Melyik biztosító a nyerõ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne félj a tökéletességtõl! Úgysem éred el sohasem.
Nem mindegy hogy melyiknél kötsz, mert lehetnek különbségek az árakat illetõleg... érdemes végignézni párat és a legolcsóbbat választani.
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha megadtad adataid, kiválasztottad a kiszemeltet, utána mindent az alkusz intéz(lemondás/kötés)
Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Akkor még van idõm keresgélni. Jó, hogy vannak ezek az összehasonlító oldalak anélkül, hogy megbíznád õket. Még sose voltam egy alkusznál sem.
Nov. végéig lehet megszüntetni a jelenlegi szerzõdést, és dec 31.ig kell megkötni az újat 😊
Abban tudna valaki segíteni, hogy meddig válthatok?
moruf: idén pont, hogy olcsóbb lett szinte mind. Az alkuszon sokat nem spórolsz, mert mind az adott biztosító adatbázisábol dolgozik, így max az számít, hogy melyik kér be több adatot, ami tény, h a tesco a legolcsobb, utánna a netrisk majd a netbiztosítás, azt meg hogy melyik mennyit garantál, illetve, hogy intézi az ügyeit ahhoz nem tudok hozzászólni. én netriskes vagyok egy ideje de a tescon gondolkodom..
fry day fry day sálálálláláá
Ebben egyébként van valami... Ezért jó a személyes egyeztetés is, vagy ha direktben köti az ember ezek tuti nem maradnak le, ámbár ugymeg többet kell utánna járkálni! Egyszóval minden embernek más és más biztosítás/alkusz felel meg!
Valamelyik arra játszik, hogy gyorsan ki lehessen számolni a díjat, viszont van olyan, aki inkább az alaposságra ügyel. Én inkább olyannal számolom ki, ahol minden adatot megadhatok.
Biztosításnál kénytelen a régi ügyfeleinek is a kedvezményeit szórni a biztosító, vagy bizony otthagyják azonnal...
.: mobilize.hu :.
Hogy miért nem vágom egy kis adminisztrácio és mindjárt olcsóbb lesz...<#crazya>#crazya>
éljen a kapitalizmus 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
---life is a give me 5---
Amikor balesetem volt, akkor a másik biztosítójára gondoltam.. Hogy õ nem választott valami jót.. Meg én sem.. De ez már régen volt..
Casco-ról nem is beszélek <#ravasz1>#ravasz1>..
Az olcsót én sem választanám, de a nagyot sem! Mindkettõ lótrágya! Benyelik a pénzed, és sose látod viszont! Még fiatalon 19 évesen volt egy komolyabb balesetem, mikor is totálkáros lett az autóm.. Hónapokig vártam a kifizetést.. Nem ajánlom senkinek, amit akkor éltem át! Kenyérre sem volt mindennap pénzem! Ilyen idõk voltak..
Azóta vagyok ilyen megfontolt.. Gyûlölöm, ha valaki ki akar cseszni velem.. Az esetek nagy részében szerencsére észre is veszem, és gondoskodok róla <#violent>#violent>...
Nem a választást könnyíti meg, hanem ha már döntöttél, de még nem kötöttél szerzõdést, arra jó, hogy megtudd másoktól, mennyire megbízható..
Ettõl függetlenül jól jön a kalkulátor..
És tényleg mindenkinek javaslom, nem csak biztosító társaságnál, hogy nyugodtan vigye haza a szerzõdést, és otthon mégegyszer gondolja át kell e neki! Meg fogunk lepõdni, hogy az esetek 50%-ban nem is ott/azt akartuk megkötni!
Én az A.....z-nál vagyok.. Még nem tudom hogyan fizetnek kártérítést, mert 14 éve balesetmentes vagyok.. Illetve volt egy koccanásom, de nem az én hibámból, és nem sérült az autó, így elmentünk, mintha mi sem történt volna, így a pontom is megmaradt..
Ha váltani akarsz, és épp szerzõdést kötsz, vedd figyelembe, hogyha nem tetszik az ajánlat, vagy még gondolkodni szeretnél rajta, aláírás nélkül hazaviheted, nem kell azonnal megkötni.. Jogod van hozzá, hogy tüzetesen átnézd a kisbetûs részt, de ez is le van írva azon az oldalon a praktikák között.. Én onnan tudom például..
Azt hiszem maradok az arany középútnál, de még van egy hetem dönteni..
Lehet arra kötöm, amire te.. Elég elérhetõnek tûnik.. Csak nincs idõm tapasztalatokat olvasni róla, ha van valami, oszd meg légyszi!
hát azzal is foglalkozom
ööö
elég sok adat kell hozzá...
most egyenlõre másik irodában vagyok...most nem tudok számolni,de ha felveszel msn-en,akkor ha minden igaz 12h után kitudom számolni neked
Latom biztositassal tetsziek foglalkozni... hogy a retesbe kalkulaljak a masik automnak biztit? ugyanis ahol nezegettem a meglevore van kalkulator es nekem gondolom zsir uj A0-t kell majd szamolni a masikra! (jol gondolom? papiron par napja vettem meg szal 😄)
tetsziek tudni segiteni? (ha kell privatba elkuldenem az adatait az autonak megminden) <#zavart1>#zavart1>
koszonom! :]
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan