Fallout 3
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nagyon sokszor kifagy.
Sziasztok
Van olyan mod a fallout 3 .hoz mint az oblivionban a próbababa mod?
Sziasztok
Van olyan mod a fallout 3 .hoz mint az oblivionban a próbababa mod?
Sziasztok
Sziasztok
Elég ritka a forgalom, de remélem kapok választ a kérdésemre.
Na, szóval mikor feltelepítem a játékot, valahogy nem csinál textura mappát , viszont a modok nagyrészét ide kéne bemásolni.
Ha valaki tudna szolgálni tanáccsal, hogy mi lehet a gond azt megköszönném,
Elég ritka a forgalom, de remélem kapok választ a kérdésemre.
Na, szóval mikor feltelepítem a játékot, valahogy nem csinál textura mappát , viszont a modok nagyrészét ide kéne bemásolni.
Ha valaki tudna szolgálni tanáccsal, hogy mi lehet a gond azt megköszönném,
Sziasztok!végjátszotam a Fallout 3-at----de kábé 1 hete csak össze-vissza mászkálok de nem találom a bábukat(4db-ot) 159 helyszint fedeztem fel,200000 kupakom van és a Megatroni házanba kb.400000 kupak érték.KÉRDÉSEM:-1-hol találom meg a bábukat???(pontosan,hely) -2-hány helyszin van???
ui.: Minden dlc-vel együtt, szóval akiket azok érdeklik, azoknak is megéri nézni. 😊
Sziasztok!
Itt egy újfajta (teamvieweres) Fallout 3 végigjátszás. Kérjük nézzétek el a hibákat, ha pedig tetszik, akkor lájkoljatok, kommnteljetek és iratkozzatok fel. 😊
Itt egy újfajta (teamvieweres) Fallout 3 végigjátszás. Kérjük nézzétek el a hibákat, ha pedig tetszik, akkor lájkoljatok, kommnteljetek és iratkozzatok fel. 😊
Azt csak te tudod, hogy szeretnéd-e újra végigjátszani. A Broken Steel DLC-vel a fõ szál küldetés megnyúlik, és a teljesítésével sem ér véget a játék. (btw, ezért érdemes egybõl a fõ szálat teljesíteni, mert az hozza be a legtöbb opciót a játékba, pl. Enclave õrjáratok, SM vérminta gyûjtés, stb...)
Imádkoznál a sötét hatalmakhoz, mi? Ilyen nincs de azért nem nehéz rossz karmához jutni, és még csak fel sem kell robbantani Megatont.
Az olyan számítógépek használata, ami vkinek a tulajdonában van, pl Moriarty-é, Dukovnál a temérdek üres üveg ellopása (mondjuk ez csak egyszer eljátszható, asszem) mind rossz karmához juttatnak.
Az olyan számítógépek használata, ami vkinek a tulajdonában van, pl Moriarty-é, Dukovnál a temérdek üres üveg ellopása (mondjuk ez csak egyszer eljátszható, asszem) mind rossz karmához juttatnak.
Na végigtoltam a fõ szálat kb 15 óra alatt.Jó kis gém volt 2008-ban.vajon tovább ment volna a fõ száll,ha az apjával nem megyek vagy nem?
Érdemes még egyszer végigtolni?
Üdv all!
Érdemes még egyszer végigtolni?
Üdv all!
Én leszedtem a fallout skullpturás verzióját és minden faja de angolul azé nem értem annyira és most a magyarítást (1.1.0.35)is leszedtem de úgy nem megy ,mit tegyek?
Hello!
Remélem valaki tud neke segíten. Az lenne a problémám hogy a játék állandóan ki dobál, valamikor meg cak úgy hibaüzenet nélkül.
Ha valaki segíteni azt megköszönném.
Remélem valaki tud neke segíten. Az lenne a problémám hogy a játék állandóan ki dobál, valamikor meg cak úgy hibaüzenet nélkül.
