gondoltam unalmamban, hogy az ózonlyuka(ka)t nem-e lehetne a magasba fellõtt villanó rakétákkal "foltozni"? mert ügye fényjelenségtõl keletkezik az ózon.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

OssianFan
1970-ben az USA-ban 2983 férfi élt, aki 14 éves korára megözvegyült. Ugyanekkor viszont csak 289 özvegy vagy elvált nõ volt megszámolható.

A "Snickers" nevû csokoládészeletet egy lóról nevezték el.

Az Uránusz bolygón a nyarak 21 földi évig tartanak.

A zenész Rod Stewart egyszer sírásóként is dolgozott.

A Doors frontembere, Jim Morrison volt az elsõ rocksztár, akit a színpadon tartóztattak le.

Looooser
ózont legkönnyebben villámmal lehet termelni. 2 hatalmas ózon juk van az egyik az anktartis felett a másik meg dél európa felett plussz ahogy írtad több kicsi is van
---
mivekl folyamatosan frissülnek az atomok, ezért az újakba folyamatosan bele íródik vagy nem is ez a legjobb szó hanem az az atom belekerül abba az áramlásba amit minket jellemez amik mi vagyonk ezért nem íródunk újra (persze szegény véleményem szerint)

Looooser
ez egy régi földrajz atlaszban volt még az én általános iskolaimban de lehet eírás volt most utána néztem rendesen Az oldal 2/3-ánál zsüld táblázatban le van írva minden

a 7 évet meg természet tudósok állítják... és sztem van benne az atom cserélõdést meg biológusok...

jah németországban a párna passzív fegyvernek minõsül

ProGabe
így van! csak a sejtállomány cserélõdik. szép is lenne, ha az "utolsó atomi részecskéig" újraíródnánk. nem vagyok elméleti, sem atomfizikus de anélkül is megmondom, hogy annak nem lenne jó vége 😊

azt én sem értem, hogy mi köze van a globális felmelegedésnek ahhoz, hogy nem 365 nap alatt kerüli meg a Föld a Napot (hanem 365.256366 nap alatt, de hol van ez a 372-tõl!?)

ózonlyuk: nagy tévedés, hogy csak egy van! nem is értem ez hogyan lehetne. rengeteg kisebb-nagyobb "szakadás" van az ózonrétegen. ezek zárulnak, ez tényleg evidens (hiszen újraképzõdik az anyag) a gond az, hogy nem a kellõ sebességgel!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

norbi56
ja bocsi nem szóltam már am is régebben láttam

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Kicsikiraly
már írtam, és az egész pontosan egy nasa ûrhajóhangárnyi volt és 11-szer hajtották félbe 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

norbi56
Állítólagban(Mythbusters)Egy óriási lapot 9-szer hajtottak össze de kb 50M hosszú papírlapról volt szó de már rég láttam nem akarok hülyeséget mondani...

viszont a 7 évben van vmi <#fejvakaras>

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

n3whous3
3. meg nemtom... Hihetõ, de ha jól tudom pl. az idegsejtek nem regenerálódnak, tehát nem is fognak cserélõdni.

púúúúú

n3whous3
ÚRISTEN, loál. "Há Maaargit! Nóóómáááális?"

Elsõhöz annyit, hogy 20 év alatt már szinte egy évszak eltolódna a másiktól. Honnan szeded ezt az ordenárét? Max pár perc az eltérés, ha jól tudom... :-|

Másodikhoz meg annyit, hogy már most zárul az ózonlyuk, evidens.

púúúúú

norbi56
Tetszik ez a topic<#eljen>