Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor jó.Bár "csalódtam" Natasában,de akkor is az egyik legjobb kajakosunk.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Egy újság (Magyar Szó) hozta ezt le, mert gratulált neki a szerb olimpiai elnök, amit átvett minden budapesti lap- ennyi semmi több, s mivel nyári uborka szezon van, a firkászoknak meg kell cikk a napi cikk mennyiséghez így hát járt az agyuk, nem jól.

Ne már.Tényleg vissza akar menni a szerbekhez?

Én egyáltalán nem sajnálom tõlük.Egy egész életet tettek fel erre,amit egy "átlagember" fel sem foghat,mennyi lemondás,edzés etc.,van mögötte.
Viszont a mocsok politikusoktól,felsõvezetõktõl akik ezeknek a többszörösét csalják/lopják össze,na azoktól igen.

tototto
Janics még megkapja a 42.5-t aztán ha bejelenti szevasz tavasz megy a szerbekhez akkor mérges leszek, mondjuk az is kabaré hogy nem utasítja vissza automatikusan a megkeresést azok után hogy itt, hogy bántak vele és mennyire a tenyerén hordozta mindenki...

BArTim91
Én nem tõlük, hanem magamat sajnálom. Bezzeg tõlem 10eft-ot is sajnálnak. Ennyi, nem akarom szétoffolni a topikot "bazmeg".

\"You can\'t be old & wise if you were Never young and crazy\"

RatBaG
ne pont tõlük sajnáld már bazmeg...

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
Valahogy , téged is megértelek de nehéz döntés. Õk valóban, tényleg megérdemlik, rengeteget készülnek rá, azonban ugyanúgy egy sima munkás ember is megérdemli a pénzét, feltéve ha dolgozik

I met God. She's black

BArTim91
Még hogy nincs pénz? Van itt bõven dögivel. Hatalmas teljesítmény amit véghez vittek, de ez egy kis ország anyagi csõdben. Én melózok mint a güzü de a melóhelyen 10 eFt.os jutalmat kispórolnak.

\"You can\'t be old & wise if you were Never young and crazy\"

Effe88
Kovács és Kökény már életjáradékot is kapnak
Mivel Kökény Roland már 35 éves elmúlt, õ 2013 januárjától már az életjáradékot is megkapja, ami havi kétszézezer forint. Kovács Katalin pedig már eddig is kapta a havi 200 ezer forintos összeget, ami aranyérmenként 20 százalékkal emelkedik.

Effe88
Az érmesek milliói:
Kozák Danuta: 63 millió
Gyurta Dániel: 58 millió
Kovács Katalin: 50,5 millió
Dusev-Janics Natasa: 42,5
Pars Krisztián: 35 millió
Berki Krisztián: 35 millió
Risztov Éva: 35 millió
Szilágyi Áron: 35 millió
Kökény Roland: 31,5 millió
Dombi Rudolf: 31,5 millió
Cseh László: 29,6 millió
Fazekas Krisztina: 28 millió
Szabó Gabriella: 28 millió
Ungvári Miklós: 25 millió
Lõrincz Tamás: 25 millió
Módos Péter: 20 millió
Csernoviczki Éva: 20 millió
Marosi Ádám: 20 millió
Kammerer Zoltán: 20 millió
Kulifai Tamás: 20 millió
Tóth Dávid: 20 millió
Paumann Dávid: 20 millió

Golyo69
Köszi!

GGMU

Maximus4
Tony Clarke - Great Champions

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Golyo69
Lehet volt már kérdés de ha nem akkor lehet mást is érdekelne!
Az M1-en ment mindig egy összeállítás amiben bemutatták az érmeseket!

Az alatt ment egy zene? azt nem tudjátok micsoda?
Mert Shazam-mal szoktam megtalálni az ilyen zenéket csak erre nem adott ki semmit :( Az m1 saját zenéje lenne? :d

Elõre is köszi!

GGMU

Szerintem, meg pont, h ezeket a sportokat kellene nyomni. Foci, foci de az mar kifasult, nem tudnak ujat mutatni, aki focista akart lenni mar az...DE es itt a de, sok gyermek meg felnott most, h Olimpian lattak ezeket a sportagakat es, h milyen jol szerepeltunk sztem rengetegen kedvet kaptak uszashoz, kajak stb...hulyen hangzik de Gyurta erme utan nekem is egybol az fogalmazodot meg, h megyek uszni ezutan minden 2. nap legalabb :DD Legalabb ennyi pluszt adnak a tarsadalomnak.

