Mobilos Kérdések

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy tudom megszüntetni a méretkorlátot Samsung 3050 es telón java játékokra? 600 kb-os street fightert nem engedi feltenni. (4000 kb szabad helyem van.).
valaki tudna segíteni sony ericsson w595 re kellene magyar nyelvû fájl
TaRka0107
Sziasztok! Most egy elõfizetéses telefonom van. 3000ftig ingyen beszélek, ha azt túl lépem akkor rá kell fizetni. Ezt lehet valahol nézni hogy eddig mennyi pénzt beszéltem le?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ZilogR
Van még ember a földön, akinek vannak régi Ericsson telefonhoz kiegészítõi? Én konkrétan DI-27 és DI-28 telefonra dugható infra portot keresek! (Évek óta SEHOL nem bukkan elõ ilyesmi kis hazánkban...! 😞 )
Ha valakinek akad, ne habozzon, küldjön egy privátot!
Elõre is köszi!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

lippet
4 éve vettem utoljára telefont! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Hát elméletileg már jó pár éve nem kell ilyet csinálni

lippet
Új telefon aksiját ugye ki kell sütettetni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szia!
Ha megmondod hol nagyon szivesen megkeresnem.
Nem a sajat gepemet hasznalom es a honlapjukon van internet elerhetoseg,de Outlock-on keresztul ami ezen a gepen nincs.

AsusP4p8T, 3.2Pentium,GF6600,1024DDR,Samsung 120 SATA

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!
Valaki megtudna adni nekem a Samsung magyar ugyfelszolgalanak internet eleresi cimet?
A telefonszamat tudom,de mivel kulfoldon tartozkodom kicsit huzos lenne az atszamitva tobb,mint 700 Ft-os bercdijjal beszelgetni.
Elore is koszonom a segitseget.
Zoli

AsusP4p8T, 3.2Pentium,GF6600,1024DDR,Samsung 120 SATA

SZiasztok!
A segítségeteket kérném.
Van egy nokia telefonom.Nem tudok vele sms t küldeni mert amikor küldeném akkor azt írja ki hogy : üzenetküldés sikertelen.A hálózat nem támogatja.néztem a beállításoknál a közpunt számát és az is jól van beírva.
NEm tudom mi lehet a gond de a hálózatoknál pannon 3g t ír pedig a telefonom nem 3gs és sehol semmi pannon gsm.
Köszi elõre is a segítséget.
Valami biztos kontaktos belül a telefonban :S

Ahogy leirod a helyzetet, sztem szerviz gyanus... Más ötletem nincs

Törölt felhasználó
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, mert a nokia 6131-es készülékem újból megbolondult. A közelmúltban a rezgõje állt le, az egy hét múlva saját magától rendbe jött, most meg a kamerája nem megy. Adatkábelen keresztül sikerült szoftot frissíteni, de nem javult meg. Ha bekapcsolom, csak csíkok és sötét kijelzõ jelenik meg és hibát jelez, ha erõlködök vele, megjelenik az alapkijelzés feketén és lefagy. Ha valaki tapasztalt már ilyet kérem jelezzen vissza mi is lehet a probléma?!
üdv mindenkinek van egykis problémám van egy sciphone-nom és nemigen játsza le a videokat tudok valahol video lejátszot letölteni rá vagy van valami megoldás elöreis köszi!
Törölt felhasználó
Úgy látszik, az én Nokiám rejtély! Ma reggel az ébresztõtõl rezeg!Köszönöm a tippeket.
Hát sajna samsungot nem ismerem, talán egy szoftver frissitést ott is segíthet! Ha a beállításoknál tényleg nincs ott!

Hello,

az lenne a kérdésem, hogy a Samsung S7350 a gyári leírás (és a tesztek szerint is) 720x480-as felbontásban vesz videót, csakhogy ami nekünk van, annak a beállításainál csak 320x240 és 176x144 szerepel. Ez mitõl lehet?

I never asked for this.

Még egy szoftver frissités segithet esetleg a dolgon, van hogy a régi szoftverben néha nem mûködik, és gyorsan kiadott rá a nokia egy uj szoftvert amiben jo! Más ötletem nincs!

