Karácsony

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

analfa
Mi narancsba szoktunk rakni szegfûszeget almába pedig csillagszórót szoktuk az ehetõ dísz pedig a szaloncukor :P

Nem a narancsba szokták szúrni a szegfûszeget?
Hát én nem szívesen enném le a szárított citromot a fáról:D! De az igaz hogy jól néz ki:)
Bogyo5
Nálunk van többé kevésbé ehetõ dísz is:D szárított citrusfélék, alma szegfûszeggel kitüskézve, stb. a netrõl szedtem pár tippet még.

Ha érdekel itt van a nõvagyok oldalon:D

analfa
Látod nem szabad semmi ehetõt rátenni a koszorúra nálunk legfeljebb a mohát vagy a fenyõgallyat rágcsálhatják :P

Bogyo5
nálunk én csinálom bogyókból tujából, fenyõbõl, meg mindenbõl amit találok. Éppen tegnap vettem észre, hogy le lett legelve a egyik sarkán a kökény és a galagonya... Torkos banda, tûzhetem megint az egészet:D

analfa
Fú na látod errõl van szó :P egyébként az adventi koszorót azt nagyon szeretem mert imádom a tüzet, meg a gyertyát :P<#vigyor4>

Bogyo5
De tudod:D Aztán nehogy rád mutogassanak majd éjféli misén az öreg nénik:D:D:D:D

analfa
Nekem nem kell hozzá lucaszék ahhoz, hogy meglássam, hogy ki boszorka :P
Ugyanis a válasz roppant egy szerû minden nõ aki elmúlt 25 :D

Bogyo5
óóóóóóóóóóóó azt imádom:)

Mi a múlthéten már megnyitottuk a káposzta derbit egy jó adag toros káposztával.<#nyes>
Bogyo5
adventi koszorú gyújtogatás terítõstül? Na kinek volt meg az idén?:D

Willi Betz
Fadíszítés,Jézuska várás XD,ajándékozás,vacsi.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Bogyo5
Luca széket ki csinál?:D

BADE
bejgli:D

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Lord Nomak
Koleszterin szegény táplálkozás. Alap.. Én is sovány húst eszem, ezért szokott általában a kb 95-96 kilóm január 2-3. környékén 103 lenni =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

desigo
szokásos kímélõ halászlé,töltött káposzta befigyel...
Lord Nomak
Templomot leszámítva szintén.

desigo
szokásos
fadíszítés,falatozás,ajándékozás,templom,
dínom-dánom xD
ugy fogok unnepelni, mint a tobbi londoni - egy pubban, Guiness Red-del a kezemben...

http://gaborszantai.co.uk/

Lord Nomak
Túl büdös a meló és adózni is kell utána nem keveset. Ha meg nem akarnék adózni kb 50 km-es körzetben nem szabad laknia senkinek mert olyan erõteljes a szaga hogy bárhol kiszúrják. =D

Bandee1987
Nekem pálinkát fõzzetek :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

icepick16
Nyaff. Én valószínûleg külföldön töltöm a karácsonyt, 2009. január 2-án térek haza. Addigra kérném a fát a XI. ker, Rahó utca 18-ba. Köszönöm

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Összeült a menedzsment és kiadott egy közleményt.
Hivatalos közlemény:
Az elkészült projekttervek alapján kedves vásárlóinknak sajnálattal azt az üzenetet vagyunk kénytelenek közölni, hogy kapacitás hiányában és az idõ szûkére való tekintettel, az idei megrendeléseket már csak jövõre tudjuk teljesíteni. Ám ne csüggedjenek, a jövõ évi megrendeléseket már fogadjuk.
Ic3 m4n
Már kettõ vevõ <#vigyor3>

Egy vevõm már lenne úgy látom! Ki a kicsit nem becsüli..
sztem tök nagy biznisz lenne.. sokan vannak ezzel így, mint te.. mire hazaviszi az ember, annyit bosszankodik.

icepick16
Maximum mûfenyõt. Bár amilyen hülyeségekkel hódítanak az emberek...
Nyiss egy Online Karácsonyfa boltot. De ha sikere lesz, kérek részesedést <#awink>

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

mila69en
csorog a nyálam:S minjá meg is csináltatom:DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Szerintetek fenyõfát lehet neten venni??? :D:D:D
Iszonyat nagy macera alapvetõen, elmenni érte, fagyoskodva kiválasztani, hazacaplatni vele. (Szúr, vág, karmol, ragad..)
Neten rendelve házhoz szállítással :D
Az évezred új biznisze!!!
az én hozzászólásomat is törölték, nem is örülök neki. de nem tom, kedves moderátor, h az enyémmel mi is volt a gond?:(

Apus
<#gonosz1><#hehe>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Nálunk is kék lesz a fa! Sokkal jobban tetszenek nekem az egy színsémára épülõ fák:) Emlékszem régrõl még, meg nagyszülõknél mai napig is ilyen, hogy tarkább a fa mint a Milka tehén.
Fenyõfa trendek..LOL
icepick16
Inkább menj vissza a tûzhely mellé. Nem haragszunk, csak ne akarj itt fájtolni.

köszi, hogy leégettetek a többiek elõtt! <#boxer>
ja, értem már, akkor Te adhatsz fõzési tippeket, de mások nem... sztem most másolj be ide egy nagy bécsi szeletet sült krumplival, hadd növekedjen a topic hossza meg a hozzászólók listája is!
hunbasser
elõször azt hittem,hogy annittaa-t :D:D

ReaL MaDRid x siempre

desigo
befalnám most szívesen...
SHADOWEYES7
reklám szagú oldalakat mellõzd annittaa!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hunbasser
:Dddddd

az vegyes :) piros,sárga,zöld,kék némi ezüsttel.

amúgy arra gondoltam,hogy van ilyen fehér mûfenyõ,és azt hittem azt kérdezed,hogy ilyen fehér lesz-e vagy pedig a hagyományos. amúgy szép az a fehér is,csak hát mégis mû,na. :D

ReaL MaDRid x siempre

icepick16
Kék. Nem szeretem a lányos fákat

nyílván, de díszítésre gondoltam..:)

hunbasser
zöld.

ReaL MaDRid x siempre

nálatok milyen színû lesz a fa?

végülis, igazatok van, 100-150 Ft-nál darabja nem lehet több. úristen, ez a kép itt!! most azonnal enni akarok belõle..:):P

szerintem se készítsd el otthon, sokkal jobban jársz vele, ha megveszed cukrászdában vagy kávézóban, mert olyan árban van darabja, mint egy kakaós csiga... és még veszõdnöd sem kell vele. van még egy elõny: ezt nem lehet abbahagyni! igazi életveszély egy egész tepsit tartani belõle otthon!!!<#beka3>
hú, nagyon köszi!! végre el tudom, vagy legalább megpróbálom elkészíteni..:)
te vha csináltál már? h sikerült?

Olcsó süti ez is..
Jobban jársz ha veszel cukrászdában. <#kuss>
iszunk

fotográfik kolomp edisön :D