Mi lehet ez a film?

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Van 1 film amit 1xerûen nem találok... Ha jól emléxem gengszterfilm, 70-80 körül játszódik és a végefelé 1 ház pincéjében 3-4 faszi fel akar darabolni valakit elég brutál jelenet. Az biztos, hogy éjszaka töténik mindez. Végük asszem a haverjai megmentik vagy 1xerûen csak lecsapnak rájuk nemtom de mindenkit mehagl lent.

tonyr
köszi tuti ez lesz, meglesem google barátom mit talál 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

ZilogR
Erre a leletre gondolsz, azt hiszem, de a filmet nem tudom. Ellenben említik ezt a Stigmata-ban, bár annak a végén.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

tonyr
és ez mi:
vmi vallásjellegü film, elején ásatáson találnak tekercseket, ami alapján meghazuttol minden vallási tanitást, és ebböl lesz bonyodalom,. kb ennyi... vki ?

Trade
ahhoz túl kicsi😛

Galy
Godzilla? 😄
Trade

Ez melyik filmbõl lehet?

cenobite
LOL! Jó lehet, sajnos nem tudom mi a film címe. Gondolom hasonló kaliberû mint A gyilkos paradicsomok támadása. Én arra vadászom.

gamertag: kenobita

ZilogR
üdv! valami nagyon elbaszott filmet keresek, csak hallottam, h beszéltek róla így azonnal érdekelni kezdett:

Az alapsztori vmi olyasmi, h a Földdel történt valami és ezért PURhabbal feltöltötték a felszín alatt(???) és utána mindenki a gyilkos PURhab elõl menekült. <#fejvakaras> <#merges2> <#wilting>

Szóval ismer valaki gyilkos PURhabos filmet?

OMG...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

tonyr
én megtaláltam már 😊😊😊
Sodro lendület 😊

Protosz
tudom mi ez nagy film. 😄 csak pont a címére nem emlékszek 😄

Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)

tonyr
ez mi:
vigjáték, 2 vagy 3 srác megy hogy megtaláljon vmit, talán kincset, és közben felgyujtanak utjuk során 1 marihuána ültetvényt, ill találkoznak 2 greenpeace-es növel akik a fán élnek egyikük természetesen él tiszta ször a lába, öz vicsorit a toparton... ennyire emléxem 😊

xxdani
kiru. úgy fest ez az a leírások alapján csak valahogy az emlékeimbe szebbnek festett no de mindegy hisz ott a doom játék elsõ része is játszatóbb meg szebb😊 köszi minden esetre

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

ZilogR
asszem ez a Fortress és talán rögtön az 1. rész.
Christopher Lambert játszik benne - még a szeme sem áll jól a nyomorultnak... 😛

xxdani
Helló. Én is keresek egy régebbi filmet. A film egy börtönbe játszódik. A börtönbe való kerülés alkalmával a fegyenceknek a fejét bedugják a falon levõ lyukba ahol egy videó lemegy egy kis gömbrõl amit lenyom egy gép a torkukon. A gömb tulajdonsága hogy ha valamelyik fegyenc "rosszalkodik" akkor az fájdalmat okoz nekik vagy esetleg fel is robbantja õket.
(Ha emlékeim nem csalnak akkor ugyanebben a filmben illetve ebben a börtönbe van egy gép is amelynek segítségével belelátnak az emberek álmába)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

ZilogR
és valóban ez az! 😊

ejj, de bosszantó, h a filmajánlós oldalak mindenhová a port.hu szövegét másolják és huszadjára olvasva már rohadtul idegesít..., na mind1

ZilogR
😊 esélyes! sztem ez lesz az! Köszönöm!!!

vérpocok

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

ZilogR
neem, ez annál régebbi film... bár ez utóbbit még nem láttam...

Bokafix2
El Orfanato? Talán...? Guillermo Del Toro rendezte.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ZilogR
SENKI??

ZilogR
Akkor most én kérdezek!

Egy spanyol vagy mexikói helyszínen játszódó kísértettörténetet keresek.
Jellemzõen sárga, sivatag-színû, de épületen belüli képsorok jutnak eszembe.
Nem most játszódik, tipikusan inkább mexikói, amolyan Tarantino-s mexikói jelenetekre emlékeztetõ képek vannak benne, talán 40-es, 50-es években megy a cselekmény.
Árvaházban (?) játszódik, gyerekek játszanak benne.
Van benne egy nagy víztározó medence, amiben talán kísértet is fel-fel bukkan.
Amolyan vizes-fulladós-mélybehúzós gyerektörténet.

Nem lehet annyira régi film, talán 2003, 2004???

NAGYON várom az ötleteket, elõre is köszönöm!!!

