Nostradamus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Azt egyikünk sem tudja, van-e fogalmuk arról, hogy mit látnak. Én külön venném a dolgokat: ha egy embernek spontán vannak "hallucinációi" naná, hogy nem tudja mit lát. Ha egy ember akarattal igyekszik befolyásolni a dolgokat és x alkalommal azt tapasztalja, hogy ha konkrétan igyekszik idõpontokat meghatározva "jövõt érzékelni" és ezek a "látomások" 90-100%-ig "bejönnek" (esetleg még le is jegyzeteli, hogy ne felejtse el) akkor már más a szitu. Esteleg elõfordulhat, hogy mindkét dolog elõfordul, akkor meg, ha okos csak arról gondolja, hogy prekognitív élmény volt, amiket "tudatosan" igyekezett megnézni, érzékelni, a spontánokról nem. Hogy ez idõvel fejleszthetõ dolog-e azt nem tudom, de azt igen, hogy a szervezet alapmûködésébe akér testi, akár lelki szinten drasztikusan belepiszkálni kockázatos. Nem biztos, hogy megéri ilyesmivel bepróbálkozni...szerintem biztosan nem.
Volt egy hapi. Állítólag jó képességei voltak ahhoz, hogy távolba lásson, bizonyította is. Cirka 30 éves korában infarktust kapott. A szervezetet túlpörgetni és olyan teljesítményre ösztönözni, ami nem alapbeállítás véleményem szerint túl veszélyes. De egyéni szubjektív vélemény...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Más: tudtátok, hogy az unikornis héber elnevezése "rem" (vadállat, bestia)?
Én csak most olvastam róla. Érdekes. Fõleg, mivel a tisztaság és szüzesség szimbólumaként használatos. Elég kontrasztos:-):-)
Másodsorban a témához hozzátartozik amit írtam, de ha nem tetszik akkor ne olvasd el. Ennyi.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Noszti is leírja, hogy ködbe veszõ alakok...stb. Hasonló egy videóhoz, vagy mintha meghallgatnál egy hangfelvételt (írt egy hangról, amely válaszolt a kérdéseire, ha jól értem), de nem teljesen olyan, mint egy mozizás...
Mindegy, hagyjuk nem hiszem, hogy el tudnátok képzelni....
Tudod mi nem tetszik nekem személyesen a leginkább? Az, hogy álltalában az életben nem várnak el ambarak egymástól 100%-os teljesítményt és fõleg nem állandóan, de ha ilyen dolgokról van szó és bejátszik a tévedési faktor még ha nem is magas százalékban az már nem oké. Ember az ember tény. Miért van az, hogy ilyen területen szigorúbbak és nem igazán "emberszerûek" az elvárások? Ha melóban egy ember hibát követ el (10% alatt) nem fogja az egész világ, vagy több ezren ócsárolni és csalónak kikiáltani miatta, pedig munkában is lehet csalni, másra kenni, megmagyarázni...stb. Miért nem emberhez méltó egyenlõ mércét állítunk fel az élet területein? Egy doga is lehet 5-ös, akkor is, ha nem 100%-os...:-)
Ezt a mondatot használtam fel arra, hogy #828-ban saját hozzáállásomat a jöbõbelátásról elmondjam. Mivel annyi, de annyi "biztos" jóslat létezik, így jobbnak vélem, ha kívül maradok ezen hívõk körén.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Ezt értelmezték így? Miért? Mit ír itt?
A szcientológiai egyházról szóló jóslathoz (talán arról szól) egy megjegyzés: mielõtt bárki azt feltételezné és önös érdekbõl megmagyarázná, hogy Nostradamus ajnározta ezt az egyházat leírnám, hogy az a véleményem, hogy szimpla hitbeli, nézetbeli egyezésrõl lehet szó. Test lélek egysége, (agy) tudat szerepe, drogok elutasítása, monogámia stb. Ezen egyház tanai között sokminden van, amiben õ is hitt le is írta a jóslatokban. DE arról is írt, hogy elutasítja és kritikával illette azon vallás képviselõit, akik vagyonért, pénzért, haszonért eladták, árulták vagy népszerûsíteni igyekeztek a vallásukat. Hívõ volt, de nem akkori divat szerint és nem fanatistán. Sztem. A tudást nagyra becsülte, ezt is megfogalmazta nem is egy helyen.
De az is lehetséges, hogy csak az idõpont meghatározása (hitelesnek tekinthetõ volta) miatt írt róluk...
