Karácsony
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah jólvan :D majd kibékültök az alleeban :D
amazon elbúcsúztatott :D
miért hova mentél?
Én már elbúcsúztam, amazon-t kérdezd
Most mi ez a latin dolog? Már volt? Vagy most lesz?
Igen, téged búcsúztatunk.
Mulatság? Mi lesz ott, bevásárlóközponti búcsú?! :)
Szombaton lesz latin táncos mulatság az Alle-ban.
milyen latin napot?
lenne inkább divatnap :D
Nekem is idõszerû a bevásárlás, lehet megnézem ezt a latin napot :)
én most fogok vásárolni minenkinek ajándékot.. költséges hónap ez a december :D
Nekem már az elsõ hó is elég volt ahhoz, hogy karácsonyi hangulatom legyen. :) Azóta folyamatosan töröm a fejem az ajándékokon, jó párat már el is készítettem, meg vettem is néhányat. Ha túl leszek jövõ héten az államvizsgám és a mesterfelvételi írásbeliken, akkor nekiállok mézest is sütni. :)) Már alig várom!
Hát az elõadókról sokat még nem hallottam, de kimegyünk rá így ismeretlenül is. Remélem megéri. :)
Na az nagyszerû lehetett, kiváncsi vagyok a latinra is.
Én megnéznék valami jó karácsonyi zenés mûsort, azoktól mindig olyan jó karácsonyi hangulatom lesz :D
A legtöbb ember az utolsó pillanatban kap észre, hogy még nem is vett ajándékot, nincsen karácsony fa és még nincsen meg az ünnepi ételhez az alapanyag :)
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Én meg azt olvastam a mai metro újságban, hogy lehet h az utolsó pillanatban jut eszedbe a megfelelõ ajándék... szóval én majd 24.-én vásárolok <#vigyor>#vigyor>
Ilyenkor kell azt csinálni, hogy beszerzel pár alapanyagot, és készítesz valami szépe, szerintem ennek sokkal jobban fog örülni, mintha valami készterméket vennél a boltba.
az utolsó napi rohangálásnak para feelingje van:D mi van, ha valakinek nem tudsz venni semmit, ekkor születnek olyan ajándékok, amik semmire sem jók :S
Ja agybaj kb:D Inkább szeretem ezt kikerülni.
Talán egy adventi koszorú...1 ötlet:D
Talán egy adventi koszorú...1 ötlet:D
Az biztos... úgy hívom, hogy agybaj:D amúgy a lakást is ki kellene csípnem... nincs vmi ötletetek?
Szerintem nem olyan rossz ha az ember az utolsó nap rohangál annak is megvan a feeling-je.
Hát nem tudom én igyekszem beosztani a vásárlást hogy ne utolsó pillanatokba kelljen rohagnálni, igaz tavaly nem így sikerült, rohangáltam:D
az biztos! Hatalmas tömeg, löknek fel, nincs már semmi csak idegbaj, és az éven is ez vár rám:S
Szerintem az az igazi ha az ember az utolsó napokban végigrohanja a boltokat és elõtte nem is foglalkozik a karácsonyi ajándékvásárlással.
<#smile>#smile>
<#smile>#smile>
Titok hogy mit veszek. :P
szerintem nekem is az lesz a végem:( dec 23-án ott fogok valahol keringeni még mindig ötletek nélkül:(
ez szép és jó h elkezditek a bevásárlást csak azt nem írtátok h mit vásároltok be:D én nem tudom még mit veszek, senkinek se, de ahogy magamat ismerem majd december 23-án kezdek bevásárolni:)
Hello!
Én nem kezdtem meg, viszont már megvannak az ötletek. Szóval akkor elõtted járok egy lépéssel :P
A hétvégén tervezem a bevásárlást. :)
Én nem kezdtem meg, viszont már megvannak az ötletek. Szóval akkor elõtted járok egy lépéssel :P
A hétvégén tervezem a bevásárlást. :)
sziasztok!
Ti megkezdtétek már a karácsonyi bevásárlásokat? én most akarom csak még annyira nincs ötletem sajnos:(
Ti megkezdtétek már a karácsonyi bevásárlásokat? én most akarom csak még annyira nincs ötletem sajnos:(
Én elég sürün vásárolok vaterán és eddig még nem volt vele problémám, szóval én merem ajánlani mindekinek. Ha mindig megnézed, hogy akitõl venni szeretnél milyen vélemények vannak róla. Az eladó neve utáni jelre kattints rá és onnan már rájössz, hogy megbízható e vagy sem :)
Nyilván akirõl rossz vélemények vannak, attól nem veszünk és nem is adunk el :)
Nyilván akirõl rossz vélemények vannak, attól nem veszünk és nem is adunk el :)
mirror\'s edge
mondjuk a vaterán van 50 000-ért csak nem nagyon bízom az internetes árverésekben...meg a tegnapi hozzászólóknak is mondom, hogy van ott olcsón gps-s ha még nem vették meg és õk vásárolnak ilyen helyeken
Néha van úgy, hogy sehogy!
