Mobilos Kérdések

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
tehát te most azt kérdezed, h akinek úgy kezdõdik a telefonszáma, h 0670..., az Pannonos-e? Ugye tudjuk, hogy Vodafonosok körzetszáma a 70-es, de ezek szerint te azt akarod megkérdezni, hogy NAGYON SOK vodásból lett-e pannonos?!??!
vagy egyik sem és rohadtul nem értem, mit is kérdezel...
vagy te annyira nem régóta érdeklõdsz a mobil szolgáltatóink iránt, hogy még nem tudtad megtanulni, hogy a Vodafone-osok 0670-el, a Pannonosok 0620-al, a T-Mobile-osok pedig 0630-al kezdõdnek...
vagy a kérdés önmagában felháborító... 😛 😉
(nemérti)

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

w77d
sziasztok! egy kérdés: a 70-es számok általában Pannonosok?? vagy mi??

ZilogR
Keress egy Vodafonos havert, veregesd vállon és mondjad neki, h hallottál errõl, próbáljuk már ki...!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Szerintetek ez igaz lehet???????
link
Vagy csak átvágás?

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

balla27
sziasztok!valaki tudna nekem segíteni lg ku 990 ügyben?rákötöm az adatkábellel a telefont a pc-re,telefon irja, hogy kapcsolódott,de a gépen nem látom a telefon dolgait.szerintetek mi lehet a probléma?

ZilogR
mert a T-mobile-nál a hívószám kijelzés havidíjas szolgáltatás. Asszem 290Ft/hó és külön kell kérni, h aktiválják! Jó nagy szopás, nemdebár?!

Hali
Webshopon keresztül vettem egy Motorola V8 at T-Mobilnál.
Mikor engem hivnak nem irja ki a számot pedig be van irva a szám a kapcsolatok közé,ez mér van??
kössz a választ..
ZilogR
tud vki egy jól használható java-s táblázatkezelõt? annyi extra kívánság van, h tudjon grafikont rajzolni...!

1van egy vitamaxos telom. hogy tudnám átirányítani a hivást+smst egy t mobile -osra?
2 nézem a domino dijszabást és és van ott olyan h SMS-csomag 15
375 Ft 15darab 25 Ft/darab ezt hol lehet aktiválni és mind3 mobilhálozatba érvényes?(belföldi)
Hát ez egy remek jó kérdés, én eddig csak olyan mobillal találkoztam, amiben benne volt minden nyelv.

hello

van egy nokia 7900 prism telefonom hong kongból. hogy tudom rávarázsolni a magyar nyelvet (jelenleg 2 kinai es 1 angol van rajta)? frissitettem mar a szoftveret rajta, nem lettem beljebb vele. meg elmeletileg van benne fm radio, de sehol sem talalom...

Köszi szépen. Már megvan a teló és nagyon elégedett vagyok vele😊Már csak játékot kéne valahogy rá tenni😛
Hát vmi LG-vel foglalkozo oldalon több infot kapsz 😊

http://www.mobilport.hu/?r=15992

itt néhány komment:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_lg_KF310.asp

Sziasztok!

Holnap készülök megvenni egy LG KF 310-et.

Nézegettem neten, de nem igazán találtam negatív véleményt róla.

Arról szeretnék érdeklõdni, hogy volt már valakinek ilyen készüléke? Nincs szériahibája?

Elõre is köszi a választ.
sziasztok
tud vki segíteni? van vmi program/megoldás erre:
leadtam szervízbe a k700-som, h javítsák meg a bluetooth-ot. nem tudták megjavítani de törölték a memóriáját 😞. a fiam életének elsõ fél éve volt rajta megörökítve... vissza lehet vhogy hozni a képeket/videókat?

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Érdeklödni szeretnék mi a különbség a nokia oprendszerek között?
Egyikhez s43 = Series 40, 3rd Edition van irva másikhoz meg
s45 = Series 40, 5th Edition és van S4 = Series 40.

köszi
tegnaplátam egy hirgetést és ban egy k310i-t akartak eladni w200i-s szoftverel hogylehetséges ez hogy tudnák a k310i-mre másik szoftvert rakni?
Sziasztok!

Nemtudjátok hogy honnan lehet leszedni Midp 2.0 tipusu játékokat a telóra?
ZilogR
talán azért, mert ez egy TELEFON. nagyszerû kis kommunikációs eszköz volt anno és még ma is tökéletesen lehet használni... Épp tegnap éjjel használtam egy Nokia 6600-t modemnek egy Nokia 770-hez: a 6600 tudta amit a modemnek kell, a 770 pedig kirakta gyönyörûen 800x480-as kijelzõre.
Ha lett volna wifi a környéken, akkor persze nem kellett volna a kis Nokia, de nem volt, így jól jött a modem.
Na, ugyanezért lehet szeretni a 6310-et is. Ha kell telefon, de ha komolyabb dologra akarod használni, akkor arra is jó. (És régi design, egybe telefon, nem nyeklik-nyaklik, mono kijelzõ, nagy akksi, van infra, névjegyzék szuper, stb...)

BECKHAM7
kösz de nem<#beka2> már megoldottam máshogy...

amúgy miért olyan hûha ez a teló? láttam több helyen is, egy felújított darabért simán elkérnek 40k-t is...pedig nem mostani darab

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

ZilogR
Leszedek róla mindent, ha utána enyém a teló! 😊
Ha nekem sem jön össze, akkor pedig volt egy próbád ingyér 😊

BECKHAM7
Hellósztok!