Utána több helyen is említi azt, hogy ARK idejében...stb. Lehet, hogy csak idõpont meghatározás...
Mellesleg én egy oldalon sem, maximum saját magam oldalán.
tény: Nosti konkrétan leírja, azt, hogy permutációt használ (gondolom a matek megy annyira, hogy tudd mi az)
Tények:napfogyatkozások
Henriknek szóló levélben Afrika, egyház üldöztetése 1792-es dátum szerepel. És elõtte egy fontos megjegyzés: Ebben az évben nem volt napfogyatkozás.
Nézd meg a táblázatot, 1792-ben volt napfogyatkozás, 1972-ben viszont nem. Marokkó L.Ron Hubbold 1972-ben "menekülnie" kellett onnan egy sikertelen "kísérlet" miatt. Szcientológiai egyház. Olvass utána!
És ezek szerint azt kellene megnézni az asztrológiai dátumok esetében, hogy volt-e 1972-ben olyan "együttállás" és mikor, amirõl elõtte ír a levélben. Sajna ez nem áll módomban.
the Dragon's head in Libra: its tail in opposition following a conjunction of Jupiter and Mercury with a quadrature of Mars and Mercury, and the Dragon's head coinciding with a conjunction of the Sun and Jupiter.
Az ARK háromszögrõl pedig:
Az affinitás, a realitás és a kommunikáció közötti kapcsolatot egy háromszöggel írjuk le. A háromszög három sarka képviseli az (A)ffinitást, a (R)ealitást, és a (K)ommunikációt, ezért ARK háromszögnek hívjuk. A teljes háromszög a (M)egértést képviseli
Ennek a rövidítésnek az értelmezésében asszem régebben mellétrafáltam.
És nem nyeltem be semmit. Saját elképzelés az értelmezésrõl, mint eddig is jellemzõen az ötleteimrõl írtam, meg saját véleményeket közöltem (tévedhetek is, ahogy már eddig is elõfordult, de nem másokat idézgetek, hanem önállóan gondolkodom). Az 1972-es dátumot meg azért néztem meg, mert 1972-es szöletésû vagyok és feltûnt, hogy az 1792 permutációja az 1972-nek. Megnéztem az ark rövidítést, Hubbold életrajzát, a napfogyatkozásokat. Ennyi.
Még egyszer ugyanaz a kérdés: hol írta, hogy felbomlik 2008-ban az EU? Többször elolvastam a jóslatait több fajta fordításban, de én nem olvastam ilyet. linkeld már, hogy állítólag hol írt ilyet!!!!
Walk the Talk.
"csak a lehetségest látják." Egyszerûbb lenne azt mondani, hogy fogalmuk sincs az egészrõl, hogy mit látnak. Mellesleg honnan tudhatnák, hogy egyáltalán lehetséges eseményt látnak? ( ha egyáltalán tényleg látnak valamit) mikor még az sem tudják biztosan eldönteni mi a tény és a lehetséges közötti különbség.
Már ne haragudj, de õk a jövõben csak a lehetségest látják.
Pl , ha neked megjósolják, hogy ötösöd lesz a lottón, akkor legfeljebb nem veszel szelvény, és máris megváltoztattad a jövõt.
Ugye??
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
És visszatérve a gondolkodásra ha valaki azt állítja, hogy felbomlik az eu és a nato 2008-ban és közel sem történik ilyen, az legalább egy bocsánat kérést nyújthatna, vagy valamit. Még az sem mondhatja, hogy megváltozott a jövõ, mivel nem hogy jobb lenne, hanem egyre frusztráltabb mondjuk az eu.
Tudom, hogy magas ez egyeseknek de gondolkodni nem árt sosem..
A humoros megfogalmazással meg mi bajod? Én is szoktam szándékosan ilyen kifejezéseket használni, na és? Még ha tudományos fórum is, nem hiszem, hogy kötelezõ lenne olyan komolynak lenni, mint egy vakbélgyulladás. A lényeg akkor is lényeg marad.
"EZOTV" az mi a hányás?
"Az illetékesek is elolvasták, és már csak azért sem bomlottak fel."
Nah megint a terelés, errõl beszéltem. Nem lenne tisztességesebb azt mondani az ilyen önjelölt jósoknak, hogy baszki nem tudnak jósolni?
Soha nem vállalnak semmi felelõsséget az elhangozótokért, csak megy a terelés, hogy nem rajtuk múlik, változhat a jövõ, balabba. uncsi. És a sok birka mindent benyel.
Nem mondom azt, hogy nem lehetnek jövõbe látók, de max a 1%-uk lehet hiteles.