Ha valaki segíteni azt megköszönném.
sziasztok lenne egy kérdésem .van a fallout 3 világában egy olyan hogy ha adományt adunk vagy segítunk a szegényeknek akkor a good karma fog nöni ugye .na és az én kérdésem az lenne hogy van e ugyan ilyan hely ahol a bad karmának lehetne erösiteni?, vagy a bad karma csak ugy lehet növelni ha roszat csinálunk és ha ölunk vagy lehet olyan állando tápolo helyet találni ami a goodhoz hasonlit de a bad karmát tápolja vele???
PM ment!! 😊 remélem segít!
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Sziasztok!
Megvan nekem a Fallout 3 GotY kiadás és azt szeretném megkérdezni hogy a GotY kiadásban már minden hiba javítva van? úgy értem patchet(1.7) felkel tenni vagy már tartalmazza a javítást?
válaszokat elõre is köszönöm.
Megvan nekem a Fallout 3 GotY kiadás és azt szeretném megkérdezni hogy a GotY kiadásban már minden hiba javítva van? úgy értem patchet(1.7) felkel tenni vagy már tartalmazza a javítást?
válaszokat elõre is köszönöm.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Amúgy meg a rendszerem teljesítménye :
Windows XP
AMD Sempron 3200+
1.81 ghz
1gb ram
Nvidia GeForce 6150 SE nforce 430
Ja és már kb 1 hónapja nem jött válasz ... pls irjatok !
Windows XP
AMD Sempron 3200+
1.81 ghz
1gb ram
Nvidia GeForce 6150 SE nforce 430
Ja és már kb 1 hónapja nem jött válasz ... pls irjatok !
Helyesbítenék , wasteland tõl kezdve lefagy , higát észlel , stb
Haló mindenki !
Nekem bejön a fallout 3 , nagyon tetszik , de a lefagyásai nem annyira ...
Mikor játszom , a vault 101 ben semmi probléma , de wasteland rendszeresen hibát észlel , lefagy stb ...
valaki tudna segíteni nekem ?
megvan az 1gb ram , megvan hozzá a jó proci is de nem jó !
kérem hogy minél hamarabb válaszoljatok!
Nekem bejön a fallout 3 , nagyon tetszik , de a lefagyásai nem annyira ...
Mikor játszom , a vault 101 ben semmi probléma , de wasteland rendszeresen hibát észlel , lefagy stb ...
valaki tudna segíteni nekem ?
megvan az 1gb ram , megvan hozzá a jó proci is de nem jó !
kérem hogy minél hamarabb válaszoljatok!
Helló.Nekem az a problémám hogy a fallout 3-ban a the pitt es résznél hol lehet vissza szerezni a fegyvereket?
Azért ez meglehetõsen meggondolatlan kijelentés...
Fallout 1-2-T
Max. az F3 az, amirõl nincs annyi infó...
Fallout 1-2-T
Max. az F3 az, amirõl nincs annyi infó...
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
kár hogy nincs egyetlen normális és átfogó magyar nyelvû fallout-os oldal sem...
mi ezen fogunk változtatni!
ehhez azonban további szerkesztõkre, és segítõkre volna szükség
ha úgy érzed hogy tudnál bármiben segíteni, hogy létrehozzuk Magyarország legnagyobb és legjobb Fallout-os oldalát, akkor keress fel bennünket bátran!!
további info:
Fallout.hu
További szép napot!!
mi ezen fogunk változtatni!
ehhez azonban további szerkesztõkre, és segítõkre volna szükség
ha úgy érzed hogy tudnál bármiben segíteni, hogy létrehozzuk Magyarország legnagyobb és legjobb Fallout-os oldalát, akkor keress fel bennünket bátran!!
további info:
Fallout.hu
További szép napot!!
mar ajanlotak a videokartya frisitest probaltam de semmi esetleg akkor mukodne ha eredetiben lenne meg??
hali en ezt a jatekot mar lewarezoltam vagy 4 helyrol es akarhonan leszedem felrakom meg crackelem mindig mas crackel midnig belep a jatekba sotet kepernyo aztan hibajelentes az adatok amikkel eppen dolgozot valoszinuleg elvesztek haveromnal kiprobaltam azokat amiket letolotottem es ott pedig tokeletesen ment windovs xp em van amugy nem tudnatok valamit esetleg le kene toltsek hoza ha igen kuldenetek nevet vagy linket elore is koszi mert mar nagyon szeretnek jatszani a fallout3 al :/
Sziasztok!
