Mi lehet ez a film?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb. 15-20 éve láttam egy sci-fi filmet, aminek nem emlékszem a címére. Olyan világban játszódik, ahol a cyborgok a mindennapos élet részei voltak, sokaknak a párjuk is cyborg volt. A fõhõs is ebbe a cipõbe járt, boldogan élt a cyborg szerelmével, amíg egy nap meg nem hibásodott, hogy hogyan az már nem rémlik.
Ahhoz hogy megjavítsa kellett valamilyen alkatrészt amit nem lehetett már beszerezni, csak egy másik világban/helyen nem tudom pontosan. Ehhez viszont szüksége volt segítségre, így csapódott mellé egy "élõ" csaj és indultak együtt a kalandoknak.
Zavarosak már a fejembe a jelenetek, mert nem ma láttam, de azt hiszem ebbõl kilehet találni hogy melyik filmet keresem. Hálás lennék ha valaki leírná a címét.
Én is egy elég régi filmet keresek, ókori görögös témájú, még gyerekkoromban nagy kedvencem volt.. Olyan 70-es 80-as évekre saccolok, de szerintem nem a Titánok Harca volt az. Annyi ugrik be most hirtelen, hogy ebben is megölte a fõhõs Meduszát.
Nem tudjátok melyik film lehet ez?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Ennek a végére emlékszem, ahogy díszöltözetbe csapatják a dobokkal meg fuvosokkal, táncal köritve...elég profi. Vaki tudja esetleg mi ez?
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdõdik a valóság!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdõdik a valóság!
gamertag: kenobita
Ha beugrik a címe szólok.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy filmet keresek, amiben különbözõ börtönökbõl rabokat szednek össze és õket küldik Vietnámba(asszem) elvégezni valami feladatot. Elõre is kössz.
PSN ID.: Beegabor
abban a demi moore játszik asszem, és ez nem ilyen komoly film volt, inkább olyannak tûnt, mint amit moziban le sem adtak.
meg egy ilyen pamela anderson szerû szõke csajszi volt benne, csak nem akkora dudákkal talán😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
nem láttam, de annak is vmi ilyesmi a sztorija.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Láttam még anno egy filmet, vagyis egy darabig, mert még kicsi voltam és apám kikapcsoltatta.
A következõ rémlik: egy csávó valami fõnök szerüsgével, valószínûleg valami sötét ügyletben munkálkodik, és mivel nem tud fizetni, vagy, csak nem tudta elintézni, amit kellett volna, a "fõnök" azt mondja, hogy akkor a fickó barátnõjének vele kell töltenie egy estét. Így is történik, ott tölt egy estét, de csak vacsoráznak.
Majd a fickó másodszor sem tudja elintézni a dolgot, ezért még egy estét kér a fõnök, ekkor mutatják is a dolgot, ahogyan a fickó közli a barátnõjével, hogy megint ott kéne töltenie egy estét.
A csaj elég hevesen reagálja le, valahogy így, hogy "fel sem foghato, hogy ezt kéred tõlem..."
De aztán végül megint ott tölt egy estét, és akkor kefélnek is...😊
ha valakinek rémlik valami ilyesmi, légyszi jelezzen! köszi!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Van egy emlékezetes jelenet, amikor az egyikük, egy lány elájul és kiviszik a levegõre, vele marad az a srác, akinek tetszik és próbálja lélegeztetni (?) és kigombolja az ingét és meglátja a csaj melleit. Utána meg ott táncol körbe, hogy "láttam a cickóit, láttam a cickóit" vagy vmi hasonló...
Valaki?
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Valaki meg tudná mondani annak a filmnek a címét amiben az van hogy:
Az egyik szereplõt vinnék kivégezni, és a börtön cellákból adogatják ki neki egy fegyver darabjait. Mikor megszöknek egy autóval menekülnek,, közben a rádiót hallgatják. Mikor beöltöznek apácának a rádióban is rögtön mondják a hírt, mikor a kocsiról leszednek egy fóliát így más színû lesz az autó, azt is rögtön mondja a rádiós.
Köszönöm szépen elõre is!😊
13 éve itt. Szép idő.
keresnék egy film cimet.egy sácrol szol aki egy középiskolába jár és nincs barátja az apja tanár a suliban és a sác esténként a pincébõl rádiozgar meg minden és egész nagy hallgatottsága lessz amit a suliban nem vesznek jo néven keresni kezdik.
a film amit keresek a TELEDILI.