Magic Boy
Az egyik kedvencem, de sajnos már régen láttam.
A sztory röviden:
A Tánc TV válogatást hirdet a TV állandó táncos párja állásra.
Rengeteg fiatal jelentkezik és a szakértõk közülük válogatják ki a legjobbakat majd azoknak akiknek kiesett a párja kijelölnek párt a szintén pár nélküli továbbjutók közül.
Így kerül össze a két fõszereplõ is.
Elkezdenek gyakorolni együtt és közben egymásba szeretnek.
Közben amikor kiderül a dolog a csaj apja mindent megtesz, hogy megakadályozza a lányát a folytatásban, de az csinálja tovább.
Igazából csak õk és egy másik pár az esélyes, de a bökkenõ ott van, hogy a srác apja a másik pár nõi tagjának az apjának a gyárában biztonsági õr.
A srácot meg is zsarolja a az apja fõnöke, hogy, ha nem szálnak ki akkor kirúgja az apját mire a srác elkezdi elmarni a csajt, mert nem akarja megmondani az igazi okot.
Az apja ezt megtudja és megkérdi, hogy tudnának-e nyerni.
Amikor igen a válasz akkor azt mondja, hogy akkor csak azzal törõdjenek a többi az õ dolga.
Viszont a csaj apja még mindig ellenzi a dolgot így a csajnak szöknie kell a döntõre.
A döntõn minden jól megy, de mivel adja a TV így a csaj apja berobog, hogy leállítsa az egészet, de mikor odaér nem engedik csak a színfalak mögé. Ekkor viszont meglátja a lányát és mindenkinek elkezd dicsekedni, hogy az ott az õ lány.
A film hapyendjeként természeteseden õk nyernek és ok lesznek a Tánc TV párja.

Ha valaki tudja melyik ez a film vagy rémlik belõle valami (színészek neve pl.) az légyszíves segítsen, mert régen hajkurászom már ezt a filmet.
Ha valaki tud olyan helyet ahol olyanok vannak akik segíthetnek akkor egy olyan linknek is örülnék.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

ZilogR
omg!
esetleg egy kis körülírás, h mi a téma, magyar, vagy külföldi, milyen nemzetiségû? Kb 1970-es, stb... Játszik benne Samuel L. Jackson vagy nem, etc...

Hello!

Valaki meg tudná mondani,ez melyik filmbõl van?

Köszi!
Sziasztok!
Keresek egy filmet: 1986 os Fire with Fire a cime: Fsz.Virginia Madsen, Graig Sheffer, németül kellene üdv.Ha van valakinek irjon!!!
Truck Driver001
Jason meg a tesi tanár,aki cooper-nél a gyerekek mögött szaladt macsétával a kezében...

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

jah oda, ahol Freddy Krüger volt a biosztanár...

szjuca
A Kannibál holocaust linkjét nekem is légyszi!

Hát így visszagondolva lehet hogy valami baltásgyilkos képzõ iskola volt. 😊 Én is csodálkoztam hogy ilyen kibelezõs filmre kötelezõ jelleggel elvisznek, míg pl. a terminatort amiben semmi nincs azt tiltják ezerrel. Gondolom a pártbizottság eldöntötte hogy mit lehet és mit nem. 😊
cenobite
" Anno napközis moziban láttam, általános iskolában, a 80-as évek közepén. Szívesen megnézném mai fejjel. Mi lehet ez a film?"

Bakker milyen suliba jártál Te? "Jason Voorhees Általános Iskola" ? 😄

Mi még anno ilyen természetfilmeket néztünk moziban.
Amúgy tuti nem a Cannibal Holocaust, mert az nekem megvan és abban nincs ilyen. Minden más van benne. 😊

gamertag: kenobita

Nem mondtam hogy jó film, csak egy emlék a múltból. 😊
Jim Morrison
hat ha 3.9 pontot ért el a 1`-bol tényleg nem lehet jó😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sephi
Pont ezt akartam írni 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tigeroo
hát még egyiket sem láttam😄 csak halottam a CH-ról azért gondoltam h az (ésmég korban is ugyanaz)
mila69en
na persze gondolom a cannibal holocaust-ot nyomatták a napközis moziba az általános suliba<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sztem ez az. <#eljen><#worship> Csak nosztalgia kedvéért nézném meg, már annyi ideje bosszant hogy nem tudom a címét se, hogy csakazértis megnézném. 😊

Azért érdekes hogy ez iskolai "tananyag" volt. 😊
ZilogR
szerintem te erre gondolsz ('Sárga Haj és az Arany Erõd' volt magyarul) - bár én a Cannibal Holocaust-ot épp nem láttam...

Szar film, amit én linkeltem, nem ajánlom senkinek. Anno én is kisfalum mozijában szenvedtem végig... 😛

tigeroo
ha kell priviben adok linket hozzá
tigeroo
Cannibal Holocaust (1980)

szerintem ez az amit keresel.
Anno a Terminator is horror filmnek minõsült, azt is csak a felsõsöknek engedték megnézni. 😊 Ez se volt durvább, csak 9-10 évesen számított annak. Anno.
akyyy
ez a lesszi hazatér

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Atti12
elég beteg film lehet :| Sajnos nem tudok segíteni :S

Keresek egy régi filmet, de se a címét, se szereplõt nem tudok belõle. A sztorija valami Indiana Jones szerûség volt, egy jellegzetes részletre emlékszem belõle: az indiánok ketrecbe zárták az elfogott fehéreket és kivágták a szívüket, a koponyájukat meg lezsugorították. Egy haverom szerint valami „Aranyba mártott ember” volt a címe, de ilyet vagy hasonlót se találtam. Anno napközis moziban láttam, általános iskolában, a 80-as évek közepén. Szívesen megnézném mai fejjel. Mi lehet ez a film?
← ElőzőOldal 5 / 5