Mobilos Kérdések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ha valakinek akad, ne habozzon, küldjön egy privátot!
Elõre is köszi!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha megmondod hol nagyon szivesen megkeresnem.
Nem a sajat gepemet hasznalom es a honlapjukon van internet elerhetoseg,de Outlock-on keresztul ami ezen a gepen nincs.
AsusP4p8T, 3.2Pentium,GF6600,1024DDR,Samsung 120 SATA
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Valaki megtudna adni nekem a Samsung magyar ugyfelszolgalanak internet eleresi cimet?
A telefonszamat tudom,de mivel kulfoldon tartozkodom kicsit huzos lenne az atszamitva tobb,mint 700 Ft-os bercdijjal beszelgetni.
Elore is koszonom a segitseget.
Zoli
AsusP4p8T, 3.2Pentium,GF6600,1024DDR,Samsung 120 SATA
A segítségeteket kérném.
Van egy nokia telefonom.Nem tudok vele sms t küldeni mert amikor küldeném akkor azt írja ki hogy : üzenetküldés sikertelen.A hálózat nem támogatja.néztem a beállításoknál a közpunt számát és az is jól van beírva.
NEm tudom mi lehet a gond de a hálózatoknál pannon 3g t ír pedig a telefonom nem 3gs és sehol semmi pannon gsm.
Köszi elõre is a segítséget.
Ahogy leirod a helyzetet, sztem szerviz gyanus... Más ötletem nincs
az lenne a kérdésem, hogy a Samsung S7350 a gyári leírás (és a tesztek szerint is) 720x480-as felbontásban vesz videót, csakhogy ami nekünk van, annak a beállításainál csak 320x240 és 176x144 szerepel. Ez mitõl lehet?
I never asked for this.
Youtubon talán találsz ilyen szétszerelési videokat a telorol! Az talán segithet megtalálni a rezgõmotort 😊
Ha meg tudod hol kell állítani, de mégsem megy, akkor az is lehet hogy tönkrement!
megnézed a telefonok részletes adatait (van e / nincs e olyan lényeges dolog az egyikben ami eldönti a problémádat)
megnézed mit írnak magyarul, angolul mindkettõ telefonról a cikkekben.
Ezután megnézed youtubeon a videókat, hogy milyen használni õket.
Ár/érték arányban belövöd hogy melyik éri jobban az adott pénzért, esetleg kipróbálod õket ha lehet, és döntesz.
1 Sony Ericsson W880i akarok/akartam venni ( mert az unokatesóm-nak az volt ) és õ mondta hogy az tök faxa, de most meg több embertõl is halottam meg sok helyen olvasom hogy milyen jó a W595 és hát most meg nem tom melyik a jobb szerintetek? ti melyiket ajánljátok… neten teszteket meg miegymást olvasok hogy el tudjam dönteni a végeredményt de igen nehéz a választás.
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]
Nekem már 1 éve van, nokia5800, zsebben hordom mindig, és semmi baja!
zárt os (Samsung Corby), azóta ránéztem a nimbuzz-ra
Egyébként az egyik legjobb a FRING!
http://www.fring.com/default.php
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
A gond: A jack dugó jobb helyeken 3 kivezetéssel rendelkezik (bal, jobb, közös), ez a telefon meg eleve 4 kivezetést kínál (balnak kettõ, jobbnak kettõ). Ismer valaki olyan leírást, ami megmondja, mit és hogy lehet összekötni, hogy tartós használattól se menjen tönkre a telefon?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
frissítettem hugom telefonját (nokia 5310 xpress) és teljesen angol nyelvû lett. kérhetnék vkiõl egy linket ami a magyar nyelvû firmware re mutat?
nagyon köszönöm
Azt szeretném kérdezni, hogy a samsung mobilokra hogy lehet témát felrakni?
Ha tudja valaki,kérem hogy írjon!
Elõre is köszi!
Nem tud valaki programot amivel élõ kijelzõt tudok csinálni? (pl. amikor a sör egyre jobban fogy ahogy merül az aksi)
Elõre is köszi
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Van egy nokia 2680 as telom es szeretnem fuggetleniteni.
Valaki tudna segiteni?
Az IMEI:357981036750750. Vodafonos volt.
Elore is koszi.
Most vettem egy Samsung S5600-at. Megnyitottam a zenelejátszót, meg a rádiót is, és kikerültek valahogy a fõképernyõre. Hogyan lehetne onnan eltávolítani? A leírásban nem találtam semmi erre vonatkozó infót.
Msot van hozzá 1 adatkábel meg 1 memória kártya.
az a baj h bedugom az adatkábelt de nem ismeri fel a gép.
kiírja h hardver telepítése de vmi illesztõprogramot nem talál ha kiválasztom a listából hibakód:28
Ezt írja ki.
Mit kell csinálni h tudjak rá zenét tenni?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A szüleimnek vettek egy egyszerûen kezelhetõ Emporia Talk Prémium telefont. Szeretném függetleníteni. Tud valaki segíteni?
Köszi. Mari
nekem van egy Sony Ericsson telefonom! Azon ugye VGA kamera van. Csinálok vele egy képet mondjuk 160x120-ba és mikor felteszem gépre akkor elvan mosódva stb!
Mit csináljak? Hogy tudnám kijavítani ezt a hibát?
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
menü/beállítások/személyes/fõképernyõ/hivatkozások
Lényeges, hogy a Nokiák Nokia márkájú microSD-t kapjanak vagy ugyanolyan jó bele a Kingston is?
Mintha egyszer olyat hallottam volna, hogy azzal gyorsabbak, de ha nem muszáj, akkor én nem venném meg a drágább Nokiát.
Nokia E75-nél szeretném az aktív menûsávot testreszabni, hogy a számomra fontos ikonok legyenek ott, de nem találok sehol ilyen menüpontot.
Hol tudom változtatni?
van egy g800-as telefonom. Bluetooth-al csatlakoztattam a telefont az autó kihangosítójához. Hívás kezdeményezésnél mûködik is a kihangosító, bejövõ hívásnál viszont nem. Lehet hogy valahol a telefon menüjében kell valamit még állítani hogy jó legyen?