Mi lehet ez a film?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Rózsa ..... Legalább is a TV ilyen címmel adta. Egy lány az elején még csúnya sebhelyes arccal egy plasztikai sebész segítségével gyönyörű nő lesz. De később rájön hogy a sebész a meghalt felesége képére formálta és ezért a végén bosszút el ez miatt az orvoson. NEM Mexicoi vagy Brazil szappanopera bármennyire is annak tűnik a leírás alapján.<#nevetes1>#nevetes1> Ez egy Amerikai film és egy gyönyörű színésznő játszik benne. Hátha ez alapján valaki felismeri.<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.06.14. 12:32:43
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Én egy dokumentumfilmet keresek, a sztori fő része a 2. világháború alatt játszódik valami ügynökről szól, aki nem az adatokat, hanem az adatokhoz kapcsolható más információkat vizsgálva jutott több információhoz és ezzel kitalálta a "metaadat" fogalmát és erről szól a film, hogy ez hogyan lett napjainkban fontosabb, mint maga az információ. Na és ezt rohadtul nem találni sehol, pedig adták magyarul is. Bármilyen infónak örülnék, ami nyomra vezet! Köszi!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.04.16. 09:26:30
Biztos, hogy amerikai, biztos hogy film, nem sorozat?
A sztori a nem túl távoli jövőben egy kis társadalomkritikára épít. A lényeg, hogy van egy népszerű telefonos játék ami utasításokat ad a felhasználóknak, hova menjenek mit csináljak és, hogy motiválják őket a cég feje valami nagy részesedést ígér a nyertesnek.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
De annyira megnyerő volt a hangulata annak a jelenetnek, hogy jó lenne megtalálni.:D
Pár éve láttam egy filmet, de lehet, hogy jóval régebben készült. Egyetlen momentumra emlékszem csak:
Valami gyorsétterem vagy üzlet előtti tűzpárbajban ellövik egy rendőr kézfejét, egy arra járó kutya felkapja és elszalad vele.
Később sokáig kergetik a kutyát, hogy visszaszerezzék a kezet.
Előre is köszi a segítséget!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1984.05.05. 20:35
1984.08.04. 15:00 (ism.)
látni fogod a dátumot és a műfajt is..bár ha burleszk,akkor lehet nem is "bejegyzett film",csak úgy valami hosszabb szkeccs volt...
http://www.imdb.com/search/title?countries=ch&sort=runtime,desc&page=70&ref_=adv_nxt
Utoljára szerkesztette: xido, 2016.12.03. 19:40:13
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Szia! Ezeket találtam, bár a leírásod alapján egyik sem, de hátha:
Les petites fugues (1979)
The Swissmakers (1978)
A magyar TV-ben adták 1984-ben.
Címe: Hotel.
Svájci burleszk film.
Két fiatalember szegődik egy svájci hotelbe idénymunkára.
Az ő kalandjaikat meséli el a film.
Ha valaki tud róla, nagyon hálás lennék.
Összesen az újságban lévő TV műsor amit találtam róla. A szereplők gyakorlatilag ismeretlenek. Vagy ismer valaki svájci színészt?

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Néhány tinédzser megfigyel - talán - egy szomszédot rejtett kamerákkal, illetve - talán - a számítógépe kijelzőjét is látják.
Valószínűleg 2016-os vagy 2015-ös, thriller, krimi, talán vígjáték, esetleg horror. :-)
Nem a 13 Cameras, és nem a Don't Breath.
Valakinek van tippje?
Még azt a poént is ellőhettem volna, hogy: "ááá, tudtam én, de ez a felejtés ilyen..."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Eddig arra tippeltem, hogy ez az Invázió Nicole Kidman-nel, de épp most néztem végig és nem.
Annyit tudok róla, hogy amit én keresek, az is szar film.
Talán még mintha annyi derengene, hogy a vége valami istállóban játszódik és a főszereplő nő nagyon félti a gyermekét - emiatt is gondoltam, h ez a NC film lesz az.
Előre is köszönöm a tippeket!
Egy rövidfilm volt, amiben egy múmiaszerű valami élt egy korunkbeli városban. Látott a tévében valami reklámot egy plasztikai sebészről. Az épp kezdte volna az operációt, de ahogy közel hajolt hozzá megőrült. Utána a múmia elhívott magához egy embert, megmutatta milyen kincseket rejteget a házában, amitől az is megőrült ás elkezdte imádni ezt a múmiát, aki a végén belelöki a vendéget egy fémkoporsóba, alágyújt, egy csövön kifolyik belőle a vér és megissza.
angelus1991ster.blogspot.hu
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Lattam regebben egy dokumentumfilmet ami arrol szol hogy egy ember otthon tartotta a vadallatokat , egyre tobbet szerzett be (tigris-oroszlan stb) es a vegen mar nem volt penze eltartani oket es magara engedte mindet hogy megoljek ( ha jol emlekszek errol szolt) .