Lehet valahogy 20-as szint fölé menni?
kiegeket honnan lehet letölteni?
Köszi elõre is!
Bea
Lehet valahogy 20-as szint fölé menni?
kiegeket honnan lehet letölteni?
Köszi elõre is!
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
ez meghalt?
Valaki tudja hogy warezba mûködnek a dlc-k és hha igen hogyan?
Üdv mindenki. 😊
awacs111: Van hozzá sugárzás eltávolító, ezt lehet vásárolni elég sok helyen, de egyébként az orvosok is segíthetnek rajtad.
rayman12: DirectX milyen van fent? Nálam akkor csinált olyanokat, meg nagyon fagytak a játékok, mikor régi volt.
awacs111: Van hozzá sugárzás eltávolító, ezt lehet vásárolni elég sok helyen, de egyébként az orvosok is segíthetnek rajtad.
rayman12: DirectX milyen van fent? Nálam akkor csinált olyanokat, meg nagyon fagytak a játékok, mikor régi volt.
Sziasztok!!Nekem az új windows 7-van és mikor feltelepítem és elindítom,akkor bevillan egy fekete képernyõ és kész.Van erre valami?Patch?<#banplz>#banplz>
Hali. Most fejeztem be a játékot, és én végig abban a tudatban voltam, hogy ahogy végeztem a fõsztorival, folytathatom tovább a dolgaimat. Én szúrtam el valamit, vagy tényleg vége a befejezõ videó után? A folytatásra kattintva az utolsó mentett állás jön be. 15-ös szintig jutottam el és nem folytathatom?
ömm tud valaki arra megoldást hogy ne fagyon le a gépem 15 percenként a gém közben.
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
hy all nem tudja valaki meik vault ban van az a hely ahol szimulátorok vannak és hogy ha belemész 1 fekete fehér hülyeségben leszel és lekel mészárolni mindenkit.
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Törölt felhasználó
Van sugárzás csökkentõ lötyi. Vagy ha arra gondolsz, hogy tudsz sulyosan sugárzásfertõzött területre bemenni? Tudtommal sehogy.
Üdv!Hogy kell a sugárfertõzést lecsökkenteni?Segítsetek lécci!Köszi
nekem sem akarta betölteni a mentéseket.. lõttem egy rendszervisszaállítást, majd letöltöttem az amerikai verzióhoz -és nem az angolt mint ahogy elõtte tettem- való 1.5-ös patch-et, és azóta jó 😊 (habár az én fallout3-om nem eredeti). A fagyás meg nálam is gyakori vendég (8600GT-m van.. legfrissebb driver stb.)
MAGYARÍTÁS: http://www.zshare.net/download/558047522fb03e63/
Bemásolni a data könyvtárba, utána amikor indul a launcher a DATA selectornál ki kell választani a fájlt és kipipálni.
Bemásolni a data könyvtárba, utána amikor indul a launcher a DATA selectornál ki kell választani a fájlt és kipipálni.
Hello tudja valaki hogy lehet használni a live-ot mer a fõmenübe ráklikkelek de semmi csak eltünnek a lehetõségek
Sziasztok én csak azt szeretném megtudni hogy tud e vki a PC-s fallout-hoz magyarosítást mert a haverom az angol változatot adta oda én meg nem vok túl jó angolos azért kéne!
Sziasztok,nekem egy olyan dologgal van problémám,hogy felraktam a játékra 1.5-ig a javításokat(eddig 1.35-el nyomtam)és miután elindítottam a játékot nem tudok rámenni a betöltésre csak új játékot enged kezdeni.A mentéseim ugyan úgy ott vannak a "C" meghajtón ahová eddig is rakta.
