Fiú-lány barátság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naja, csak nem tudom hogy bizonyosodhatnék meg róla :\
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
ha csak barátnak tekint, soha nem is fog másnak, és ha így bepróbálkozol, nagyon beszopod.
ha meg szeretne valamit, és nem bizonyosodsz meg felõle, nagyon elszalasztod.
szar helyzet 😄 csak te tudsz dönteni.
ha meg szeretne valamit, és nem bizonyosodsz meg felõle, nagyon elszalasztod.
szar helyzet 😄 csak te tudsz dönteni.
üdv
van egy leányzó, mindent megbeszélünk, stb, szokásos baráti cuccok. gondolkoztam rajta, hogy milenne ha több lenne, de el is felejtettem ezeket a gondolatokat, mivel volt barátja. hát tegnap szakítottak, és megint eszembejutott, hogy összejöhetnénk esetleg. nemigazán tudom mit tegyek, néha megfogjuk egymás kezét, meg úgy néz rám mintha... nem tudom mitévõ legyek, szerintetek?
van egy leányzó, mindent megbeszélünk, stb, szokásos baráti cuccok. gondolkoztam rajta, hogy milenne ha több lenne, de el is felejtettem ezeket a gondolatokat, mivel volt barátja. hát tegnap szakítottak, és megint eszembejutott, hogy összejöhetnénk esetleg. nemigazán tudom mit tegyek, néha megfogjuk egymás kezét, meg úgy néz rám mintha... nem tudom mitévõ legyek, szerintetek?
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Gondolom ha le akartad volna írni, mi történt pontosan már megtetted volna, de én azért kíváncsi vagyok rá. Így látatlanul azt tudom mondani, hogy próbáld meg tényleg elfelejteni, mert az ilyen barát nem barát. Az is lehet, hogy valami nagy félreértés van.
Sajnos ismerem,így ki van zárva.Törölt mindenhonnan.Az a gáz,hogy õ generálta az egész konfliktust,szinte nekem esett(akkora hülyeségen)komolyan én akkorákat néztem,majd még õ volt megsértõdve.Mondtam neki,hogy itt maximum én sértõdhetnék meg(nem tettem),erre olyanokat mondott,ami nagyon rosszul esett.Természetesen ekkor már én se fogtam vissza magam és én is csúnya dolgokat vágtam a fejéhez,talán túl is mentem a határon.Az õ részérõl viszont az a közöny és flegma stílus eléggé megrémített.Megkoronázva az egészet még odavetettem,hogyha ilyen barát,akkor inkább ne is keressük egymást.
De õszintén szólva most is úgy érzem,hogy nekem volt igazam,így kizárt,hogy én tegyem meg az elsõ lépést(amit a múltban mindig én tettem meg),õ meg nem fogja,annyira már ismerem.
Viszont szörnyen hiányzik,nagyon fontos nekem.Viszont az a baj,hogy nem vagyok benne biztos,hogy fordítva is igaz-e.
Most ott tartok,hogy nála a labda,ha keres,akkor legalább fontos vagyok számára,ha meg nem akkor nincs mirõl beszélnünk.
Szerintem.
Kicsit hosszú lett,de muszáj volt kiírnom magamból.😊
Szívesen várom a véleményeket.
Köszönöm
De õszintén szólva most is úgy érzem,hogy nekem volt igazam,így kizárt,hogy én tegyem meg az elsõ lépést(amit a múltban mindig én tettem meg),õ meg nem fogja,annyira már ismerem.
Viszont szörnyen hiányzik,nagyon fontos nekem.Viszont az a baj,hogy nem vagyok benne biztos,hogy fordítva is igaz-e.
Most ott tartok,hogy nála a labda,ha keres,akkor legalább fontos vagyok számára,ha meg nem akkor nincs mirõl beszélnünk.
Szerintem.
Kicsit hosszú lett,de muszáj volt kiírnom magamból.😊
Szívesen várom a véleményeket.
Köszönöm
24 óra semmi, jövõ héten már röhögni fogtok rajta (jobb esetben)
Tegnap vesztem össze a legjobb barátommal(lány), úgy néz ki örökre.
Nagyon magam alatt vagyok és nem tudom mitévõ legyek.😞
fiuk és lányok kõzöt nem lehet barátság mert a fiu ugyis a dugásra megy
Link, valami? 😄
Így van, bár Én egészen máshogyan csajozom, de Én más vagyok, én sokkal lazább vagyok=D
Hja, és általában tarolsz ezzel a móddal😄 (már akinél, de a nagyjának bejön;-))
Hja, és általában tarolsz ezzel a móddal😄 (már akinél, de a nagyjának bejön;-))
köszi😊 jelen pillanatban úgy tekintek rá mint egy lelki társ😊
csak jólenne már ebbõl a barát-dologból kicsit továbblépni. de nekem így is jó, ha õ így szeretné (csak ne szenvedjen)
csak jólenne már ebbõl a barát-dologból kicsit továbblépni. de nekem így is jó, ha õ így szeretné (csak ne szenvedjen)
<#szomoru1>#szomoru1>
fehérhollo.. és igen, sajnos cask szerinted
létra elmélet mûködik, elnézve a hozzászólásokat. 😛
Én nem hiszek a fiú-lány barátságban... Nekem több ilyen kapcsolatom is volt ami több évig is mûködött de aztán az egyik fél mindig többet kezdett érezni a másiknál... Ameddig volt barátnõm addig teljesen jól megvoltunk és tényleg egy igazi lelki társ volt, de mikor szakítottunk akkor megváltozott bennem valami és már nem csak sima barátként szerettem, viszont neki közben volt barátja és így sikerült elrontanom a több éves barátságot...
