Érdekességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looooser
az idõt nagyon rosszúl száémoljuk, mivel a gergely naptár szerint élünk ami 365 ill 366 napos éveket jelöl meg nos a föld 372 nap alatt kerüli meg a fldet , a poén az egészbe az, hogy hogy ez akkora eltolódást jelent, hogy az általunk ismert Globális felmelegedés ennek köszönhetõ nagyrészben, persze a környezet szennyezés is ront ezen,

mellesleg tudtátok hogyha 7 éven keresztül nem használnánk semmilyen technikai vívmányt azaz vissza a kõkorszakba (szal csak tûz a fõzéshez) akkor a föld megyógyítaná magát mint pl Ózon lik bezárulna, a fátkák megfelelõ mennyiségû oxigént állítanának elõ a légkör megtisztulna.
jah igen és még egy érdekesség hogy bizonyítva legyen a földel való össze kötötségünk, tudtátok hogy testünkben 7 év alatt teljesen kicserélõdik minden az utolsó atomi részecskéig?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

n3whous3
nem láttam még, de általam a legjobban várt animos film eddig.

púúúúú

Kicsikiraly
szerintem már elég ideje megy a mozikban, és aki látta úgyis érti 😄

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
nehogy elspoilerezd! 😊 de tényleg! a trailerek nem véletlenül semmitmondóak a sztorival kapcsolatban! tehát csak semmi spoiler pls!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
lehet kicsit hülyén hangzik, de a Wall-E film elég valós jövõképet mutat, a fogyasztói társadalom tényleg ebbe az irányba megy.

DFTBA ಠ_ಠ

ProGabe
áruld már el, miért? túlélt több, mint 4 és fél milliárd évet, ugyan mi a franc tudná elpusztítani a Napon, vagy egy hatalmas meteoron - ami ha akkor, hogy elpusztítsa (tehát nem akkora hogy kiirtsa rajta az életet), ide sem érne, mert simán belesodródna valamelyik másik bolygó gravitációs körzetébe - kívül? elárulom: semmi!

mi, emberiség csak karcolgatjuk a felszínét! hú meg ha ^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem kell sok ész hozzá, hogy nem lesz a földbõl semmi néhány millió év múlva.

ProGabe
ne keverd már össze a tényleges számításokkal alátámasztott jövõképeket (nap életciklusa, évezredes hõmérsékletváltozás, földkéreg állandó mozgása) a misztikumokkal, egyszeri jóslatokkal. az elõbbieket már általános iskolában tanítják, az utóbbi mind az emberi hit, hülyeség velejárója!

ez most nekem elég érdekes, hogy a topiknál maradjunk. mármint az, hogy valaki összekeveri a kettõt. még jó hogy nem azt mondod, hogy lapos a Föld <#wow3>

a globális felmelegedést kihagytam :o meg a többi elméletet ami még van <#idiota>

bardocz
Hát nem leszarom mi lesz itt millió,meg ezer évek múlva,úgysem fogok élni<#nyes>
Mindenki mást mond... van aki azt mondja, hogy néhány millió év múlva felrobban a nap, és persze akkor a földnek is annyi, van aki azt mondja hogy párezer év múlva megint jégkorszak lesz, van aki szerint 2012be világvége lesz... ki tudja melyik lesz? hülyeség ezzel foglalkozni...

bardocz
Jah tényleg,az.Olyan lehet,mint a fû,meg a hasis esete.
bardocz
Régen a kokain volt az alapanyaga.Innen ered a neve.Ma már nem véletlenül van az ráírva,hogy kóla ízû szénsavas üdítõital.
n3whous3
Nem TETTEK bele, hanem kokacserje volt az alapanyaga és nem vonták ki belõle a kokaint -.-

coke

púúúúú

coca cola cocain => coca ... ( az egyik tanárom szerint ) ma már nem tesznek bele (valszeg) de régen tettek ( vajon miért szerette mindenki annyira )

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

N o N a m e
de az Illinois-i darazsas törvényt még mindig nem értem, valakit megcsipett egy darázs és többet egy darázs sem léphet be a városba? <#idiota>
flashpointer
azert van amcsiban ennyi hülye törvény, mert ott precedens értékû ítéletek születnek, szoval ha valaki pl kiül az erkélyre a fotelével és valakinek mittudomén milyen kárt vagy hátrányt okoz ezzel, akkor többet senkinek nem szabad kiülni (:

Emancipate yourself from mental slavement!