Le roi de la peur - a király félelme
roi de awesome - a félelmetes király
La peur du roi - a félelem királya
SZÓSORREND!
vn grand Roy d'effrayeur
Mellesleg....
Ez volt a legzseniálisabb húzása. Mi? Hát ez:
1. Leírok egy esetet: A minap leányom látott egy villámot, amely eltalálta a legnagyobb fát.
2. Légy óvatos, vigyázz, mert a következõ mondatomban homályosan fogalmazok, mit jelenthet?: A minap leányom látott egy villámot, amely eltalálta a legnagyobb fát.
Mennyivel többet lehet filózni, ha a 2. módján van tálalva....:-)
Nagyon jól ismerte az emberi természetet, tudta, hogy lehet nyugodtan egyszerû és õszinte is, úgyis "félreértik" amellett, hogy használ szimbolikát.
Lásd: 1999-ben eljön a rettegés (az kérdés, kik rettegtek és miért és okkal-e, vagy ok nélkül) királya....stb. Napfogyatkozás, mondják. Én meg kérdem, hogy ha leírja több helyen is, hogy napfogyatkozás, akkor minek cifrázta volna ennyire túl? Sztem ahol villámot ír, az is szimplán villámot jelent...stb.
A Henriknek szóló levélben azt írja, hogy mielõtt kezdõdne az Antikrisztus kora napfogyatkozás lesz októberben.
Napfogyatkozások októberben:
2005. okt. 3 - gyûrûs, 95,8%-os
2022. okt.25 - részleges
2050-ig néztem meg...
Na bumm, akkor elnapolták a világvégét, vagy már megtörtént, csak nem vettük észre :-)? Ismételten megjegyzem, hogy nem õ tehet róla, hogy sok a belemagyarázás, meg így-úgy értelmezés.
Megjósolták a NATO, EU végét? Na és. Az illetékesek is elolvasták, és már csak azért sem bomlottak fel.
Bár van ellenpélda is: a II.vh. Azt is megjósolta Noti. De hát ugye a profit az profit a fene egye meg.
Walk the Talk.
Van pár szép kép, pl. ugyanolyan korona, mint a 67-esen egy unikornissal, meg még egy unikornisos kép nappal pont úgy, ahogy Eger címerén látható. Tudtátok, hogy milyen sok címeren, mennyi legendában, mennyi vallásban szerepel az unikornis? (Csak érdekességként jegyzem meg Angol nyelvû Wiki pl.)
Jó szórakozást mindenkinek.
Részemrõl megtettem a magamét, hogy ne mocskoljanak tovább csalóként egy embert: Nostradamust, ha nem volt az.
Nem magáról rajzolta.
A 67-es képtõl indulnak azok a képek amik rólunk szólnak.
És idõrendben vannak lerajzolva.
Néhány konkrét példa: 68:kép láncfûrésszel kivágják a fát, ami a 67-es képen is szerepelt...stb.
69-es kép: anyukám nyilas jegyében született a dokik szerint aneurizmája volt a homlokánál, azért kapott agyvérzést 2010-ben szeptemberben a szûz jegyében és ha a lábát "ingerelték" nem reagált.(szalagok a homloknál, láb alatt) Bika születésû apa...stb. A fenti szalag mutatja, hány évtized telt el a képen rajzolt ember életébõl, hanyadik x-ben járt, amikor az ábrázolt esemény bekövetkezik. (5 hullámvonal, 50-es éveiben, nála konkrétan 59 éves volt) A szélsõ szalag lehet 9-es, de ez már kicsit belemagyarázás-szagú...
További képekrõl: apu (szûz szöletésû anya...) túl volt a hatvanon, amikor anyu meghalt, lásd a fenti szalagnál a lakat elhelyezését, lezárult egy szakasz az életében, a kép akkorra vonatkozik, amikor túl lesz a hetedik x-en.
öcsém ikrek jegyû, barátnõje bak, két gyereket szeretne....(ez már a jövõ, ha tényleg annyi gyerekük lesz, teljesül a kép jóslata)
Ezt csak azért, mert egy hihetetlennek tûnõ balesetrõl szóló jóslat talán még mindig kevés egyezés ahhoz, hogy hihetõ legyen a dolog másoknak. Ennyi egyezés, és a képek között ilyen formán a jövõrõl szólóak is vannak, nem csak a múltról. Mellesleg a jóslatokban is vannak olyan részek, amik a képekhez kapcsolódnak. Ezt csak azért írom, mert azzal szokták támadni õt, hogy csak utólag sikerül jól értelmezni a jóslatait. Sztem nem az õ hibája. Azért ez már kicsit sok egyezés (mindent nem írtam le) egy család négy tagjáról, ahhoz, hogy belemagyarázásnak tûnjön, nem?!
