Nem sima BULI topic

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van ötletetek Budapesten valami tömény big room house-os disco-ra? A liget dance arénán kívül 😄
Carloska

hella
most nyílt a magyar tudósok körútján (BME-Info park körül..) egy hely, az a neve, hogy Pálya. nekem nagyon bejön, kiülõs, sörpados, a zene nagyon jó, és az árak sem vészesek. 200 ft-ért lehet venni egy szelet pizzát ha sok lenne a sör <#zavart1>. ja és nem utolsó sorban nem az a típusú hely, ahol részeg papperok odamennek hozzád táncikálni, mint a pardon a szomszédban <#eplus2>
Én inkább szabadtéri szórakozó helyeket bírom. Tud valaki valami ilyet? Én csak egyet tudok, a romkertesek új szórakozó helyét a Placcot. de valaki valami mást?
Hát én kerestem neked egy kiváló választ erre a kérdésre...
Itt vannak olyan információk amibõl teljes következtetést tudsz majd levonni ...
Sziasztok elhiszitek hogy 1 tablettával meglehet oldani a másnaposság gondját ?
Sziasztok !!!!

Imádok táncolni !!! Gondolom Ti is 😊

Valaki nem tud valami infót jó táncos helyekrõl ?
És jó a hely amúgy?
valószínûleg most lesz!

Valaki volt már ezen a helyen? Mármint a Casa Dellában, mert kíváncsi lennék, h milyen hely ez. Vagy csak most lesz a nyitópartyja?
lehet hogy csak ha kimennek a visszajelzések h bekerültél-e, akkor mondják meg pontosan a címet. persze ha addig nem fogod megtalálni😊 bár én tegnap este 2x jártam a blaha-astória között és nem igazán tûnt fel semmi változás. mondjuk a vissza felé nem ér mert akkor egyébként sem tûnt volna fel semmi...😄

Hát én erõl a helyrõl sajnos még nem hallottam. Még a goggle mapst is megnéztem, de nem láttam magenta foltot, pedig nagyok kerestem! 😄
Az a baj, hogy az egy régi felvétel, és nem frissítik! <#confused>
hát ha azt lehet tudni h hol van, akkor igazán feldobhattak volna egy képet is róla... casa della musica, az astoria és blaha között! nem baj, majd ha arra járok😊

Google Mapsonn keresgélj, ahol a magenta színû folt van, na ott lesz a buli😊
Én próbálátam rákeresni, de semmit sem találtam. De egy ekkora szabású buli elõtt nem gondolod hogy majd kiszivárogtatnak valamit is!
gibbone
Az engem is érdekelne. Már az ûrbõl is láthatod majd a Magenta színû épületet 😄

mirror\'s edge

az épületrõl nincs linketek vagy valami? kíváncsi lennék rá h h néz ki!😊

Ez teljesen korrekt így!<#eljen>
Nekem is beregelt már pár haverom, és ha valamelyikünknek sikerül akkor visszük egymást a buliba. Szerintem ebben semmi csalás nincs. Csak egy kis csapatmunka.
gibbone
Ott igen, de itt elvileg egy személy csak egyszer játszhat, legalábbis én ezt olvastam, gondolom itt természetes személyrõl szól a fáma.
Na de ne menjünk bele ilyen dolgokba, nyerjen a jobb. Olééééé

mirror\'s edge

héééé, most mirõl beszélünk? elnézést Teréz anya hogy kihasználom a lehetõséget amit a rendszer ad és nem csak meresztem a hátsómat hogy majd a számba hullik a sült galamb! ugyanannyi esélyetek van mint nekem, a különbség az hogy én tenni szándékozom az eredményért! tök egyszerû, olyan mint a lottó, ha több szelvényt veszel nagyobb az esélyed, mintha csak egyet vennél. ennyi!

gibbone
Ez nem jó hozzáállás 😛 A baj, hogy sokan gondolják azt, hogyha õ csal, akkor nekem is lehet 😄

mirror\'s edge

etikai téren az ugyanaz😊 majd kiderül mi lesz, most éppen fáradt vok bármit is csinálni... a lényeg h az elsõ regisztrációm már megvan!

