Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha meg az ideg szét fog baszni hogy elbaszódott az az istenverte kurva kábel, akkor fogom a kábeljét és foggal fogom széttépni idegmérgembe sok-sok darabba, aztán idegösszeomlással kórházba kerülök, de elõtte még a pénzre gondolva, hogy 6 ezer forintot kibasztam ezért a szarért, elmegyek és leiszom magam gyomormosásig, szóval így már nem csak idegösszeomlással kerülök kórházba, hanem gyomormosás szükségletével is.
Köszi a válaszokat.
btw füles témában hadd jegyezzem meg,hogy vagy örök garisat érdemes venni(ami elég drága és kb 1-2 van belõle,koss the plug volt ilyen de megszûnt a gyártás😞),vagy pedig pl.a sonynak van nem agybadugósa 2,5k körül,ami azért jó,mert a kábel ígyis úgyis meghal,és nem basz meg az ideg hogy adott egy 6-7-sok ezres füles aminek szar a kábele(én elõször egy 4 mátyás királyt érõ fülessel játszottam ezt el,de az már 5+ éve volt),szal nem éri meg drágát venni.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az lesz a legjobb
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
szervíz
remélem tudtam segíteni😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
egyszer csak kikapcsolódott és azóta nem tudom bekapcsolni.
Ha tud valaki segítsen! Kösz.
mind3 telepitése hejett azt irja hogy: tanusitványhiba. lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával.
Armageddon Squadron
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
kb(6-10e)
Valami rémlik, hogy boltban is 10e ért kicserélik!
És mindenki talál mindent!!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy olyan kérdésem lenne esetleg ha valakinél már cseréltek kijelzöt kb mennyibe fáj egy ilyen gondolom elég drága :/ d csak mert kajak betört 😄
Elöre is kössz 😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
borítást lehet venni a telóhoz?
ha igen akkor minden idomot ki lehet cserélni?
szoftverfrissítést meg otthon is meg tudod csinálni, sztem ott nem fognak vele "bajlódni". 10 perc alatt kész
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]