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Ázsiai kardforgatós film, talán fekete-fehér. Hősünk karját levágják, majd egy karddal egy fához szögezik. Társát fellógatják a mennyezetre a végtagjainál fogva és derekánál félbevágják.
Ennyi maradt meg több, mint 20 év után. Valaki segíthetne, mert időről időre eszembe jut. Köszönöm szépen!
valamikor 2005-2009 között volt.
én valamelyik karib tengerre tippelek, 2 vagy 3. HP vagy gyuruk ura tuti nem mert egyiket se láttam moziba :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Jut eszembe nagyon régóta keresek egy animet. Talán az első amit láttam még gyerekként a 90-es évek eleje felé. Persze vhs-en, németül
Megpróbálom leírni mire emlékezem, ha valaki tudna segíteni megköszönném..vagy legalább ha eszetekbe jut egy honlapcím amin lehet bogarászni az is jól jönne.
Alapvetően egy csapat fiatal összeáll, hogy egy elrabolt lányt/királylányt kiszabadítsanak egy várból/erődből. Az egész az űrben játszódik, csillagok, bolygók között. Hogy ki kinek a kije azt nem tudom, lehet hogy az egyik hős leendő feleségét rabolták el. Van egy jelenet amire kifejezetten emlékezem: egy űrben közlekedő vonaton van csihi-puhi. Aztán a vége felé van egy olyan rész is, hogy az egyik főhős egy nyápicnak kinéző szemüveges gyerek az erődből menekülve egy mozgólépcsőn mennek ki, ami eleinte nem felfelé viszi őket. Ekkor ez a szemüveges mintha imádkozna a lépcsőhöz, ami végül felfelé indul el.
Amivel közlekednek az űrben az persze egy űrhajó, de a kormánya a vitorlás hajókon lévő kormánykerékhez hasonló, sok kiálló markolattal. Van egy rész, amikor megállnak valakit felvenni, gondolom plusz ember a csapatba felvenni és ezután tűzhányóba, lávás folyamba? keverednek az űrhajóval.
Hát ennyi Valakinek ötlet ezek alapján?"
Utoljára szerkesztette: Axlkenobi, 2014.12.04. 23:25:16
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ez egy két évados, évadonként 3 vagy 4 részes minisorozat volt. Minden rész teljesen különálló volt.
Ami megmaradt belőle: Az egyik részben az emberek egy bizonyos helyen éltek a jövőben ahol TV előtt szobabicikliztek így gyűjtve a kreditet amit ételre, filmekre, a saját avataruk fejlesztésére költhették valamint egy nagyobb összeggel vehettek valami arany bilétát amivel bejuthattak valami műsorba a jobb élet reményében. Az emberek saját szobájának minden fala kijelző volt ahol a reklámot kötelező volt nézni amennyiben nem nézte erős sípolás késztette arra, hogy nézze vagy ha volt kreditje akkor skippelhette.
Egy másik részben arról volt szó, hogy a nő valami rosszat tett és a büntetése az volt, hogy elfelejtettek vele mindent és remísztgették mindeközben az emberek mobillal vették fel egyáltalán nem segítve a nőnek aki ugye az egészről semmit se tudott.
Valakinek rémlik esetleg?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
ennyit találtam a rendező korábbijait megnézve..
Arról van benne szó hogy hogy kerülnek oda a lények.
Next PC upgrade: 2022
Keresek egy filmet a 80-as években láttam még narrátorosan. A történet egy olyan fiúról szól, akinek a nők nem tudtak ellenállni. Annyira nem, hogy követték, üldözték. Közben beleszeretett egy lányba, akivel össze jött és egy szállodai szobában töltöttek egy éjszakát, ahova reggel érkezett a szobapincér aki nő volt. A fiú megijedt, de a szobapincér nem a srácra, hanem a barátnőjére mozdult rá. Ez a film vége is, ha jól emlékszem ennyi idő után.
Hát nem tudom ennyi információ alapján valakinek ismerős lesz-e? Ha igen, és még emlékszel a címére is, nagyon megköszönöm, ha leírod!
Szép napot kívánok mindenkinek és előre is köszönöm a segítséget!!!!!
Köszönöm szépen a segítséget! <#worship>#worship>
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Chaos Anno Domini
Régen láttam egy filmet, és most a címét keresném, de nem találom sehogy.
A film középiskolásokról szólt, volt egy lány aki teniszeszet, és teniszösztöndíjra is pályázott. A fiú meg kissé különc volt, és volt egy régi pickup-ja amit mindig bütykölt. Hogy pontosan hogyan is kerültek beszélőviszonyba arra már nem emlékszem.
Azt még tudom, hogy a lány színésznője jóval idősebb volt mint a szerepe. Szerepben az kb 18 éves volt, de a színésznő már a 20 évei végén járt.
Remélem tudtok segíteni! <#worship>#worship>
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Köszi! :)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"