Shep
Azért, mert a foci a legnépszerûbb sport akármennyire is nem tetszik ez sokaknak de így van. Ennek köszönhetõen ezt nézik leginkább az emberek ez jut el a legtöbbekhez, meg persze a régmúlt büszkesége miatt is, valahol ez is érthetõ. És ok, hogy most, Berki, meg Gyurta, meg Risztov, de szerintem a lakosság 90%-a 1 kezén meg tudja számolni, hogy az olimpiát megelõzõ 4 évben hányszor nézett, tornát, nyílt vízi maratonúszást, vagy akár csak medencés úszást. Megint jó sokan szerintem azt sem tudták kitõl mi várható reálisan, meg milyen eredményei voltak csak úgy megközelítõleg az elmúlt idõszakban. Ilyenkor mikor jönnek az eredmények mindig elõjön ez a téma aztán 1-2 hét után elfelejtõdik és minden megy tovább egészen a következõ olimpiáig. Ja és a válogatott játéka meg szemmel láthatóan fejlõdik, meg merem kockáztatni ,hogy ha lesz némi szerencsénk is ahogy az utóbbi idõkben nem igazán volt akkor a következõ 2 világesemény egyikén ott tudunk majd lenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Itt 16 érmet,közöttük 8 aranyat húztunk be.Kajajakos
sokbaban megvertük a Németekt.

matyi0323
Már az is, ha egyszer kijutnánk egy ilyen tornára, nem kiesnénk a legelsõ körben.. :)

( ha most fociról van szó: ezt soha az életben nem fogom megérteni, hogy miért kell ennyi pénzt beleölni a fociba, amikor az ég világon semmi értelme, mert a békasegge alatt vagyunk 3 méterrel, de lehet csak én látom így.
miközben nyugodtan mondhatni, hogy világklasszis úszóink, vízilabdásaink, kézilabdásaink, " evezõseink ", stb.. sportolóink vannak, õket meg kb lesz*rjuk. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Rockynhooo
Szerintem már az is hatalmas elõrelépés lenne ha mondjuk egy foci Európa Liga döntõt megkapnánk. Világesemény sajnos esélytelen.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

matyi0323
Igen...

Ja meg, most a 80 ezret látván ugrott be, hogy a londoni olimpián 70 ezer (!!!) önkéntes segített a felkészülésben, rendben..stb.. mindenben ingyen.

Magyarországon hány ilyen embert is találnánk...?
Az egész rendezvény díjának az 1/3-át pluszba azon felül simán hozzágondolhatjuk a sok le-fel szaladgáló és öltönyös emberke bérének.

Szóval még egy ok, amiért képtelenek vagyunk ilyesmire. :( :)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

benõmenõ
Arról nem beszélve, hogy utána az ilyen 80 ezer fõs stadionokat negyed házzal sem tudnák üzemeltetni. Egyszerûen nem érné meg.
matyi0323
Sosem leszünk arra képesek, hogy megrendezzünk egy olimpiát. ( sajnos )!
Sem közlekedésben ( mert ok, autópályán el tudsz jutni A-ból B-be viszonylag könnyen, de már a tömegközlekedés az káosz ), sem létesítményekben, mert azon kívül, hogy bivalybasznádon felhúzzák az ikszedik stadiont, azon kívül kevés dolog van hozzá. Sem "biztonságban" ( mert ha egy nb1-es focimeccsen ezer ember szétszed egy stadiont, mert képtelenek tenni bármit, akkor abba bele gondolni is rossz, hogy idehívjuk a világ embereit..)

De még mindig azt mondom, hogy ha annyi eszünk van, hogy az Alföld közepére teszünk "alagutat", vagy miközben emberek ezreinek se munkája, se pénze és az államnak az a legnagyobb gondja, hogy az aug. 20-i tûzijáték xx millióba vagy xx+2 millióba kerüljön, hogy szép legyen ( és ezt a listát sorolhatnám napokig akár..), addig nincs mirõl beszélni sem.
Ja, és ne hasonlítsuk magunkat egy Ukrajnához azzal a jelszóval, hogy õk is megcsináltak egy EB-t.. mert (szerintem) a nyomukban sem vagyunk ilyen téren.