Akkor az jó kör lesz. Annak a telefonnak 60-70 ezer között mozog az ára. Már én is szemezgettem vele, de megvárom, amíg olcsóbb lesz :)
mirror\'s edge
Én Nokia 5800-át veszek a fiamnak, azért nyaggat már 1 éve... az sem olcsó, sõt talán drágább, mint a gps
De nem hiszem, hogy õ nekem gps-t vesz<#vigyor>#vigyor>
De nem hiszem, hogy õ nekem gps-t vesz<#vigyor>#vigyor>
Néha van úgy, hogy sehogy!
Én inkább csak azon csodálkozom, hogy mindenki az apjának veszi <#vigyor>#vigyor> vagyis, hogy én meg az elõttem szóló is.
És te hol veszed, kata és milyet?
És te hol veszed, kata és milyet?
Most néztem,hogy ,egy felmérés szerint az emberek többsége karácsonyra gps-t,lcd tv-t,laptopot,kapszulás kávéfõzõt,mobiltelefont vesznek.Úgy tûnik most ez a trendi,de ahogy olvaslak titeket,ez beigazolódik.Érdekes...nincs válság?:)
ÁÁá én már a karácsonyi menüt is kitaláltam...<#nyes>#nyes> csak félek, hogy elfogynak a tennivalók hamarosan a karácsonnyal kapcsolatban, és akkor már nem lesz mit tenni, a tétlenséget meg gyûlölöm...<#falbav>#falbav>
Én a szüleimnek gps-t veszek, mert állandóan eltévednek... enenk tuti hasznát veszik majd.<#smile>#smile>
Én a szüleimnek gps-t veszek, mert állandóan eltévednek... enenk tuti hasznát veszik majd.<#smile>#smile>
Én is lázasan készülök, csak sajnos én szó szerint :( Bele sem gondoltam, hogy már csak 3 hét :O És még csak nõvéremnek vettem meg az ajándékát...
Coriander, nem tudom mennyit szánsz ajándékra, de én apukámnak tavaly GPS-t vettem és a mai napig imádja :) Elég sokat utazik kocsival, így legalább nem kell mindig a térképet bújnia, fõleg, hogy közelre nem is lát jól.
Coriander, nem tudom mennyit szánsz ajándékra, de én apukámnak tavaly GPS-t vettem és a mai napig imádja :) Elég sokat utazik kocsival, így legalább nem kell mindig a térképet bújnia, fõleg, hogy közelre nem is lát jól.
Már én is lázban égek emiatt.De jó neked,hogy Te már az ajándéklistánál tartasz.Nekem semmi ötletem.Pedig már tényleg nincs sok hátra.
Eddig csak a fenyõfadíszek megvételéig jutottam.A legnehezebb azt lesz eldönteni,hogy mit vegyek apámnak.Valami olyat akarok,aminek hasznát veszi sokáig,de ötletem sincs...
Eddig csak a fenyõfadíszek megvételéig jutottam.A legnehezebb azt lesz eldönteni,hogy mit vegyek apámnak.Valami olyat akarok,aminek hasznát veszi sokáig,de ötletem sincs...
ismét eltelt 1 év, ismét mindjárt itt a karácsony, még 22 nap.<#smile>#smile>
Én már lázasan készülök, szépítgetem a lakást, írom az ajándéklistát-> kinek mit mennyiért...
Ti is készültök már? Hogyan?
Én már lázasan készülök, szépítgetem a lakást, írom az ajándéklistát-> kinek mit mennyiért...
Ti is készültök már? Hogyan?
Békés Boldog Karácsonyt!
Ady Endre: Karácsony
Ady Endre: Karácsony
Az attól függ,hogy mit akarsz venni:D Gondolom te se a tesco-ban veszed meg az összeset,bár ott a legelérhetõbb a..a..a..minden:DD Szóval elõbb azt tisztázzuk,h mit akarsz venni?
mirror\'s edge
És hol veszitek meg a karácsonyi ajándékokat?
Én az idén arra gondoltam hogy egy kicsit merítek egy kis ihletet az angoloktól és készítek egy kis puncsot meglátjuk mit szól majd hozzá a család :P
a kreativitás a lényeg:D a szokások csak megkötik a kezünket:d Mindent szabad mindennel:D éljen a free-ség:D
Na akkor nem csak én gondolom így.