<#ejnye1> Hát azért próbáljuk meg tisztességesen intézni a dolgokat! Inkább kérd meg a haverokat iwiwen hogy regeljenek neked!
és? mindenki csal😊 amúgy meg csak akkor lenne csalás, ha a rendszer nem tenné lehetõvé, és mi mégis megoldanánk. így csak kihasználom a lehetõségeimet:p

Hát, ez csalásnak hangzik...<#violent>
gibbone
Hát mondom, hogy általánosságokban beszélek csajé. Hát nem errõl dumcsikázok.

mirror\'s edge

amúgy hogy tudjátok, lehet egy ip címrõl többször regelni, vagy csak különbözõ helyekrõl növelhetjük az esélyeinket?😊

Hát akkor nem viszek😊. Ha már ennyien mondjátok, hogy ingyen lesz. Mondjuk meg is sértõdnék ha nem így lenne. 😛
de azokat nem a T-mobil csinálta, én nem is vett meg a rendezõ egy egész bérházat😊
még mindig felesleges és buta ötletnek tartom hogy piát akarsz vinni...

Biztos nagyon vonzó lesz a csjoknak, hogy laposüvegbõl akarod majd õket leitatni! <#nevetes1>
Ha viszek is, azt eléggé titokban fogom tartani. Maximum a hostess lányoknak adok😛
gibbone
Én általánosságokban beszéltem, nem a nyereményes cumákról.
Ahol eddig voltam buliban, és meghívtak, ott kikötés volt a pia 😄

mirror\'s edge

omg, mi ez? mondom h nem kell fizetni! ki látott már olyat, hogy egy komoly vip házibulin (még egyszer hangsúlyozom HÁZIBULIN) fizetni kellene??? már csak akkor is logikátlan a dolog ha abból indulsz ki hogy meghívtak! ha te meghívsz valakit akkor kifizetteted vele? úgyh no para, meg nehogy valaki piát vigyen, m azzal azt kockáztatja hogy kidobják! legalábbis szerintem sanszos...

gibbone
Házibulajba én is viszem a piát, de ha úgy vesszük azt is mi isszuk meg. Fõleg 😄

mirror\'s edge

Ez házibuli lesz, én egy házibuliban sem fizettem még a piáért. Ha meg fizetni kell, amit kétlek, akkor inkább visz mindenki magával alkoholt😊
gibbone
Nem <#hehe>

mirror\'s edge

"bulcsizni, táncizni"
Ezeket viccnek szántad? <#wow3>

egy házibulin nem szokás fizetni...

😄 Tapasztalatból tudom, hogy igen! Remélem occsóó lesz a pia! <#circling><#circling>
gibbone
Perdül, de ki a melóból, elég keményen nézik mit csinálnak szegény csajok. Pedig biztos örülnének egy kis kikapcsolódásnak.

mirror\'s edge

Hát van az az alkoholmennyiség amitõl a hostess csajoknak is táncra perdül a lába.
gibbone
Jaj, szegény Lindát úgy sajnáltam amikor kint volt a dzsungelban 😞
Megvigasztalnám <#finom><#finom>

mirror\'s edge

kerestem de nem találtam, hogy kik lesznek ott, de megnézheted te is, hátha!
http://hazibuli2008.hu/
de gondolom az ilyen Zimány,Tóth,Meg a többi 22év alatti feltörekvõ ott lesz.

gibbone
A hostess csajokkal se lehet bulcsizni, mert csak mosolyognak, meg ajánlgatnak, de táncizni nem tánciznak. De csak lesz arra fele valami jó forma nõ. Akivel értelmesen el lehet beszélgetni <#szeret><#szeret><#szeret>

mirror\'s edge

Ne aggódj, biztos lesz egy csomó alulöltözött hostess a bulin. Nem kell acelebekhez ragaszkodni. Azokat nehéz leitatni, túlságosan bírják a piát! <#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2>
És valami értelmes nõszemély is lesz a bulin Tüncin kívül? Már ha õ ott lesz egyáltalán és nem szemöldök-kiszedésen lesz. 😄
gibbone
Azért még ha nem is felismerhetõ Tünci egy dekoratív nõ.
Nomeg Klárika biztos nem engedné, hogy elcsábítsam az õ Gyurikáját.

mirror\'s edge

esetleg Korda Gyuri? asszem õ nem szedi a szemöldökét😄

gibbone
Már nincs? Teljesen kiábrándultam belõle, azt hittem végre egy természetes mediterrán nõ, akit szerethetek. Kár.
Akkor most kivel menjek bulizni?

mirror\'s edge

Oldal 1 / 6Következő →