Nem hiszem el,hogy egy patchelés után újra kel kezdeni a játékot.Pedig fontos lenne a patch mert már unom,hogy 15 percenként kifagy a játék.(legfrissebb driver is fent van 8800gt-vel játszom nem értem miért fagy ki)
Ha valaki tudna segíteni,hogy lehet visszahozni a mentéseimet nagyon megköszönném,ugyanis 68 órát töltöttem már a játékba nem akarom újra kezdeni és nem is fogom.(A mentéseim megvannak külön is)Emilemre is írhattok [email protected]
Nem hiszem el,hogy egy patchelés után újra kel kezdeni a játékot.Pedig fontos lenne a patch mert már unom,hogy 15 percenként kifagy a játék.(legfrissebb driver is fent van 8800gt-vel játszom nem értem miért fagy ki)
Ha valaki tudna segíteni,hogy lehet visszahozni a mentéseimet nagyon megköszönném,ugyanis 68 órát töltöttem már a játékba nem akarom újra kezdeni és nem is fogom.(A mentéseim megvannak külön is)Emilemre is írhattok [email protected]
Sabaton: Dumáld halálra. Nekem mûködött.
Tényleg.
Tényleg.
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül,hogy windows 7 RC alatt miért nem mûködik a console semmilyen billentyûvel? az ini-ben be van kapcsolva,minden úgy van,ahogy kell,de mégsem mûködik, az oblivion-ban ugyanez a helyzet...
van valakinek valami tapasztalata ezzel? vagy ha tudja valaki,mi lehet a probléma oka,kérem segítsen!
Köszönöm
Nem tudja valaki véletlenül,hogy windows 7 RC alatt miért nem mûködik a console semmilyen billentyûvel? az ini-ben be van kapcsolva,minden úgy van,ahogy kell,de mégsem mûködik, az oblivion-ban ugyanez a helyzet...
van valakinek valami tapasztalata ezzel? vagy ha tudja valaki,mi lehet a probléma oka,kérem segítsen!
Köszönöm
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Valaki nem tudja hogy hogyan tudnám megölni éden elnököt??
Hali nekem is ez a problémám mint heyho 21-nek az O.A. és Pitt is megvan kipipálom és semmi hatás mintha alap játék lenne...
Hello!
Operation Anchorage-el nem tudok gamelni!
3 file data mappában benne van,Data-ban bepipáltam és mégse jön elõ az a plusz radio állomás!
Vmit nem jól csináltam?
Operation Anchorage-el nem tudok gamelni!
3 file data mappában benne van,Data-ban bepipáltam és mégse jön elõ az a plusz radio állomás!
Vmit nem jól csináltam?
Én az F gomb hosszanti megnyomásával, vagy az egér görgetõjével lehet állítani a távolságot...
sziasztok!
kérdésem, hogy hogyan tudom megnézni a karakteremet "kívülrõl". Nagyon hasonlít az Oblivionra a játék, abban volt ilyen opció, de itt nem találom.
köszi!
kérdésem, hogy hogyan tudom megnézni a karakteremet "kívülrõl". Nagyon hasonlít az Oblivionra a játék, abban volt ilyen opció, de itt nem találom.
köszi!
Igen...az elhagyott háznál kell a tárgyakat megkoccintani...ha nem jó a sorrended akkor egy fura hangot hallasz..a kutya meg egyébként az apád..azért nem tudod megölni...😊)
Bemész az elhagyott házba, és a földszinten a kerti törpe, rádió, stb, hangokat adnak ki. Ha helyes sorrendben (Rossz sorrendnél ilyen hülye kis hang szól a zenei hang után) szólaltatod meg õket akkor megjelenik a fail safe terminál, ahol a kinai invázó futtatására kinyílik a kijárat középen a "kislány" mellett.
