Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért is kell menüben turkálni? A jobb felsõ sarokra (ahol a BT ikonja megjelenik, amikor aktív) odaböksz ujjacskáddal, Bluoetooth -> bekapcs... Ennél az ikonos csak 1 bökéssel kevesebb, ellenben egy háttérben, feleslegesen futó programmal több.
Persze mindenki azzal terheli a telefonját, amivel jólesik...

megis van:

BTSwitch

Egyszerû program, igazából az ikonnál többet nem láttat magából, funkciója pedig egyszerûen annyi, hogy telefonunkon a Bluetooth-t kapcsolja ki-be, anélkül, hogy a menüben kéne túrkálnunk.

én látta mvalahol pár napja, hogy egy csávó leirta hogy milyen progikat használ rá és volt egy ilyen blututos és sztem az ingyenes vot. majd megnézem ujra.

Esetleg van olyan progitok, ami a bluetoothot be/ki kapcsolja, és nem kell szignózni?

asysoft
Elsõ héten bevittem a Westendbeli boltba frissítésre, azóta nem kell várnom a szolgáltatóra. 52-es szoftver van a telefonon, tulajdonképpen azóta csinálja igazán, legalábbis 1.5 évig semmi ilyen nem volt, ezt mostanában kezdte el...

/*WTF?!*/

HTS s3rg1nh00
v52 kellene rá,azzal nekem még nem produkált ilyet(sõt,készenléti idõben eddig ezzel húzza a legtovább),de gondolom a szolgáltató ül rajta...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

asysoft
Magyarul ha elromlik valami, szépen vesztek újat helyette?:) Ha így gondolkoztam volna, 5800-m is 1 napig lett volna:)
Amúgy tegnap is lemerítette magát a zsebemben ez a csoda úgy, hogy aznap reggel vettem le a töltõrõl...

/*WTF?!*/

94mike
Úgyse viszunk vissza semmitse,ha elromlik..ps2 vel elégvolt,és végülis nem csinálltak vele semmit-.-

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

LoSA
Szerintem nem ártott volna lepecsételtetni... :)

94mike
Auchan,és 1 év lett volna..de nem vittükel lepecsételni,vagy alapból jár?:D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

tuzfal3
Igazából a Tubit is azért adtam el mert nem jött be.Ha fagyogat vagy esetleg mégsem tetszik majd akkor meg vissza a netre...Nem csinálok ilyenbõl gondot.

Opel Movano 2.8DTi

asysoft
Rám ne nézz, kb 3 hete ment tönkre a távirányítója, s persze, hogy egy ausztriai úton vettem észre...:) Ha még nincs 1 éves a telefonod, akkor megpróbálhatod a garanciát, nekem anno kicserélték a Westendben (pontosabban felküldték Nokiának, aztán 1 héten belül hívtak, hogy kicserélték).

/*WTF?!*/

Maxtreme
AZ android oks, de a pulse, Na majd meglátod :)
A fagyások miatt ne az androidot okold majd. :)

LoSA
Az fixx, hogy jobb lesz az Android! ;) Én nagyon szeretem! :D

tuzfal3
Sziasztok! Én is búcsúznék a topictól, tegnap eltávozott a tubim, és most már Pulse-om van.Remélem jobb lesz az android. :D

Opel Movano 2.8DTi

nem igaz hogy nem tudsz venni...:D
akyyy
aki nem használja afülesét nekem adhatná:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

asysoft
Hm, azt hittem, csak nekem szokott úgy spontán újraindulgatni (mert öregszik!:D) a telefon, de ahogy látom, nem vagyok egyedül... Megkapom a fizetést, cserélem le egybõl (tervezem már 1 éve...).

/*WTF?!*/

Firerock
Tudnátok nekem ajánlani király témákat?(lehetõleg jó sokat:))
fõleg absztrakt témában:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

enyémre 2 év, nyertem.
akyyy
akor te csak 2 hetes garit kaptál? hol vetted? enyémre sztem 1 év van de lehet több.

94mike
Szar a billentyû kioldója,van mikor elsõre,van mikor 20.ra..bizonyára nem tett jót neki,mikor 2 hetes korába barátnõm lejtette a sárba-.- azóta olyanszép képeketsem csinál,azthittem h megtekerem a nyakát..még a fóliais rajtavolt..tokra tárolltam..nameg,néha nem látja sim kártyát,behülyül,olyankor restart..sorolhatnám..

hát igen, üzletpolitika.

Tied hogy szart be?

94mike
Miután lejár a gari,úgyis akkor fog beszarni..mint az enyém.

akyyy
nekem fõzött romon is sokszor kiirta.

ezt már énis kérdeztem. xd
énis igy vagyok vele hogy nem fogom meghekkelni a telót addig.
bár azért télleg jó lenne hogy normálisan tuggyak böngészni, de nem szabad engeddni a kisértésnek. xd

ChaosTeam
Kár... amíg garis a telcsi, addig nem akarok fõzõcskézni ....
tuzfal3
Fõzött rom...