500 év telt el, ahogy õ írta a jóslatainak zöme már teljesült (ha csak ezekre a képekre vonatkoztatjuk ez is stimmel). Ha látta a jövõt azt is láthatta, ahogy lentebb írtam, hogy ki lesz majd akinek szintén sikerül jövõbe látni és elkezd õ is keresni, foglalkozik a jóslataival és megérthet sokmindent (vagy azért ilyen részletesek a rajzok és fõleg erre az idõszakra vonatkozva, hogy megértsük, sok legyen az apró egyezés, hogy ne annyira könnyen lehessen "belekötni")? Ha megpróbál az ember úgy gondolkodni, hogy nem veszi figyelembe az idõkorlátot, akkor érthetõ. Egy család életébõl (nálunk apa, anya, öcsém, én, vagyis négy fõ) sok egyezés pár évrõl (még ha tragédiákról szól is), az már elgondolkodtató, nem "csak belemagyarázás az egész" kategóriába tuszkolható dolognak tûnik.
Szal néhány logikai egyezés a képeknél: fenti szalag évtizedeket jelöl, hanyadik x-ben történõ esemény, szalag alatti képek õsök születési idõpontja csillagjegyekkel (a Holdas képnél nincs szalag, ott nem azt jelenti, bocs, meg nem férfi arc a Holdé). Amik meg a jövõre vonatkoznak, nos: "Nincs végzet, csak ha bevégzed." Írom ezt úgy, hogy a képeknél nem, de a szövegben asszem a majdani halálomról is ír. Ezt hadd ne fejtsem ki....
Tévedtetek, nem szimplán hiszem, hogy van jövõérzékelés és hogy Nostradamus nem volt csaló, hanem tudom. Arról meg nem tehetett, hogy a mai emberek csak hírességeket, meg hatalmas történelmi eseményeket igyekeznek megtalálni a jóslataiban és nem veszik figyelembe õt mint embert, hogy kik és miért érdekelhették. Elõször az adott embert kell megértenünk, ahhoz, hogy a jóslatait megérthessük. Ami nem bonyolult ebben az esetben, ha nem ragaszkodunk bizonyos sablonokhoz, elvárásokhoz.
Na most jöhetnek a kötekedõk a kifogásaikkal, meg hülyézéseikkel, légyszí, ne csalódjam már a szkeptikus társaságban, hogy szó nélkül hagyjátok a dolgot!!!:-):-)
Then the great Empire of the Antichrist will begin where once was Attila's empire and the new Xerxes will descend with great and countless numbers, so that the coming of the Holy Ghost, proceeding from the 48th degree, will make a transmigration, chasing out the abomination of the Christian Church, and whose reign will be for a time and to the end of time."
Nem hiszem el, hogy csak engem zavar, hogy a Henriknek szóló levelének angol fordításában az szerepel, hogy a harmadik Antikrisztus Attila birodalmának területérõl indul és ezt bárki elolvashatja és megnézve akér azt is gondolhatja, hogy mondjuk Magyarországon lesz a "hunyó" ez ügyben. Szimpla hülyeségezéssel nem lehet megelõzni ilyen hiedelmeket. Mellesleg az is elég szánalmas, hogy Ladenre gondolt, vagy arab származású emberre a jóslatok alapján. A levél elég konkrét. Inkább helyesen kellene értelmeznünk, megfejteni, akkor nem gondol majd senki marhaságokat.
Közületek hányan élnek a volt Attila birodalom területén? Nem zavar titeket, milyen "hírek" terjednek? Hol az eredeti szöveg? Tényleg ezt írta? Kirõl? Számít, mit hisznek el és mit nem...Nostradamus írta, hogy ha helyesen értelmezzük a jóslatokat megakadályozhatóak az események, megváltoztathatóak. Vagy a múltról írt(számunkra múlt)?
A fenébe is, gondolkodni is tudtok, vagy csak hülyeségezni?
Véleményem: a kerékben található két szó: au sors - jóslatnak
Szöveg kb. sztem:
"Nonpreol Nem fojt, nyom
osfevre toroknál jóindulatú
articuler. csomó.
Vise male Hatása szerencsétlen
fulté ch villám
ventigmo gömb alakú
au fra che ütés
go done." érzék ad."