Maximus4
Ne is mondd:(
Talán lesz egy kis 'kárpótlás' a Gyulai emlékversenyen.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Mi lesz ma este atlétikából Londonban? B-)
Kicsit hiányzik a napi szurkolásadagom...
Egyik sportadón sem megy olimpia szintü mûsor. :-(

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ez gondolom csak mint érdekesség lett belinkelve, mert román szomszédaink nem nagyon szoktak ódákat zengeni rólunk...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

benõmenõ
Nem azért, de a google és bing fordító is egész korrekten átírja angolra.
Az megint más, hogy sikeres ember netes fordítóval nem fordíttat magyarra, mert úgy katasztrófa mindegyik.
Köszi, ezzel a román szarral sokat tudunk kezdeni<#taps>
Na a nõi súlylökõ gyõztes, akit csávónak néztem lebukott :D Elvették aranyát. :D

http://olimpia.origo.hu/london/atletika/20120813-sulylokesben-gyoztes-feherorosz-nagyezsda-osztapcsukot-megfosztottak-aranyermetol.html

http://www.youtube.com/v/tHNz1XbvlSU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Pazar volt látványban ez a tegnapi záró ceremónia,de inkább hasonlított egy monumentális pop koncertre mint egy Olimpiai zárómûsorra.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

youtuberól mindent törölnek:(
na de ez alap:)

Closing Ceremony - Monty Python Eric Idle - London 2012 Olympic Games

Shep
Pákót kihagytad meg Zsülikét :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

van más gond is kis hazánkban
Filléres gondokkal küzdenek a leendõ olimpikonok

Metró normális közlekedéssel, autópályákkal, egy normális Puskás-Népstadion, fain Hajós ill. Komjádi ígyis-úgyis kell, a többi meg elbontható/mobil lelátóval, jó lenne egyszer egy Olimpia Budapesten.

ReszegKoldus
4-es metróval minden megközelíthetõ könnyedén. És Korda Gyuri meg Gyõzike felléphetnének. <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Tigristank
Persze, ezt csak úgy érdekességnek raktam be, hogy készült ilyen montázs. Én is néztem a híradót. Egy ilyen kis országnak nem is biztos, hogy megérné az olimpia megrendezése (lásd: görögök). Pláne, hogy nekünk szinte mindent az alapoktól kéne kezdeni, míg másoknak, pl. a braziloknak a 4 év múlva esedékes olimpiára már sok létesítményük alapból rendelkezésre állt. Esélyünk is akkor lenne rá, ha a gazdasági mutatóink svéd vagy osztrák szinten lennének, ami igencsak távolinak tûnik. De még egy 4-es metrót se sikerült összehoznunk 10 év alatt. :)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Maximus4
A Britek is elszámolták magukat egy kicsit.5200 milliárdba került nekik a rendezés,hatszorosan túllépték a tervezett keretet.

lippet
Pont a tegnapi híradóban hallottam, hogy egy 2006-os felmérés alapján Pestnek egy olimpia 5000! milliárd forintba kerülne! Ez az összeg az ország éves költségvetésének a fele.
Ennek kapcsán kicsit elgondolkodtam, hogy hogy lehetne megvalósítani:
- csomó új stadiont kellene építeni (BVSC, Puskás nem alkalmas ilyen rendezvények lebonyolítására);
- tömegközlekedés. Azt hiszem, ezt nem nagyon kell ecsetelnem...
- nyitó-záró ünnepség. Ki az a magyar "sztár" aki felléphetne? :)

Mellesleg a 2020-asról már biztos lecsúsztunk, februárban lejárt a pályázati határidõ! :S

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

FrezeR
Igen nekem is de ilyenkor ez természetes, jó volt ez a mindennapos sport program kapcsolgatás ide oda csatornák közt, volt nyüzsgés, esemény, várakozás:) kell pár nap vagy több mire az ember kicsit visszaáll a szürke hétköznapokra...

Maximus4
Komoly hiányérzetem van:( 1/2 10-kor automatikusan kapcsoltam az M1-re:(

Bence94
Kész le is lõtték az mtv-t. Furcsa megint 4 év múlva.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tigristank
Na most már tényleg vége. :(
Újabb 4 évet kell várni a következõ nyári olimpiáig. Bár ha azt veszem, az a 4 év is gyorsan el fog telni, Peking is olyan, mintha tegnap lett volna... :(

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Roger Daltrey nem öregszik..így nézett ki a Spionfiókában is 15 éve :))
mit nem értesz?
???

lol tényleg.
tiszta szégyen.
majd a téli olimpián odapörkölnek az osztrákok. Durva, hogy nulla éremmel zárták az olimpiát

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ahogy majd Forma-1 is.
Oroszok nem tökölnek , eszméletlen , már-már emberi ésszel felfoghatatlan összegeket ruháznak be a környéken , trillió forintokat.
Nem a jelenlegi gazdasági állapotukra gondoltam , a déli mentalitás régebbrõl , mélyebbrõl gyökeredzik. :)