Opel Movano 2.8DTi

ChaosTeam
Ti szoktatok interneten böngészgetni a telefonnal?

Nekem Opera Mobile használata közben is bizonyos oldalak esetében ( ahol sok kép van stb...) pl index.hu az oldal felénél kiírja, hogy nincs elég memória, zárjak be futó programot ...stb. De nem fut semmi csak az opera.

Erre van megoldás?
8GB-os memóriakártya van a telcsiben, nem lehet valahogy megoldani, hogy az internetböngészõ ezt a memóriát használja az oldalak betöltéséhez?

Vagy ez egy ilyen megváltoztathatatlan dolog és törõdjek bele?
Thx, ez legalább müxik :-)
Nem egy msn, de ha kitapasztalom biztos jól testre lehet ezt is szabni... remélem ^^
HTS s3rg1nh00
fring?

Vkinek vmi ötlete van arra, h miért írja azt ki a mobilomon BÁRMILYEN messenger program (windows live, eBuddy) h 'Can not login' de még belépéskor (mielõtt írnám a címet és a jelszavat... utána se enged be miután beírtam)? Használtan vettem a telót, nyomtam rajta egy hard reset-et, visszafrissítettem a legújabb szoftverre szal ennek nem kéne h gond legyen, de a hard reset elõtti messenger szépen ment...
tuzfal3
Én se szeretem az LG-ket, na meg a zárt OS...

Opel Movano 2.8DTi

azt hogy lg, tehát ne vegyél. xd

tuzfal3
Skacok! A telomért cserébe ajánlottak egy LG KM900 Arena-t, olvastam róla tesztet is de valamiért nem nyerte el a tetszésemet. Ti mit gondoltok róla?

Opel Movano 2.8DTi

Az megvan, de csak úgy írja ki h a legközelebbi bejegyzés ekkor meg ekkor... tehát ha én azt szeretném látni h xy szülinapja lesz 2 nap múlva yx névnapja 3 nap múlva azt egyszerre nem írja ki nekem egymás alá..
Szia! Sikerult valami megoldast talalni az ujraindulas ugyben. Nekem is azt csonalja az 5800-am neem 4-5 percenkent meg toltes kozben is. elotte siman kikapcsolt de ha tolton volt akkor nem. most meg csak ugy ujraindul. semmit nem tudok kezdeni vele. fw irtam bele, service is irtak mar ra de semmi. azt viszont eszrevettem hogy mikor a sertvice-bol elhoztam jol ment es mikor betettem a mem kartyat akkor megint kezdte. Ha sikerult neked elobbre jutni akkor kerlek oszd meg velem. koszonom szepen
HTS s3rg1nh00
próbáld kirakni a hivatkozások eszköztárat,arra meg a naptárt...

Sikerült, köszönöm szépen :-)
Mindent be lehet állítani, csak keresgélni kell ezek szerint ^^
Még a végén kiderül, h a naptárba beírt teendõk/találkozók is megjeleníthetõek normálisan a fõképernyõn, csak én nem tudom h h kell ^^
üdv,nekem idõközönként újraindul a telo,ez mitõl lehet és hogy lehetne elhárítani a hibát?
akkor ha belépsz az ovi store-ba akkor ott az opcióknál a fiokbeállitásoknál kell beállítani.

Még mindig a telefonmemóriára menti pl az ovi store-ból letöltött dolgokat :(
Hmm, jól el volt rejtve ott belül, de sikerült rátalálnom... köszi, tesztelem is a dolgot :-)
Morphin
Hmm nekem fekszik a fiókban kettõ is...meg egy 3310-es is.(meg 5110 is van) 10k/db viheti bárki<#idiota><#idiota><#idiota>

Amúgy néha én is azon gondolkodom,hogy napokig van hogy hozzá se érek a telefonhoz.Nekem az egyik leghasznosabb funkció a wifi.Emailek miatt...viszont emellett semmi más funkciót úgymond nem használok ki.(zene persze alap)Játékokban ugye nem olyan erõs a teló,de mostanában találtam egy jó pókeres játékot azzal elvagyok.Tehát akit nem köt a wifi,és nem gáz hogy külön zenekütyüt kell magával vinnie annak tényleg felesleges drága telefon.Telefonálni,sms-ezni 3210-el is lehet vígan...sõt sokkal gyorsabb is kezelni/használni mint bármelyik mai telót.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Doomista
<#levele>

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

tuzfal3
Ezt én is olvastam. Mondjuk a 20k enyhén sok egy olyan telefonért ami full alap.Jó ennek már eszmei értéke van,de akkor is...

Opel Movano 2.8DTi

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Üdv!
Szeretném kérdezni, hogy mi lehet a baja... Nem jó a helymeghatározás. Milyen beállításokat kell alvégezni, hogy jó lgyen?
asysoft
Gratulálok a Galaxy S-hez!:)

/*WTF?!*/