Új kétszáz forintos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyûzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
<#confused>#confused>
Nehogy a külföldiek azt lássák, hogy úgy tombol itt a rasszizmus és a nemzeti kúltúra hogy ilyen rasszista jelképek kerülnek a pénzre is!!!
Ui.:Ha már ennyire ki nem állhatjuk a rasszizmust nézzünk át szlovákiába, hogy náluk is legyen hasonlan szigorú a törvény.
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Chuck Norrist a 200 Forintosra! :D :D :D
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
-tRs-Landor
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
A gólya nem "hungarikum", viszont a magyar néprajzban elõkelõ helyet foglal el.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Pontosan. Bár a gólya is magyar jelképnek tekinthetõ. A turul meg már rajta van az 50-esen :)
Ennek megtakarítása nem nevezhetõ megtakarításnak nemzetgazdasági szinten, számoljunk csak mennyi megy el segélyezésre, értelmetlen alagutakra és völgyhidakra dupla áron épülõ autópályákon, 4-es metróra...
A kivétel erõsíti a szabályt, kivéve ha nem
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
a lengyel gazdaság meg dübörög
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én inkább nem. Örülök amíg forint van és nem euro<#wink>#wink>
Viszont, a heti hetes után szabadon, én is inkább azt látnám rajta hogy 1€ <#circling>#circling>
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
az 500-as meg papír pénz!
Chaos Anno Domini
1 Ft címer (volt), 10 Ft címer, 100 Ft címer
2 Ft növény (volt), 20 Ft növény, 200 Ft növény lehetne
5 Ft madár, 50 Ft madár
Nincs bajom a híddal, nagyon szép, de nekem a fent leírt lenne a logikusabb.
Chaos Anno Domini
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
https://hotshu.wordpress.com/

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Én csak azért szavaztam a Lánchídra mert szép, Megyeri meg ronda.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Megyeri híd kellet volna, ahogy itt már írta is valaki jövõre utal. A begyöpösödött faszparasztoknak van a Lánc híd, Vár, meg a Halászbástya...mindig csak az 500éves értékeinkkel vagyunk elfogalalva, ami nem baj de néha tekinthetnénk elõre is ,és nem mindig csak a fikázás.Szerintem kurva jó lett az új híd, de az elsõ nap már mindenki a hibát kereste benne, hullámos az út, hézagok az illesztésnél, stb. szánalmas...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?