Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.nokia.hu/termekek/tartozekok/osszes-tartozek/fulhallgatok/bluetooth-fulhallgatok/nokia-bluetooth-fulhallgato-bh-102

sztem biztos hogy kompatibilis, bár megnéztem a nokia 5800 ajánlott tartozákoknál (28-at ajánlanak), ott nem volt benne.

lol hát mit csinálsz te mindig hog betöröd? csak nem munkástelefonnak használod? xd
én megnéztem a beállitásokban a hangutasitásokat és az órát elõ lehet hozni vele, ha kimondom hogy óra (alapbeállításokkal órát kell mondani), de ez csak az óra alkalmazást hozza be, de nem mondja ki az idõt.
ja és ha elöször használnád a hangutasitásokat fw frissités után, akkor elöször kiir vmit és rákell nyomni hogy aktivál, de ha betört a kijelzõd akkor nem tudod aktiválni és nem tudsz hanggalirányítani se, gondolom. :/

Üdv a hozzáértõknek!
Valaki használ esetleg BH-102 tipusú headsettet? Kompatibilis a telóval?

köszi mindenkinek
ismételtem betörtem a teló kijelzöjét és a pötsömnek van kedve ujra megcsináltatni :D szoval még müxik ilyeneket tudok hogy ugye hanghivás stb stb csak szarul van beállitva az órája ugye és törött kijelzövel nemtudom beállitani :D tudom most jön a kérdés hogy minek rá ora ha nemtudom leolvasni :D nah de mivel király teló amitöl ha megkérdezem hogy "mennyi az idö" ö válaszol rá :D szoval elég sokszor jol jönne ha pl nemvettem fel az órámat xd (jó nem? xd)

94mike
Ahoz miért kell program?:| breki..:D

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

hey srácok tudtok esetleg mondani egy olyan progit amivel tudok állitani telefonon idöt-dátumot és még hasonlokat ha rákötöm a gépre de elöbbi lenne a leglényegesebb sajna nokia pc suite nem elég ehhez :o elöre is thx

94mike
Neked pont ezér kell a képernyõ mérete,mert áttméretezem a képeimet a teló kijelzõ méretére,és nyalván nem fog belenagyítani...
( sokat kellet volna gondolkoznod?)..már ne haragudj.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

amugy azt nem lehet átállitani hogy a háttérklépet ne ugy rakja ki hogy a közepébe belenagyít.

haha

Olyan fontos, mint ha az életed múlna valamin.
Érdemes a frissitést letölteni telora?
94mike
Köszi szépen:)

Balyy
Tényleg. :)

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Dj Tommy
360 x 640 a kijelzõ felbontása.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Balyy
640X320 asszem.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

94mike
Oké,köszönöm..szeretnék háttérképet állítani,decsak a kép fele vankinnt:S és már kurvára unom: DD

hát majd ha nálam lesz a digitális tolómérõm, lemérem vele valszeg olyan pontosan, amilyen pontosan nem is írják sehol. <#bohoc><#idiota><#idiota>
94mike
Valakinek van rolla vmi halvány fogalma,h mekkora a telefon kijelzõje?:D

:) ezért raktam fel az SPB Mobile Shell progit :D De köszi a segítséget!

Ez olyankor van, ha a gdesk és a betöltendõ desktop nem azonos verziójúak...
Sajna a gdesk még abban a stádiumban van, amikor egy minimális változás is kompatibilitási gondokat okoz...

ha már a sony ericsson is tudta akkor télleg ideje volt megcsinálni. xd

Húúú gyerekek!
AZ új zenelejátszó frissítéssel már mappákat is hozzálehet adni a lejátszási listához!! 2 éve várok erre, mert az elõd sony ericssonom is tudta már.
Lejátszási lista --> hozzáadás memóriából, és mappákat lehet hozzáadni. Most már tényleg egyben van a telefon (persze C6 szofttal )

Koszi, sokat segítettél tényleg...:>

...continue... (privátban)
Firerock
nagyon humoros vagy ma

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szerintem nem kéne vibrátornak használni, és akkor nem fog elhasználódni a rezgõ módja
Sziasztok!

Kerek egy éves a telefonom... mikor megvettem nagyon tetszett ahogyan rezeg az érintéstõl.... Az idõ folyamán megváltozott mar nem rezeg olyan erotelyesen. Mikor frisitettem a szoftvert 2-hétig újra erõsen rezgett de mar megint gyenge... Mitõl lehet ez? Van ennek valami orvoslása? (üzemmód testreszabásban maximumra van állítva a rezgés ereje)

5800-n a GDesk nem akarja beállítani a témát. csak az alap kék képernyõ jön be :s mit tegyek? + linkelnétek hozzá egy pár témát?

Sztem rakj fel mindent, ha nincs szükség rá, töröld.

megtudná nekem mondani valaki hogy a quickoffice-nál mit jelent az AM és az adobe readernél mit jelent az LM?
mert megkérdezi telepitésnél hogy ezeket fölrakja e.
egy letöltésnél láttam hogy a feltöltö azt tanácsolta a reader telepitéséhez hogy ha fönnvan a kvikofisz akkor ne rakjam föl az LM -et.

amugy az a nokia tuning amit linkeltem, följebb tolja a proci órajelét.
meglehet nézni xplore-ban hogy mennyi volt és mennyi lett a teló órajele.

94mike
van.D
még távirányítóis.

n8 az alapból is egy csodálatos telefon. xd

akyyy
füles van hozzá?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

oneal1
érdemes ezt n8-ra feltenni?

!Forza Ferrari!

oneal1
elkelt

!Forza Ferrari!

Nekem am is max 2 napot bír a teló, szval minden este töltöm:) nem lesz nagy baj, ha estére lemerül, mert úgyis töltöm. Meg amúgyis sztem ez telefononként változó.

hát mert gondolom jobban dolgozik a proci stb.

Firerock
azt írják (még) hamarabb lemerül a teló

94mike
Enyém is eladó :DD
1 éves,kék ^^
annyi hibája van,billentyû csak 2.ra old/zár..
occsóó:D

Firerock
vaterán biztos taléálsz

cracky86
Nekem egy piros van, de alkatrésznek, mert panelhibás, vagy érdekelne egy panel. :D

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

mit találtam :DDD

oneal1
ha valakit érdekel esetleg egy fél éves tmobilos kék példány hibátlan allapotú, írjon rám egy pü-t :)

!Forza Ferrari!

De szignózni kell :)

Nagyon szépen köszönöm!

nem befolyásol, csak azért kérdeztem hogy ezt is fölöslegesnek gondolod e.

Nekem is fent van, hátha olyan helyzetbe kerülök, amikor kell, de Téged ne az én véleményem tántorítson el, vagy biztasson bármire is.
Mindenki azt rak a telefonjára, amire szüksége van...

naés Saga, mit szólsz a zseblámpa alkalmazáshoz?

ja erre énis gondoltam, de nem szólok bele más dolgába.