Fallout 3
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egyrészt, ha eljönne egy, a játékban felvázolthoz hasonló nukleáris Armageddon, és visszaesnénk a civilizáció egy korai, primitív korszakába, biztos vagyok benne, hogy a nõk nagy része kénytelen lenne a világ legõsibb szakmájához fordulni a túlélés érdekében (hasonlóan a férfiak jelentõs hányada útonálló orvgyilkossá képezné magát), és nem az egyenjogúság kérdése lenne a legfõbb problémája."
Hát persze. Te se gondoltál még bele hogy mi lenne egy 3. világháború után. Gondolom primitív filmekbõl meg ilyen játékokból azt hiszed hogy az a valóság. LOL
Hát persze. Te se gondoltál még bele hogy mi lenne egy 3. világháború után. Gondolom primitív filmekbõl meg ilyen játékokból azt hiszed hogy az a valóság. LOL
mikor kijutottam a bunkerbõl belassult 1 fps-re, most pihentetem 😛
Van egy olyan gyanúm, hogy te még nem játszottál vele, akkor nem mondanál olyan hülyeségeket, hogy FPS a játék. Te döntöd el, hogy hogyan játszod, minimális gyilkolással, beszéddel, lopakodással is nagyon sokat el lehet érni, akárcsak a korábbi részekben. Egyértelmû, hogy nem olyan komplex a játék, mint a klasszikusok, mivel az megoldhatatlan is lenne ilyen kivitel mellett, azonban az apróbb hiányosságokat leszámítva a Bethesda nem rontotta el, és zseniális program született. Mondom ezt úgy, hogy a megjelenés elõtt inkább temettem a Fallout nevet az elõzetesek hatására.
Tudjátok mit jelent az a szó hogy fps? Ha ti a Fallout 3-t csak egy közönséges fps-ként élitek meg ,gratulálok . Felturbózott felülnézetes grafika, itt? MINEK?
Kicsit próbáljátok már beleélni magatokat a játékba , sajnos már mindenki a külsõt nézi (hogy mozog, mér így mozog , mér így néz ki stb.)és itt veszik el a varázsa az egésznek teljesen feleslegesen . A megoldás egyszerû ez nem a ti játékotok. Ha fps kell ahol gondolkodni se muszáj , van belõle egy tucat. Lehet vállogatni... De ilyenbõl sajnos kevés van.
Kicsit próbáljátok már beleélni magatokat a játékba , sajnos már mindenki a külsõt nézi (hogy mozog, mér így mozog , mér így néz ki stb.)és itt veszik el a varázsa az egésznek teljesen feleslegesen . A megoldás egyszerû ez nem a ti játékotok. Ha fps kell ahol gondolkodni se muszáj , van belõle egy tucat. Lehet vállogatni... De ilyenbõl sajnos kevés van.
a cikkiró is szerepjátékként harangozta be, pedig nem az. a karaktergenerálást, meg a pip-boy részt leszámítva ez egy sima FPS... ha megcsinálnák ugyanezt a játékot a jól megszokott, de felturbózott felülnézetes grafikával akkor nem sírnék, de így...
Hát szerintem a közelében sem jár az elõdöknek..sima fps,vats speckóval megtámogatva...a fõszállal együtt sincs több mint 35-40 küldi (beleszámítva a gyerekkori "questeket" illetve a vault elhagyását)
Probálgatom,de nekem idáig csalódás..nagyobb részt mászka,amíg nem tudod mi,merre..onnantól meg ami eddig 20 perc volt,lesüllyed 4-re (pedig az eleje nagyon hangulatos..de aztán az 1. faluba érve annyi marhasággal találkoztam,hogy a 10 ujjam kevés lenne összeszámolni😞
Probálgatom,de nekem idáig csalódás..nagyobb részt mászka,amíg nem tudod mi,merre..onnantól meg ami eddig 20 perc volt,lesüllyed 4-re (pedig az eleje nagyon hangulatos..de aztán az 1. faluba érve annyi marhasággal találkoztam,hogy a 10 ujjam kevés lenne összeszámolni😞
← ElőzőOldal 4 / 4