Melyik biztosító a nyerõ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah enmeg megkotottem a Fifi STre a biztositast... mostanim(kájendéjdzs) ajanlott kereken 80 rugot egy evre(csekken egyben)... G3n3rt3l meg cirka 56XXX Ft... hat errol ennyit <#vigyor2>#vigyor2> remelem nem huztam bele nagyon a rosszba 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
nem mindenkinek ugyanaz a jó
autótól és szerzõdõtõl is függ, hogy melyik a legkedvezõbb
nincs olyan,h legjobb biztosító,csak olyan van h adott ember számára optimális.
autótól és szerzõdõtõl is függ, hogy melyik a legkedvezõbb
nincs olyan,h legjobb biztosító,csak olyan van h adott ember számára optimális.
én maradok a drágábbnál, szerintem az olcsó biztositó olyan is. Igérget összevissza aztán amikor kárt okozol, vagy neked okoznak kárt, akkor a minimális kártéritést kapod és nem azt amennyit valójában kellene. Hát nem tudom, végülis kinek a pap kinek a papné...
én sem vagyok benne biztos hogy az a legjobb. Én most egy elég hires, nagy biztositónál vagyok, de találtam egy ugyanilyen népszerût viszont picit olcsóbbat. Jók ezek az összehasonlitó táblázatok, tényleg áttekinthetetlen lenne nélkülük a kinálat. Telitett a piac...😊
Sziasztok!
Olvastam, hogy itt választ kaphatok esetleg a legjobb biztosítás kiválasztására.. Nekem most fog lejárni az elõzõ szerzõdés, és fogalmam sincs melyiket válasszam. Nem voltam megelégedve.. Írtátok, hogy a mi zöldünk esetleg megoldás lehet. Néztem az oldalt, amit mondtatok, de ott drágának mutatja a nagy magyart..
Olvastam, hogy itt választ kaphatok esetleg a legjobb biztosítás kiválasztására.. Nekem most fog lejárni az elõzõ szerzõdés, és fogalmam sincs melyiket válasszam. Nem voltam megelégedve.. Írtátok, hogy a mi zöldünk esetleg megoldás lehet. Néztem az oldalt, amit mondtatok, de ott drágának mutatja a nagy magyart..
Mindenképpen olyat kell keresni, amelyik mindegyik magyarországi kgfb-biztosítót össze tudja hasonlítani. Meg az sem árt, hogyha káresemény van, akkor korrektül tudnak segíteni.
Ha most így konkrétan nevekre-címekre vagy kíváncsi, én a netriskkel kezdtem, tavaly óta én is a www.biztositastipp.hu -n vagyok, mint a korábban hozzászóló.
A többség szokás meg szimpátia alapján választ, de amúgy nincs egetverõ különbség az alkuszoldalak között, én éppen az apró részletek és a profi ügyintézés, amik alapján választani szoktam. Nézz körül te is, érdeklõdj!
Ha most így konkrétan nevekre-címekre vagy kíváncsi, én a netriskkel kezdtem, tavaly óta én is a www.biztositastipp.hu -n vagyok, mint a korábban hozzászóló.
A többség szokás meg szimpátia alapján választ, de amúgy nincs egetverõ különbség az alkuszoldalak között, én éppen az apró részletek és a profi ügyintézés, amik alapján választani szoktam. Nézz körül te is, érdeklõdj!
és milyen oldalon intézitek a biztosítót?
Ja, és némileg off: hasonlóan szkeptikusak voltak a szüleim is, amikor kinéztek egy jófajta tévét a közeli szaküzletben, az öcsém meg az árösszehasonlító oldalon (nem akarok reklámot csinálni, nyilván tudja mindenki, hogy melyikre gondolok) kétharmad áron talált ugyanilyen készüléket, csak épp a város másik pontján. Azóta már nem olyan elutasítóak😊
Pedig elõbb-utóbb hozzá kell szokni a dolgok internetes intézéséhez, nem kell annyira húzódozni ettõl. Az meg biztos nem okoz kárt, ha körbenézel néhány alkuszoldalon, és tájékozódsz... képtelenség egymagunk összehasonlítani a sok ajánlatot. Nemcsak biztosításoknál van így, hanem pl. repülõjegyek vagy a bankok esetében is.
Én még nem annyira bízok ebben az egész netes ügyintézésben,de azt tudom, hogy váltanom kell,mert sikerült összehozni egy törést és a biztosítóm nem a legjobb...szépen fogalmazva 😞
What would Jesus do?
na ezt díjaztam benne énis nagyon, nincs várakozás, idegeskedés..és minden egy helyen volt
hihetetlenül jó ötlet ez a netes dolog. Nem kell fél évszázadot sorrban állnom...
de természetesen mindenkinek jogában áll eldönteni, h mi mennyit ér neki...erre vannak az alkusz oldalak.
