Melyik biztosító a nyerő?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó sokat nyernek rajtad
😊
fotográfik kolomp edisön :D
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
nekem a netrisk kidobta kozel 9 rugoval(eves egybeni ofkorsz) olcsobban az A**ianzot a G**eralival szemben... szerintetek megeri azon a 9 rugon sporolni? vagy inkabb a dragabbik? kinek mi a velemenye?
(eddig "kéjendéjdzses" voltam... azok meg kuldtek egy vicces 25Kval nagyobb levelet az Allihoz kepest 😄)
hmmz?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
mindegyik más, rengeteg körülménytõl függ, hogy mennyit fizetsz egy adott biztosításra, pl. kötelezõre. ( autó(márka, típus, hengerûrtartalom, évjárat, stb.), tulajdonos( életkor, férfi/nõ, munkahely, volt-e már baleseted, nyugdíjas vagy-e), család( van-e 14 év alatti gyereked, ilyen-olyan támogatásban részesülsz-e), bónusz/malus milyen van az autón és így tovább).
van egy 1.4-es autód akkor lehet hogy X biztosító csinál neked biztosítást aprópénzért, Y pedig tízezrekért. Ha kisteherautód van akkor meg X biztosító százezrekért csinál, Y pedig aprópénzért.
Ezt senki sem tudja magától helyesen eldönteni aki nem biztosítással foglalkozik. Minden biztosításkötés elõtt alkusszal kell beszélni.
Viszont az ügyintézésük... hát... nagyok, itthon õk a legnagyobbak, ezért aztán lassúak is. Bár mintha valamit javultak volna, idén többször is volt dolgom velük átírások és új szolgáltatások kapcsán, meglepõen gyorsan, extra utánjárás nélkül elintézõdött minden (bankban is, biztosítónál is).
Szerintem ez itt már szimpátia kérdése, sokan fújnak rájuk az áraik miatt, de megfelelõ konstruciók kiválasztása esetén általános értelemben sztem nem rosszabbak a többi nagynál. De nem is jobbak.
Mielõtt furcsán gondolnátok rám, azért helyeselek mindenkire, mert ésszerû következtetést írtok le, még ha egy kicsit ellent is mond az egyik a másiknak.. Hát épp ezért nehéz dönteni, de hát az élet ugye nem egyszerû ----->
számláimat ott vezetem amúgy..meg velük is együtt dolgozom...
hitelezésnél jó,meg számlavezetésre is korrekt...
biztosítós termékekben azért sztem nem a legjobbak...
meg nem túl nagy a szakértelem a kollégáknál...de tisztelet a kivételnek
Szóval azt mondod, hogy a ZÕD a tuti? 😊 Nekem is majdnem mindenem náluk van.. Itthon már nincs is szinte semmi 😄D<#idiota>#idiota>.. Elgondolkodom a ZÕD biztosításon is akkor 😊... Elsõ lesz, ahova megyek majd jövõhéten.. Addig kalkulálok az alkuszon 😊..
- Ha csak az ár a döntõ, akkor tökmindegy, válaszd a legolcsóbbat (talán mondjuk azokat pont ne, amiket felsoroltál, mert nem biztosítók, hanem csak egyesületek).
- Ha sok egyéb cuccodat is be tudod vinni ugyanahhoz a bank-családhoz, a kedvezmények miatt még az elsõre drágának tûnõkkel is kb. ugyanúgy (vagy jobban) kijöhetsz, mint az átlag. De ezeknek utána kell járni, mert ahány bank és biztosító, annyiféle extrát össze lehet szedni.
Ne felejtsük el azt sem, hogy ha pl. bemész egy biztosítóhoz, nem õk tesznek ajánlatot, hanem jogilag fordítva van. Az egy dolog, hogy a formanyomtatványt õk töltik ki, õk számolják ki a kedvezményeket és az összegeket, de végül amit aláírsz, az a te ajánlatod a biztosító felé, amit õk majd kockázatelemeznek és döntenek az elfogadásáról. Persze, hogy azonnal elfogadják, hiszen ott számolták ki elõtted, de jogilag így védik a s*ggüket (ld. pl. "ez a reklám nem minõsül ajánlattételnek" apróbetûs részek szórólapokon, reklámokban). Vagyis ha mindent kipréseltél az ügyintézõbõl, de nem írsz alá semmit, a kitöltött papírokat ugyanúgy elhozhatod "további tanulmányozásra". 😊
Nálam folyószámla, net számla, lakásbiztosítás, casco, stb. szinte minden a legnagyobb hazai hárombetûs ZÕD-nél (vagy a leányainál) van, emiatt hiába is emelt, a növekvõ kereszt-kedvezmények miatt jövõre szinte minden díjam csökkenni fog, vagy kb. marad a jelenlegi szinten. 😊
én speciel 1-2 hónapon belül akarok majd venni vmi ótót...
