Castle (TV)

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Teppik Amon
Én most jutottam el oda hogy végezek a 8. évaddal. Hááát, na. Valóban elfáradt a végére a sorozat. Ez a Vicramos/locksat-es szál nem volt annyira érdekes, vagy egyáltalán rendesen kidolgozott.
A szereplők jók voltak, tetszett. Minden jó ha jó a vége!
Nyugodjon békében a sorozat.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

MerlinW
Együtt biztos hogy sehol, lévén szívből gyűlölik egymást a való életben:)

[merlinw.org]

Teppik Amon
kár érte. Tény hogy elfáradt. Remélem hogy látjuk még őket máshol szerepelni.

Fenrir
Nálam a harmadik éved volt még nagyon jó, onnan folyamatos mélyrepülés volt, évadonként max 2-3 jó résszel.

Egy helyen tudtak volna lendíteni a sorozaton amikor Beckett kilépett és Washington-ba ment az FBI-hoz(?), de simán resetálták ezt a szálat 2 rész után, mintha soha nem történt volna semmi.

Az új szereplők meg érdektelenek, lásd Vikram és Haley. Castle lánya meg a tudálékos fejével baromi idegesítő lett, jobb volt amíg csak pár rész elejéig láttuk, az utolsó évadban meg beletolták nagyon az arcunkba.

Én szerettem a sorozatot, de a vége elfáradt, amnézia, loksat, blabla....Megérett a kaszára már a hetedik évadban is, de eddig húzta.

Nah, jöhet a Firefly második évada, most hogy Nathan Fillion felszabadult :)

A halál csupán a kezdet...

BEAST
A sorozat nálam ott indult el a lejtőn amikor a főszereplők összejöttek. Nem is kell tovább húzni a sztorit. Csak azt remélem valami értelmes lezárást kapunk majd.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Darthmushroom
Ez is eljött a 8. évaddal véget ért a sorozat. (Sajnos már várható volt) A történet már messze nem olyan volt mint fénykorában, a nézettség alacsonyan és a pletykák szerint a főszereplők viszonya is megromlott. Ha folytatták volna akkor is már Stana Katic nélkül ment volna tovább a sorozat, így talán jobb döntés is volt h lezárták.

Azért kicsit hiányozni fog :/

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Nekem is bejött, bár az eddigi összes 3XK rész ütős volt.

Ez a 14. - 15. dupla rész rohadt jó lett. <#wow2>

Utoljára szerkesztette: Monoton, 2015.02.21. 23:21:14

REAL MADRID

Darthmushroom
Ted McGinley :D :D :D jó volt újra látni Őt. am a rész is zseniális volt, nem egyszer hangosan röhögtem (9.rész)

Darthmushroom
:D úgy nézz ki a castle-be csak önmagát adja :D
http://www.youtube.com/embed/7jkpkYyPbCM

Darthmushroom
omg ez a netslayeres rész, de egybe volt. nagyon jó volt a story a végén a reklám meg mindent vitt :D úgy nézz ki új író gárda jót tett a sorozatnak.

Első két rész alapján elég jó kis fő szálra lehet számítani <#eljen>

REAL MADRID

Darthmushroom
fuhh meglepő volt a kezdés nagyon más szálra gondoltam, de érdekes. így Beckett anya utáni nyomozás után is lesz egy fő-fő-fő száll amit évadokon át lehet bogarászni.

REAL MADRID

Darthmushroom
+1 számomra az egyik legjobb évad, nagyon ötletes részek voltak meg a párkapcsolatuk is vicces :D egyetlen hiányosságom h DC szálat az elején gyorsan lezavarták.

<#eljen>

REAL MADRID

Teppik Amon
Nah, csak befejeztem én is. Nekem tetszett az egész évad. Telis-tele jó részekkel! Várós a következõ évad. Számomra még mindig az egyik kedvenc sorozat.

Darthmushroom
évadzárót megnézve.. hát próbáltak merészet húzni amit úgy se hisz el az ember, de alapjáva véve messze nem volt rossz évad fõleg az elmúlt pár évadot nézve.

SzirmosSzisza
Hogy lehet így lezárni egy évadot, mi a fasz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

<#eljen>

REAL MADRID

Darthmushroom
ez a maffiás rész nagyon bejövös volt :D meg volt az olaszos feeling a zenékkel :D

Fenrir
Ez volt a második olyan rész ebben az évadban amiben bealudtam. Kezdek kiábrándulni a sorozatból, nagy hiba volt összehozni Castle-t és Beckett-et. Az elsõ és második évadot már soha nem fogják még megközelíteni sem színvonalban.

azt két mondatot nehéz lett volna elszúrni :)
Darthmushroom
Nathan Fillion a community s06e05ben, természetesen ott is zseniális !!!

Teppik Amon
Szerintem meg nagyon jó az évad. Vannak benne gyengébb részek, de bõven a jó kategóriában van ígyis a sorozat.

én a 11-est úgy néztem, hogy közben nezteztem, de még úgy is untam. :D
azóta új részt még nem is néztem, egyre gyengébb már sajnos
Fenrir
Ezért kár beletenni ilyen történetet mert az ember már nem is izgul rajta mert úgysem fog történni semmi egetrengetõ.

A Lost-nak ezért jár nagy respect (most már a TWD-nek is), hogy nem paráztak kinyírni a mellékszereplõiket, mondjuk volt bõven.

sajnos várható volt, hogy ez lesz az S06E11 vége...