Fantasztikus...megkötöttem életem elsõ biztosítását 😄! Nagyon egyszerû (még nekem is) és ráadásként még gyerekkedvezményt is kaptam. Erre varrjatok gombot 😊
nem azt mondtam, h megéri pár száz forintért váltani, hanem hogy érdemes egy olyan biztosítót választani, amelyik biztos lábakon áll ás nem fog csõdöt jelenteni, még ha az drágább is valamivel.
ja és pár száz forintért nem éri meg váltani!
Hail ribot! én már voltam ezen az oldalon, kiszámoltam, hogy nekem nem éri meg váltani, úgyhogy maradok a mostaninál
én is csak ajánlani tudom a biztositastipp.hu-t
Mind a 15 biztosító ajánlatait elértem. kaptam online kedvezményt.
ezen kívüli kedvezményeik:
gyerekkedv.
közszolgálati kedv.
nyugdíjas kedv.
mozgáskorlátozott kedv.
de nézzétek meg az oldalt és mindent megtalálok rajt
csak ajánlani tudom mindenkinek
üdv. ribot
Mind a 15 biztosító ajánlatait elértem. kaptam online kedvezményt.
ezen kívüli kedvezményeik:
gyerekkedv.
közszolgálati kedv.
nyugdíjas kedv.
mozgáskorlátozott kedv.
de nézzétek meg az oldalt és mindent megtalálok rajt
csak ajánlani tudom mindenkinek
üdv. ribot
és megkötöttem online a biztosításom. Azt hiszem ennél egyszerûbben ezt nem lehet elintézni minden rendben ment, mindent meg tudtam nézni és el tudtam dönteni, h melyik ajánlat a legjobb nekem! Nem mindig a legolcsóbb a legjobb és néha csak párszáz forint a különbség. Szerintem érdemes egy olyan biztosítót választani amelyik biztos lábakon áll mint pl: Allianz még ha vmivel drágább is mint a kisebb biztosítók.
szerintem is a netes segítséget kell igénybevenni ebben a témában. Én tudom ajánlani a biztositastipp.hu-t. Én ott kalkuláltam ki, hogy mire kellene váltanom, hogy jól járjak, úgy nézki be is jött.
hát figyelj, jobb ha körbenézel a neten, mert vannak oldalak, ahol ki tudod számítani, hogy neked melyiket lenne érdemes választanod, stb.
Sziasztok!
Látom itt mindenki nagyon tudja mit, hogy, merre 😊!
Nekem nemrég óta van autóm és nem tudom melyik biztosítót érdemes választani. Annyit azért sejtek,hogy a legolcsóbb nem biztos, hogy jobb is,de ennyi.
A segítségeket örömmel fogadom 😊
Látom itt mindenki nagyon tudja mit, hogy, merre 😊!
Nekem nemrég óta van autóm és nem tudom melyik biztosítót érdemes választani. Annyit azért sejtek,hogy a legolcsóbb nem biztos, hogy jobb is,de ennyi.
A segítségeket örömmel fogadom 😊
EPIC... wait for it... FAIL!
tényleg! ez hivatalosan az esélyegyenlõség éve😄😄😄
Adnak esály a rablónak tudod esélyegyenlõség elv 😛😄
de akkor is nagy és ha balhézol betakar😄 kivéve ha te meg elvbõl tartasz fegyvert😄
és miért nincs ott "elvbõl"?
és miért nincs ott "elvbõl"?
nem mindben
van ahol nem tartanak...pl. a citi bankban (elvbõl nincs fegyver)
van ahol nem tartanak...pl. a citi bankban (elvbõl nincs fegyver)
ebben is van valami, de ugye tudod, hogy ha ezt bankban csinálod akkor az õröknek fegyvere van?!😄
meglehet...
csak én bizalmatlan természetû vagyok 😄
ha elkúrják az ügyletem...akkor tudni akarom,h kinek a fejét ugassam le érte,és vonjam felelõsségre...😄
csak én bizalmatlan természetû vagyok 😄
ha elkúrják az ügyletem...akkor tudni akarom,h kinek a fejét ugassam le érte,és vonjam felelõsségre...😄
omg
ne hasonlítsd már össze azt,h megkötsz egy szerzõdést azzal,h átutalsz egy összeget<#ticking>#ticking>
ne hasonlítsd már össze azt,h megkötsz egy szerzõdést azzal,h átutalsz egy összeget<#ticking>#ticking>
vigyázzatok, bennfentes, vagy úgy kevesebb lenne az ügyfél😄😄😄😄
viccet félretéve szerintem tényleg nincs gond a netes ügyintézéssel, biztos azért ott is megvan az a technikai kontroll mint a személyesben! különben eléggé kérdéses lenne a törvényessége...😊
viccet félretéve szerintem tényleg nincs gond a netes ügyintézéssel, biztos azért ott is megvan az a technikai kontroll mint a személyesben! különben eléggé kérdéses lenne a törvényessége...😊
De ha egy megbízható céggel kötsz egy megbízható szerzõdést akkor nincs benne semmi para. Az átutalást meg bármikor elírhatod és rossz bankszámlaszámra megy el a pénzed...
ill. úgy mondom inkább, h szokott lenni 😊
nehogy aztán kivételt találj és verd az asztalom 😄😄😄
nehogy aztán kivételt találj és verd az asztalom 😄😄😄
de van
Apropó biztosítás nem tudja vki hogy mi van akkor hogyha kötelezõt meg cascot kötök akkor nincs vmi kedvezményescucc?
megkötöm magamnak 😄😄😄
azt a szerzõdést én már aláírtam az adott helyen,adott idõben...az már csak egy tranzakció,h utalok...
de egy szerzõdést kössek a neten? az nem ugyanaz...szvsz
azt a szerzõdést én már aláírtam az adott helyen,adott idõben...az már csak egy tranzakció,h utalok...
de egy szerzõdést kössek a neten? az nem ugyanaz...szvsz
de nem ezzel akarok foglalkozni...késõbb...