majd akkor kiszámolom,h melyiknél az ócsó...és kész 😊
de én úgy választanék,h hol tudok esetleg igénybe venni kedvezményt...
most pillanatnyilag az a-tól z-ig biztit ajánlom,aki most elég jó áron dolgozik,és sztem elég megbízható is
Nagyon izgat a kérdés..
Egyébként az elõzõnél én is azt hittem, hogy racionálisan, saját ésszel döntök, de nagyot tévedtem.. Muszáj többen összefogni, és megbeszélni.. Nem vagyunk annyira gazdagok, hogy átejtsenek pár tízezressel..
kárpótolnak? :I
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
inkább úgy mondom,h van amit nem ajánlok tiszta szívbõl...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
de mivel én több biztosítónak is dolgozom annyit tudok,h melyik nem korrekt...
egyébként pedig mindig az adott ember, adott szituáció dönti el, hogy melyiket célszerû választani.
Kötelezõ ügyben ha kell,akkor tudok segíteni.<#wink>#wink>
Olyan nincs, hogy jó biztosító... Mondjuk úgy, hogy meg kell találni a rosszak, közepesek között a jobbat 😊..
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Átmentem a wabardhoz, mert az a legolcsóbb, a papolás meg nem érdekel. Ez nem egyesületi biztosító, ráadásul MO legnagyobb szállítmányozási cége van mögötte, úgyhogy bedõlni se fog. Pont.
A kárügyintézés meg egyik biztosítónál sem gyorsabb, ezt megtapasztalatam már allianzzal szemben is, generalival szemben is. Urban legend, hogy bármiben másképp viselkednének, tipikus biztosítók, ha valami nem ziher, akkor hónapokat várhatsz mire kiszenvedik a pénzed, ha meg minden rendben, akkor is. A szabályozásokat mindegyik betartja, de maximálisan ki is használja. Ennyi.
1. sokan így gondolják, szóval tömeg nincs akkora, mint számítsz rá
2. interneten az értelmesebb biztosítók már felraktak számítási táblázatot/programo
3. az alkuszos oldalokon miért ne számolhatnád? Csak ne velük/rajtuk keresztül szerzõdj, mert az Epic fail lesz még egyszer...
púúúúú
púúúúú
púúúúú
Sir Quno Jedi <#worship>#worship>, ne haragudj 😊! Csak név nélkül nehéz lenne konzekvenciát levonni egyik-másik biztosítóról.. Azt hittem ez olyan mint a laptopnál, ahol dobálózhatunk a márkákkal 😄.. De akkor majd körülírjuk õket.. Például így: "a nyáron csõdbe menttel volt dolgom".. Azért gondoltam, hogy itt véleményezhetnénk, mert munkahelyemrõl ezt az oldalt el tudom érni, és szeretem is ezt a fórumot..
Köszi koppi85, majd belekukkantok az oldalba este, most nem mehetek fel..
Lenyomom a kalkulátort, itt viszont szívesen olvasnék véleményeket, mert hogy most egy gép kidobja melyik lenne a számomra megfelelõ, és még nyereményjátékon is részt vehetek, az köszönöm, de nem elég...
<#felkialtas>#felkialtas><#lama>#lama><#bdead>#bdead><#help>#help>
\"A book is a book\" Clive Barker
garancia ?
kötelezõnél ???!
Amúgy nincs univerzális megoldás és válasz, a biztosítók annyi szempontot figyelembe vesznek ma már, hogy lehet, hogy a legdrágább biztosító adja neked a legolcsóbb ajánlatot. Ballagjál fel szépen valamék online alkusz portálra és pár percen belül meg is kapod, hogy a te járgányodra, jogsidra, stb. ki adja MOST a legjobb ajánlatot (forintra)!
Nem kell sok idõ hozzá mégis összetudod hasonlítani melyik éri meg jobban neked! <#wink>#wink>