Melyik biztosító a nyerő?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ez elég sok mindentõl függ

én biztosan azért látom ezt másként, mert én ezzel foglalkozom nap mint nap...
de sztem egy jó szakemberrel, jól szervezve a dolgokat meglehet mindent csinálni ügyesen, gyorsan,kedvezõ feltételekkel

Ha már itt tartunk. Hol lehetne most jó hitelkonstrukcióval hitelt felvenni. Mondjuk használtautóra?
de ez csak a felelõsségbiztosítás része a dolognak, másik része a hiteligénylés, meg az ilyenek, megint problémás általában, persze annak aki akar vele élni...
ezért kell idõpontra menni

johngoku
Nem oylan lassan, de ha vannak elõtted 15-en, mert mindenki egyszerre ér oda munka után akkor már nem olyan gyors szerintem...

hát nem tudom...nem olyan lassan lehet megcsinálni egy gfb-ét :I

A papírokat megkapod postán a csekkel együtt persze aztán a csekket ha akarod megintcsak feladhatod a neten
valamit valamiért... nekem megéri azért, hogy gyorsabban túl legyek a dolgokon... de a szerzõdést meg postán megkapod!
hát nem tudom
nekem nem bizalomgerjesztõ a tény,h nem látom a papírokat, meg az ügyintézõ arcát...

de egypontos ügyintézés is kevés helyen van...
én sem tudom pontosan de emlékszem amikor még volt ez a nagy kötelezõ váltós láz nagyon nyomatták õket!
biztositastipp.hu
például
linkt (kíváncsi)

ha a kötelezõre gondolsz akkor az a progi fent van a neten nem nagy meló 😛
vexler: te megkötötted már az újat? 😄
mert ha gondolod...ha megadsz minden adatot..ingyen és bérmentve kiszámolom neked,h hol éri meg a legjobban

de a kocsi mellett biciklim is van, arra nincs hitelem😄
Értem én, hogy jobban kijösz ha évszakonként használod csak az autódat, de hogy tartod fenn ezeket az autókat? Vagy biztosítást nem is kötsz rájuk? Az izgi biznisz lehet...
És ha már nem használod az autókat, akkor eladod õket? Biztosítás nélkül?
Vagy fekete biznisz az egész?
Lammer
nekem is 2 van :p bar elivleg majdmar tavasz-nyar kornyeken marcsak 1 maradhat (😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

már csökken az ára, be lehet újítani egy 4ütemû trabanttal is😄
vagy benzint😛
Sir Quno Jedi
Neeehhheeem. Mostanában már csak 2 autó van, mert már csak én nekem van jogsim a családban. Kettõ nekem elég általában.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lehet roncstelepen dolgozik😄 vagy régi kocsikkal csempész új abroncsokat😄😄😄
Én sem értem hogy minek 5???
Szédszeded felújítod és úgy adod el vagy mi?
meg havonta venni egy alkatrészt, vagy kettõt...
jah
sztem is...
1 normális...
akkor nem kell fizetni 5kötelezõt,cascot,stb.

ez valami új taktik hogy veszel 5 olcsó autót és akkor két hét alatt leamortizálod, majd jöhet a másik?😄 szerintem egyszerûbb egyet venni az 5 áráért😊
Sir Quno Jedi
Van, hogy 5 is volt. Jó ha van. 😄 De amúgy 2 a minimum. Bármi történik ott a tartalék járgány. Ha felváltva használod õket, vagy évszakra lebontva, akkor kétszer jobban is bírják a gyûrõdést.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Én mindig 9-10 és 20 éves kor között vásárolok autót (vagy autókat).

Minek van 2 autód?
JAG1
Annyit semmiképp.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Igen ebben én is egyetértek, hogy nem éri meg 10 évesnél idõsebb autót venni
abszolút! szerintem régebbi autóknál ajánlatosabb a német márka, mert akkor még jelentõs különbségek voltak terhelhetõség meg tartósság terén! mára már ezek tompultak, inkább az elektronika dominál.
én is olyan max 8évesre gondoltam...de ugye ez is márka és állapotfüggõen változhat

Sir Quno Jedi
Én 350-ért vettem az egyiket és 700-ért a másikat. Így ezzel a két autóval meglehetõsen elégedett vagyok.

faterom Németországban vett egy nagyon megkímélt állapotban lévõ Mazdát...
úgy 10 éves lehetett mikor vette...30ezer km volt benne csak
800ezer forintnak megfelelõ összeg volt

22éves vagyok...lakást is szeretnék elõbb-utóbb...
viszont most azt hiszem egymagam nem engedhetem azt meg magamnak,h vegyek új autót...törlesszek..aztán még késõbb mellé csapjam a lakástörlesztõt is
erre is gondolnom kell...meg sok egyéb másra is persze
de úgy gondolom,hogy most nem olyan élethelyzetben vagyok,h célszerû lenne újat venni...egyre inkább ezt ítélem reálisnak