Azt mondod amit lehet ott intézel, meg azt is, hogy félsz attól, hogy nem látod a papírokat. Egy átutalásnál nem félsz? Ott sincs semmi papír, szerintem ha mersz utalni, akkor biztosítást is köthetnél...
nemrég kezdtem el melózni,mivel eddig nappalin tanultam fõsulin
most átmentem levelezõre és másodállású vállalkozóból fõállású lettem<#vigyor3>#vigyor3>
nem vagyok oda ezért a szakmáért különösebben... de kezdem megszeretni
anyám bankár, nõvérem bankár...hát...én is az lettem 😄
most átmentem levelezõre és másodállású vállalkozóból fõállású lettem<#vigyor3>#vigyor3>
nem vagyok oda ezért a szakmáért különösebben... de kezdem megszeretni
anyám bankár, nõvérem bankár...hát...én is az lettem 😄
és ezt fõmunkaidõben csinálod vagy tanulsz is mellette?
igyekszünk beosztani az idõnket...
csak pl mi teljes körû ügyintézést vállalunk...és ezért más egy kicsit...
bonyolult tud lenni
csak pl mi teljes körû ügyintézést vállalunk...és ezért más egy kicsit...
bonyolult tud lenni
elhiszem, hogy mindenki igyekezik, sõt, látom is hogy teli vannak munkával és állandóan kapkodniuk kell, csak sajnos mindennek ellenére, kevesen vannak és lassan halad a sor...
de persze valószínûleg te mérföldekkel elõrébb vagy mert te határozod meg hogy mikor tudsz ügyfelet fogadni és foglalkozni rendesen az ügyeivel és mikor nem!
de persze valószínûleg te mérföldekkel elõrébb vagy mert te határozod meg hogy mikor tudsz ügyfelet fogadni és foglalkozni rendesen az ügyeivel és mikor nem!
amit lehet,azt ott intézek...
utalást ilyeneket igen...
de van amit ugye személyesen kell...
(mint pl benyelt bankkártyaátvételt...aláírásminta adást)<#idiota>#idiota>
utalást ilyeneket igen...
de van amit ugye személyesen kell...
(mint pl benyelt bankkártyaátvételt...aláírásminta adást)<#idiota>#idiota>
Miért nem netrõl intézed a banki ügyeket?
speciel én alkuszokon keresztül melózom...ergó nekem nem adnak fix pénzt..nem lehet ráérõsen kezelni az ügyeket...
a bankban a jányok akkor is megkapják a fix pénzüket,ha sietnek,ha nem...
meg helybe megy az ügyfél
egy EV-nél fontosabb,h korrektebb,gyorsabb legyen, különben esélye sincs hosszú távon a placcon maradni,és jól megélni a melójából
a bankban a jányok akkor is megkapják a fix pénzüket,ha sietnek,ha nem...
meg helybe megy az ügyfél
egy EV-nél fontosabb,h korrektebb,gyorsabb legyen, különben esélye sincs hosszú távon a placcon maradni,és jól megélni a melójából
hát hidd el semelyik oldala sem olyan jó
én is állok sorban a bankban,meg várok,mikor privát ügyeket intézek
de speciel mikor melóról van szó,akkor igyekszem vele
mert
1. utálom ha ellep egy halom dokumentáció és nincs lezárva az ügylet
2. ha az ügyfél nem elégedett,akkor én sem,mert abból élek,h õ elégedett a munkámmal
(3.minél hamarabb végzek vele..annál hamarabb kapom meg a jutalékom😛)
én is állok sorban a bankban,meg várok,mikor privát ügyeket intézek
de speciel mikor melóról van szó,akkor igyekszem vele
mert
1. utálom ha ellep egy halom dokumentáció és nincs lezárva az ügylet
2. ha az ügyfél nem elégedett,akkor én sem,mert abból élek,h õ elégedett a munkámmal
(3.minél hamarabb végzek vele..annál hamarabb kapom meg a jutalékom😛)
valószínûleg tényleg jobban otthon vagy a témában! csak annyi, hogy az ablak másik oldalán máshogy telik az idõ, de ez így szokott lenni😊
hm
hol laksz te? meg milyen irodákba jársz, ha szabad kérdezni?
hol laksz te? meg milyen irodákba jársz, ha szabad kérdezni?
és idõpontot nem biztos hogy van akkorra amikorra szeretnéd vagy csak pár hét mûlvára