N o N a m e
nem csak neki 😄
<< NoNamë™ >> topik hivatalos lokója xD
Máté94
Leho-nak is ilyen a logója😄
N o N a m e
VIP?
Grove4
ezt direkt csináltad😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

*utána

Érdekesség, hogy akárhányszor beírok az érdekességek topikba, mindig elrontok egy szót, amit újra kell csillagozni utánba.<#idiota>

Grove4
Az SG fórumon

Összes üzenet: 13177553 db
Friss üzenetek: 9585 db
Összes téma: 72403 db
Friss témák: 31 db
Összes fórumozó: 259328 fõ
Fiúk: 89%, Lányok: 11%
Átlagos életkor: 25.3 év

<#idiota>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

*megélni

Akkor már hányadik reinkarnációtokat akarjátok megérni? 😊)

Magiszter
És ebbõl lesz majd a Zeggyesûlt Föderésön. Titta jó. <#idiota>

z99999
vesz majd bészból sapkát

Pszt.

n3whous3
Dehát nehogy már megint egybe legyünk a végén omg

púúúúú

Máté94
Addigra olyan meleg lesz,hogy nem is lesz élet😄
Rockynhooo
jah zsír lesz, megyek is new yorkba bicóval amilyen gyorsan csak lehet majd , má úgy várom <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nohab
Egy amerikai patikus összeállított egy (hamis) mindent gyógyító italt, aminek a neve Coca-Cola. Csak eszt valahogy kimaradt a reklámból...
ProGabe
persze, kamu...

szerinted van aki csak úgy, kedvtelésbõl megcsinálná? tessék, itt a teljes értekezés a dologról

Magiszter
Jaja. Át tudunk majd tekerni bringával is amerikába, onnan meg ausztráliába. <#idiota>

Grove4
Én már az elsõt átéltem,nem nagy cucc,néha nekimegy az egyik kontinens a másiknak azt annyi!

Rockynhooo
én az úccsót várom már <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Grove4
ezzel egyetértek!

ez kamu. végülis ma már mindent hallani... de 50millió év múlva már nem lesz föld 😄

ProGabe
18.000 évvel ezelõtt:

most:

50 millió év múlva:

150 millió év múlva:

250 millió év múlva:

z99999
na igen így több értelme van

Pszt.

Kicsikiraly
szerintem a tevéset úgy érti, hogy egy szemén 3. a homok miatt, így jobban kiszûri és nem megy bele egy homokvihar alatt.

DFTBA &#3232;_&#3232;

n3whous3
Átlag

púúúúú

Magiszter
A kutyánk kb 2 mp latt lerendez egy ásítást. Szerintem ez attól is függ hogy mennyire vagy fáradt. Ha kicsit akkor csak kis ásítást produkálsz, ha nagyon akkor nagyot.

z99999
Néhány termeszfaj képes önmagát felrobbantani.
A tigris bõre éppolyan csíkos, mint a szõre.
A gorillák böffentenek, ha jól érzik magukat.
A medúza akkor is csíp, ha már nem él.
A macskák nem érzik az édes ízt.
A tevének három szemhéja van. (hol van a 3.?)
Egy ásítás körülbelül hat másodpercig tart.

Pszt.

Magiszter
Szúnyogháló a város köré? <#idiota>

N o N a m e
Darazsaknak tilos a városban röpködniük. - ezt hogy lehet megakadályozni?
bardocz
Valahol délre van Magyarországtól,ha jól emlékszem,de nem tudom melyik országban.
Wyoming: A nõknek legalább 1.5 méterre kell állniuk a bárpulttól, úgy kell megrendelniük és elvenniük italukat.

az nem semmi, ha a nõk két méternél magasabbak, akkor fekvõtámszban a bárpultnak dõlve talán el tudják venni a piát D:
n3whous3
A😄😄A:ADS:AD

púúúúú

Magiszter
Sok az ismétlõdõ dolog, csak mindig máshogy vannak megfogalmazva, vagy hozzájuk van téve valami.