Olimpia 2012 London

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csodálom h Brazília tiszteletére a NOSSA NOSSA nincsen<#idiota><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tigristank
Hát jah. Az EGK-hoz is csak politikai okok miatt csatlakozhattak oly "korán", nem pedig gazdaságuk miatt.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Egy kis off:

http://www.youtube.com/v/WNtPiMDkCC4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

hehe..brazil himnusz...valami osztrák waltzer vagy mi?:))
elvileg nem...2014-ben lesz Szocsiban úgy tudom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hogy is van ez..nyári és téli olimpia ugyanabban az évben..4 évente?
Mondjuk ugyanez a helyzet az olaszokkal is.
Érdekes , hogy õseik folytán olyan kiváltságban van része a görögöknek amit modern kori történelmük alapján aligha érdemelnének meg.
Bence94
Mekkora lenne ha itt lenne...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

ide egy Robbie Williams is jöhetett volna Rákjúzni:)
whiskeyman
pár éve :)
élõben is kurva jó volt hallani :O

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

ööö May mikor lett ennyire õsz???
azért picit elérzékenyít a jelenléte :)
ReszegKoldus
Épp arra gondoltam Freddie Mercury is biztos itt lenne, erre itt is van... :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Bence94
Borzalmas a Muse....

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

azért s+ voltak régen is meg most se zavarnám el õket :)
Eric Idle mint egy elnagyolt jelmezes birodalmi rohamosztagos sisak nélkül :)
RatBaG
gallagher kifújhatta volna az orrát fellépés elõtt.

Per Aspera Ad Inferi.

jaj Istenem Spice girls:D:D

ReszegKoldus
Úgy látom most

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Spice Girls mikor lesz? <#vigyor1>

"Felrobban az aréna tájni tempa" (az ki? <#vigyor5>)

Szujó nagyon érzi.<#nevetes1> <#idiota>
Istenem mi a fasznak erõltetik ezeket a Music FM-es szarságokat mint a Dinamite

Epp osszeeskuves elmeleteket olvasok az olimpiarol :D:DDDD Sok hulyeseget osszehordanak, mondjuk nekem sem logiku, h itt a zarounnepsegen mi jelentosege volt a piramisnak amit az elejen csinaltak, tudtommal a musor London tortenelmere epul...

hehe Rockefeller Skunk:D

<#eljen> gratulálunk minden Magyar és külföldi Olimpikonnak is, éljen a sport!

Vége az olimpiának. Most értem haza kb, nem láttam mi hogyan kezdõdött a zárás, de látom most lép fel az új Pink Floyd apám nagy kedvence volt:(

Maximus4
A minõsége nem a legjobb,de meg lehet nézni :)

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Szép. <#eljen><#nevetes1>
Maximus4
Feltöltöm egy másik videós oldalra.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tigristank
Vagy nem nyilvános videóként rakod fel, a linket meg berakod a topikba.

Oszinten nem tudom. Ez az m1 allitotta ossze sajat maganak, u h nem tudom :)

LasDen
tükrözöd és akkor nem veszik le :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Maximus4
Én feltölteném,de nem törlik le onnan?Mert minden olimpiai cuccot leszednek szinte azonnal.

Mondjuk ezt sem ertem, h miert nem tudtak kicsit varni az olimpikonok es egyszerre menni haza egy geppel...

ToCsEk
én késõbb felrakom tubera, ha addig más nem teszi meg.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Pedig jo lenne ha valaki feloltene azt a zenes osszefoglalot amit neha leadott az m1 :)

Inkább Mr.Bean jöhetne a Minijével <#nevetes1>
Azt bírtam, amikor nyomatta, hogy a dobás homály volt :D De ezt mindig csak egyik oldalon mondta, a másik oldal (usa) kihagyta, vagy rosszat dobott, akkor nem sikerült meg hasonló szöveg :D

Maximus4
Én nem videóként gondoltam.

RatBaG
ezt az idióta stompot mindig elõszedik valahonnan, pedig utoljára vagy 15 éve volt érdekes... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Effe88
D:D:dkész ez az ember
botrány volt egy két kommentátor,
amit ma is a knézy lemûvelt a férfi kosár döntõn az botrány volt

Effe88
<#eljen>

youtubeon mindig jó az ilyen :P

Ennél szarabb nehezen lehetne egy záróünnepség , ez is valami. <#nevetes1> <#idiota>
Maximus4
Srácok!Ha valakit érdekel az érmes összefoglaló amit a tv adott néha,az szóljon és feltöltöm valahova.

Hát ha valami idegesítõ az idegesítõ bármikor :D, nemcsak most, meg ilyenkor :D

Maximus4
Nem igaz,hogy te még ilyenkor is csak ezzel tudsz törõdni:(