Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a gondom van vele-.-
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
/*WTF?!*/
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
akit érdekel irjon,minden gyári tartozékkal,dobozzal..stb😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Opel Movano 2.8DTi
Opel Movano 2.8DTi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
SPB Shellt fel lehet tenni Symbian-ra?!
LoSA - Én is egyet értek ezzel.Ezért sem részesítem elõnyben. Milyen androidos készülék a kiszemelted?
Opel Movano 2.8DTi
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Opel Movano 2.8DTi
De azért az Iphone 4G-nek sokkal durvább ára van, én pl nem adnék ki ennyi pénzt egy mobilra...jobban járnák, ha abból a pénzbõl mást vennék, ami meg is érné. Pl. PS3+Move + Xbox360+Kinect...máris jobban megérte.
Opel Movano 2.8DTi
Edit: Sajnos be kell látni, hogy a Nokia nem tudta, nem tudja egyenlõre felvenni a versenyt a többi platform-al. 😞
Opel Movano 2.8DTi
Valaki nem tud egy olyan programot amely segitsegevel hozza tudom kotni a telot a gephez bluetooth vagy adatkabel segitsevel? Nemcsak iranyitani szeretnem hanem latni is a telo kijelzoen hogy mit csinalok.
A napokban kijött OviMaps 3.06 frissitett verziót már érdemes felrakni?
Elég stabil már a mindennapi használatra?
Használja ezt vki már?
Frissítettem az ovi suite-t de nem indítottam ujra a gépet, azért csinálta.
Nem akar szinkronizálni az Ovi Suite :@
Rákattintok h üzenetek szinkronizálása, de nem csinál semmit :/
Van megoldás?
Ha hard reset kell,hogy es hova mentsem le a nekem fontos dolgokat?
Koszi,ha segitetek,
igaz elõtte hackelt C6os szoftvolt rajta, lehetséges,h ogy szarul tettem vissza? sehol semmi leirás, hogy mit tegyek rá vissza sajnos.
Tipp: sose tegyetek fel fõzött szarokat, senkiét se. legjobb a gyári(Y)
A képek, zenék megint ömlesztve jelennek meg a galériában, szóval kell egy fõzött rom.