Jack off! I\'m alternative...
<#nevetes1>#nevetes1>
Nálunk pont az van, hogy én ábrándultam ki belõle, de nagyon.
"A barátság azóta sem a régi."
pont ez az, ha rosszul sül el, késõbb hiába gondolja azt az ember, hogy már a barátsággal is elégedett lenne (de legalábbis mindenképp jobb, mint a semmi), ha a lány többet nem bízik meg benne úgy mint rég
pont ez az, ha rosszul sül el, késõbb hiába gondolja azt az ember, hogy már a barátsággal is elégedett lenne (de legalábbis mindenképp jobb, mint a semmi), ha a lány többet nem bízik meg benne úgy mint rég
Vivimos por ti, vence por nosotros.
nálam is volt már mindenféle kombináció :/
de ezek nem az igaziak sosem...mindig van vmi baj...
persze azért vannak kivételek...és lesznek barátokból párok gond nélkül 😊
de ezek nem az igaziak sosem...mindig van vmi baj...
persze azért vannak kivételek...és lesznek barátokból párok gond nélkül 😊
Nálam nem 😄
nincs gyûrû az ujjamon<#vigyor3>#vigyor3>
sztem amúgy ez nem a "jó" hozzáállás,hanem a normális
sztem amúgy ez nem a "jó" hozzáállás,hanem a normális
na ez a jó hozzáállás, van valakid? XD
elég baj<#szomoru1>#szomoru1>
o kb ez a lényeg
már elkezdtétek....elég sok egyed van amely már csak shoppingolni meg telefonalgatni szeret😉
amíg lenyeli?! 😄😄😄
na jó, azért mi fiúk nem csacsogunk ám annyit, mint Ti! egyszerûen ha valami említésre méltó, akkor azt elmeséljük, de nekünk sem jön be ám egy olyan csaj, aki azzal indít, hogy "én lenyelem"...
Na csá p*cs*k... Én leléptem
fúdegáz
az egy dolog, h mi csajok is kibeszélünk egymásközt dolgokat...nade azért így nem.. 😄
az egy dolog, h mi csajok is kibeszélünk egymásközt dolgokat...nade azért így nem.. 😄
nálunk azt beszélték még szalagavató próbán hogy a hidegben milyen a pasijuk zacskója...
beszélték? visítva ordítozták röhögés közben...
beszélték? visítva ordítozták röhögés közben...
<#wow1>#wow1><#wow2>#wow2>
ez most komoly?
én sem vagyok egy szende szûz...de ettõl sokkot kaptam!
ez most komoly?
én sem vagyok egy szende szûz...de ettõl sokkot kaptam!
ez kérlek az udvarlás, ráadásul legnyíltabb formájában. nem kurválkodás, mert nem kér érte pénzt.
nálunk kiscsajok között akadnak elegen, akik nem azért csinálják mert pénzük van belõle, hanem mondjuk szeretnek szopni, stb.
nálunk kiscsajok között akadnak elegen, akik nem azért csinálják mert pénzük van belõle, hanem mondjuk szeretnek szopni, stb.
vagy mikor barátnõm mondja, hogy rendszeresen tesiórán futás közben beszéli meg két osztálytársnõje, elmutogatva, hogy hogyan néztek ki a f*szok, amikkel múlthéten volt dolguk. az is erõs :|
"...én amúgy lenyelem."
Ez mióta udvarlás?
Ez egy kurvának a szolgáltatásajánlása.
Ez mióta udvarlás?
Ez egy kurvának a szolgáltatásajánlása.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Baz 😄
Felénk ilyesmi volt:
"tegnap iszonyat jót kúrtam"
"ma megyek kúrni"
stb
Felénk ilyesmi volt:
"tegnap iszonyat jót kúrtam"
"ma megyek kúrni"
stb
fú de sok lány nem igényli az udvarlást...
legalábbis mifelénk a lány is udvarol, méghozzá így, a semmibõl, elõzmény nélkül, hirtelen:
"...én amúgy lenyelem."
persze ezek a lányok cserébe nem hogy fõzni nem tudnak, takarítani sem fognak senki után.
legalábbis mifelénk a lány is udvarol, méghozzá így, a semmibõl, elõzmény nélkül, hirtelen:
"...én amúgy lenyelem."
persze ezek a lányok cserébe nem hogy fõzni nem tudnak, takarítani sem fognak senki után.
ok
akkor ti meg udvaroljatok<#eplus2>#eplus2>
akkor ti meg udvaroljatok<#eplus2>#eplus2>
TÉK
mi meg évezredek óta fõzünk,mosunk,takarítunk...változtassunk ezen is netán<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
mi meg évezredek óta fõzünk,mosunk,takarítunk...változtassunk ezen is netán<#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
hát pedig tessék erõt venni magatokon...mert azért a lányok még mindig jobban szeretik,hogyha a pasi kezdeményez<#nyes>#nyes>
fuh srácok..xD
alapból nekem se hiszem lenne, de volt olyan szerencsém, hogy volt egy lány akinek már régóta bejöttem. És igazából õ közeledett felém. Eleinte szimplán szépnek tartottam, aztán szép lassan megszerettem.
Tudom, hogy a fiú az akinek hódítani kéne, de erre sose voltam képes 😄
Tudom, hogy a fiú az akinek hódítani kéne, de erre sose voltam képes 😄