Fiú-lány barátság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes dolog. Én úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy a lányokkal sok mindent meg tudok beszélni, mert egy jó beszélgetésre vevõk. Neten is, volt, hogy élõben is remekül elvoltam velük, de több nem nagyon alakult ki egyikkel sem, régebben még volt nem egy lány, aki nekem mesélte el minden baját (magyarán lelki szemetesláda voltam) Ugyebár ez még nem tekinthetõ barátságnak.
Akkor létezne ez igazán, ha kölcsönös sémákon alapulna, amit adsz, azt vissza is kapod szerelem, szex és kapcsolat nélkül...
Az a baj, hogy a nõk nagyon nagyon kombinálnak és elõbb utóbb, ha bennem nem is, de bennük lazán felvetõdik a gondolat, hogy na most mikor fog már ez a srác rámhajtani, hamár annyit barátkozik velem?
bodajoci neked grat ezzel számodra a topik jelentése meg is szûnt:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Visca El Barça!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Fiu lány barátság úgy optimális ha mindkét félnek van párja, és azok is jól ismerik egymást. ilyenkor az erkölcs élvez elsõdleges prioritást. :)
SAMSUNG NP900X4C-A0A - i7-3517U, 15.6HD+, 512GB, 8GB, Win8 Galaxy SIII-I9300 Sex Rock and Roll
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
nekem is van egy úgynevezett (barátnõk elött) "húgom" imádom egyszerûen mert olyan kis szerencsétlen de szeretem:):D
Online párbeszédek kellenének, jó sok, a férfi-nõi kommunikációról, különbözõ kapcsolatok esetében (párok, házastársok, ismerkedések). Remélem valaki tud segíteni, beadandóhoz kéne 1ik elõadáshoz, és ehhez van a legkevesebb kedvem hogy 15 oldalnyi faszságot összehordjak, legalább példákból legyen sok :D
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Visca El Barça!
fotográfik kolomp edisön :D
UI: Köszi :)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Jó az aláírásod, nagyon tetszik nekem.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy meg egy igaz barátot mindig fájdalmas dolog elveszíteni függetlenül a nemétõl. A nõknél ez meg még hatványozottabban igaz. Õk azt hiszem teljesen máshogy állnak hozzá a dologhoz ha egy pasit a barátjuknak tekintenek és nem a pasijuknak. Ugyanúgy igénylik, hogy foglalkozzon a srác vele ugyanúgy berágnak rá ha egy idõ után nem hívják fel õket, csak épp az intimitás nincs meg. Felületesen szeretni meg véleményem szerint nem lehet. Azt az illetõt akkor inkább csak kedvelem mint szeretem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha van egy lány barát, de nem mer lépni, akkor fél. Fél a mély érzéstõl, melybõl nehezebb kilábalni, ha valami nem úgy alakul. Ezért szeretnek felületesen szeretni valakit, mert tõle könnyebb elválni. Nem? Ti hogy látjátok?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Visca El Barça!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
még egy lapát... hülye balfasz pasijával akivel ezer mérföld messzirõl sem illik össze, de csakazért is vele van beszól neki.
rosszat.
de persze nem csak az a hülye szív miatta, hanem ki? én is. közöm nincs az egészhez, mindenbe amibe lehet támogatom, de ha haragszik a pasijára, akkor már haragudjon a legjobb barátjára is, aki végig mindig ott van neki.
komolyan, nem elöször mondom, de rohadtúl nem értem meg a nõket. És ha még az indokolatlanul fejemre osztott hülyeségek után is ott vagyok mellette és probálom vigasztalni, akkor is csak tovább és tovább oszt, engem, miközben a pasija sehol nincs.
Kinek kell ez?
saskas szedd össze magad és pattintsd le arról a puhapöcsrõl!
#555 - és a csaj barátja ezt csak nézi, és hagyja? Bizony puhapöcs :D
Ha a lánynak van pasija, de közben már régebb óta veled szinte össze van nõve, elengedhetetlen, hogy ne bujjon hozzád, keresse a társaságod, hiányoljon ha egy fél napig nem lát stb, azaz "rád hajt". Gondolom igy kell érteni.
Mindez csak addig tart, amig az aktuális barátja be nem esik, aztán el is felejt téged. Majd meg ha szakit, újra rajtad fog csüngenni egész nap, és te szépen játszod tovább a kis lelki szemetesládáját.
A hiba ilyenkor ott van, hogy már jóval korábban le kellett volna kapni a csajt, mielött túlzottan is a barát-lelkiszemetesláda kategóriába kerülsz nála.
Nem egyszer jártam én is igy.
Nekik ezt jelenti a fiú-lány barátság, mert fontosabb számukra az, hogy barátként viszonylag örökké megtarthasson, amig a pasik csak jönnek és mennek.
Visca El Barça!
Akkor hol a gond?
errõl az jutott eszembe, hogy: hajlamod-e van.
pl. nekem oszt tarsam es "baratom" am bele vagyok zugva fulig :D
Neki baratja van am meg is nyomul ram....na ez a ritka szar helyzet, h meg a vak is latja h ram van mozdulva en meg nem akarom kihasznalni a helyzetet, mert baratja van...es ugyebar oszt. tars....am sokszor nagyon ugy viselkedik mint ha egyutt lennenk...na ez az igazi ? jel :DD
Visca El Barça!
Sajnos ez így suck.<#zavart2>#zavart2>
Visca El Barça!
he ? :D <#nemtudom>#nemtudom>
Visca El Barça!
(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)