Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mûködik az RDS 😄
Remélem lesz ebbõl is C6 verzió, az jobban bejött.
Remélem lesz ebbõl is C6 verzió, az jobban bejött.
Én frissítettem a szoftvert... kb annyit ért el, hogy a Telenor HU szolgáltató név visszaváltozott H Pannon 3G-re...
Nem tudod kikapcsolni, ugyan benne van a menüben az átirányításoknál. De amikor törlöd a telefon menüben kiválasztott menüponttal, csak egy hálózati kérést ad ki a teló, mert ez hálózati beállítás. Az ügyfélszolgálat tudja törölni, ha felhívod õket. Én már ezt végigjátszottam.
köszi 😄
A hard reset ugyan gyári állapotra hozza a készüléket, de a memóriakártyát nem törli, csak ha azt külön formázod. Azaz a térképeid maradnak a helyükön, mert azok ott laknak a cities mappában.
A hozzájuk tartozó programot ellenben lehet, hogy újra fel kell raknod...
A hozzájuk tartozó programot ellenben lehet, hogy újra fel kell raknod...
lenne egy kérdésem:
ha hard resetelek, akkor mniden gyári állapotba kerül és minden telepitett alkalmazás letörlödik, telefonszámok, stb.
én frissitettem a térképeket a telefonon, de ha resetelek akkor visszafog állni a térképek a gyárira? ugyértem a régebbi verzióra?
vagy az egész térképek letörlödik a telóról?
ha hard resetelek, akkor mniden gyári állapotba kerül és minden telepitett alkalmazás letörlödik, telefonszámok, stb.
én frissitettem a térképeket a telefonon, de ha resetelek akkor visszafog állni a térképek a gyárira? ugyértem a régebbi verzióra?
vagy az egész térképek letörlödik a telóról?
nincs valakinek eladó piros telefonja?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
mért van a memkártyán és a telómemen olyan mappák a sounds-ban hogy digital és simple?
azt láttam márhogy az egyikbe a hangfelvételeket menti.
ezeket a mappákat azért hozták étre, hogy abba lehessen rakni a zenéket, ne pl. csak az E:\sounds-ba?
images mapában is van több, pl. backgrounds, ott az alap képek vannak, de van pl. pictures mappa is. a kamera képeknek külön mappát csinál az images mappába a teló. akkor gondolom a saját képeim, amiket rárakok a telóra azok mehetnének a pictures mappába nem?
azt láttam márhogy az egyikbe a hangfelvételeket menti.
ezeket a mappákat azért hozták étre, hogy abba lehessen rakni a zenéket, ne pl. csak az E:\sounds-ba?
images mapában is van több, pl. backgrounds, ott az alap képek vannak, de van pl. pictures mappa is. a kamera képeknek külön mappát csinál az images mappába a teló. akkor gondolom a saját képeim, amiket rárakok a telóra azok mehetnének a pictures mappába nem?
De! Akkor kapcsoljam ki? De már nemtom hol kell...
Hi!
Véletlenül nem T-mobilos vagy és be van állítva, hogy SMS-ben értesít ha hív valaki, de nem veszed fel?
Véletlenül nem T-mobilos vagy és be van állítva, hogy SMS-ben értesít ha hív valaki, de nem veszed fel?
Mivel rendszer alkalmazás, szignózni kell.Ha jól tudom ezek használata nem jár garanciavesztéssel.
Opel Movano 2.8DTi
ezekbõl melyik az amit nem kell szignózni és nem jár garanciavesztéssel a használata
Rompatcher, Access4all patch és X-plore file kezelõ...
skacok!
Hogyan tudnek torolni a telefonmemoriabol?
fajlkezeloben nem mutat mar semmit. Milyen mas lehetoseg van?
Hogyan tudnek torolni a telefonmemoriabol?
fajlkezeloben nem mutat mar semmit. Milyen mas lehetoseg van?
Nekem meg lenne 2 gondom.
1. Amikor hívok: kiírja h Figyelem: Aktív átírányítások, pedig minden átírányítás ki van kapcsolva.
2. Témát nemtok beállítani, mert ahogy a Beállítások/Személyes/Témákba lépek csikos lesz a képernyõ, és ujraindul a telefon. FW ujrarakás? vagy visszaállítás?
