Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze mindenki azzal terheli a telefonját, amivel jólesik...
BTSwitch
Egyszerû program, igazából az ikonnál többet nem láttat magából, funkciója pedig egyszerûen annyi, hogy telefonunkon a Bluetooth-t kapcsolja ki-be, anélkül, hogy a menüben kéne túrkálnunk.
/*WTF?!*/
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Amúgy tegnap is lemerítette magát a zsebemben ez a csoda úgy, hogy aznap reggel vettem le a töltõrõl...
/*WTF?!*/
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Opel Movano 2.8DTi
/*WTF?!*/
A fagyások miatt ne az androidot okold majd. :)
Opel Movano 2.8DTi
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
/*WTF?!*/
fõleg absztrakt témában:)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
énis igy vagyok vele hogy nem fogom meghekkelni a telót addig.
bár azért télleg jó lenne hogy normálisan tuggyak böngészni, de nem szabad engeddni a kisértésnek. xd
Nekem Opera Mobile használata közben is bizonyos oldalak esetében ( ahol sok kép van stb...) pl index.hu az oldal felénél kiírja, hogy nincs elég memória, zárjak be futó programot ...stb. De nem fut semmi csak az opera.
Erre van megoldás?
8GB-os memóriakártya van a telcsiben, nem lehet valahogy megoldani, hogy az internetböngészõ ezt a memóriát használja az oldalak betöltéséhez?
Vagy ez egy ilyen megváltoztathatatlan dolog és törõdjek bele?
Nem egy msn, de ha kitapasztalom biztos jól testre lehet ezt is szabni... remélem ^^
Opel Movano 2.8DTi
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mindent be lehet állítani, csak keresgélni kell ezek szerint ^^
Még a végén kiderül, h a naptárba beírt teendõk/találkozók is megjeleníthetõek normálisan a fõképernyõn, csak én nem tudom h h kell ^^
Amúgy néha én is azon gondolkodom,hogy napokig van hogy hozzá se érek a telefonhoz.Nekem az egyik leghasznosabb funkció a wifi.Emailek miatt...viszont emellett semmi más funkciót úgymond nem használok ki.(zene persze alap)Játékokban ugye nem olyan erõs a teló,de mostanában találtam egy jó pókeres játékot azzal elvagyok.Tehát akit nem köt a wifi,és nem gáz hogy külön zenekütyüt kell magával vinnie annak tényleg felesleges drága telefon.Telefonálni,sms-ezni 3210-el is lehet vígan...sõt sokkal gyorsabb is kezelni/használni mint bármelyik mai telót.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Opel Movano 2.8DTi
http://www.origo.hu/techbazis/20101221-ujra-aruljak-a-nokia-3210est.html
<#kuss>#kuss>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szeretném kérdezni, hogy mi lehet a baja... Nem jó a helymeghatározás. Milyen beállításokat kell alvégezni, hogy jó lgyen?