Magyarosabban: Nem nyom semmit a toroknál lévõ jóindulatû csomó. Egy szerencsétlen gömb alakú villámcsapás érzékelést okoz.
Akármilyen hihetetlen, de mégis:
Tények az életembõl - toroknál, nyakban jóindulatú csomó (kettõs göb) vizsgálatokkal megállapítva, alátámasztva. Gömbvillám, baleset (bár nem tudom bizonyítani...). Apu halak jegyben született, vasiparban dolgozik, sokat esztergál (halak felett ábrácska). Anyu nyilas jegyben született.
Fa mellett voltak a gömbvillámok sok ideig láthatóak. Hosszú haj nõt jelenthet.
A jóslatokban is sok az egyezés. pl. 2007-ben pont az olimpiát néztem a televízióban, amikor a mágnesbetûk ugráltak a fémtáblán....sorolhatnám az egyezéseket, de ezek fõleg számomra tények, hisz az én életem.
Sokszor tettem fel magamnak azt a kérdést, hogy miért írt volna épp rólam, egy ilyen emberrõl, aki nem híresség, nem vezetõ...stb. Megtaláltam már rég a választ: ember volt, aki ugyanúgy cselekedett, mint minden ember tette volna: hozzá hasonlókat keresett múltban, jelenben, jövõben. Ha egy ember olyat tapasztal, ami hihetetlen, mint a jövõbe látás képessége keres. Tudja, hogy csak olyan értheti meg igaziból, akinek hasonló tapasztalatai vannak. Õ pedig megtehette, hogy ne csak a saját korában keressen. Nekem dobta az élet a dolgokat, de ezekkel együtt azt is, hogy a tyúkszaros kis életem, mivel túl sok az egyezés bizonyította, bizonyíthatja azt, hogy nem volt csaló, csak nem értik meg õt. Eltelt majd 500 év és hasonló tapasztalatokat dobott nekem azélet, mint neki. Ezért lettem számára érdekes és fontos. Ilyen egyszerû...
Miközben ezen gondolkodtam, megkérdezte a gyermekem milyen nap van ma. Csütörtök.
Megint elõvettem a jóslatokat és beugrott még egy dolog:
Diana napját, csütörtököt teszi ünnep és pihenõnapjává....
Igen, õrületes és hihetetlen, de túl sok az egyezés. Mekkora esélye volt, hogy cirka ötszáz év múlva ilyesmik valóban megtörténjenek. Õ pedig hite szerint írta le sok apró részlettel tarkítva.
Ettõl lett számomra személyes ügy a jóslatainak megértése.
Ezen pedig a jóslatokban szereplõ állatok vannak az "idõkerék" körül elhelyezve, szimbólumokkal megspékelve, amelyek utalnak rá, hogy kikre, mikre vonatkozhatnak.
További jó gondolkodást, mármint akik gondolkodni szeretnek és talányokat fejtegetni, azoknak.
Ez a kép pedig sztem magáról Nostradamusról készült: Lát az idõben és a halála idõpontját határozza meg: a Rák jegyében (július 2.)
Ilyen alapon természetesen lehetnek máshol a rajzok is születési és halálozási idõpontok, de az utolsó linkelt kép alapján nem tartom valószínûnek. Két szalag talán nevelõszülõket jelent, nem valószínû, hogy két életet jelentene...
Még pár....Remélem így már érthetõ másnak is, mi a logikai összefüggés az ilyen típusú képek esetében....
Ja bocsesz, ez az elsõ....
Megfejtés sztem, hogy kikrõl van szó: Alul az apa és anya születési dátuma van megadva csillagjegyekkel szimbolizálva, ezt jelenti a "szalag". A képek kapcsolódnak a jóslatokhoz. Lényeges momentum, hogy van ahol a kerekekbe írás is van.
Az "One male" pedig sztem "Vire/Vise male falté/fulté". Nem tartom valószínûnek, hogy One legyen, mert az r-et és s-et írja máshol is úgy, ahogy ebben a szóban, az n-et viszont nem. A kézírásnak megvannak a sajátos vonásai...
Ezért mondom, hogy ha valóban igaz, hogy egyesek tudnak jósolni, akkor legfeljebb megváltozott a jövõ.
Atom háború egyébként is nonszensz. Nem lesz atomháború, mert a tõkések nem akarják felrobbantani az összelopott vagyonukat. Helyette gazdasági szipolyozás várható meg népbutitó agymosás. Ez a én jóslatom :D