1. Amikor hívok: kiírja h Figyelem: Aktív átírányítások, pedig minden átírányítás ki van kapcsolva.
2. Témát nemtok beállítani, mert ahogy a Beállítások/Személyes/Témákba lépek csikos lesz a képernyõ, és ujraindul a telefon. FW ujrarakás? vagy visszaállítás?
Mikor jön már az új FW?
jöhetne egy téma ami illik a kék 5800-hoz. 😄
ugyértem a téma is kék legyen.
ugyértem a téma is kék legyen.
na elmondanám, hogy volt valami kontakthiba a telefonban, és ez okozta a fõ gondot 😊
most viszont teljesen magamra akarom szabdni, milyen programokat ajánlanátok?
most viszont teljesen magamra akarom szabdni, milyen programokat ajánlanátok?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
navifirmel rosszat töltöttél le, tégy fel rá másikat.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
pff ehhez még nem értek, bocs.
szóval lemegy a rom frissítés... mikor kapcsolna be a telefon csak csíkok jelennek meg a kijelzõn... kábel drivert frissítettem, már 2 romot is próbáltam, phoenix fel van téve, JAF fel van téve azzal csinálom, XP kompatibilis módra van téve, adminisztrátorként indítom... nekem jó a gyári szoft is ha vissza lehet állítani, csak mûködjön...
sziasztok valaki segítsen gyors!
Elkezdtem ma feltenni egy fõzött Romot, mindent a leírás szerint, a JAF is megcsinálja a dolgát rendesen, de aztán phone not found és nem kapcsol be a telefonom!
Elkezdtem ma feltenni egy fõzött Romot, mindent a leírás szerint, a JAF is megcsinálja a dolgát rendesen, de aztán phone not found és nem kapcsol be a telefonom!
egyáltalán nem nehéz bekalibrálni a kijelzõt. csak bizonyos pontokon megkell nyomni a képernyõt, ott ahol egy karika lesz asszem.
Meg sem néztem eddig ,de mostmár rendben van. köszönöm
Köszönöm mindkét választ. A kalibráláshoz nem értek és nem akarom elrontani. Nehéz megcsinálni?
Beállítások-->telefon-->érintõk bevitel-->érintõkijelzõ kalibrál.
azért nehéz kisdzedni a kártyát mert uj a teló és nincs kikoptatva még. 😄 örülj neki hogy ijen jól tart. 😄
Megint én. A képernyõ kalibrálása kicsit jobbra húz. Ezt megtudom oldani házilag?
Szevasztok! Pár nappal ez elõtt vettem egy 5800-át,és az a kérdésem,hogy csak nekem kell a micro SD-t szabályosan kicibálni(csipesszel) a telóból? Természetesen miután benyomtam és kattant.
Nekem valami szeróra csatlakozott a csávó(?), elmondása szerint a függetlenítésem "legális" volt így és 1000 kemény ft-ot fizettem érte a nyáron!😊
Én úgy tudom hogy nem lehet.A helyedben ilyen vacak kódokkal pedig nem próbálgatnám a szerencsémet.Ha már annyira függetleníteni akarsz,akkor menj be egy gsm-boltba és ott megcsinálják normálisan.
Opel Movano 2.8DTi
#pw
Sziasztok , Én tegnap vettem egy Nokia 5800 át nagyon jó kis gép , azt szeretném kérdezni, hogy házilag lehet e valahogyan függetleníteni? ingyenesen. mert találtam egykét videót meg hasonlókat , de ott fizetõs dolgok vannak , mert elvileg egy kóddal le lehet függetleníteni a telefont #pw+kód+1# . Ha lehet valaki részletesen leírná?
Hát mgcsináltam de sajnos ugyanaz a baj
Várakozás a GPS-re
És a Hely menüben is ez van
Mit tok tenni?
Várakozás a GPS-re
És a Hely menüben is ez van
Mit tok tenni?
De most ez két lépés vagy választható?
Szóval ez mos akkor eloszor kod beiras utan kell kiapcsolni?
Szóval ez mos akkor eloszor kod beiras utan kell kiapcsolni?
Opel Movano 2.8DTi
Formázd le a telefont.Nekem is ezt csinálta.Formázás után rendkívül hamar talált jelet.
Opel Movano 2.8DTi