Hali mindenkinek! Egy kis segítséget kérnék. Elakadtam ott ahol egy nyugalom vali nevû helyen kell megölnöm mindenkit. A gond az hogy már mindenkit kinyírtam és akkor sem enged tovább. Van egy kislány aki a feladatot adta és van még egy DOKI nevû kutya...a kutyát nemtudom megölni,lehet nem is kell...de mit kell pontosan? Ha valaki végigvittemár az írjon...köszönöm
szóval játék közben leáll a gép? szerintem nem támogatja a videokártyád. talán a következõ patch megoldja. a gta iv nél is voltak ilyen problémák hogy nem támogatott egy csomó ati-t de a patch megoldotta.
Sziasztok
Van egy kis problémám Vista X64-en ! 4G RAM, 8500, Core2, 4870 Ati, Eredeti game!
Elindítom a gamet. Bejön a menü ott választom, hogy új, betölt kb 2 diát és ismeretlen hibával kilép. Legfrisseb ati driver, patch is fent van, friss install ! Minden ok minden fut kivéve ez 😞 a baj az hogy nem is tudom mi a baja, mert nincs hibaüzenet, csak hogy a windows ismeretlen hibával leállt. Valaki hasonlóval szívott ?
Van egy kis problémám Vista X64-en ! 4G RAM, 8500, Core2, 4870 Ati, Eredeti game!
Elindítom a gamet. Bejön a menü ott választom, hogy új, betölt kb 2 diát és ismeretlen hibával kilép. Legfrisseb ati driver, patch is fent van, friss install ! Minden ok minden fut kivéve ez 😞 a baj az hogy nem is tudom mi a baja, mert nincs hibaüzenet, csak hogy a windows ismeretlen hibával leállt. Valaki hasonlóval szívott ?
Nos, lehet, hogy eretneknek tartotok, de én nem játszottam az elsõ két résszel, de már tervezem. A 3 nagyon tetszik, érzõdik az obli motor, de a hangulat... csodás. Egyrészt nagy ötlet a születéstõl való fejlõdés, na és mikor kisétálsz a Menedékbõl és életedben elõször látod a napot, majd a szemed hozzászokik a fényhez és megpillantod a lepusztult tájat... Hihetetlen. Plusz a Pip-Boy, a zenék (bár nagyon kell a GNR extended, plusz 100 szám az eredeti 20 mellé), a hirdetések a pusztulás utáni életképek (pl. vki említette már: bemész egy félig romos házba és az emeleti hálóban két csontváz egymást öleli és két ampulla morfium az éjjeliszekrényen), a Nuka-Cola (hangulatvilágításnak tökéletes), az elnök beszédei. Meg minden. Az fpshez hozzá lehet szokni, VATSot sokra értékelem mint nem túl jó fpses. Negatívumok nagyját megold egy-két mod, mondjuk a plazma cucc úgy néz ki mint a kínai vizipisztoly xD. A szint limit is kell, már 20ason is über állat vagy.
Hangulat, grafika, zene 5ös, a legutolsó ilyen játék ami így lekötött a Gothic 2 volt. Aki nem szemellenzõvel néz rá és 1 óra után szarozik az ne játsszon. 2009 van emberek, ki játszana izometrikus 2d-vel? Annal meg ott a Fallout 1-2. Szóval jó játék, valami jól eltalált FPS-RPG hibrid.
---Enyhe Szpojler---
@Mütyi: a tréninget a fõküldi során kapod meg, a BoS-tól, a Pentagonban, eléggé késõn. Mondjuk én freeplay after MQ-val játszom, szóval mindegy.
Hangulat, grafika, zene 5ös, a legutolsó ilyen játék ami így lekötött a Gothic 2 volt. Aki nem szemellenzõvel néz rá és 1 óra után szarozik az ne játsszon. 2009 van emberek, ki játszana izometrikus 2d-vel? Annal meg ott a Fallout 1-2. Szóval jó játék, valami jól eltalált FPS-RPG hibrid.
---Enyhe Szpojler---
@Mütyi: a tréninget a fõküldi során kapod meg, a BoS-tól, a Pentagonban, eléggé késõn. Mondjuk én freeplay after MQ-val játszom, szóval mindegy.
Oldal 1 / 4Következő →