Youtubon talán találsz ilyen szétszerelési videokat a telorol! Az talán segithet megtalálni a rezgõmotort 😊

Törölt felhasználó
Sajnos a menüben nem kapcsoltam ki, illetve próbáltam ki- és bekapcsolni a rezgést, de nem reagál rá. Régebbi készüléknél a ki és bekapcsolás segített, de ennél sem az aksi kivétel sem a kapcsolásnem. Jó lenne tudni, hogy hól van a rezgõmotorja, mert szerintem valahol nekem van, ha nem sw hiba.
Hát a menüben be kell állítani, sajnos nemtudom milyen menürendszere, de valahol, a beállítások, hang/csengõhangnál valahol, vagy személyes/üzemmódok, ahol betudod állítani, hogy melyik (néma, általános) üzemmódban rezegjen, és melyikben nem! Valami ilyesminél keresd!

Ha meg tudod hol kell állítani, de mégsem megy, akkor az is lehet hogy tönkrement!

Törölt felhasználó
Sziasztok! Még új vagyok itt a fórumon és nem igazán ismerem ki magam, ezért szeretnék is elöljárójában elnézést kérni, ha nem igazán ide való a problémám. Van egy NOKIA 6131-es készülékem, ami elfelejt rezegni. Sajnos nekem lényeg, mert viszonylag zajos helyen dolgozom, ahol korábban észlelem a rezgõt, mint a csengést. Ha tud valaki segíteni, nagyon megköszönném. A ki-be kapcsolás nem segít. Elõre is köszönöm.
Aquir
Google:
megnézed a telefonok részletes adatait (van e / nincs e olyan lényeges dolog az egyikben ami eldönti a problémádat)
megnézed mit írnak magyarul, angolul mindkettõ telefonról a cikkekben.

Ezután megnézed youtubeon a videókat, hogy milyen használni õket.

Ár/érték arányban belövöd hogy melyik éri jobban az adott pénzért, esetleg kipróbálod õket ha lehet, és döntesz.

Üdv all!

1 Sony Ericsson W880i akarok/akartam venni ( mert az unokatesóm-nak az volt ) és õ mondta hogy az tök faxa, de most meg több embertõl is halottam meg sok helyen olvasom hogy milyen jó a W595 és hát most meg nem tom melyik a jobb szerintetek? ti melyiket ajánljátok… neten teszteket meg miegymást olvasok hogy el tudjam dönteni a végeredményt de igen nehéz a választás.

[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]

Aquir
ok

Hát a van rajta "billentyûzár" ugyanúgy, a képernyõ meg nem nagyon karcolodik a zsebben, ha nincs mellette más, de egy kijelzõ védõ fólia azt is megoldja 100 százalékosan!
Nekem már 1 éve van, nokia5800, zsebben hordom mindig, és semmi baja!

Aquir
Még egy kérdés: touchscreen-es telefonok azért jól viselik magukat a zsebben igaz? Mármerthogy a tokba csak akkor raknám, ha táskába kéne tenni.

Aquir
ty
zárt os (Samsung Corby), azóta ránéztem a nimbuzz-ra

Azért a plattform nem mind1 😊, mire kell ?

Egyébként az egyik legjobb a FRING!

http://www.fring.com/default.php

Aquir
Msn és Google Talk-ot egyben használó alkalmazásokat ajánljatok

ma írtam 7 sms és még nem írtam át +36 mert elfelejtettem, de attól elment az sms? (ki írta, hogy elment csak vala azt mondta nem megy el hiába írja ki)

sziasztok!samsung sgh-x490-es telómat szolgáltató letiltotta. ha valaki tud kikódólásban segíteni nagyon szépen megköszönném.
sziasztok!lenne egy oltári kérdésem kaptam egy nokia 2680 telcsit nem tudnátok valami kodot?köszi elöre is!
erieskrisz
sziasztok szeretném megkérdezni hogy a fiamnak van egy nokia N73 as telefonja vettem egy fülhallgatót hozzá(gyári nokia) jack dugós a vége jó lessz rá ? néztem a neten a telefon adatlapját elvileg kétféle végü jó hozzá legalábbis ezt tüntette fel a leirás.(nem újonan vettem a fülhallgatót)elõre is köszi a választ