Keresnék egy filmet. Kb 10-15 éves lehet. Arról szól, hogy egy család akar venni egy új tv-t. És rábeszélik õket egy nagyképernyõs tv-re, meg a hozzá tartozó batár nagy parabolára az udvaron. Namost ez a parabola valahogy elkezdi beszipkázni magába az embereket, akik megjelennek a tv-ben, különbözõ filmekben. A vége az, hogy a föld elnyeli a parabolát. Valaki?
Az utolsó kisfilmre emlékszem ami ilyen 10-15 perces lehetett talán és arról szólt, hogy egy csaj elküldte a pasiját tamponért mert amit hozott az nem volt jó, az meg idegesen visszament, majd a boltot épp kirabolták, õ akadékoskodott a tolvajjal aki lelõtte utána veszekedett Szent Péterrel az meg leküldte a pokolba majd Lucifert is kikészítette és vissza lett küldve a Földre.
És arra lennék kíváncsi mi volt a címe illetve ha nem egybe van a többivel hátha esetleg tudja valaki melyik filmet adták így vele együtt?
Pár éve(2-3) ment le az RTL klubbon ez a film. Annyi rémlik belõle hogy egy csapatot akartak össze szedni, de már nem tudom mihez.
Volt benn egy emlékezetes poén:
Egy idõs, látászavaros hölgy beállt két repülõgép közé az autójával és felkiáltott hogy: "Ezek a rohadt Buszok!?"
A film vígjáték volt.
Aki tud, kérem segítsen. Elõre is köszönöm!!!
13 éve itt. Szép idő.
Olyan a címe, mint S.W.A.T. vagy valami ilyen (de bírnám ez lenne... 😛 ) Tehát egy szó, még talán S-el is kezdõdik és ilyen rövidítésnek van kirakva.
Nem régi darab, talán 5-8 évvel ezelõtti lehet max... (?!?!?)
LOL, tudja-e ez alapján vki??
Elõre is köszönöm!!!
#59: Talán ez egy "Luiz de Funes" film? Vagy nem az, amiben a világ legjobb szakácsait megölik és van benne egy "kacsafacsaró" nevû eszköz?!??!?!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
van egy film amit szionte mindig lejátszottak szilveszterkor a tv-ben
annyira emlékszem hogy vígjáték volt és karácsonyfába rejtettek egy hullát vagy mi😄
remélem tudtok segíteni
köszi
A film egy szigeten játszódik és ott mindenki harcol mindenkivel. A legelejé emlékszem egy szöke csajszira akit asszem egy jachtról vittek el a szigetre ahol majd az apja ellen is kellett harcolnia szabad stílusban. A csuklójukon volt egy kütyü ami képet is közvetít és azon keresztül tudták meg hogy az adott pillanatban ki ellen kell harcolniuk. A szöke csajszi aki az apja ellen is harcolt asszem épp egy tutajon kellett harcolniuk, meg volt egy kinai csajszi akiért elment a bátja is hogy megmentse. Nagyjából ennyit tudok. A film egyébként nem lehet régi kb.4-5 éves film lehet. Elöre is köszi. Sziasztok
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Asszem tavalyi film lehet, nem vágom a címét de a tv-bõl jött vmi kódolt üzenet ami hatására meghülyültek az emberek és egymást ölték.
Hõseink bezárkóznak egy szobába és ott folyik tovább a xar...
help pls ráismer vki???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Na ha valaki ennyibõl meg tudja nekem mondani mi volt ez azt nagyon megköszönném 😄
Egy sci-fi, ami egy olyan helyen játszódik, mint a 30-as évek Amerikája, gengszterek, bárok, mindig éjszaka, stb... Ellenben a végén kiderül, h az egész sztori egy ûrben lebegõ/repülõ szigeten játszódik.
Van benne metró, amirõl nem tudni honnan jön, vannak fekete ruhás emberek, akik még repülnek is és "furcsán zizegnek", meg valami nyomozó, aki kezdi sejteni a dolgot. A végén valami fal átszakad és valaki kirepül az ûrbe...(???!?!?)
Olyan 2002-2004-es film lehet.
Ötlet?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
asszem a sracnak a bratanoje elutazik , es a srac szeretne lefogyni mire a csajszi visszajon. aztan ha minden igaz van egy csaj ismerose akivel kitalaljak hogy ha egyutt szexelnek akkor hamarabb lefogynak vagy mi.
es persze a vegen visszajon a baratnoje de o megis majd a masik csajszival akar maradni stb stb (asszem a filmben csak ugy mondtak dugifogyi 😄). nah szal ennek a filmnek a cimere lennek kivancsi.
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Talán valami Stephen King feldolgozás ? Mert õ neki volt egy gyilkos autóról szóló horror regénye...