Mercenaries 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet ruhát váltani vagy venni a játékban?
Ha végigjátszom a fõszálat befejezõdik, vagy lehet még mellékküldiket csinálni?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
az lenne jó ha a parancsot irná de mindjárt felrakok egy képet nekm mit add ki.
Na mind a három helyen megvan és a végén van ien kis auto amit üldözni kell és ki kell myirnia bennelevõt mit a tankban vagy nem tom Itt akadtam el.Fölmászika csávó és kér valamit hogy nyomjam de MIT? már mindent nyomtam de semmi eredetia játék és a kézikönyvben sincsen semmi infó.LÉCCI HELP
A második pályán mikor annál a negy villánál vagyunk, ott megölöm azt az 5 embert és utána bekell mennem a házba. Ott jön egy tank és felkellugrani a csövére és kiszedni a csávót, ott felugrok, kinyitom a fedelet, kiverem a kezébõl a pisztolyt és utána mit kell nyomni h a gránátot is elvegye?
Viszont itt egy link.
Egyébként itt van egy összefoglaló a játékban található helikrõl.
Ez a hivatalos fórum, ajánlom, sok infó van fönn.
Amikor a "Fortess Island"-et kell szétkapni, használj Atillery-t vagy Bomb Drop-ot, azok is bõven megteszik (a játékban több mint 20 különbözõ légicsapás van, szal van mibõl válogatnod, igaz a játék elején ezek még nem mind elérhetõek). A légicsapásokat a frakcióknál vásárolhatod meg (ameddig a pénztárcád bírja) vagy felveheted õket a környezetedbõl, de ekkor ugye darabonként kell összeszedni õket, magyarul a frakcióknál vehetsz akár 15db-ot is pénzért, de ha találsz a játékban, akkor azt ingyenesen fölveheted, de csak 1 db-ot. (Lásd: #138)
A játékban a térképen mindenfelé szét vannak szórva ilyen ingyenesen felvehetõ cuccok, szal konkrét helyet ne kérj tõlem, vándorolj, nézelõdj és közben szedj fel tölteteket vagy ha nem akarsz pöcsölni vele, akkor irány valamelyik frakció Shop-ja. Mindig érdemes tartani cuccokat a Raktáradban (PDA>>Storage), légicsapásokat (ezekbõl sokat), néhány jármûvet (civil kocsi az elvegyüléshez/felderítéshez, egy tank vagy harci heli, stb. ezek mindig jól jönnek), ill. lõszeresládákat, hogy a helyzetnek megfelelõ fegyver legyen nálad (én legtöbbször pl. egy mesterlövész puskát hordok magamnál, a másodlagos fegyót meg váltogatom
Képet tudok küldeni, ha komolyan érdekel a dolog!
Esetleg csere is lehet.
Elsõsorban NHL 09 érdekelne.
De várom priviben az ajánlatokat!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
elvok akadva a DESTROY THE BUNKER hol kell venni olyan rakétát ami ahoz kell hogy felrobatsam köszi elõre?!
Valaki tudja h hol kell PS2-õn Nuclear Bunker Buster Bomb-ot vagyis NBBB venni?
Mert gondoltam most h a UP nem létezik többe akár le is rombolhatnám West Maracaibo-t <#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
A küldetésekkel meg sorrendben haladj, elõször csinálj meg minden küldetést az egyik frakciónak és ha mindet megcsináltad csak akkor kezd el a másikat, mert ha felváltva ugrálsz a frakciók feledatai között akkor állandóan fizethed a "békülési díjat".
Annyit még hozzátennék, hogy a játék egyébként magyar kézikönyves...
Nem azt mondom, hogy nem segítek, ha elakadsz, de a játék alapvetõ mûködését nem szeretném mindig elmagyarázni, mert az a manual dolga.
1 kis help kéne nem tudom mit csináljak : a UP-vel barátságbanm vagyok azzal a vörös sapkásakkal meg Hostil-be vagy mibe (nem értem pedig csak tankal szédszedtem a városukat ez olyan nagy baj? ) a küldik készen vannak
má csak olyan tzürkiz sz@arok vannak azokat meg nincs kedvem megcsinálni meg már csak ilyen sárga gyakorlok vannak (Helikopáter,Pistol stb...) 1 kérdés : Mit kell csinálni? 2.hogyan tudnék kibékülni azokkat a Vörös Sz@rokkal?
Bunkeres résznél tartok, de megakadtam. A bázist szét lõttem, már csak a bunkerral kéne fogalkoznom, de sajnos nem tudom h mennyek tovább.
Segítsetek légyszi!
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
A utasítás ez: Objectíve added:Extract the Bunker Busters (0/3)
Segitestek nekem KÖSZI!
nekem az a problémám hogy mindig lefagy😞
de csak a klippek, amikor játszok akkor nem.
miért lehet?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Én egy kis segítséget szeretnék tõletek kérni. Végigvittem a sztorit és a mellékküldetések nagyrészét. DE! a kínaiak küldetéseit nem adja meg és a házamban a helikopteres is eltünt. amit meglehet csinálni küldetést megcsináltam, de ígyis 99% a játék. Valaki segítsen légyszi. Választ elõre is köszönöm.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.