Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor inkább kussolj.

van valami 5let?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha elolvasnátok egy csomó kérdésre alapból választ kapnátok a telefonnal és annak használatával kapcsolatban.
Opel Movano 2.8DTi
Kösz.
javítgatják folyamatosan.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A napokban vennék egy használt 5800-át, de nem tudom h érdemes-e valamire figyelni.Nincs e szériahibás vagy ilyesmi.Kérlek segítsetek, ha esetleg van ilyen.Egyáltalán ti mennyire vennétek használtat?
Köszi!
Mindenkinek jó használatot<#vigyor0>#vigyor0>
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Opel Movano 2.8DTi
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A nokia ovi maps helyett, melyik GPS-t ajánljátok? Úgy tudom van valami, ami jobb mint az alap, és ingyenes.
Elõre is köszi a válaszokat
De most az a baj hogy formázás után vissza raktam a leszedett dolgokat amit formázás elött lementettem és lefagy a telefon.
Minden cuccot rakhatok ujra?
FORZA MILAN!!!
az enyén pl. SDHC8GB
Számitogépen keresztül leformáztam a 2 GB-os Memóriakártyámat és kötetcimkének beirtam hogy Mem.Kártya,de azt irja formázás után hogy kötetcimke érvénytelen pedig Mem.Kártya volt beirva elötte is.
Nem tudjátok mi lehet a gond vagy milyen néven formázzam?
Elöre is köszi a segítséget<#worship>#worship>
FORZA MILAN!!!
de lehet a te kábeled rossz vagy nem kompatibilis a teloval. nekem meg azért kell mozgatni mert kétszer ráléptem cipõvel<#idiota>#idiota>
van egy ilyen kábelem (nem gyári), de a TV-vel összekötve csak hangot ad ki, képet egyáltalán nem látok.
valakinek valamilyen ötlet???
http://www.zedge.net/register/
Opel Movano 2.8DTi