Karácsony
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel itt van a nõvagyok oldalon:D
Ugyanis a válasz roppant egy szerû minden nõ aki elmúlt 25 :D
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://gaborszantai.co.uk/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Hivatalos közlemény:
Az elkészült projekttervek alapján kedves vásárlóinknak sajnálattal azt az üzenetet vagyunk kénytelenek közölni, hogy kapacitás hiányában és az idõ szûkére való tekintettel, az idei megrendeléseket már csak jövõre tudjuk teljesíteni. Ám ne csüggedjenek, a jövõ évi megrendeléseket már fogadjuk.
Nyiss egy Online Karácsonyfa boltot. De ha sikere lesz, kérek részesedést <#awink>#awink>
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Iszonyat nagy macera alapvetõen, elmenni érte, fagyoskodva kiválasztani, hazacaplatni vele. (Szúr, vág, karmol, ragad..)
Neten rendelve házhoz szállítással :D
Az évezred új biznisze!!!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Fenyõfa trendek..LOL
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
az vegyes :) piros,sárga,zöld,kék némi ezüsttel.
amúgy arra gondoltam,hogy van ilyen fehér mûfenyõ,és azt hittem azt kérdezed,hogy ilyen fehér lesz-e vagy pedig a hagyományos. amúgy szép az a fehér is,csak hát mégis mû,na. :D
ReaL MaDRid x siempre
te vha csináltál már? h sikerült?
Jobban jársz ha veszel cukrászdában. <#kuss>#kuss>
fotográfik kolomp edisön :D