Fiú-lány barátság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
/*WTF?!*/
(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
meg kell, hogy erõsítselek benne...
ám kb velem is így történtek ezek a dolgok 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem vagyok kezdõ, rég tudom, hogy általában ha barátnak kerül be a pasi, akkor már rég esélytelen a dolog.
De miért ennyire buták és vakok a lányok? Csak egy példa errõl az évrõl:
leányzó, jófej, imádni való, csak mindig rosszal kezd ki. 2 éve vagyunk barátok, olyan közeli kapcsolatban, hogy nem 1szer el kellett mondania, hogy szeret, de CSAK mind barátot. Rajtam sirja ki minden baját, nekem panaszolja el minden bánatát. Minden apró közeledésemre meg a válasz: csak barát vagy. Pedig többet és jobban vagyunk mint a legtöbb házaspár.
Egyszer meguntam, és hagytam hogy egy rám hajtós lány társaságát is kiélvezzem, csak mert miért ne járna nekem is jó? Utána két napig azt hallgattam, hogy a csak barátos nõ pozicióba lévõ leányzó mennyire szarul érezte magát hogy két év barátság mellett, nem vele foglalkozta, hogy õ ki van zárva, többet sose csináljak ilyent!
Na csak egy hét kellett, hogy szobatársa barátját megismerve le legyek koptatva. Második találkozásuknál már össze is jöttek.
De gondolom én vagyok hülye, hogy nem voltam erõszakos és tepertem le akkor mikor csak akartam...
Azóta még van ereje neki panaszkodni a baráti társasgunknak hogy a sok szar után, végre van valami. Ráadásul nem jó, csak úgy elmegy, de több mint a semmi. Ezek után mit mondjak én, akivel 2 évig úgy elvolt, hogy csak na?
de már nem a legelsõ ilyen. a következõnél bunkó leszek és geci, úgy látszik pasinak csak ilyen kell.
de gondoom nem egyedül vagyok ezzel
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
én elfogadom, hogy vannak kivételek, de azok akkor nagyon ritkák
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amúgy õ nyilván nem akar tõled semmit, ez teljesen természetes lehet, de hogy te akartál-e, az a kérdés.
és szép is?
😊
nekem van olyan lány ismerõsöm,akitõl érdekes módon nem akartam többet,elég volt köztünk a barátság is,és õ sem akart többet tõlem
jöhettek itt az általánosítással,de az nem igaz...
a fiú mindig többet akar,
- vagy megkapja a lányt (hurrá)
- vagy nem ("inkább legyünk barátok")
mikor nem akar többet?
- ha buzi
- ha az õ csaja magasabban van a létrán, mint az akirõl szó van
egy egyedülálló fiú, aki összebarátkozik egy szép, talán szintén egyedülálló lánnyal, az sosem csak barátkozás. gének ellen felesleges vitatkozni.
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Az elsõ egyértelmû, a második pár csevej egy társasággal, vagy ilyesmi,
harmadik együtt szórakozás, egy társaságban beszélgetések egymással idõvel, a barátságot nem hiszem, hogy ecsetelnem kell és az utolsót sem.
Nem általános, csak nálam ilyen fõbb fokozatok vannak elsõ felindulásból leírva, nem túl végiggondoltan...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
fotográfik kolomp edisön :D
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
aki ezt nem hiszi el , saját magát veri át .
Meg is érdemled <#hehe>#hehe>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Thrash \'Till Death
mert én is így érzek...
csak van bennem olyan érzés,h lehet több is lehetett volna ebbõl,ha nem nyomjuk rá rögtön a plecsnit...
de már ez van...
Thrash \'Till Death
de talán még lehet belõle késõbb szerelem.. nem tudni..
h ha jól megértjük egymást, tetszünk egymásnak, de vmi hiányzik...és a fiú mondja,h barátként mindenképp szeretne maga mellett tudni...akkor sztetek abból kialakulhat még vmi?
Foglalkoztat mostanában ez a kérdés. Sokáig azt hittem, létezik fiú és lány között csak barátság. A tapasztalatom az hogy ha elmélyül a barátság, abból általában több is lesz. Vagy nem lesz barátság, de akkor távolodás van...
Tehát igazi barátság nem tud lenni a két nem között.
De próbálkozni mindig lehet <#nyes>#nyes>
üdv: Vitona
kb ez a két lehetséges út van. 😊 szóval Repsol próbálkozz be, de ne azonnal, próbáld kideríteni, hogy melyik létrán vagy.
Én ezzel ugyanígy beszoptam egyszer, akkor eldöntöttem hogy nekem lány barátom nem lesz. Vagy összejövök vele, vagy csá.