Én 10 évnél öregebb autót nem nagyon vennék. Mert a régebbi autók gyorsabban elromlanak. Bár az új autókba meg drága az alkatrész, de legalább nem romlik el minden hónapban.
az egész olcsó, persze kérdés, hogy milyen állapotban van a kocsi... egy barátom kb 2éve vett egy corollát, akkor volt a kocsi 16 éves, persze szépen felújítva, sportelemekkel, relatíve olcsó volt, 800000ft, de azóta bejött neki egy-két gikszer... persze még mindig jól megy, de ettõl függetlenül én azt vallom, hogy mindig a legolcsóbb a legdrágább!😊
tudok intézni magamnak hitelt,ha szükségem lesz rá...
most egyenlõre az a lehetõség is felmerült bennem, hogy 5-600ezerért veszek egy idõsebb autót
viszont akkor azt készpénzben...és akkor nem kell felvennem hitelt...

Hát ha használt autót szeretnél venni akkor most egy új lehetõség egy ilyen hitelkonstrukció amivel használt autót lehet venni, és egész jónak néz ki, nincs semmilyen szokásos költség ilyen közvetítõi meg ilyen olyan díjak és a neten meg tudod nézni hogy mennyi lesz a törlesztõrészleted
azt gondolom😄
mondjuk így kell, nem szabad elkapkodni a mai idõkben! biztonságosabb egy erõsebb tõkével nekiindulni, hogy ne érjenek váratlan dolgok...
meglátjuk...most egyenlõre még azt sem döntöttem el,hogy új vagy használt legyen...
ez lesz az elsõ saját autóm...nem akarom elkapkodni a dolgot
még gyûjtögetek lóvét rá...nézelõdök

szívesen! csak gondoltam jelzek, de tévedtem m nem a kötelezõvel van összekötve hanem a cascóval!
és milyen kocsit akarsz?
Sir Quno Jedi
ÉS évi 30-at?! Esetleg évi 130-at?!

mivel még nincs meg a konkrét autó, így felesleges is számolnom...
de azért köszi 😊

JAG1
Úgyszintén A**ianzot fogom választani. A számomra neve nincsenekkel nem álok szóba. Évi 10 ezret megér nekem a nagyobb név, még ha csak a saját megnyugtatásomról is van szó...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

szevasz Extra!
gondolom te biztos kompetensebb vagy ebben a témában, de én nemrég amikor vettem kocsit, akkor egyszerre próbáltam megoldani egy kisebb hitelt és a kötelezõt! ez jó volt m mindenféle ügyintézési díjat nem kellett kifizetnem és egész jó áron adják a dolgaikat! itt a kalkulátor ha esetleg érdekel: http://www.budapestbank.hu/csoport/auto/hitel-kezbolkezbe-kalkulator.php?param=0000
R0sc0
az nem ING hanem AIG. 😊

aranyom, õk nem a károdból élnek,csak h tudd...
a díjak egy részébõl díjtartalékot képeznek
másrészt viszont pl. gondolj olyanokra is,h pl. megkötnek egy kockázati életbiztosítást...ha nem következik be a biztosítási esemény,akkor a biztosítónak nincs pénkifizetési kötelezettsége...ergó a díjak maradnak neki

(ha jól emlékszem...persze)
de ha abból indulsz ki,h csak mások kárából gazdagodnak meg...akkor szted ki kötne biztosítást? hát senki...nemde?

Max7
Hu apám ennyi sületlenséget még nem olvastam itt! most értem haza kb. 20-30 hozzászólást olvastam alulról felfelé... véleményem szerint nincs tökéletes biztosító, mert õk abból élnek hogy minél kevesebb kárigényt fizessenek ki!

Viszont ha nincs turpisság a dologban akkor elöbb utóbb ki kell hogy fizessék a dolgot... pl. casco esetén ha összetöröd az autódat akkor ne várd meg míg kifizetik... csináltasd meg, kérj áfás számlát és majd idõvel megkapod a pénzed ha meg ezt a rendszert szemétnek találod akkor legyél te is szemét 100.000ft helyett írjatok 200.000-ret a számlára adj egy 20-ast a számlaírónak aztán még hasznod is lesz rajta hogy összetörted a kocsidat.... vagy ha összetörtek játszd el ugyan azt elõbb utóbb megkapod a pénzed.

tuti biztosító nincs ahogy Amerikában is majdnem gajrament egy neves bank ugyan úgy gajramehet pl egy biztosító is.... pl ING ( nem tudm van a kötelezõjük) is bejelentette hogy 20%-os veszteéggel fogja zárni az évet.... ha tovább folytatódik akkor csõdöt jelent.... szal tuti nincs.. bökj egyet aztán hajrá!

amúgy meg tartsd be a kreszt, legyél elõzékeny, vezess ésszel, ne igyál ha vezetsz és nem lehet nagy gondod!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]