Van apumnak egy 6310i-je és szeretném lementeni róla az adatokat: telefonszámokat, neveket, smseket stb...

az a gond h nem tudom összekapcsolni a gépet a telóval...
pc suite azt írja ,,a telefon nem hitelesíthetõ"! Bluetoothon akarom összekapcsolni de mindig ezt írja ki...nemértem mér...eddig semelyik telefonnal sem volt gondom...

remélem vki tudja a választ...kösz a segítséget elõre is<#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB

balla27
sziasztok!1 kérdésem lenne,hogy az lg ku 990 telefon nem akar csatlakozni a számítógépre,csak ha õ akar.ez kábel baj lehet,vagy a telefon hibája ez?vagy mindegyik ilyen szar?kicsit bosszant ennyi pénzért.

Jahm, lehetséges 😊, ebben az esetben, hasznos symbian progik :

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35993&start=0

slime001
Gondolom nincs adatkábele csak bluetooth.

AVIRA - \"More than security.\"

pc suit ? 😄 Adatkábellel rákötöd, és annyit másolsz rá amennyit akarsz. Vagy tévedek ?

Sziasztok érdekelne egy olyan program pcre ami tudo olyan hogyha a telomról szeretnék küldeni több fájl (képet,zenét) pc-re akkor ne keljen egyesével rámenni a fájl fogadása menüpontra most (Bluetooth view asszem amit most használok)????????? Nokia 73-as teloról van szó!
VALAKI!NAGYON FONTOS LENNE HOGY VALAMILYEN ÖTLET VAGY VISSZAÁLLÍTÓ,TÖRLÕ KÓD A SEZ310-ES TELEFONOMHOZ (AMI MÛKÖDIK) MERT MEGHÜLYÜLT ÉS A TELJES VISSZAÁLLÍTÁS SE SEGÍT!HELP!!!!!
broman191
Hali

Kellene nekem egy teló legfõbbképpen zenehallgatásra, lehetõleg Nokia, és max. 25k körül legyen!

thx

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Helló van nekem 1 olyan problémám vagyis az öcsémnek h a Nokia 3220-as telefonját nem ismeri fel a gép tud valaki 1programot amivel tudnék neki rárakni képet meg csengõhangot? elõre is kösz!!
helló tegnap haltam 1programot telóra ami töl elvileg Bluetooth lex a telón van ijen és ha van ak mi az yépként SE k310i-m van
xNoodlex
Hello!
Nokia 6233asom van. Nem tudja valaki hogy lehet levenni az elõlapját?

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Hallo van egy sony k550i nem kapcsol be elinditotunk vmi játékot és kikapcsolt azóta nem kapscol be!😞:Svki nem tud vmi okoságoot mondani hátha vki megtudná mondani hogy mit kell csinálni!

ZilogR
nem, nem, az a topic sem arról szól! kezdd el az elejétõl! találsz elég sok kódot, amivel szervizmenüket lehet elõvarázsolni, különbözõ hang mintavételi kódolásokat, stb, stb lehet állítgatni!

Olvass! 😊

ha arra gondolsz akkor nem függetlenítõ kód kell
slime001
Megpróbáltam frissíteni a szoftvert, de nem lehet mert már a legújabb van! Valami egyéb ötlet?

ZilogR

erre vki
Gerygrey
szerinted 2008 -ban mit kapsz Te ingyen?!

Warez iGO8-at 😊
Érdekes! Régi a telefon ? Esetleg szoftver frissités megoldhatná?! Volt hogy a nokiám is néha behülyült, bár nála elég volt egy ujrainditás!

slime001
Van egy SE K800i telefonom és olyat szokott csinálni, hogy ha hívni próbálok nem csöng ki csak hármat pittyog és ugyanezt csinálja ha engem keresnek. Ilyenkor ki kell venni a SIM kártyát, áttenni egy másik telefonba és vissza az eredetibe. Ekkor mûködik egy darabig aztán ismét nem tudok hívni. Valakinek van valami ötlete, hogy mitõl lehet?

LoDMaSt
Egyszerûbb, ha rátöltöd a térképeket géprõl a telódra.

@ Hellomarci

Persze 😊, ezért kell csinálom hogy az otthoni netemet, megosztom wlan-on a telefonomnak 😄

ZilogR
Térképek ingyenes. Aka rádugod a telót a gépre vagy teló internetjén letöltöd a térképet és akár az egész világot nézegetheted ingyen.

Ugye azt mindenki tudja, h ha a Nokia-nak nem is, de a szolgáltatónak ilyenkor is keményen perkálsz az adatátvitel miatt!

azért mondtam mert azzal is kipróbáltuk de csak a sony-knál mükszik
hm... hát az imei szám, az valami azonosito szám, minden telefonnak egyedi van, amiböl kiderül a tipusa , meg gondolom még sok minden... És az alapján ellenöriz vissza a szolgáltato! De egész pontosan nemtudom!

2. nekem nokiám van 😊, az nem ad ki semmit 😊

hali!kéne két kérdésre help.
1.az IMEI szám mire jó?
2.Ha megnyomom a **balra mégegyszer **bal akkor kiad valamit de CSAK SONY-nál??!!
Köszi!

Ám Garmint letöltöd és az ingyenes.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nokia maps: Térképek ingyenes. Aka rádugod a telót a gépre vagy teló internetjén letöltöd a térképet és akár az egész világot nézegetheted ingyen. Továbbá azt is megmutatja ingyen hogy GPS pontosan hol vagy. Ahoz hogy már navigáljon is, aka kijelölsz egy célpontot, és megjelenítse az útvonalat, azért már fizetni kell credit card-al. +külön kell fizetni hangos navigációért is ha jól tudom.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.