Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem biztos hogy kompatibilis, bár megnéztem a nokia 5800 ajánlott tartozákoknál (28-at ajánlanak), ott nem volt benne.
én megnéztem a beállitásokban a hangutasitásokat és az órát elõ lehet hozni vele, ha kimondom hogy óra (alapbeállításokkal órát kell mondani), de ez csak az óra alkalmazást hozza be, de nem mondja ki az idõt.
ja és ha elöször használnád a hangutasitásokat fw frissités után, akkor elöször kiir vmit és rákell nyomni hogy aktivál, de ha betört a kijelzõd akkor nem tudod aktiválni és nem tudsz hanggalirányítani se, gondolom. :/
Valaki használ esetleg BH-102 tipusú headsettet? Kompatibilis a telóval?
köszi mindenkinek
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
( sokat kellet volna gondolkoznod?)..már ne haragudj.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Sajna a gdesk még abban a stádiumban van, amikor egy minimális változás is kompatibilitási gondokat okoz...
AZ új zenelejátszó frissítéssel már mappákat is hozzálehet adni a lejátszási listához!! 2 éve várok erre, mert az elõd sony ericssonom is tudta már.
Lejátszási lista --> hozzáadás memóriából, és mappákat lehet hozzáadni. Most már tényleg egyben van a telefon (persze C6 szofttal )
Kerek egy éves a telefonom... mikor megvettem nagyon tetszett ahogyan rezeg az érintéstõl.... Az idõ folyamán megváltozott mar nem rezeg olyan erotelyesen. Mikor frisitettem a szoftvert 2-hétig újra erõsen rezgett de mar megint gyenge... Mitõl lehet ez? Van ennek valami orvoslása? (üzemmód testreszabásban maximumra van állítva a rezgés ereje)
mert megkérdezi telepitésnél hogy ezeket fölrakja e.
egy letöltésnél láttam hogy a feltöltö azt tanácsolta a reader telepitéséhez hogy ha fönnvan a kvikofisz akkor ne rakjam föl az LM -et.
meglehet nézni xplore-ban hogy mennyi volt és mennyi lett a teló órajele.
még távirányítóis.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
1 éves,kék ^^
annyi hibája van,billentyû csak 2.ra old/zár..
occsóó:D
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw
!Forza Ferrari!
Mindenki azt rak a telefonjára, amire szüksége van...