Fenrir
Én pont az ellenkezõjét érzem: minden rész lezárása borítékolható, sehol semmi meglepõ vagy hirtelen fordulat. Számomra egyre laposodik az évad,

Pl ha a 11-es részben vagy Espo vagy Ryan bent ég akkor az nagyon nagy lökést adott volna a sorozatnak. Így viszont már az elején lehetett tudni, hogy mindenki mindent túlél. Ha atomot robbantanának mellettük azt is túlélnék.

Alexis meg egyre jobban irritál, az elsõ 2 évadban teljesen jó volt, de most már idegesítõ a jelenléte.

Remélem Castle faterja fog még szerepelni, mert az öreg legalább valami színt visz ebbe az évadba.

Darthmushroom
13 rész lement az évadból 1-2 rész kivételével az agyam eldobom h milyen zseniális lett a sorozat. Két fõszereplõ mellette még zseniálisan el is adja. Ha így folytatják még jó pár évadot megélhet a sorozat. Eddig az évad 10bõl 10.

PiszkosFred
Én is ezen gondolkoztam, hogy mi a fene történt, mert olyan részeket és sztorikat raknak le elénk hétrõl hétre, hogy csak pislogok folyamatosan. Lehet belengették a kaszát egy belsõ meeting után az íróknak, azok meg elkezdtek dolgozni? Vagy, újak jöttek? Akármi is történt, eddig az évad kiváló.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az a szerepe nagyon felejtõs nekem :D

REAL MADRID

Teppik Amon
Bizony nagyon jó az egész évad. Zsír volt az utóbbi rész is.

ja, meg a The Librarian: The Curse of the Judas Chalice-ban is <#idiota>
Fenrir
Stana Katic azért szerepelt pár komolyabb filmben/sorozatban: James Bond Quantum Solace (mondjuk csak pár perc volt), 24-ben és a The Shield-ben pár rész erejéig.

Darthmushroom
zseniális ez az évad azon kívül h a wasington részt elvetették....lehet írói gárdát cseréltek vagy mi? :D elsõ pár évad se volt ilyen jó :D ötletes ,változatos részek vannak. Nathan Fillion zseniális, bár Stana Katic se panaszkodhat a teljesítményére. nem is értem h lehet h komoly szerepeket nem kaptak még pl. filmekbe.

Darthmushroom
ismét ötletes rész volt, idén megvesztek az írok :D

Teppik Amon
Ennyi utalás 4 kockában? :D

Teppik Amon
Az utóbbi 2 rész nagyon bejött nekem is.

<#eljen>

REAL MADRID

Darthmushroom
azt kell mondjam zseniális volt a mostani (6.) rész. eddig ez az évad szerintem az elõzõ kettõhöz képest hatalmas javulás, bár azok is szerethetõk voltak. heti 45-50percet simán megér még mindig a sorozat.

Morgan! :D
Fenrir
Úgy tûnik, hogy most már minden.

Az FBI-os szál le lett zárva.

REAL MADRID

Fenrir
6x05:

Jópofa rész volt, az ilyenek tetszenek, de:

úgy néz ki, hogy az elõzõ 4 rész összes szálát eltörölték és resetálták a sorozatot, mintha semmit sem történt volna. Semmi utalás az FBI-ra, a Beckett-pótlék is szõrén-szálán eltünt, pedig ha még meghagyták volna pár rész erejéig akkor tuti lett volna pár humoros jelenet ahogy lassan Beckett idegeire megy. A Pi szálnak is ennyi, nem lesz aki borzolja Castle idegeit otthon. Nekem úgy tûnik, hogy eléggé egysíkú lesz innentõl a sorozat, de ne legyen igazam.

Fenrir
Engem még mindig kiráz attól a hideg, hogy még az ágyban is Castle-öznek és Beckett-eznek egymásnak.

Párhuzamosan nézem a The X-Files-t és furcsa, hogy ahhoz képest, hogy nem egy pár Scully és Mulder mégis sokkal többször szólítják meg egymást a keresztnevükön. Az sokkal bensõségesebb érzés mint itt akármelyik ágyjelenet a családnevekkel.

[HUN]FaTaL
Itt legalább a heti esetek valamennyire izgalmasak, érdekesek.

A bones csak vergõdik, bár ebbõl a szezonból még egy részt sem láttam.

http://goo.gl/gd6Zi5

Teppik Amon
Egyet értek. Én bízom azért az írókban, hogy meglepnek minket valami érdekességgel.

PiszkosFred
Egyetértek, tényleg jobb rész volt - bár eddig egész jól muzsikál a 6. szezon -, csak azt sajnálom, hogy lényegében 4 rész alatt kukázva lett a "gyökeres változás" lehetõsége, és visszatértünk a régi kerékvágásba.

Ami az elmúlt szezonokban átcsapott néha már unalomba. Jelen állás szerint - remélem persze, hogy tévedek -, annyi extra lesz, hogy jön az esküvõ, ott van a lánya fickója (szerintem ott is lesz valami extra, beépített ügynök, ilyesmi az anyja gyilkosságával kapcsolatban :D, de lehet, csak szimplán humorforrásnak rakták be...), és kész is.

Jelenlegi felállás semmivel sem kecsegtet több izgalommal, mint a korábbi évadokban, mert százegynéhány rész után nehéz lesz újat mondani/mutatni, jönnek megint a klisék.

Én nézem továbbra is, szeretem a sorozatot, de attól félek, hogy amcsiknál nem mindenki van ezzel így. Bár, egy korrekt lezáró évaddal kiegyeznék, ne legyen az a nyûglõdés, mint amit a Bones csinál @szubjektív :)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

4-es jó volt, pár klisét meg messzirõl látható dolgot leszámítva.
Alicia Lagano meg kellemes meglepetés volt.
Oldal 1 / 7Következő →