Fiú-lány barátság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ivitzp
mert nem lesz jó vége általában ha összejönnek

asysoft
Miért képez olyan áthidalhatatlan akadályt az, hogy osztálytárs? Ha rokon lenne, megérteném, de így?

/*WTF?!*/

asysoft
Én sem tudom, miért olyan elképzelhetetlen sokaknak a fiú-lány barátság léte. Amúgy én is hasonló cipõben járok, mint te, régen udvaroltam egy leányzónak, de már jó pár éve csak barátot látok benne, annak viszont elsõrangút (s õ is hasonlóképp van velem).

/*WTF?!*/

Guer
ha úgyiscsak barát megadhatnád a számát<#vigyor>
najó ez övön aluli volt....

köszi. CSAK barát sajna. Mert osztálytárs...

(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

ivitzp
hmmmm nem rossz<#kacsint>

itt van: http://og10c.federal.hu/galeria/kepek/DSC007278.jpg

(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

ivitzp
kell <#crazya>

Nekem a legjobb barátom lány. Mondjuk nem jönnék össze vele, mert osztálytárs. De megfordult a fejemben, hogy milenne hogyha... DE ilyenkor mindig nemet mondok, mivel ugye osztálytárs. Kép kell róla?

Guer
ez teljesen létezõ dolog!
meg kell, hogy erõsítselek benne...

ám kb velem is így történtek ezek a dolgok 😊

régen rossz, ha intellektuális kurvája vagy egy nõnek, de elõfordul sajnos. minden nõt megdugni, aki a közeledbe kerül, nem lehet. eseted teljesen alap, szabvány "férfi-nõ barátok vagyunk" típus. együttérzés.

HTS s3rg1nh00
hagyd a picsába az egészet,ez a legjobb amit tudsz tenni,személyes tapasztalat.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

OrioN the S
ejj :\ sose bizz olyan elolenyben aki 4 napig verzik es tuleli.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kmarha
kicsit dühszobának használom, nem baj?

nem vagyok kezdõ, rég tudom, hogy általában ha barátnak kerül be a pasi, akkor már rég esélytelen a dolog.

De miért ennyire buták és vakok a lányok? Csak egy példa errõl az évrõl:
leányzó, jófej, imádni való, csak mindig rosszal kezd ki. 2 éve vagyunk barátok, olyan közeli kapcsolatban, hogy nem 1szer el kellett mondania, hogy szeret, de CSAK mind barátot. Rajtam sirja ki minden baját, nekem panaszolja el minden bánatát. Minden apró közeledésemre meg a válasz: csak barát vagy. Pedig többet és jobban vagyunk mint a legtöbb házaspár.

Egyszer meguntam, és hagytam hogy egy rám hajtós lány társaságát is kiélvezzem, csak mert miért ne járna nekem is jó? Utána két napig azt hallgattam, hogy a csak barátos nõ pozicióba lévõ leányzó mennyire szarul érezte magát hogy két év barátság mellett, nem vele foglalkozta, hogy õ ki van zárva, többet sose csináljak ilyent!

Na csak egy hét kellett, hogy szobatársa barátját megismerve le legyek koptatva. Második találkozásuknál már össze is jöttek.

De gondolom én vagyok hülye, hogy nem voltam erõszakos és tepertem le akkor mikor csak akartam...

Azóta még van ereje neki panaszkodni a baráti társasgunknak hogy a sok szar után, végre van valami. Ráadásul nem jó, csak úgy elmegy, de több mint a semmi. Ezek után mit mondjak én, akivel 2 évig úgy elvolt, hogy csak na?

de már nem a legelsõ ilyen. a következõnél bunkó leszek és geci, úgy látszik pasinak csak ilyen kell.

de gondoom nem egyedül vagyok ezzel

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hát.... lenyomtok 😊

én elfogadom, hogy vannak kivételek, de azok akkor nagyon ritkák

HTS s3rg1nh00
nem tudom,nagyon rég nem beszéltünk(konkrétan érettségi bankett óta),mivel õ elment pestre😊

OrioN the S
az akkor volt. viszont en elfogadtam. es mara mar nem erzek semmi olyan vonzodast. teljesen kozombos szamomra es, ha lenne ra lehetoseg akkor se szeretnem. nem akarom. baratom.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

"regen talan akartam tole vmi" 😊

amúgy õ nyilván nem akar tõled semmit, ez teljesen természetes lehet, de hogy te akartál-e, az a kérdés.

OrioN the S
ennyire lehetetlen? 😄 nekem is van barat baratnom akivel bulizok meg sokat talalkozunk beszelgetunk egymas bajairol. regen talan akartam tole vmi, de ma mar olyan, mintha a hugom lenne..szoval feltem meg vigyazok ra stb. de nem akarok tole semmit... meg csak nem is gondolok olyasmire, mert eszembe se jutna. es o is igy van velem.

akkor lehet a barát miatt nem, nemde? 😊 ha szingli lenne, akkor azért<#vigyor3>

HTS s3rg1nh00
mind2 igen.😊

barátja van a lánynak?
és szép is?

😊

HTS s3rg1nh00
nem.

és nem volt barátnõd?