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

RelakS
Babrálni szeretnék egy rossz nokia fülessel, 6131-hez. A lényeg: jack dugót szeretnék ráfabrikálni.
A gond: A jack dugó jobb helyeken 3 kivezetéssel rendelkezik (bal, jobb, közös), ez a telefon meg eleve 4 kivezetést kínál (balnak kettõ, jobbnak kettõ). Ismer valaki olyan leírást, ami megmondja, mit és hogy lehet összekötni, hogy tartós használattól se menjen tönkre a telefon?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sziasztok,

frissítettem hugom telefonját (nokia 5310 xpress) és teljesen angol nyelvû lett. kérhetnék vkiõl egy linket ami a magyar nyelvû firmware re mutat?
nagyon köszönöm
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a samsung mobilokra hogy lehet témát felrakni?
Ha tudja valaki,kérem hogy írjon!

Elõre is köszi!
SMGBAS
Halee
Nem tud valaki programot amivel élõ kijelzõt tudok csinálni? (pl. amikor a sör egyre jobban fogy ahogy merül az aksi)

Elõre is köszi

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Sziasztok!
Van egy nokia 2680 as telom es szeretnem fuggetleniteni.
Valaki tudna segiteni?
Az IMEI:357981036750750. Vodafonos volt.
Elore is koszi.
Hali!
Most vettem egy Samsung S5600-at. Megnyitottam a zenelejátszót, meg a rádiót is, és kikerültek valahogy a fõképernyõre. Hogyan lehetne onnan eltávolítani? A leírásban nem találtam semmi erre vonatkozó infót.

Murder3
Van egy Samsung M610 shg talefonom(full láma vagyom telefonos ügyekben)

Msot van hozzá 1 adatkábel meg 1 memória kártya.
az a baj h bedugom az adatkábelt de nem ismeri fel a gép.
kiírja h hardver telepítése de vmi illesztõprogramot nem talál ha kiválasztom a listából hibakód:28
Ezt írja ki.

Mit kell csinálni h tudjak rá zenét tenni?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ÉN bocsi, de még nem is hallottam róla!

Sziasztok!
A szüleimnek vettek egy egyszerûen kezelhetõ Emporia Talk Prémium telefont. Szeretném függetleníteni. Tud valaki segíteni?
Köszi. Mari
zsolt515
Üdv!
nekem van egy Sony Ericsson telefonom! Azon ugye VGA kamera van. Csinálok vele egy képet mondjuk 160x120-ba és mikor felteszem gépre akkor elvan mosódva stb!
Mit csináljak? Hogy tudnám kijavítani ezt a hibát?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

Nekem mondjuk 5800am van, lehet ott máshogy müködik, de nálam így lehet állítani:
menü/beállítások/személyes/fõképernyõ/hivatkozások

Megy mindenféle microSD-vel! Hogy hogyrsabb e a nokiás azt nemtudom!

Sziasztok!

Lényeges, hogy a Nokiák Nokia márkájú microSD-t kapjanak vagy ugyanolyan jó bele a Kingston is?
Mintha egyszer olyat hallottam volna, hogy azzal gyorsabbak, de ha nem muszáj, akkor én nem venném meg a drágább Nokiát.
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Nokia E75-nél szeretném az aktív menûsávot testreszabni, hogy a számomra fontos ikonok legyenek ott, de nem találok sehol ilyen menüpontot.

Hol tudom változtatni?
w77d
nna még egy kérdés:

van egy g800-as telefonom. Bluetooth-al csatlakoztattam a telefont az autó kihangosítójához. Hívás kezdeményezésnél mûködik is a kihangosító, bejövõ hívásnál viszont nem. Lehet hogy valahol a telefon menüjében kell valamit még állítani hogy jó legyen?

w77d
az elsõ válaszodra voltam kíváncsi, köszi 😊