Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A héten tervezem ilyen teló vételét lenne pár kérdésem
Az oke hogy GPS használat mg a GYIK de lgfontosabb dolog az lenne hogy pl a WEstendbe felrakjak nekem garisan a lgujabb softwaret ra meg az OVi mapsot?
Valamire kell figyelni vasarlaskor? Vagy van vmi amivel ki tom szürni van e vmi gáz?
Vagy mit tegyek mikormgveszem?
Opel Movano 2.8DTi
és am..mennyiér adod?😄 ismerõsömet lehet érdekellné😄D
nekem sony ericsson xperia mini-m lesz ha ez bedöglik...még 1xer nem kell 5800..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
bekapcsolom a telefont,beírom a pinkódom minden oké...azonban 4-5 perc mullva,kiírja a telefon hogy helyezzekbe egy sim kártyát:| újra indítom,meginjó pár percig..egy régebbi készülékbe beleraktam a kártyám,és tökéletesen mûködik..tehát a nokiával lehet a gond,valakinek voltmár hasonló??
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
| #3328 Ki monta hogy nincs rajta?<#idiota>#idiota>
valaki tudja,hogy mien programokkal tehetném jobbá a készüléket? illetve pár hasznos kütyü is jól jönne hozzá,amivel növelem a tudását..😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Típusjelõlés: RM-356
Igazából most kezdtem el foglalkozni azzal hogy pakoljak a telóra cuccokat.
Az N95 8GB sosem raktam semmit.
Ezért nem értem hogy mi a gáz amikor sis fájlt akarok telepíteni.
jar fájlok meg rámennek faszán.
" Nem lehet megnyitni. A Típus fájl nem támogatott."
De onnan szedd, hanem ovi áruházból.
1 hete van 5800-ám. Miért nem lehet rá sis fájlokat rátelepíteni?
Pedig a nokiaprogramok.hu-ról szedem a cuccokat erre a típusra kizárólag.
De mégsem mûködik.
PLS segítsetek.
THX
nekem ha nem nyulok hozzá 2napot lazán kibír,ha nyüstölöm akkor 1nap
Opel Movano 2.8DTi
jaj.
nagyobb aksi(amit linkeltem) segíthet szerinted?😊
Opel Movano 2.8DTi
Probaltam ugy,hogy kitoroltem az egyik helyrol,de akkor sem ismerte fel.
Mi lehet a baj?Koszi