HTS s3rg1nh00
nem mindig akar a fiú többet,bár az esetek túlnyomó részében igen
nekem van olyan lány ismerõsöm,akitõl érdekes módon nem akartam többet,elég volt köztünk a barátság is,és õ sem akart többet tõlem
jöhettek itt az általánosítással,de az nem igaz...

valóban, nem teljes, mert:

a fiú mindig többet akar,
- vagy megkapja a lányt (hurrá)
- vagy nem ("inkább legyünk barátok")

mikor nem akar többet?

- ha buzi
- ha az õ csaja magasabban van a létrán, mint az akirõl szó van

egy egyedülálló fiú, aki összebarátkozik egy szép, talán szintén egyedülálló lánnyal, az sosem csak barátkozás. gének ellen felesleges vitatkozni.

megas
Ez bizony nem így van!!!

Don\'t worry, be HOPI!

bens
nekem van olyan lány barátom akivel jó el szoktam dumálni de nem feküdnék le vele, több is.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Anaid
Hát: látásból ismerem, ismerõs, haver, barát, pasi.
Az elsõ egyértelmû, a második pár csevej egy társasággal, vagy ilyesmi,
harmadik együtt szórakozás, egy társaságban beszélgetések egymással idõvel, a barátságot nem hiszem, hogy ecsetelnem kell és az utolsót sem.
Nem általános, csak nálam ilyen fõbb fokozatok vannak elsõ felindulásból leírva, nem túl végiggondoltan...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

<#eljen>

fotográfik kolomp edisön :D

tigeroo
és a lányok mikor kezdik használni a haver/barát jelzõt egy fiúra? van olyan lány aki nem használ ilyen szavakat a fiúismerõseire?
Anaid
Létezik. Tapasztalat. Nem átverés.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

ilyen nem létezik , az egyik fél mindig többet akar.

aki ezt nem hiszi el , saját magát veri át .

Te most komolyan elküldtél egy emelt díjas sms-t a számra csak mert bemásolta ide a tag?
Meg is érdemled <#hehe>

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

bazmeg elküldtem, és visszajött egy sms, hogy meghosszabbították az assfisting.com tagságomat <#wilting>
tehát 94 március 17én születtél. remek, kissrác.

bardocz
:ASDDAS:AS:
valójában van fiú-lány barátság, de ritka, mert ahhoz a lánynak csúnyának kell lennie, viszont eléggé "xxfcgvfbármi"-nek, hogy a fiú ne szarja le. bár az ilyen elég ritka azért. nõi szemszögbõl meg tudjuk hogy van.

FlyHigh
Nem tudom, már több embertõl is hallottam. Az mondjuk igaz, hogy aki a szerelmed az egyben a barátod is, ha így nézzük nem hülyeség és akár lehet barátságból szerelem. Én úgy gondolom, hogy igazából az a jobbik eset, mikor rendes randival indul, egy jó párkapcsolat reményében. Nem azt mondom, hogy nem lehet barátságból szerelem, de ez szerintem ritkább és azért egy barátságnak induló kapcsolat elején sokkal lazábban beszél magáról az ember, akár visszatetszõ dolgokat is simán elmond vagy csinál.

Thrash \'Till Death

ez melyik filmben is van benne??😛

megértem és elfogadom
mert én is így érzek...
csak van bennem olyan érzés,h lehet több is lehetett volna ebbõl,ha nem nyomjuk rá rögtön a plecsnit...
de már ez van...

FlyHigh
Azt mondják, hagy a szerelem a barátság fellángolása. Ha biztosra tudod, hogy nem akarsz tõle eltávolodni és nem vagy túlságosan reménykedõ fajta, akkor belemehetsz. Szigorúan az én véleményem persze.

Thrash \'Till Death

nincs fiú lány barátság..fõleg így, hogy neked bejön:S
de talán még lehet belõle késõbb szerelem.. nem tudni..

nekem most az jár a fejemben
h ha jól megértjük egymást, tetszünk egymásnak, de vmi hiányzik...és a fiú mondja,h barátként mindenképp szeretne maga mellett tudni...akkor sztetek abból kialakulhat még vmi?

vitona
Most láttam ezt a fórumot 😊
Foglalkoztat mostanában ez a kérdés. Sokáig azt hittem, létezik fiú és lány között csak barátság. A tapasztalatom az hogy ha elmélyül a barátság, abból általában több is lesz. Vagy nem lesz barátság, de akkor távolodás van...
Tehát igazi barátság nem tud lenni a két nem között.
De próbálkozni mindig lehet <#nyes>

üdv: Vitona

Vagy összejövök vele, vagy csá

kb ez a két lehetséges út van. 😊 szóval Repsol próbálkozz be, de ne azonnal, próbáld kideríteni, hogy melyik létrán vagy.

Szerintem próbálkozz be, de ne azonnal mert mégiscsak most szakított. Ha eltávolodtok még mindig jobb mintha végig úgy néznél rá, mint potenciális csajra.

Én ezzel ugyanígy beszoptam egyszer, akkor eldöntöttem hogy nekem lány barátom nem lesz. Vagy összejövök vele, vagy csá.

REPS0L
én nem akarok gyáva maradni :c

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ááá #477 ment volna,.pfff

ehh,,ugyanebbe a cipõbe vok,,de sztem gyáva leszek😄