Mobilos Kérdések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy egyik sem és rohadtul nem értem, mit is kérdezel...
vagy te annyira nem régóta érdeklõdsz a mobil szolgáltatóink iránt, hogy még nem tudtad megtanulni, hogy a Vodafone-osok 0670-el, a Pannonosok 0620-al, a T-Mobile-osok pedig 0630-al kezdõdnek...
vagy a kérdés önmagában felháborító... 😛 😉
(nemérti)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Webshopon keresztül vettem egy Motorola V8 at T-Mobilnál.
Mikor engem hivnak nem irja ki a számot pedig be van irva a szám a kapcsolatok közé,ez mér van??
kössz a választ..
2 nézem a domino dijszabást és és van ott olyan h SMS-csomag 15
375 Ft 15darab 25 Ft/darab ezt hol lehet aktiválni és mind3 mobilhálozatba érvényes?(belföldi)
van egy nokia 7900 prism telefonom hong kongból. hogy tudom rávarázsolni a magyar nyelvet (jelenleg 2 kinai es 1 angol van rajta)? frissitettem mar a szoftveret rajta, nem lettem beljebb vele. meg elmeletileg van benne fm radio, de sehol sem talalom...
http://www.mobilport.hu/?r=15992
itt néhány komment:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_lg_KF310.asp
Holnap készülök megvenni egy LG KF 310-et.
Nézegettem neten, de nem igazán találtam negatív véleményt róla.
Arról szeretnék érdeklõdni, hogy volt már valakinek ilyen készüléke? Nincs szériahibája?
Elõre is köszi a választ.
tud vki segíteni? van vmi program/megoldás erre:
leadtam szervízbe a k700-som, h javítsák meg a bluetooth-ot. nem tudták megjavítani de törölték a memóriáját 😞. a fiam életének elsõ fél éve volt rajta megörökítve... vissza lehet vhogy hozni a képeket/videókat?
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
Egyikhez s43 = Series 40, 3rd Edition van irva másikhoz meg
s45 = Series 40, 5th Edition és van S4 = Series 40.
köszi
Nemtudjátok hogy honnan lehet leszedni Midp 2.0 tipusu játékokat a telóra?
Ha lett volna wifi a környéken, akkor persze nem kellett volna a kis Nokia, de nem volt, így jól jött a modem.
Na, ugyanezért lehet szeretni a 6310-et is. Ha kell telefon, de ha komolyabb dologra akarod használni, akkor arra is jó. (És régi design, egybe telefon, nem nyeklik-nyaklik, mono kijelzõ, nagy akksi, van infra, névjegyzék szuper, stb...)
amúgy miért olyan hûha ez a teló? láttam több helyen is, egy felújított darabért simán elkérnek 40k-t is...pedig nem mostani darab
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Ha nekem sem jön össze, akkor pedig volt egy próbád ingyér 😊
Van apumnak egy 6310i-je és szeretném lementeni róla az adatokat: telefonszámokat, neveket, smseket stb...
az a gond h nem tudom összekapcsolni a gépet a telóval...
pc suite azt írja ,,a telefon nem hitelesíthetõ"! Bluetoothon akarom összekapcsolni de mindig ezt írja ki...nemértem mér...eddig semelyik telefonnal sem volt gondom...
remélem vki tudja a választ...kösz a segítséget elõre is<#vigyor3>#vigyor3>
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35993&start=0
Kellene nekem egy teló legfõbbképpen zenehallgatásra, lehetõleg Nokia, és max. 25k körül legyen!
thx
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Nokia 6233asom van. Nem tudja valaki hogy lehet levenni az elõlapját?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Olvass! 😊
AVIRA - \"More than security.\"
AVIRA - \"More than security.\"
Ugye azt mindenki tudja, h ha a Nokia-nak nem is, de a szolgáltatónak ilyenkor is keményen perkálsz az adatátvitel miatt!
2. nekem nokiám van 😊, az nem ad ki semmit 😊
1.az IMEI szám mire jó?
2.Ha megnyomom a **balra mégegyszer **bal akkor kiad valamit de CSAK SONY-nál??!!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.